LuNa73
|
Dan! Evo mene za sekundo. Pišuka tolk ste napisale, da zdej ko sem prišla do konca, sploh ne vem več kaj je kira napisala in kaj se je kiri zgodil in kaj se ji ni zgodil . Huh, EMŠO dela svoje . No zapomnila sem si: Špelka, da si koklašpiklašpokla, ki piščete vali.... gud lak in naj se le obdržita in oprimeta (tale dva piščeta), da bo tud klele gor mal roza barva zasijala v obliki dveh vzporednih črtic al pa v obliki pluseka. Mislim nate oz na vas tri in držim pesti! Erin, da nočeš, nagega bušija pofotkat in da sam lepo ješ same dobrote in nam lačnim delaš lušte. Aja, pa da je mogoče napočil čas, da zamenjaš ginekologinjo. Sonček, hmmmm, a se sam men zdi, al se že nekej časa nisi javila???? Po moje ga že tri dni šluk šluk... Ajsi, ti si se pa odločla, da bo šlo brez posrednikov (beri Reš) v tem krogu in ima da rata.... Prav je tak.... Se* tebe pa razganja, tvoj pa je tečko. Mislim, da je trenutno pr vseh moških, ki se ukvarjajo z asfaltom tak.... Ne skrbi, sej do konc sezone bo že boljš... enkrat novembra-decemra . Polaris je v tropskih krajih ....in nas ni zravn vzela , nas je kr klele na mrazu pustila . Jaz pa sem mislila, da je šla na smučanje! Tinkomiško njena lepa nagajiva Iza zbuja zjutraj.... . ej Tinka, a ti si prav iz Celja? Aja, pa tvoja Iza je res cortkana... pa tak mi na slikah deluje mal navihano . Murkica je tud v kroničnem pomanjkanju časa, skor tak kot jaz. Kr dela in dela... pa metlo je nabavla že zdaj.... Čuj, kja če bi midve mal manj za druge delale, pa raj mal več na RR visele? Trinity, pa je trenutno utrujena od preveč dela. Evo smo že tri prevč pridne (zdej čakam da se ostale oglasjo in me vprašajo, da če mislim, da one nič delajo ) Aha, pa poročno oblekco si je že zbrala... Super! Beyba, jst bi tud mela geslo do albuma, da vidim tvojga bušija!!! Tak, zdej pa upam, da sem vse omenla in da nisem kire pozabla. Če katero sem se ji opravičujem in zato dobi enkrat bolj močen objemček, kot vse ostale. Aja, o men pa nisem nč napisala.... Grem počasi na bolje, saj se stanje normalizira... če sem razmišljala o odpovedi, pol si lahk mislite, da je bla kriza... Hudič je met tri šefe, ki se med seboj ne uskladijo in ne pomenjo... ampak sam zahtevajo..... No ker je nekoga pamet srečala in je končno opazil, da tu pa nekaj ne štima in da sem že čist fertik, je vzel stvari v svoje roke in sklical sestanek in.... rezultat: BOlje, veliko bolje! Tak, zdej pa grem delat naprej.... pa se še javim.... pa pa
|