Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 20:31:28
|
|
|
|
ledenka
|
BAAAAAABEEEEEE KJEEEEEE STEEEEE? mam neki za vas... za nenosecke pa tud za nosecke
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 20:40:22
|
|
|
|
LuNa73
|
Hja, ampak debatirate pa o njem . Se* če ne bi vedla kje tvoj dela, pa kak zgleda, pa kak mu je ime, pa kak se piše... pol bi ti še vrjela da boš gospa Murkova ... u pišuka, me se tu nekej zajebavamo... hja to si poglejte... murkica - Murko.... ali je podobnost v lastnih imenih zgolj naključje? Sem ugotovila, da ste že štir klele ko bote rekle letos DA . no jst ne bom. vsaj s totim ko ga mam zdej ne.... pa ga mislim še letos obdržat . Drgač pa punce... jaz grem spet mal na izobraževanje. tokrat pa baje med same dede... Same asfalterje.... pišuka, upam, da bo kak mlad, pa ne tak zagrižen, pa se sam o asfaltu menu..... . Pridne bodte... pa fajn čvekajte, da mi ne bo treba tega komada gor lepit. Predvsem pa pazite na sebe! Vse!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 20:46:55
|
|
|
|
ledenka
|
luncika, kam gres pa tokrat? a kaj bolj v nas konc?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:10:08
|
|
|
|
Erin
|
Ne vem če boste dans dočakale slike..mojega še kar ni...opa zej je pršu....akcijaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:15:33
|
|
|
|
ledenka
|
JEEEEEE, slike busija bojo!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:38:01
|
|
|
|
Erin
|
Evo ga....mal je zrasu...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:39:39
|
|
|
|
Erin
|
Pa rit tud kot vidm
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:42:32
|
|
|
|
ledenka
|
uravnotezit se mora je pa ultra lepi busi sam... kaj pa striptiz???
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:45:26
|
|
|
|
Erin
|
Že spet? Te je Špelka mal okužla a? Neneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:50:51
|
|
|
|
ledenka
|
kaj pa v kopalkah? *smajlikiultralepogleda*
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:53:19
|
|
|
|
Erin
|
alpa u rdečmu ledru pa z bičom Hehe... sej se dost vid..sem dala gor same oprijete cunje Zej grem pa pred tv se k mojmu stisnit... Nočko lepotičke
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 13.3.2008 21:55:17
|
|
|
|
ledenka
|
u rdecku ledru... njami nocko, noseckica!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 0:23:03
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 hja to si poglejte... murkica - Murko.... ali je podobnost v lastnih imenih zgolj naključje? hahaha, si me pa nasmejala. Ja Se+, pazi, da ti gha ne bom prevzela.... No nič bat . No glede na to, da sem tako pozna bom samo napisala Erin lep buši. Zaradi ritke pa se ne sekirat. Te saj ne bo vleklo ful naprej ampak bo lepo ravnotežje. . Ko se bo rodil, bo vse izginilo. Bodite pridne. zdej pa tudi jaz šibam pančkat. Jaz bom danes spala prvič sama v hiši, od kar sem se preselila k , pa mi je kar malo grozno, ker ni nikjer nikogar. No seveda razen moje , ki bo danes pala kar pri meni na postli. Za boljši občutek. Lahko noč in lepe sanje.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 9:02:27
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro čveke.... Jutranjo kavico bo danes kuhala katera druga, jst mam polno dela... AMpak na hitro: Špelka upam da so tvoji dve pikici ugnezdene in si vesela nosečka, s tem da tega sploh še ne veš...Kar se tiče zabav, pojdi najprej na poroko od murkota( baje bo žurka leta) in če ti bo po tej žurki še držal za žurat, pa povej- jst grem 21 na porodniško tako da mate do 18.6. čas da mi pripravite baby zabavo . Bila bi fora ja če bi ERin in jst obe pršle s trebuha, sam se noben v dvorani tut zdrznil nebi, ker ne vem če kdo vrjame da je sposoben ženski narest otroka.... Erin: Cela polovica že čestitke...še mal pa boš čez krizne tedne... Jst sem mela ravno všeraj pregled. Kri super, cukr mi ni blo treba pit, vse ok. Dale me je na CTG in sm pol ure poslušala bebija kako dela vragolije v trebuhu. Fora je ker ga zdej ne čutim več tolk zlo. Ker se bolj gužva že kot pa brca, pa me je za vsak sučaj dala pregledat. Pravi da je vse ok... naslednjič pa vrjetno UZ jo nisem čist dobr zastopla.... Sonček 33- za optimizem in pozitino energijo... Špikanja ti namreč nisem fouš... bom pa držala pesti!!! Murkica...Škoda ker tvojega ni ....jst sem mela tut sluz tist mesec ko sem zanosila full lepo. Prvič po dolgem času se je tolk lepo vidla. Sem mela doma ovulacijski test sem ga naredila, pa itak II in sem takoj mojga napadla. Očitno je prijel že tisti sex dva dni prej ker je punčka. Če bi prijel tisti od tistega dopoldneva bi vrjatno danes pričakovali fantka Mogoče bo pa vajin tudi tisti prej prijel. .. Ledentka... Kolk si žleht, kaj bomo pa me ki smo noseče...gledale vas kako ga pijete...vam bomo potem drugo leto ko boste ve nosečke vse vrnile a ne erin... Se* Pol boš mela pa full mal dela če najraje je riž. Ga skuhaš kilo, daš v hladilnik kjer se ohrani 1t in mu ga sam v mikrovalovki greješ.... Ostale, če sem kaj zgrešla se opravičujem , me ne grdo brat, ker nosečnice take smo pozaljamo... Za vse pa velik in lep dan.... Zdej morm it pa v kadrovsko se menit za dopust, kako ga koristit. Držte pesti da se ne bo kaj zakompliciral....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 9:28:48
|
|
|
|
spelka12
|
eriiiiiiiiiiiiiiiiiin kje je pa popek? Hočem popek vidt. Nosečnice majo ful luštkane popke. Pa imaš res ultra lep super duper mega buši. Komaj čakam, da ga vidim v živo. Pol te bom pa tko božala, da boš čist znucana domov pršla . murki a si dobro spala a? Še 2 dni do testa. Mal sem živčna. Mejčken. Sej bo +, vem da bo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 9:46:17
|
|
|
|
vita80
|
Joj punce tud jaz čakam na , včeraj je že bil rjav izcedek, ki jo napoveduje!!! Če tokrat ni uspelo grem čez par dni na HSG!!!! Me je kar strah!Moj pa gre ta teden k Rešu na spermiogram. Če ima katera izkušnje, še posebej iz bolnišnice Mb, bi bila ful vesela, če mi kaj napiše. A v Mb tudi dajejo pred posegom neke tablete, ko gre pol vsem na smeh? Kakšne tej so? Za Murkota pa se ne preveč kregat, ga je za vse dost!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 10:11:22
|
|
|
|
beyba
|
Evo drage moje jst sm nazaj... Lahko bi se zmenil bolš, ampak bo tut tko uredu. Prej bom zaključla porodniško, pa bom šla potem na dopust po 4 ure na dan namest na bolniško.....al pa sam na dopust, to je še na men da se odločim....Bomo vidli....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 10:21:45
|
|
|
|
ledenka
|
najprej kavica sem šla danes zjutraj dat bris, pa me je G presenetila s tem, da mam ravno O no, vsaj vem, kaj bomo popoldan počeli
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 11:33:05
|
|
|
|
Erin
|
ledenka - v akcijoooooooo....kr takoj po pa v en kot zvlečt pa Popoldne je lahko že prepozno...dajmo, dajmo...a si še kr tukaj? beyba - moj pa vedno začne brcat ko se uležem - se pravi ko grem spat in ima tako akcijo..potem ga pa jaz mal nazaj poštokam Se je pa včeraj tako obrnil da sem čutila njegovo/njeno srčece madonca kako hitro bije Špelka - moj popek je še kar isti - ugreznjen, ker mali/mala počez leži in se mi je nagužval/a pri mehurju in jajčnikih...bučko mali, pokonc naj se postav, me 5x na noč zaradi tega lulat tiši, potem pa skoraj na wc školjki zaspim Aja, pa ko se dobiva, ti in jaz...tri metre narazen če ne bo mali/mala nasrkal ..bom vokitokije s sabo prinesla....joke murkica - kako si spala ...te je kužika merkala...nič se še nisi javila dans...da te ni kdo odnesel Jaz grem pa sedaj k babici na kosilo - REGRAAAAAAAAAAAD!!! plus goveja juhca,...ni boljše kuharice (zame) od babice.... Aja...sem pozabla povedat...so i podaljšal bolniško do 25.5. Uf mi je odleglo...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 11:55:17
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Špelka Aja, pa ko se dobiva, ti in jaz...tri metre narazen če ne bo mali/mala nasrkal ..bom vokitokije s sabo prinesla....joke KAJ? A tud čist malo ne bom smela božat? Tko narahlo, sej bom nežna obljubim. Še masažno olje prinesem s sabo, če lahko božam. Aja...sem pozabla povedat...so i podaljšal bolniško do 25.5. Uf mi je odleglo... ti kar počivaj doma in nam delaj družbo. Bo to velik boljš za vse (sploh za nas ) punčike kako ste kej? ajsika včeri si pa celo štalo na IVF-jevkah naredla s pirom . Pomoje majo danes zarad tebe še vse mačka .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 12:35:23
|
|
|
|
ledenka
|
špelčika, če paso IVFovke take face, pa pir je tam in sem užiiiiiivala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 13:44:05
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla pupike. jaz bom pa mama .... Jupi No, moja sestrica in njen dragi gresta za 3 dni na počitnice in bom čuvala moja dva sončka - nežiko in Roka. Sem tolk vesela. Tri dni cartanja. Erin ...upsa, kolk je že velik. To bo zdej zdej avgust. Špelka - kako je počutje? Joj, a si fajn? A te kej skrbi? jaz sem skoz na Wc hodila gledat hlačke. Sam pozitivno pa bo. Beyba pa tvoje počutje?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 14:40:36
|
|
|
|
ledenka
|
sončika nečakce varvat je taaaaak fajn
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 16:18:15
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sončika nečakce varvat je taaaaak fajn se pridružujem, nečakci so zakoooon. sonček jest sem maximalno super. Vložek je lepe bele barve in tak naj kar ostane. ajsika kriegggggggggggggggg.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 14.3.2008 16:49:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Oj čvekulje! Erinčica - Heavenly! Kak je lepi buši. Rit pa nič debela! sončkolina - ti kar uživaj! Jaz imam danes tudi tamalo tu špelinčka - Držiiiim! Komaj čakam nedeljo ... Ha ha ha, jao, ej če bi bil ta Murkočina moj bodoči, bi takoj v Müjro skočila! Sumim pa.... murkolina - meni je to kljub vsemu sumljivo... ajsolina - Tak se dela! Je pasalo! Kaj bo pa danes v ponudbi? lunolina (Hm, kaj mi je s temi -linami ) - je bila dobra kava? Upam, da ni spal na predavanju, ker ko spi - smrči! Vsem ostalim pa BIG HUG!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?