|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
4.3.2008 16:42:59   
Erin
Verjemi ledenka, če slečem majico in dol potegnem hlače, boste omedlele od šokauser posted image toliko kot imam pa jaz celulita  ( s priokusom strij) na sebi, ga pa še pomaranča nima...user posted image

Nema striptiza spljohuser posted image

Edino takle je vedno dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
4.3.2008 16:58:08   
ledenka
*smajlikiseslini*

user posted image  ampak buši v majci ni isto ko buši brez majce user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
4.3.2008 17:43:41   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

*smajlikiseslini*  na stoto potenco user posted image

Mnjami mnjaaaami .. ŠEEEE BIIIIII (jah, mislim, da smo septe v fazi O, moj pa v fazi T (kot tečnoba ala pain in the ass user posted image )

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
5.3.2008 10:05:08   
ledenka
user posted image

jutranja kavica user posted image  

spet fulll dela, pa tolk za počet na RRju user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
5.3.2008 10:54:43   
tinkamiška
danuser posted image

pri nas je 10cm snega, iza pa vsa navdušena, včeraj je v najhujšem sneženju zunaj z možem delala sneženega moža, še korenček za nos sem jima morala datuser posted image

drugače pa se spet bašem s svojim "prečiščevalnim" rižem, Franca pa se je včeraj poslovila...tak da kake slikice seksi tipov so še zaželjeneuser posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
5.3.2008 11:57:33   
ledenka
jaz bi tuuuuud sneeeeeg user posted image  

kaki prečiščevalni riž maš to? jaz mam danes dan z zeljem, k sem sama v pisarni user posted image   rabim eno čiščenje pa to, sem se med tazadnjo user posted image  mal spozabla

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
5.3.2008 12:12:50   
vita80
Pozdravljene!

Tudi mi imamo sneg, pa še melček sneži. Rabim eno pomoč. Kako se pride do ambulante dr. Reša. Moj je naročen pri njemu na pregledu(spermiogram) pa ne vem kako  priti do tja. Ljubjana pa mi ni niti najmanj domača. Sem iz okolice Mb in bom prišla po avtocesti do LJ. Kam pa naprej? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
5.3.2008 12:26:56   
ledenka
Tule je načrt:

http://www.neplodnost.com/karta.jpg

Greš pa po avtocesti iz MB, ko prideš do obvoznice, greš v smeri proti Kranju. Dol z obvoznice zaviješ na odcepu Podutik, na križišču greš na desno in potem na prvem križišču spet desno. TC Dravlje vidiš po ene 200 m na svoji levi, v sosednji stavbi je Spar. Parkiranje tam zna bit problem, zato je fino, če imata malce časovne rezerve. Če se le da, ne parkirat pri blokih, ker znajo bit stanovalci hudooooo jezni!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
5.3.2008 13:00:21   
vita80
Ledenka hvala! Upam, da ne bova zgrešila, skor ne bi smela ob taki specialki, ko si mi jo poslala!user posted image
A je bil od katere partner že tam na pregledu? Kaj dobiva že kar isti dan izvid? So mi šli kar dobro na roke, da sva dobila tak hitro termin (v roku 2 tednov) imava že pregled. Okrog 25. 3. pa imam Hsg. Upam, da preživim pregled!user posted image Letos mi napoveduje kitajski horoskop novega družinskega člana, upam, da se napoved uresniči! user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.3.2008 13:04:29   
Tia-na
Moj je bil 2x pri Rešu. že takoj da seme pod mikrospkop in pove osnovne stvari (vidi koliko jih je pa če so kaj hitri), nato pa gre seme v laboratorij in tam se naredijo še ostale analize ... Če se prav spomnim, sva pri drugem spermiogramu počakala kako uro pa sva že dobila izvid, ker se nama je mudilo z izvidom. Drugače pa pride po pošti.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.3.2008 13:06:39   
ledenka
moj mož je bil tam user posted image  Reš takoj pregleda pridelek pod mikroskopom in ti mal pove, kaj vidi, natančen izvid dobiš domov čez kak teden - jaz sem sicer malce težila po telefonu, ker včasih kar malce pozabijo, ampak običajno kar hitro pošljejo.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.3.2008 13:07:28   
ledenka
tia-na, a ti si afrodita user posted image  berem tvoj blog user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.3.2008 13:11:46   
Tia-na
Jp, tudi afrodita sem. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.3.2008 13:13:20   
vita80
No fajn! Tej bom pa rekla, da se mudi z izvidom. On ima 20.3. pregled, jaz pa hsg okrog 25.3. bomo videli kdaj bo prišlauser posted image . Najbolje bi pa blo, da je sploh ne bi bilo in da bi nama uspelo med čakanjem na pregled! Kr dol padem od smeha in veselja!user posted image

Hvala pupe zlate ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem pa še enouser posted image za srečo!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.3.2008 13:20:03   
vita80
Še nekaj sem se spomnila, da vas povprašam! A je katera imela kronična vnetja in tako ni mogla zanosit? Jaz imam namreč te tažave non stop(zadnja leta) in mam po mojem že vse kanale dol zafilane, da ni kaj ven. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.3.2008 13:22:56   
Tia-na
Sicer nisem nikoli imela vnetij, lahko pa kronična pustijo kake brazgotinice, ki jih je potrebno laparaskopsko odstraniti. Sicer ti bo pa že hsg dal neko okvirno sliko, kaj se dogaja tam doli.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
5.3.2008 13:26:15   
vita80
Ja upam na najbolje!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.3.2008 13:33:53   
spelka12
o vita80 zgubljena duša, kje si se pa ti valala?
Moj je bil tud pri Reškotu - 2x in sta se fajn razumela.
erin tale tvoja slikca me pa spomne na pesem - It"s raining man aleluja it"s raining man..... Mi ne gre z glave (moški ne dežuser posted image ). Ja opazim pa itak vse, če sem firbčna po duši. Slikce pa le popej, da nam polepšaš dan. Me boš mogla enkrat naučit kak se to dela, da bom še jaz kaj popala gor, če se bom mela s čim za hvalit. A boš?
tia-na lepo, da si se nam pridružila.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.3.2008 13:34:20   
tinkamiška
Hojla

ledenka, sem včeraj se mi zdi napisala receptuser posted image , neoluščen riž, potem pa notri narežem posušene jaboljšne krhlje, mandlje, rozine, grozdje, pomarančo, posušene brusnice,...in to jem žćed dva dni in je superuser posted image

vita, držim pestiuser posted image

papa,
tinka

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.3.2008 13:46:22   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Hojla

ledenka, sem včeraj se mi zdi napisala receptuser posted image , neoluščen riž, potem pa notri narežem posušene jaboljšne krhlje, mandlje, rozine, grozdje, pomarančo, posušene brusnice,...in to jem žćed dva dni in je superuser posted image

vita, držim pestiuser posted image

papa,
tinka

kam pa si to napisala? user posted image  sem šla med tvoje prejšnje objave pa nisem našla... lahk še enkrat, leeepoooo proooosiiiiim *smajlikilepogledainutripazočkami* user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.3.2008 13:46:50   
vita80
Spelka in Tinkamiška pozdravljene!

Pa vete, da jaz vas skor redno spremljam, sam javljala se nisem kaj. "Valjala"sem se pa po postelji, sam ven pa še ni kaj!user posted image Upam, da bo Reško pa hsg kaj zrihtal, da se ne bomo rabli več tak pogosto valjat po postelji.Zaj ko je zunaj zopet sneg je idealni cajt za Otročičke delat. Evo danes zvečer bom v električni omarici tok ven vrgla, pa bomo šli romantiko, tako kot včasih ko še ni blo štroma. Zato so pa meli po 10 otrok, ko ni blo televizorov v spalnici. Evo dans  večer  skrinjo na balkon, da  ne bo kaj los, pol pa ck pa elektriko vun! Pol pa buci, buci!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.3.2008 14:33:08   
tinkamiška
vitauser posted image

ledenka, dve strani nazaj sem pisalauser posted image no tukaj še enkrat, pa še napake bom popravlauser posted image :
kupi neoluščen riž, ga namoči čez noč in ga skuhaj, potem, ko se ohladi nareži vanj mandlje, pomaranče, grozdje, rozine, suhe sljive, suhe jaboljčne krhlje, premešaj in pusti, da se vse prepoji. To lahko ješ tudi za večerjo, zajtrk, sladico...fino te prečisti in še dobro je

pri nas spet snežiuser posted image

tinka

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.3.2008 14:37:06   
ledenka
hvala, Tinkamiška user posted image  si skrila recept, tako da ga nisem našla user posted image  kje pa kupiš neoluščen riž? oz. a je neoluščen al nepoliran?

Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.3.2008 17:31:05   
tinkamiška
hm, mislim, da je neoluščen, ker ma še ovojnico gor(tu in tam) kupim ga pa v bio trgoviniuser posted image

se še kasneje kaj javim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.3.2008 17:36:05   
pikica36
punce pozdrav!!!!!

no, jaz sem že doma  , toliko da vas malo pozdraim in da vidim kaj počnete!
sem kar okej, malo sem se že pobrala, pak na momente je še krizauser posted image
saj bo.... sem se že odločila da gremo v nove boje takoj ko bo mogoče...no glede na leta... kako leto še mam čas , če pa nebo ratalo bomo pač mogli odnehat , kaj čemo!?

mejte se .... fajn

se kaj beremo

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.