|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
1.3.2008 13:40:45   
Serendipity
Ojla drage moje ... user posted image  

Ok, fajn moška družba je pripeljala našo Piko, ampak naše Lunce pa ne ... user posted image  

Eto, jaz vam danes častim malo drugačno kavo, sicer bolj ''pocukrano'', ampak všeč mi je končna ideja in pomen kave s prijatelji. Naj bo to moja današnja kavica za vas/nas.

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.3.2008 13:50:40   
ledenka
Se* hvala za kavico user posted image  stara zgodba, pa vedno aktualna...

kako ste kaj? tako vreme je... sem cisto munjena. pa toooolk za pospravit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.3.2008 13:54:44   
murkica
SE*- Hvala za kavico.

Evo da se še jaz malo oglasim. Danes nič novega, M od nikjer. Testa novega nisem delala, ker ne želim biti zopet razočarana. Čeprav imam ves čas občutek, da se bo pravkar vlilo, jo še vedno ni. Danes je 34-dan, tako dolgo še nikoli ni trajalo. (nadlje je bilo 32 dni, pa še to se je zgodilo samo enkrat)
Kanček upanja je še, da še ni bilo dovolj hormona in da test zato ni pokazal user posted image . V glavnem celo jutro se mi vrti in me boli glava, pa tudi slabo mi je bilo zjutraj.
Morda je vse psiha ali pa na koncu kakšna viroza ali pa je za vse krivo vreme. Pri nas v LJ. je ful turobno, čudno in še piha za povrhu, seveda pa se tudi najde kakšna kaplja dežja.user posted image
Samo jutri je pa napovedan sonček in 16°C. user posted image Tako, da če bo res bomo mi malo zapekli na žaru in sploh ne dvomim v to, da se bom veliko bolje počutila. Se bova pač z dragim danes malo stiskala ob gledanju filomov, pa bo še bolj luštno. Tudi takšni dnevi se na koncu priležejo, ker imaš več časa zase...  

No pa lep vikend vam želim...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 4178
1.3.2008 20:23:02   
trinity22
murkica, Maša, tinka user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vas/nas bo posijal sonček, samo obupat ne smemo...

Se* še zadnja prosta dneva, saj bo, tudi jaz bi imela še kakšen teden, pa saj kmalu bomo imele "ta velike počitnice" jupiiiiiii

Sonček lepo da sta zapravljala za vajin domek, to se vedno prileže pa pol je neki časa tak fajn občutek, ko so nove stvari pri hišiuser posted image

Erin čestitam za podaljšanje službeuser posted image user posted image user posted image

ledenka hvala za kavo, se prileže ... pa drugače, kako si je kaj novega?

pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image samo zate, da bo na UZ vse tako kot mora bit

LuNa kje si pa ti???? Nič več nas ne prideš pogledatuser posted image

polaris, beyba in vse ostale, ki sem vas nenamerno izpustila, za vas pa en velikuser posted image  

Jaz pa sem danes bila na pomerjanju poročnih oblek ... bilo je zelo zanimivo, komi čakam junij ...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
1.3.2008 20:40:03   
tinkamiška
Murkica, držim pestke, da se M new prikaže in daboš zagledala en debel +!user posted image

Trinity, joj pomerjanje poročne obleke je pa res lušno in verjamem, da se veseliš svojega dneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe vam želim lep večeruser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.3.2008 9:26:00   
sonček33
Dobro jutro.
Zadnje čase sem pogosto prva pri računalniku.user posted image
Kako ste?
Uživate, kajne?
Meni se danes iztekajo počitnice, takole po 10 dneh imam kar tremo spet it v službo med učence. No ja, jutri bom že na realnih tlehuser posted image .

Murkica - držim pesti. Naj je ne bo.
Trinitty - in? Si jo že izbrala? Mene to čaka v soboto.
LuNa - javi se. Vsaj z besedo ali dvema.
Erin - super za službo, vidiš, vse gre kot mora iti.
Se* - hvala za ZS, upam, da bom učinkovitauser posted image
Polaris - kako si mi ti?
Tinkamiška - tale srček tvoj je pa tok lušten.
Ledenka - jaz bi kavo? Je kakšna s sončkom?
Beyba - kje se skrivaš? Se potepaš?

No, grem eno aktivijo pojest...pa lubku kavico skuhat, je ravno iz soalnice prišeluser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.3.2008 11:50:29   
pikapoka2
Dobro jutro! user posted image
Lep pozdravček vsem! Še vedno ste pridne moje pupe in lepo čvekate.
Me pa zanima kje pa LuNa hodi?
Murkica, user posted image  tudi jaz držim pesti zate!!!! Uspelo ti bo!
Špelka, hočem dobre novičke, držim pesti tudi zate!user posted image
Erin čestitke tudi z moje strani za službo!user posted image
Tinkamiška user posted image user posted image
Ledenka, sonček, Se* in ostale lep pozdrav od pikapoke, upam da me še poznateuser posted image   user posted image user posted image user posted image
No, LuNca ti pa se oglasi, ker zate pa sploh nisem navajena da si tiho, čvekica! user posted image
Lep nedeljski dan!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.3.2008 12:46:26   
sonček33
Pikapoka2 - ojla, kako te ne bi poznale, seveda te.
Povej nam, kako si?
kaj počneš?
Gre vse po planih?

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.3.2008 13:23:49   
trinity22
pozdravljene , posebej še pikapoka, ki se je malo oglasila pri nas čvekicahuser posted image

sonček ja sem izbrala oblekco, sem probala tri in   mi je bila tista, ki sem jo rezervirala za probo kar prek neta najbolj všečuser posted image  te ti ne boš mogla imet user posted image ker imava isti dan porokouser posted image
Kje jih boš pa ti probavala v soboto? Greš v poročni kotiček v Lj al kje drugje? No jaz sem jo tam izbrala, pa še moj si je kar tam izbral obleko, tako da sva to rešla...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.3.2008 13:51:25   
ledenka
user posted image

kavica s sonckom user posted image  posebi za soncka in seveda vse ostale user posted image

pikapoka, seveda se te spomnimo, kak bi te lahko pozable?

jaaaa, porocne obleke user posted image  men so tak vsec, ampak v njih sem zgledala ko sladkorna pena user posted image  pa sem mela pol raj svojo po meri narjeno obleko user posted image

punce, grem na hitro rundo rolanja, pol pa kosilo kuhat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.3.2008 13:57:35   
ledenka
pa se neki... spelcika, pesti ti stiskamo za tvoja dva user posted image user posted image  naj se fajn vgnezdita in ostaneta pri tebi se 9 mesecev!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.3.2008 14:45:05   
sonček33
O ledenka, hvala za kofico - ta je pa res zame - jupi
trinitty - čakej, čakej ...da nisi slučajno vzela moje oblekeuser posted image v poročnem kotičku???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.3.2008 16:33:55   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikapoka2 - ojla, kako te ne bi poznale, seveda te.
Povej nam, kako si?
kaj počneš?
Gre vse po planih?

Sonček, gre za silo.
Ta teden sem tri dni uživala v toplicah, ležanje, kopanje, ležanje, kopanje...user posted image
Drugače pa služba, doma, služba, doma. Nimam trenutno neke volje, energije... user posted image  Za nič mi ni. Upam, da bo kmalu bolje, komaj čakam, na lepe dneve s sončkom, da bo toplo in svetlo do večerauser posted image user posted image
Pa po 5-ih dneh izostanka sem zopet v novem krogu. Ampak se tam na forumu M ne pričakujemo sploh ne vpisujem več. Tam niti ne sledim več. Mi je boljše tukaj na borbi, čeprav  sem še tukaj bolj poredko. Kaj se tu dogaja pa se trudim, da vam sledim.user posted image
In da vam držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.3.2008 17:44:07   
ledenka
pikapoka, jaz sem se vpisala, tako za hec user posted image  sicer nimam pojma, kdaj bo O, ker je bil zadnji cikel 27 dni, obicajno je pa 31-32, ampak pac ta mesec ne bom gledala koledarja in bomo user posted image user posted image user posted image  ko nam bo user posted image  itak mava konec mesca posvet pri Resu, pa da se odlocimo za nove metode user posted image  samo... nekako se mi zdi tale marec ful pozitiven mesec in... sem izjemno prepricana v uspeh user posted image  pa se moja dieta je kuuuuul, se ne pocutim vec tako zabuhlo - sej ne, da sem kaj dosti shujsala, kako kilco ali dve, ampak bolj zdravo jem, ce mi manjka cukra, pa navalim na suho sadje user posted image  

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.3.2008 20:20:47   
Erin
Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - poročaj PLIIIIIIIIIIIIIIS....greješ špelki junior?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.3.2008 20:24:01   
ledenka
Erin, Spelka se nikjer ne javi user posted image   jo pa vsi pogresamo in cakamo njene novice user posted image  

kako si ti, ljuba nasa nosecka? user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.3.2008 21:12:06   
murkica
No pri meni je danes prišla.

Sej ne vem ali sem bila bolj žalostna ali bolj jezna. Po mojem bolj jezna. Sem se zjokala, skričala in mislim, da se je tokrat tako ustrašila, da jo bo odneslo za naslednjih 9 m....

Za metle sem zaprosila prepozno, tako da se je samo ustrašila in je malo zamudila, zdej pa jo bom uporabila od prvega dne, da je sigurno ne bo.user posted image  Zdej sicer je ne pričakujem šele aprila, ker so se mi cikli tako podaljšali, ampak bomo že zdržali)....

No odločila sem se, da si bom spremenila malo življenje, da ne bom toliko mislila na samo zanositev.

Vsak dan bom telovadila, obvezno in vsak dan bom šla na pol ure hitre hoje( za začetek, da pridem spet mal v kondicijo, pol pa naprej s tekom)... In pa hrano bom čist spremenila. Ne mislim, da bom hujšala, daleč od tega, ampak bom pa gledala da bo v hrani res čim več sadja in zelenjave in da bo čim manj nepotrebnih maščob... Pa sladkarije bo treba zmanjšatuser posted image , ampak bom zdržala...

Zdej pa grem popapat juhco... Prav zaželela sem si jo... No pa še en sklep, danes zadnjič jem tako pozno. Drugače bom jedla samo do 20-ih,( pa saj vem, da bi mogla samo do 18-ih, ampak jaz hodim tako pozno spat, da to ne bo šlo, če pa bom ob osmih, pa bom zdržala)....

No zdej pa dost jamranja...
Upam, da ste ve veliko bolje preživele vikend in da ste se danes naužile sončka...
Špelka držim pesti.

Drugače pa se beremo jutri. Jutri bom že veliko boljše volje in tudi moje pisanje veliko manj jamrajočeuser posted image ...

Bodite pridne...

Pa seveda vsem en user posted image  za to, ker ste tukaj in ker mi res veliko pomenite....

LP

murkica

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.3.2008 6:43:55   
sonček33
Evo, danes je pa 33 iz mojega nicka.
Vsaka dobi en kosuser posted image in  user posted image , ker je za kaj konkretnega še prezgodaj. Murkica - torta je dietna.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
3.3.2008 7:15:38   
murkica
Sonček vse najboljše in najlepše ti želim. Seveda glavna zadeva, ki ti jo želim je, da čim prej zagledaš + in da boš vedno ostala tako pozitivna kot si. Ker si res na temu forumu za na sonček, peženeš oblake in posvetiš, da nam je vsem lepo....user posted image
Tortica tudi če ni dietna, za tvoj rojstni dan sem si privoščila en velik kos user posted image  Vidiš pa imam izgovor, da bom lahko danes za malco jedla tortouser posted image ( sej se hecam)

LP

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.3.2008 9:04:19   
beyba
Murkica pa tinkauser posted image user posted image user posted image   Jst sem pa tolk stiskala pesti za vaju. Ja kaj čmo jih bomo pa čez 5 dni spet začel za nov krog, bo ratal ni hud...user posted image . Za tolažbo si privoščita full velik sladoled z vročim prelivom...Pa veliko sončkanja-Danes je še pa še toplo bo potem bo kak teden bolj kriza, amopak vedve bosta imeli itak delo z user posted image user posted image user posted image , tako da se kaj dost ne bosta asekirali.

Kar se tiče telovadbe v času poizkusa zanositve,je sicer zdrava sam ne se pretegnit, ker gre pri velikih naporih rado kaj naprej še predno veš da si user posted image , tako da živita zdravo in ne pretiravat v zdravju user posted image user posted image user posted image

Evomeni je ratal pridt čez magični 25t ki naj bi bila meja med ss in prezgodnjim porodom. Tako da če se pikica rodi zdaj ima že možnost preživetja....sej vem slaba tolažba  ampak je...sej mislim med pikico še tri mesece na toplem , samo je pa vseseno fajn vedt da če se že kaj zgodi da ni vse izgubljeno.

Med vikendom je bila sobota grda, sva imela RD pri njegovem nečaku, nedelja je bla pa tako lepa da sva šla v predvor na sončka se sprehajat pa na terrasci na eno pivo....

Med vikendom sem bolj malokrat na RR-u, ker mam tolk opravkov in vsega da mi nekako na misel ne pride da bi se vsedla za računalnik...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.3.2008 9:04:42   
ledenka
user posted image

dobro jutro!

soncek, cestitam!!! vse naj naj naj, da bi se ti v naslednjem letu izpolnile vse zelje! user posted image  

VSE NAJBOLJSEEEEEEEE ZA TEEEEEEEEE!!!

pa se ena taka pomladna tortica user posted image

user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.3.2008 9:12:50   
beyba
Namesto entra sem pritisnila potrdi user posted image ...Da nadaljujem....

.....

Sam vseeno mislim na vas in stiskam pesti, delam obrede vuduja da odganjam razne vaše tete....

Špelka tebe pa pogrešamo, oziroma novičke, kako kaže...smo vse na trnih....ti pa nič....

Pogrešam pa še tete: Polaris,LuNa,Trinitty,juhica, maša....  ne bit hude če sem kako zgrešla, kje ste punce....

In še tebi sonček 33 user posted image Naj se ti izpolni čimveč želja innaj ti bo danes kar se da lepo...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.3.2008 9:23:02   
tinkamiška
Sonček čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej si pa v "kristusovih letih"user posted image , jst sem eno leto pred tabo, tako, da sem že ven iz njihuser posted image

Murkica...vem kako se počutiš in tudi jst se že nekaj časa trudim živet bolj zdravo, včasih mi rata, kak dan pa čisto zabluzim, ampak se mi zdi, da se počuti dobro odkar sem malo spremenila svoj jedilnik, s šporotm se pa tako redno ukvarjam že par let. Če te zanima en recept, ki sta mi ga zaupala prijatelja:
kupineoluščen riž, ga namoči čez noč in ga skuha, potem ko se ohladi nareži vanj mandlje, pomaranče, grozdje, rozine, suhe sljive, suhe jaboljšne krhlje, premešaj in pusti, da se vse prepoji. Tp lahko ješ tudi za večerjo, zajterk, sladico...fino te prečistiuser posted image in še dobro jeuser posted image

Beyba, hvala tudi tebi za petke in ja, tole mrzlo vreme bo kot na lašč za user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa počasi korakaš proti odhodu v Rimuser posted image ...čas gre res hitro.

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.3.2008 13:40:11   
Erin
sonček vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image Naj bo to leto ko se ti izpolnejo vse največje željeuser posted image
user posted image

Špelkaaaaaaaaaaa, LuNaaaaaaaaaaa...kje sta babe žabe???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - sem včeraj kar ušlauser posted image ..nisem vedela da si "prisotna"...Dobro sem hvala...mal mi mehur nagaja tako da sem kot en star očauser posted image , drugače pa bo...kako si ti?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.3.2008 15:28:13   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image  punce jaz moram jutri na čiščenjeuser posted image user posted image danes se je videla samo še prazna vrečka , plodeka nikjer večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.