murkica
|
Zdravo babežabe! Erin- na polovici si že? Sam res čas hitro mine. Sonček- tudi jaz že danes zate in za tvojega držim pesti in sem prepričana, da boš ti naša aprilska nosečka. Ledenka- Hvala za kavico, mi bo res pasala glede na to, da danes še nisem nobene spila. Špelka- Jaz sem čist za.... Lunči- Evo sanje se ti bodo uresničile, lahko boš šla na poroko od Murkota. Pa ko bo vprašal, če ima kdo kaj proti(al to sam v ameriških filmih vprašajo?), pa lahko rečeš da imaš ti in da si ga želiš. Drugače pa sem jaz danes čisto nesrečna... Očitno se je moja O začela, moj dragi pa je odšel na službeno pot in se vrne šele v soboto. Mislm, danes sem opazila sluz, jaz pa nimam dragega da bi slončkala. A mislte, da če v soboto bo že prepozno? Tok sem jezna, k se mi je vse pomešal. Zdej mam cikle dolge kar 35 dni, prej so bili točni kot urca na 29., O imam pa vedno takrat kot sem jo imela, ko so bili cikli krajši. No pa ta mesec je po dveh mesecih precej lepo vidna sluz. Ker namreč prejšnja dva sploh nisem sigurna, da je bila O prisotna. Ta mesec pa je zagotovo. No bomo pač počakali. Bomo pa ta mesec bolj telovadl, da se spraviva v formo, naslednji mesec pa čist zares ponovno akcija, pa ni vrag, da se ne bi prjelo, ko bova mela tok vaje za sabo . V glavnem jaz šibam po eno frendico v službo, se gre prijavit na maturo(( pa da ne bo kera mislila, da se družim z najstnicami, samo ona je pač malo zabušavala, pa se je zdaj odločila da resno zagrabi) Ful sem ponosna nanjo!!!,) pol pa greva na eno kafetko, da bova mal čvekale na sončku. Za jutri sem pa že rezervirala masažo(tajsko), pol pa si grem še popult obrvi...( a ste mi kej fovš?), moram še vam malo luštov naredit. No potem sem si pa jutri še cel dan vzela frej in bom lahko uživala. Mam malo stvari za naredit na vrtu, stvari posjat, pa mi bo kar prav prišlo po enournem razvajanju. Bodite pridne pa se jutri kaj beremo.