polaris
|
Uh, zdaj pa sem imela kaj delat Sonček, vse najboljše. Upam, da si lepo praznovala. Maša, Murkica, Tinka, Pikapoka2 , bom držala pesti, da je naslednjih 9 mesecev ne bo. Trinity, kdaj boš pokazala poročno obleko? Jo že imaš doma? Ledenka, ta mesec je res ful pozitiven - komaj čakam, da poročaš veselo novico. Beyba, čestitam za 25t. Sam dobrih 11 še potrpi, pa bosta že žulila lepo malo štruco, me pa bomo postale ponosne tete... Erin, čestitke za službo, G pa le brž zamenjaj. Pikica36 Mislim nate Špelči, ti pa res znaš šponat živce!!! kje si se skrivala tolk dolgo? No saj ti oprostim, ti le pazi na tvoji dve pikici. Močno držim pesti, da te ne zapustita vseh devet mesecev in postaneta tako luštna navihančka kot sta tvoja sladka nečakeca. Pa še za Jakoba, da bo na pregledu vse vredu. LuNči, nisem bila v toplih krajih, sicer bi te zagotovo vzela s seboj (seveda brez Murkota ). Sicer pa sem več ali manj skrbela za podiranje keglov, saj veš - po sistemu: Bejžte kegli, kugla letiiiiiiii BUMMM Se* nič ne rabiš bit fauš, veš, sploh ni bilo fajn,... (potem pa svizec zavije čokolado ) Tako drage moje dame, upam da nisem katere izpustila, če pa sem, pa ji pošiljam topel , sam za njo . pa pa
< Sporočilo je popravil polaris -- 9.3.2008 16:28:48 >
|