|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
7.3.2008 14:18:15   
Erin
Saj pravim mogoče je bil MF res prezgodaj in zaradi tega ni vsega gledala in me PRAVI MF čaka čez 4 tedne ko imam ponovni GP (in bom 23 t user posted image ). Ji dam še zadnjo šanso....drugače pa že pospešeno iščem morebitno zamenjavo.
Izcedek ni bil krvav, bil je pa rjavo obarvan dan pred pregledom in še sedaj je tok take čudne barve (ravno toliko da ni normalen)..mogoče le kakšno vnetje, saj ne vem.user posted image
U glavnem malo bom še potrpela, če se izcedek ne bo umiril oz se bo poslabšal bom šla nazaj do nje pa dala štofelce v ušesa in se zdrla...user posted image

Hvala za vso pomoč...držim pesti za tvojega Jakoba, da bo vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
7.3.2008 14:26:34   
spelka12
erin nisem pozabila, samo čakala sem ostale, da še katera da kak drug predlog ker se mi zdi brezveze, da bi plačevala ojrčke pri njej, če obstajajo še boljši dohtarji v Kranju.
No pa vidim, da ti je že moja sestrca vse boljš razložila (benika dankeuser posted image ).

Aja ribičeva je že čisto pri penzionu, starost je pri njej mal težko določit ker kadi ko turk in posledica je čist postarana koža. Ordinacijo pa ima na bledu za hotelom pri avtobusni postaji v diagnostičnem centru. Drugače pa tudi nosečnice pregleduje, sem bila zadnjič z enimi skup v čakalnici. Svojo ordinacijo ima pa v ljubljanski bolnici ampak je čakalna doba dolga pa še tam moraš pol rodit. Zato ji jest rajši pridno dajem ojrčke in se dobivava na meni ljubem gorenjskem koncu. No pa sem ti odgovorila na vse.
lunči naša - a tolk so te napsihiral? Pras....... Ne se jim dat. Pejd na bolniško in sedi pred računalnikom. Oni naj pa delajo asfalt če čjo.
Pozdravček vsem moram šibat, južna kliče.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
7.3.2008 14:50:24   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lunči naša - a tolk so te napsihiral? Pras....... Ne se jim dat. Pejd na bolniško in sedi pred računalnikom. Oni naj pa delajo asfalt če čjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa sem se nasmejala od srca!!!!! Pa še tak nagklas, da me moj mopsek hgleda kot da bi z lune padla..... user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
7.3.2008 17:21:03   
ledenka
punce... LEP VIKEND!!! pa dosti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
7.3.2008 20:41:55   
Serendipity
user posted image  kaj nobene ni zvečer gor? A zopet vse user posted imageuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
8.3.2008 6:19:01   
sonček33
Punce moje.
Danes je pa naš dan, kajne. Jaz sem zgodnja, grem danes pomerit mojo sanjsko poročno obleko. Še obe sestri vzamem sabo - pa bo prav veselo, čeprav jaz nisem za take reči. jaz bi najraje videla, da bi mi jo nekdo na dom prinesel user posted image

Kako ste ve?
Je kakšna nova novička? Kje kaj brca, je kje slabost nenadoma prišla ...?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
8.3.2008 10:47:37   
Serendipity
Ola pupike!

sončece - ti si pa zgodnja! Želim ti lepo pomerjanje in držim pesti, da najdeš obleko, v kateri boš takoj vedela, da je to to! user posted image

Eto, drage user posted image  za Vaš/naš dan vam častim nekaj sladkega user posted image pa šopek ''rožic'' user posted image

Uživajte!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
8.3.2008 12:32:20   
Erin
En poljubček za vse vasuser posted image

Pa še ena rožica ob dnevu ženauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
8.3.2008 12:43:24   
vita80
Čestitke vsem pupam za AFŽ!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
8.3.2008 20:15:37   
LuNa73
Evo punce, upam, da dans niste dobile kakšne takšne čestitke od svojih dragihuser posted image
user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
8.3.2008 20:47:55   
LuNa73
No pa ko že vse limate tote sexi fante gor... evo še od mene enga... vam ga podarjam z zelo lahkim srcem, ker ravno ni moj tip... tak da, se lohk grebete za njega brez mene user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
8.3.2008 21:00:04   
Serendipity
Luuunaaa! Kak si pa naj zdaj ta ''žmaj'' v ustih popravim? user posted image

Četudi zalimam gor ducat polnagih do nagih pojbičev. Tega se ne da popravit. Jao, pa moj firbec user posted image  user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
8.3.2008 21:06:12   
spelka12
luuuunaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a te je včerejšnja luna mal zmešala, da nam murkota gor limaš. To ti pa ni podobno. Hitro eno slikco mopseka gor, da se oči mal odpočijejo od šoka.user posted image
erin a si se že kej spravila k sebi?
Jest sem včeraj prespala doma pri starših, včeraj in danes sem cartala moja dva lubčka nečaka, danes smo šli skupaj v merkatorja pol sem pa celo družino peljala v mehiško. mmmmmmmmmmmm kolk je blo dobro. mexicano rules. Zdej grem pa gejšo gledat.
Pa pa babe žabe moje pa za vsako od vas ena rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
8.3.2008 22:35:27   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No takega odziva pa vsekakor nisem pričakovala..... jst sem pa misla kak se bote greble user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh.... vam prepuščam leplenje mačotov.... Ampak vete kaj...kovačevi kobili se pač ne gleda v zobe...bodte srečne da sem vam sploh kej propala.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem spat! Uživajte....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
8.3.2008 23:59:55   
pikapoka2
Še rožice od mene, hitro, hitro....
user posted image  - LuNa zate!
user posted image  - ledenka zate!
user posted image  - spelka zate!
user posted image  - Se* zate!
user posted image  - sonček zate!
user posted image  - Erin zate!
user posted image  - pa za Murkico!
user posted image  - pa za tinkomiško!
user posted image  - pa za pikico,
user posted image  - pa za trinity!
user posted image  - in za ostale!!!!!
user posted image  Nočko!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
9.3.2008 13:00:12   
Serendipity
kovačevi kobili se pač ne gleda v zobe...bodte srečne da sem vam sploh kej propala.....

Hm.. tej ''kobili'' pa jaz resnično ne bi rada gledala v zobke... user posted image  user posted image  

Eh, lunčika, saj lepo, da si se potrudila, ampak malo še vadi ... Saj veš mej mero minimum 20 cm... Bo šlo?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
9.3.2008 14:49:00   
polaris
Ojla klepetuljice, Polaris je nazaj.

Da na kratko poročam:
- imeli smo se čudovito,
- preživeli orkan Emma,
- doživeli pravo toplo pomlad,
- pa hude in močne snežne zamete,
- Polaris pri preizkušanju kvalitete snega izpljunila skoraj vse zobke,...

Skratka, čudovit dopust, prijazni ljudje, porihtano okolica, čudovito lepa narava,... Pravi balzam za dušo, se zagotovo še vrnem.

Zdaj pa grem malo prebrat, kako je kaj z vami.

Objemček

Neposredna povezava do sporočila: 4292
9.3.2008 16:26:32   
polaris
Uh, zdaj pa sem imela kaj delat user posted image

Sonček, vse najboljše. Upam, da si lepo praznovala.

Maša, Murkica, Tinka, Pikapoka2 user posted image user posted image user posted image , bom držala pesti, da je naslednjih 9 mesecev ne bo.

Trinity, kdaj boš pokazala poročno obleko? Jo že imaš doma?

Ledenka, ta mesec je res ful pozitiven user posted image - komaj čakam, da poročaš veselo novico.

Beyba, čestitam za 25t. Sam dobrih 11 še potrpi, pa bosta že žulila lepo malo štruco, me pa bomo postale ponosne tete...

Erin, čestitke za službo, G pa le brž zamenjaj.

Pikica36 user posted image user posted image user posted image Mislim nate

Špelči, ti pa res znaš šponat živce!!! kje si se skrivala tolk dolgo? No saj ti oprostim, ti le pazi na tvoji dve pikici. Močno držim pesti, da te ne zapustita vseh devet mesecev in postaneta tako luštna navihančka kot  sta tvoja sladka nečakeca. Pa še user posted image za Jakoba, da bo na pregledu vse vredu.

LuNči, nisem bila v toplih krajih, sicer bi te zagotovo vzela s seboj (seveda brez Murkotauser posted image ). Sicer pa sem več ali manj skrbela za podiranje keglov, saj veš - po sistemu: Bejžte kegli, kugla letiiiiiiii BUMMM

Se* nič ne rabiš bit fauš, veš, sploh ni bilo fajn,... (potem pa svizec zavije čokolado user posted image user posted image user posted image )

Tako drage moje dame, upam da nisem katere izpustila, če pa sem, pa ji pošiljam topel user posted image , sam za njo user posted image .

pa pa

< Sporočilo je popravil polaris -- 9.3.2008 16:28:48 >

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
10.3.2008 8:32:38   
spelka12
polaris draga, predraga kje si naša žaba? Miss Uuser posted image .
Babe žabe danes držimo pesti, Jakob ima pregled. Ko kaj izvemo bom pa poročala. Pol bolj popoldne.
Jest sem še kar o.k. user posted image  se še ni ulila in še vedno imam upanje da bo.
Včeraj sta 2 prijatelja sporočila, da se septembra ženita in možita in vprašala mojga dragija, če bi bil šofer user posted image user posted image . Uf kakšna čast, je čist ponosen. Že zbira avtomobile user posted image user posted image  - dedci.
Morm it pa, pa.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
10.3.2008 9:40:49   
murkica
No pa da se še jaz na hitro javim, ker sem v službi.

Upam, da ste lepo preživele naš praznik in da so vas vaši user posted image  kaj pocartali.

Jaz sem včeraj nekaj časa celo preživela na vrtu in sem si že malo posjala zadevce.

Danes me je sicer kar zamorilo, ko mi je zjutraj ura zvonila in sem mogla it v službo, ampak upam, da se bo naredil še lep sonček, da bova lahko šla popoldan kaj na kolo.

Bodite pridne, pa se še kaj beremo, ko bom imela čas.

Špelka- držim pesti

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
10.3.2008 9:59:54   
ledenka
user posted image
 Jutranja kavica user posted image  kako ste, punce moje? moj vikend je bil... dolgočasen.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
10.3.2008 10:08:02   
beyba
Špelka pa nam bojo mogl že dlani amputirat, ker zarad stiskanja v njih že dolgo časa ni več prekrvavitve.....user posted image user posted image user posted image   ampak bomo itak stiskal še naprej...

Jst sem pa zvedla za eno kolegico da je prvič v lajfu zagledala user posted image user posted image in to po treh letih truda...Oba sta bla že na pregledih, ta teden mata pa že posvet na kliniki za neplodne. Pa je prejšnji teden  zagledala +user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tko vesela zanju-da bi blo zdej vsaj vse ok....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
10.3.2008 11:33:43   
Argojuhica
Helow, po dolgem času sem vas prišla malce pogledat in vidim, da ste pridne. Glede torte, raje vam je ne pošljem, ker moje torte niso v primerjavi s tistimi boysi, nič.

Pikica,žal mi je, da se je tako kruto končalo. Ne obupaj in vztrajaj. Čim manj misli na to, pa bo.

Špelka, čutiš že kakšen živ žav v trebuščku? Držim pestke.

Ledenka, kako kaj z dieto?

Se*,torte so preteklost, sedaj so na vrsti novi trendi, in sicer gibanice.

Matr, zakaj mi ratujejo trde, a ima mogoče kakšna dober recept? Bila bi vam hvaležna, ker bi rada naredila res doro gibanico.
Vsem skupaj želim lep dan, jaz grem služit denarčke.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
10.3.2008 11:49:03   
Argojuhica
Jaj, ja šele sedaj sem vidla tipčka od Lunce, o Bog, kje si dobila pa tega? Joj, pa kako je samozavesten, ko bi bila jaz desetino tako... samozavestna.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
10.3.2008 12:02:18   
Erin
Daaaaaaaaaaan

Špelka, Benika - držimo pesti za Jakobauser posted image user posted image user posted image user posted image

argožupca - ja kje si se pa ti skrivala? user posted image Bi ti dala kakšen namig glede gibanice pa  sem tak slab kuhar...znam naredit edino dobro pijano nevesto, potem pa konec..

Jaz pa danes naročim vozek (peg perego gt3) pa komaj čakam da ga dobim...no saj vem da bo še čakal nekaj mesecev samo tako bom res dobila občutek da se nekaj dogaja (me ni ne + prepričal, ne brceuser posted image )...no mogoče...user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.