|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
3.3.2008 15:55:08   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  

Jaz sem ostala kar brez besed. user posted image  Pikica naša pošiljam ti močan močan mooočan objem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se - ob tebi smo s srcem!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.3.2008 16:31:06   
sonček33
pikica - iskreno mi je žal. Vem, da vse naše besede v takih trenutkih kaj malo zaležejo...bolečina je prevelika. Verjamem pa, da bo kmalu posijal sonček tudi za vaju.
Če potrbuješ pogovor, sem vedno dosegljiva na zs,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.3.2008 16:32:51   
sonček33
Punce, hvala za čestitke.
Tinka miška - o, jaz pa nisem v kristusovih -še...jih imam komaj 29 user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.3.2008 16:34:07   
pikica36
hvala za tolažbo punceuser posted image user posted image user posted image , kljub temu da sem se cel tedn pripravljala na to, me je dans zadelo ko strela z jasnegauser posted image user posted image

sonček-- vse najboljše za roj. dan. in naj res posije sonček- tisti tapravi v tvoje življenje

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.3.2008 17:21:45   
ledenka
pikica moja draga, tukaj smo zate, da te objamemo, jokamo s tabo in te poslusamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.3.2008 17:33:07   
ledenka
SPELKAAAAAAAAA, JAVIIIIIIII SEEEEEEEE!!!

upam, da jo bo to priklicalo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.3.2008 18:18:51   
pikapoka2
pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček,
vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
In pikico ti želim!!!!!! Iz vsega srca!
user posted image

LuNa, spelka.... ku,ku
Madonca ampak jaz res nisem navajena, da naše LuNčike tako dolgo ni...user posted image
spelka, jaz še vedno držim pestiuser posted image

ledenka, veliko sreče ti želim, upam da ti rata brez dr.Rešauser posted image user posted image
Jaz sploh pojma nimam več kdaj naj bi imela O, prej sem imela M na 28 dni,
zaj jo dobim vsak mesec bolj pozno, na 36 dni je bilo ta mesec user posted image , tako da si nič več ne računamuser posted image

murkica, objemček zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.3.2008 18:54:20   
LuNa73
Čer! Evo na brzino....
Pa fak no.................user posted image

Pikica moja, kr solze so mi stople v oči... pa tolk sem držala pesti in mislila nate, da bo ja vse o.k..... sej vem, da zdaj to moje besedičenje res nič ne pomaga.... kolikor sem se res veselila tvoje nosečnosti, sem zdaj žalotna... Pošiljam ti velikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, močan in topel objem.....user posted image .
user posted image

user posted image .... naj ti v 29. letu štorklja prinese nekej lepega in neprecenljivega user posted image . Pa še...nazdravje user posted image .

Takle.... vse ostale... tud jaz vas pogrešam, ampak trenutno pač nekak ni cajta za klepetanje.... je vlka gužva in kriza.... se vam pa kmalu javim...... Pridne bodte in lepo se imejte.... pa velik hopcupajte da bom kaj lepega prebrala naslednjič, ko se prkonektam.... Itak je najboljš, da vse metle nabavte in začnete s pometanjem tele tetke hudobnice z rdečimi krvničkami user posted image .
Mam vas rada....
Ajde, držte se.....  user posted image

Evo še mal glasbe: tukaj in tukaj ... pa če je kateri, lahk mal zamuva zraven... user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 3.3.2008 19:04:12 >

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.3.2008 19:39:05   
sonček33
Punce hvala, super ste. vse lepo želim tudi jaz vam.Lunca super, da si se pojavila

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.3.2008 20:55:42   
tinkamiška
Pikica, vem, da je hudo in vem, da bo priteklo veliko solzic...naj ti bo v pomoč to, da veš, da smo tukaj in da nam je hudo skupaj s tabo...drži se!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.3.2008 20:56:13   
tinkamiška
Sonček, zakaj pa imaš tisto 33 v nicku, si me zmedla, titit! Vseeno vse najboljše...kristusova ti pa ne bojo ušlauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.3.2008 21:10:27   
Erin
pikica - žal mi je da se je tako izteklouser posted image ...drži se in predvsem ne izgubi upanjauser posted image user posted image user posted image

LuNa -
kooooooončno....ti ti ti...kje si se skrivala? user posted image

Špelkaaaaaaaaaaaa - to je pa sedaj že preveč...KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????? Dej no...mene skrbiuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
3.3.2008 21:17:17   
spelka12
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat"s uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup? Špelka"s in tha hause!
To je to zaenkrat. Sem živa in prisebna. Zdej grem pa za nazaj prebrat, sigurno ste me kej kregale.
Nekej sem samo videla o pikici.
PIKICA MOJA če je slučajno kej hudega ti pošiljam en veeeelik objem user posted image  pa še rožico user posted image .
Čaw žabkeuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
3.3.2008 21:42:57   
spelka12
Evo prebrala vse. Da vidim, kolk sem si zapomnila.
erin čestitke user posted image user posted image user posted image  pikica je prišla v 5 okvir, madonca kolk tale naša nečakinja/ec hitro raste. Pa čestitke za podaljšanje službeuser posted image .
maša še vedno ne vem točno kaj je bilo s teboj ampak predvidevam, da je bil - al nekej takega zato od mene samo za tebe user posted image user posted image
tinkamiška ja neee noooo. Vsaj lubija si imela v trenutku pri sebi in verjamem, da te je maximalno razvajal.
murkica sem že skoraj pri zadnji strani, čakam tvoje dobre novice in potem tale ŠOK. Groza. Kako si drzne. No vsaj vidim da nisem edina ki kričim, ko pride user posted image . Ampak takrat paše a ne?
sonček33 vse najboljše za teeeee, vse najboljše za teeeee, vse najboljše draga sončicaaaaaaa, vse najboljše za teeeee.
ledenka hvala, ker te tak skrbi za mene. user posted image  me je benika klicala in me nagnala k vam.
lunca hmmmmmmm zdej pa res ne vem a te je mopsek posvojil in ukradel, a te tvoj vsako noč matra, al ti njega al....... no v glavnem javi se punca. Uf  sem te že vidla in ti maham, vidiš?
vse ostale dečve: Se* (aja nore slikceuser posted image  sekica)beyba, trinity, pikapoka, pika74..........hvala za pestke. Res upam da mi uspe, pol pa vse vas nalezem z nosečniškim virusom.

Še poročilo o meni: catram 2 špelki. Ena je bojda zelo, zelo, zelo kvalitetna druga pa tko tko. Zdravje je čisto pri tleh, ležim ker me vse boli, špika in grize. Zato se tudi nisem javljala, ker večino dneva prespim. Jutri grem pa že v službo.

No pa še ena prošnja. Od danes dalje pa do 10.3. držimo pesti za mojega nečakca Jakoba, ker imajo v Ljubljani pregled za sluh. Upam, da mu ga odkrijejo, ker drugače bomo beniko pobiral po tleh.
aja še to pikica sem prebrala in mi je zelo, zelo, zelo hudo za tebe. Pravih besed itak trenutno ni zato samo to: si v mojih mislih, prav tako tvoja pikica.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.3.2008 22:48:13   
murkica
Jaz sem ravnokar končala z delom, pa sem rekla da se še na hitro javim.

Pikica- Točno vem kako se počutiš. Pri meni sicer ni bilo potrebno čiščenje, vendar jaz sem se počutila kot da bom umrla, ko se je to zgodilo. Zberi moči in boš videla, da bo čez čas bolje. user posted image

Špelka- Držim pesti, da bo vse tako kot mora biti in da tudi ti zagledaš debel +. user posted image  Aja, pa itak da držim pesti za malčka. Sigurno bo vse ok!!!

Lunca- no lepo, da se še spomniš na nas. Ni panike, če ni časa ga pač ni. Sama vem kako je to, po pridem na RR samo poškilit in pol ugotovim, koliko je prisotnih in kako se imajo fino, jaz pa se ne morem pridružit. Boš že nadoknadila ob prvi priliki. Vedno smo tukajuser posted image

Sonček- Upam, da si lepo preživela rojstni dan.

Tinka- Bom poskusila recept samo brez nekaterih zadev. namreč sama sovražim rozine, tako da bo to po hitrempostopku letelo ven iz recepta.
user posted image  Drugače pa hvala za idejo.

Beyba- Vesela sem zate, da se detece tako pridno razvija. Zdaj pa le do konca brez skrbi in verjemi, da je user posted image tako toplo pri tebi, da ne bo želel nič prej pobegniti ven.user posted image

Erin, Se+, Ledenka, Trinity, Pikapoka, Ledenka,(pa še vse ostale, ne zamert če koga nisem omenila) vam pa samo pošiljam tople pozdrave(beje bo jutri sneg in bomo tople pozdravčke še posebaj potrebovali)...

No sedaj pa lahko noč. Se beremo kaj jutri, ko ne bom v službi...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
4.3.2008 8:37:02   
beyba
Dobro jutro ...

(čeprav turobno in deževno)
Jst sem tako zelo zaspan.... bi kar spal....se gem k šefu  zmenit za dopust jutri....  Da se bom zjutri naspal....

Drugače pa pikica najprej tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res me je razžalostilo, da se je razpletlo po najslabšem možnem scenariju. Če potrebuješ bilo kaj veš kje nas najdeš....

Špelka
sej tko sam še stiskamo pesti , potem smo pa kregane, ker ni nič narejeno...v službi , doma,....user posted image user posted image user posted image
Itak jih bomo še naprej stiskal da bo vse ok.

Vse ostalim babam žabam pa lep pozdravček in čimkrajši dan....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
4.3.2008 10:10:16   
ledenka
user posted image

najprej en veeeeelik objemček vsem! user posted image  

špelči, čestitam za dve mali špelkici user posted image  no, sej podrobnosti boš že še povedala kasneje, to je zdajle glavno! da bi se lepo vgnezdili in rasli... naslednjih 38 tednov user posted image  

punce moje drage, moram deeeelaaaat... bom pa tu in tam prišla pokukat user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
4.3.2008 11:35:38   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sneg greeeeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image user posted image user posted image   sem ga kar vesela...da ga vsaj 1x letos vidimuser posted image

Špelka - koooooončnouser posted image user posted image ...sem že mislila it v iskalno akcijo v vaš konecuser posted image Držimo pesti za Špelki junior in malega Jakoba.... Naj bo vse uredu in naj se tebi prikaže en velik debel + oz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 4.3.2008 11:36:10 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
4.3.2008 12:49:31   
ROZICA29
Pozdravljene, 
Moji papirji za postopek IVF so šli včeraj končno na konzilij. Zanima me, če katera ve, kdaj ima dr. Ribičeva naslednji konzilij. Meni je rekla, da zasedajo vsakih štirinajst dni ob torkih, zdaj pa ne vem, ali je to danes, ali naslednji torek.
Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
4.3.2008 13:27:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Pozdravljene, 
Moji papirji za postopek IVF so šli včeraj končno na konzilij. Zanima me, če katera ve, kdaj ima dr. Ribičeva naslednji konzilij. Meni je rekla, da zasedajo vsakih štirinajst dni ob torkih, zdaj pa ne vem, ali je to danes, ali naslednji torek.
Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

Rozica, vprašaj to pri IVFovkah user posted image  so par tem bolj gor/dol, one ti bodo bolje vedele povedat user posted image  

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
4.3.2008 14:59:30   
ROZICA29
Hvala ledenka. Bom poskusila še tam vprašat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
4.3.2008 16:06:03   
spelka12
erin gledam tvoj album. A ni buhi nč zrastel od zadnjič kaj? Hočmooo slikceeee.
ajsika delatuser posted image  pa tak sneg. Marš domov pod kovter k lubiju.
Mene pa sneg nič ne moti, ker itak nimam kam za it. Za vikend bo pa že spet toplo upamuser posted image .

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
4.3.2008 16:09:04   
ledenka
kaki sneg user posted image  tu tulipani cvetijo, pa teloh user posted image  resno, v LJ sam dežuje, sicer je zoprno mrzlo, sam snega pa ni, ni, ni

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
4.3.2008 16:15:51   
Erin
Pri nas pa še vedno veselo snegujeuser posted image user posted image user posted image

spelka pa ti  vse bolj opaziš od mene...sploh nisem videla da je mali/mala že v 5 okenčkuuser posted image Dobro opazuješ...
a pa slikce hočeš...saj sem se ravno zadnjič slikala...user posted image ..se bom v kratkem oki...samo brez striptizauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
4.3.2008 16:31:00   
ledenka
HOČEMO STRIPTIZZZZZZZZ user posted image user posted image user posted image  

no, pa sem povedala namest drugih user posted image  pr nas še kar rosi, temu se niti dež ne more rečt user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.