spelka12
|
Evo prebrala vse. Da vidim, kolk sem si zapomnila. erin čestitke pikica je prišla v 5 okvir, madonca kolk tale naša nečakinja/ec hitro raste. Pa čestitke za podaljšanje službe . maša še vedno ne vem točno kaj je bilo s teboj ampak predvidevam, da je bil - al nekej takega zato od mene samo za tebe tinkamiška ja neee noooo. Vsaj lubija si imela v trenutku pri sebi in verjamem, da te je maximalno razvajal. murkica sem že skoraj pri zadnji strani, čakam tvoje dobre novice in potem tale ŠOK. Groza. Kako si drzne. No vsaj vidim da nisem edina ki kričim, ko pride . Ampak takrat paše a ne? sonček33 vse najboljše za teeeee, vse najboljše za teeeee, vse najboljše draga sončicaaaaaaa, vse najboljše za teeeee. ledenka hvala, ker te tak skrbi za mene. me je benika klicala in me nagnala k vam. lunca hmmmmmmm zdej pa res ne vem a te je mopsek posvojil in ukradel, a te tvoj vsako noč matra, al ti njega al....... no v glavnem javi se punca. Uf sem te že vidla in ti maham, vidiš? vse ostale dečve: Se* (aja nore slikce sekica)beyba, trinity, pikapoka, pika74..........hvala za pestke. Res upam da mi uspe, pol pa vse vas nalezem z nosečniškim virusom. Še poročilo o meni: catram 2 špelki. Ena je bojda zelo, zelo, zelo kvalitetna druga pa tko tko. Zdravje je čisto pri tleh, ležim ker me vse boli, špika in grize. Zato se tudi nisem javljala, ker večino dneva prespim. Jutri grem pa že v službo. No pa še ena prošnja. Od danes dalje pa do 10.3. držimo pesti za mojega nečakca Jakoba, ker imajo v Ljubljani pregled za sluh. Upam, da mu ga odkrijejo, ker drugače bomo beniko pobiral po tleh. aja še to pikica sem prebrala in mi je zelo, zelo, zelo hudo za tebe. Pravih besed itak trenutno ni zato samo to: si v mojih mislih, prav tako tvoja pikica.
|