|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
5.3.2008 18:44:41   
tinkamiška
pikicauser posted image vem, da je hudo in bo še nekaj časa trajalo...vsake toliko pride malo za tabo, ampak ni kaj, je treba it naprej in jst ti želim vse dobrouser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
5.3.2008 18:51:20   
Serendipity
Pikica ... drži se ... vztrajaj ... IMELA BOŠ ŠE PIKICO! Samo, ne vdaj se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
5.3.2008 22:04:37   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: vita80
Upam, da bo Reško pa hsg kaj zrihtal, da se ne bomo rabli več tak pogosto valjat po postelji.Zaj ko je zunaj zopet sneg je idealni cajt za Otročičke delat. Evo danes zvečer bom v električni omarici tok ven vrgla, pa bomo šli romantiko, tako kot včasih ko še ni blo štroma. Zato so pa meli po 10 otrok, ko ni blo televizorov v spalnici. Evo dans  večer  skrinjo na balkon, da  ne bo kaj los, pol pa ck pa elektriko vun! Pol pa buci, buci!user posted image

user posted image user posted image user posted image  elektriko vrgla auf, ne pomagauser posted image , je su dec rajš ven na "sok".user posted image
pikica36 odnehat? ODNEHAT? ne, ne,ne draga. Ne pustimo ti odnehat. Ti si naša borka in me te mamo lade in verjamemo vate in vemo da boš nekoč mamica. Tko al pa drugač. Tak kot piše vita. Takoj ko bosta spet lahko pejta v gore tja kjer ni elektrike in buci, buci dokler se ne znucatauser posted image . Pol pa še mal buci, buci.  

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
5.3.2008 22:24:21   
spelka12
No če katero od vas slučajno zanima kako lepa sta moja nečakca evo link http://kati.moj-album.com/.
Pa kje ste vse? nč grem kostkote gledat. Nočko

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
6.3.2008 8:29:59   
beyba
Dobro jutro....

čeraj sem mela frej.Sem se v službi zmenla da meni in sem spala do 10-ih zjutriuser posted image user posted image user posted image

Dons ponoč mojega skor ubila za 5 minut z jeze, ker mu je ob pol noči začel telefon piskat, pa je pol do pol enih 4* zvonil nek alarem za RD in posledično, ker me je v pol ure zbudil 4* nisem mogla do pol treh nazaj zaspat, ob šestih je pa treba ustajat zjutri....Kar zadavla bi ga...Sem mu obljubila da ga bom naslednjič zbudla pa bo z mano karte igral, dokler ne bom spet zaspana ratala....

In zdej sem že navse zgodi zjutri zoprna, pa se sploh ne morm skulirat....

Upam da boste ve lepše začele dan.....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
6.3.2008 9:54:25   
tinkamiška
Dobro jutro

Moja miš se je pa 6 pa 16 zbudila, pa bi lahko do 7ih spaliuser posted image sem jo poskusla prepričat, da bi nazaj zaspala, pa je rekla, da bi šla k mamici v postlo in sem jo nesla k sebi. Potem je 5 minut "spala" ostali čas, pa me je cukala, mi praskala mozol sredi čela in mi tiščala njenega kuščarja pod pazduhouser posted image user posted image mah sej na koncu se ji smejim, ampak sem pa totalno zbita ko je treba vstat, zdej sem pa že vreduuser posted image

Spelkauser posted image lušna nečakca maš, joj kako fino,ko sta dva in si delata družbo, pa ko bosta večja bosta lahko skupaj držalauser posted image

Jst močno upam, da bova ahko Izi družbo nardila, zadnje čase sanja, da bi mela bratca in sestrco...no sej čez pol ure že blebeta, da bi mela jelencka, pa medvedko baletko....user posted image bi blo pa fino, če ne bi ostala sama...

javite se kaj pupiceuser posted image

pestke, objemčke in lep dan vam želim

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
6.3.2008 10:06:41   
murkica
No dans se moram pa še jaz malo javit. Te dneve sem bila tako zasedena, da sploh nisem imela časa nič napisat.

Pikica- Sigurno ne smeš obupat. Če bi kdaj samo pomislila na to, se obrni na nas borke in takoj ti bomo vlile nazaj upanje in samozavest, da se podaš na novo pot.

Špelka- Kako kaj pri tebi kaže? Upam, da je vse tako kto mora biti in da nas boš presenetila z lepo novičko.

Tinka- Vem kako je to, ko ne moreš spati pa si tako želiš. No jaz sicer nimam otročička, ki bi me budil ampak, se kuža nič ne zmeni za to, da bi jaz še spala pa me pride zbudit. user posted image

Beyba- ti se pejt še malo zavit v posteljo popoldan, pa bo sigurno tečnoba izginila. Takšne stvari ač pridejo zraven z nosečnostjo, ni panike. Sigurno ti dragi ni zameril saj ve, da hormonči naredijo svoje!!!user posted image

Drugače pa seveda vse lepo pozdravljam in vam pošiljam pozdravčke. Jaz grem zdele obiskat svojo sestrico, ki doma leži z vročino, pa da jo malo pocrkljam. Ji grem kupit še princes krof, ker ima to ful rada. Sem jih mislila it najprej spečt,  pa sem se premislila, ker potem bi šlo moje pazenje kaj jem, po zlu. user posted image  Zihr je zihr, tako da bom samo eno kupila.

LP

Murkica 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 4257
6.3.2008 10:11:22   
ledenka
user posted image  kok luštna nečakca maš, špelči user posted image  

pikica user posted image  boš videla, čez nekaj časa bo posijal sonček tudi zate user posted image  pa do 45 leta maš čas, nič bat!

tinkamiška, bom probala tale recept user posted image  sam v bio trgovino moram skočit po riž!

beyba, poznamo to, da hočeš spat, pa te dec (al pa mački v mojem primeru user posted image ) parkrat ponoči zbudijo... moja mala maca se hoče vsak dan ob ene 5h ali 6h zjutraj mazit, potem mi zleze na hrbet ali trebuh, kakor ležim, in zagne glasno prest user posted image  

se* user posted image  sam ku-kuc ti naredim user posted image

pa seveda kavica

user posted image

in veeeeelik user posted image user posted image user posted image  za vse moje borkice!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4258
6.3.2008 10:41:21   
Serendipity
Ojla pupe

špelka - lepa lepa! Ko dva angelčka.
ledenka - ku-kuc nazaj user posted image  Uh, tvoje kave so pa vedno user posted image
murkica - si pa pridna setrica user posted image
tinkamiška - user posted image  Look at the bright side: ne rabiš budilke pa še najlepšo ''budilko'' imaš
beyba - kako kaj tvoj sonček? Fejst brca?
vita80 - Poročaj o rezultatu romantike po starem receptu user posted image
*objemček*pikica - Mislim nate. Drži se borka!
Erin - kaj a te bomo za vuha sem zvlekli?
sončece? Lunca? pikapoka? KAHLO? stunfek & in vse ostale babuške ... kjeee steee? A mogoče user posted image  ali pa ste na rajskem user posted image ? Če je tako - obilo užitka!
polaris .. ma saj veš .. FAUŠ sem ti! Kar uživaj v ''raju'' user posted image

ETo - pridne bojte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
6.3.2008 10:59:38   
ANEJ01
tudi jaz se vam pridružujem v novem krogu.
In upam da bomo čimprej zagledale svoj  plusek.Veliko user posted image vam želim.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
6.3.2008 11:56:04   
vita80
OJla! Elektrika je žal mogla bit kr priklopljena, ker bi drgač ribice v akvariju pocrkale- balkon jih pa ne bi spasil!user posted image user posted image user posted image
Joooooooojjjjjj kak se mi za nič ni! Je treba delat....user posted image Pišem diplomo oz. bolj študiram, ko pa kaj pišem!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
6.3.2008 19:07:55   
trinity22
Hojla,

po dolgem času vas vse spet mal pozdravim, cel teden sem hodla iz službe ob osmih zvečer.....zmatrana kouser posted image tako da nisem bila nič tukaj, danes pa sem malo pokukala k vam.

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image ne  obupat, verjamem, da ti je zelo hudo, ampak tudi zate bo posijal sonček.

Grem zdaj s kužkom na sprehod pol pa počivat, ker me je ta teden res izmučil ... Bodite fajnuser posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
6.3.2008 20:05:29   
spelka12
ANEJ01 dobrodošla tuki med nami.
vita kolk si pa ti pridna. Mene zmrazi če sam pomislim nazaj na šolo. smajlikitebožapoglavi
trinity in beyba naspita se revce.
erin a se ti mal skrivaš? Bi se igrala kaj? ku,ku.
luuuuuna nehej delat, asfalt bo že počakal me pa ne brez tebe.
ajsika in sonček - marec je. Še malo pa bosta user posted image .

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
6.3.2008 20:21:03   
Erin
Evo moje uhleuser posted image user posted image user posted image

Sem zadnje dni prikrajšana za računalnik ker moj nekaj dela...sem bila pa včeraj na pregledu in sem totalno šokirana nad mojo gin ko je pol mojih besed preslišala, bila nesramna, mi naredila obupen morfološki pregled in upam da ga bo naslednji mesec ponovila, čene bom zahtevala drugo mnenje (hvala bogu da sem prebrala nosečniške pravice)..u glavnem..hoče me poslat nazaj delat kljub temu da sem že po uri stanja čist preč, da se mi vrti, srce nagaja, da sem imela spet rjav izcedek nekaj dni nazaj...pa rada delam...ampak VEM da nebi zmogla v takem stanju nazaj...in bom pop*** če mi zaradi njene nemarnosti ne bodo podaljšali...ona bi me poslala delat že mesec dni nazaj ko sploh nisem mogla stat...pa a je normalna???

beyba in ostale gorenjke
- katerega gin priporočate....ga potrebujem v primeru drugega mnenja oz v primeru menjave gin...ker takega odnosa ne bom dovolila. Grrrrrrrr sem jeznauser posted image

Špelka - navijam za tvoja jajčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
6.3.2008 20:22:12   
Erin
kukuuser posted image user posted image user posted image

Kdaj prideš v naš konec? Greva kofetkat???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
6.3.2008 20:35:49   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

kukuuser posted image user posted image user posted image

Kdaj prideš v naš konec? Greva kofetkat???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo povej kdaj. Najboljš da izbereva en vikend in prišibam k tebi.
Tole o ginekologinji je pa res kriza. A do sedaj ti je pa vse o.k. naredila? Jest sem kot veš privatno pri Ribičevi na Bledu in je res prvovrstna. Ampak definitivno jo zamenjaj. Nima se kaj igrat s tabo in tvojim otrokom. Drugače jo čakajo batine od nas user posted image . Ti ji kar povej, da me skrbimo za svoje članice tako al pa drugače.
Grem INCSI gledat user posted image user posted image  aja pa hokej za intermecouser posted image , sej razumeš ane?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
6.3.2008 20:52:40   
Erin
Ti kar pridi eno soboto (v nedeljah nimam časa) pa se nekje dobivauser posted image No prej sporočiuser posted image

Kje pa ima Ribičeva ordinacijo? Koliko je pa stara? Da ne bo prav kmalu potem v penzjon ušlauser posted image
Bom pa še preverila kaj bo moja gin naredila v naslednjem mesecu..če bo kriza še naprej pa grem stran...

Njama njama sem se sedaj najedla...sem si naredila hot-dog in pa za sladico jagode, lepeeeeeeeee, rdečeeeeeeeeee, sladkeeeeeeeeee, slastneeeeee....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
7.3.2008 8:27:46   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Njama njama sem se sedaj najedla...sem si naredila hot-dog in pa za sladico jagode, lepeeeeeeeee, rdečeeeeeeeeee, sladkeeeeeeeeee, slastneeeeee....user posted image user posted image user posted image

Sej ti se kar delaj norca iz nas normalnih, lačnih ljudi user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image .
Dons je pa ena luna al ne? Hmmmm jp taka črna je na koledarju. A nas bo spet kaj mešal?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
7.3.2008 9:53:39   
beyba
Oila mene...Moj mai fejst brca in se pritužuje če mama preveč dela, ali če elži na hrbtu, da ga vretenca v rit žulijo.user posted image user posted image user posted image

Erin full dobra ginekologinja v kranju je DR. irena virant....Moja ginekologinja. Stara je okrog 33 let.In ima 3 otroke. Oktobra je prišla iz porodniške-full prijazna, poglobi se, na vse odgovori...Ko sem mela takrat probleme in sem mogla it na splav, je oseno klicala komisijo v ljubljano, dala mi je domači tel in pa  mobitel telefonsko številko svojo...Kolegic jo je mela pri porodu. Pa jo je na koncu šivala...je vsakič predno je šiv naredila poiskala neboleče mesto, naredila ravno prav rahel šiv in ni zategovala. Naslednji dan je bila nina ko rožica, kot da nebi rodila in po 1t je delala že kilometrske sprehode. Drugi porod jo je šival gregorač, je bla 3 tedne čist boga tut sedet ni mogla....Res ni da ni...Sej pravim da je full uredu. DEla pa zaenkrat sam v četrtkih. Če jo boš menjala je sicer čakalna doba 2 meseca, sam povej  kje kje problem...da si noseča, in da nisi zadovoljna s storitvami svoje ginekologinje.Če se da da bi te čimprej opisali.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
7.3.2008 9:54:52   
beyba
Aja špelka 12 kako pa kaj tvoji potomčki so se že vsidral ...jst tko stiskam pesti da se bosta oba in da boš šla kmal po naših stopinjah....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
7.3.2008 10:10:07   
LuNa73
Dan! user posted image

Evo mene za sekundo. Pišuka tolk ste napisale, da zdej ko sem prišla do konca, sploh ne vem več kaj je kira napisala in kaj se je kiri zgodil in kaj se ji ni zgodil user posted image . Huh, EMŠO dela svoje user posted image .

No zapomnila sem si:
Špelka, da si koklašpiklašpokla, ki piščete vali.... gud lak in naj se le obdržita in oprimeta (tale dva piščeta), da bo tud klele gor mal roza barva zasijala v obliki dveh vzporednih črtic al pa v obliki pluseka.user posted image  Mislim nate oz na vas tri in držim pesti!user posted image

Erin, da nočeš, nagega bušija pofotkat in da sam lepo ješ same dobrote in nam lačnim delaš lušte.user posted image  Aja, pa da je mogoče napočil čas, da zamenjaš ginekologinjo.

Sonček, hmmmm, a se sam men zdi, al se že nekej časa nisi javila???? Po moje ga že tri dni šluk šluk...user posted image

Ajsi, ti si se pa odločla, da bo šlo brez posrednikov (beri Reš) v tem krogu in ima da rata.... user posted image user posted image user posted image  Prav je tak....

Se* tebe pa razganja, tvoj pa je tečko. Mislim, da je trenutno pr vseh moških, ki se ukvarjajo z asfaltom tak....user posted image  Ne skrbi, sej do konc sezone bo že boljš... enkrat novembra-decemra user posted image .

Polaris je v tropskih krajih user posted image ....in nas ni zravn vzelauser posted image , nas je kr klele na mrazu pustila user posted image user posted image . Jaz pa sem mislila, da je šla na smučanje! user posted image

Tinkomiško njena lepa nagajiva Iza zbuja zjutraj....user posted image . ej Tinka, a ti si prav iz Celja? Aja, pa tvoja Iza je res cortkana... pa tak mi na slikah deluje mal navihanouser posted image .

Murkica je tud v kroničnem pomanjkanju časa, skor tak kot jaz.user posted image  Kr dela in dela... pa metlo je nabavla že zdaj....user posted image  Čuj, kja če bi midve mal manj za druge delale, pa raj mal več na RR visele?user posted image user posted image

Trinity, pa je trenutno utrujena od preveč dela. Evo smo že tri prevč pridne user posted image user posted image user posted image user posted image  (zdej čakam da se ostale oglasjo in me vprašajo, da če mislim, da one nič delajouser posted image ) Aha, pa poročno oblekco si je že zbrala... Super!user posted image user posted image

Beyba, jst bi tud mela geslo do albuma, da vidim tvojga bušija!!!user posted image

Tak, zdej pa upam, da sem vse omenla in da nisem kire pozabla. Če katero sem se ji opravičujem in zato dobi enkrat bolj močen objemček, kot vse ostale.user posted image

Aja, o men pa nisem nč napisala.... Grem počasi na bolje, saj se stanje normalizira... če sem razmišljala o odpovedi, pol si lahk mislite, da je bla kriza... Hudič je met tri šefe, ki se med seboj ne uskladijo in ne pomenjo... ampak sam zahtevajo..... No ker je nekoga pamet srečala in je končno opazil, da tu pa nekaj ne štima in da sem že čist fertik, je vzel stvari v svoje roke in sklical sestanek in.... rezultat: BOlje, veliko bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, zdej pa grem delat naprej.... pa se še javim....
pa pa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
7.3.2008 10:27:12   
benika
beyba in ostale gorenjke - katerega gin priporočate....ga potrebujem v primeru drugega mnenja oz v primeru menjave gin...ker takega odnosa ne bom dovolila. Grrrrrrrr sem jezna

Sorči, se moram mal vmešat tuleuser posted image  V Kr imaš poleg Virantove (ki je res ok) še Rant Hafnerjevo, ki je tudi super prijazna in strokovna G in pa dr Hanđarja (ki je pa moj G in je pa sploh super). Za ostale nimam kaj dosti spodbudnih besed.

Lej, če je problem zaradi bolniške, enostavno pojdi k svojemu splošnemu zdravniku, mu obrazloži situacijo in te bo on dal na bolniško. V vsakem primeru G ne daje bolniške, temveč ti jo predpiše splošni zdravnik .Pa saj to veš, a ne?user posted image

Držim pestke, da se bo vse izšlo, tako kot se mora.

Špelka, drž' se babauser posted image !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
7.3.2008 11:46:02   
ledenka
borkice moje, kavica za vas user posted image

Na kratko - nič novega user posted image  vidim, da se je kar nekaj pogrešanih javilo!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
7.3.2008 13:23:35   
Erin
Ja LuNaa našauser posted image user posted image user posted image si se končno našla...sedaj pa da nam slučajno spet ne uidešuser posted image

Špelka - no poročaj od Ribičeve...čakam...si spet pozabila name ane...že vidim...midve se bova zmenile za kofe potem bom pa jaz čakalaaaaaa in čakaaaaaaala ti boš pa veselo klepetala tukajuser posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image čaki...to so resne zadeve....user posted image

benika - ne gre se mi samo zaradi bolniške..je pa res da sem ji povedala da imam zadnje dni spet izcedek in je bilo kot da me nebi poslušala, tisti štilček železni mi je zabila not kot da bi bi bila lutka in me je fejst zabolelo, do mene je postala nesramna, sarkastična, in če je bil tisti pregled MF še zelo površna, saj nisem ničesar ampak NIČESAR izvedela od mojega user posted image user posted image user posted image user posted image ... Bom videla kako bo na naslednjem pregledu in če se bo vse skupaj isto  ji bom to povedala in jo zamenjala... tukaj je več dejavnikov..plus tega imam spet rahlo rjav izcedek in se po pravici povedano sploh ne upam več oglasit pri njej ker me bo samo nadrla....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
7.3.2008 13:29:41   
benika
Erin, luba duša, pa kaj še čakaš? Zamenjaj jo, pa čimprej! Nosečnost je le ena taka zadeva, ki zahteva strokovnost in nek kulturen odnos do pacientke.

Praviš, da imaš krvav izcedek? Se ti je ta pojavil po pregledu? V nosečnosti je sluznica materničnega vratu ful občutljiva in če ti je tako grobo šarila spodaj je čisto možno, da ti je poškodovala sluznico in od tod tudi krvav izcedek. Zaradi tega se ni treba sekirat oz. ne vem kako biti zaskrbljena.

Glede MF je pa tako. Tam ti tako ali tako ne bodo povedali drugega kot to, da ima roke, noge ter vse notranje organe. In če ti G ni omenila, da bi bilo kaj narobe, je to to. Si pa imela MF zelo zgodaj. Poinavadi jo delajo G okoli 22. tedna, ko se pa res vse vidi. Jaz sem imela 1 MF v 19. tednu pa me je gladko naročil čez 3 tedne, češ, da se še preslabo vidi in nekateri organi še niso dovolj razviti.

Ne vem, jaz o zamenjavi ne bi kaj dosti premišljevala ampak bi šla takoj v akcijo.

Dr. Ribičeva na Bledu pa mislim, da ni ginekologinja v tem smislu kot naši ginekologi. Ona ima čez razne ginekološke preiskave (zato jo tudi Špelka obiskuje) ne deluje pa kot osebni ginekolog. Lahko pa pokličeš v sam Diagnostični center in povprašaš kako in kaj.

< Sporočilo je popravil benika -- 7.3.2008 13:37:14 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.