Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:05:06
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:05:26
|
|
|
|
trinity22
|
kok ste hitre jaz komi neki skupi spacam pa ste ve že pri smetani ........
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:05:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sam tolažit pa res znaš soriiii GOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:07:51
|
|
|
|
spelka12
|
erin Če bo moja pikica po skoku tolk fletna k si ti mi sam pokaž čez ker plot morm skočt, lahko tud čez več plotov skočim ala pa čez enga večkrat trinity pometej, pometej, šcšcšcšcšcšcšcšcš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:09:05
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin jah tko no...jaz sem ena fletna posledica skoka čez plot in so me večini prekrivali dokler ni umrl..potem pa šok...ampak itak nimamo stikov..s polsestro sva jih navezali šele to poletje... ah no zdaj mi je pa že bolj jasno ... a pl maš polbrata pa polsestro še , če sem prav razumela Eh pa saj to ni tako pomembno, glavn da si ti taka fejst punca
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:10:55
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sam tolažit pa res znaš soriiii GOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! mišljen je blo za polaris in tolaženje pri tvojih luštih o smetani. Gol . Kje, kdo, zakaj, kako, kdaj. Ne gledam tv-ja, rajš pesjanso špilam med pogovori . Ženske smo pa res en multipraktik.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:11:01
|
|
|
|
trinity22
|
spelka pppooooommmeeetaaamm sam mislim da ne bo zaleglo ššščččššššččččššščččššččč eh no pa če se ni nič primlo naj kar pride, da lahko grem pol v nov boj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:11:48
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kok ste hitre jaz komi neki skupi spacam pa ste ve že pri smetani ........ Počakaj, da se še pridruži LuNca, Ajsi, Se*& CO, potem boš šele vidla kaj je to brzina
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:12:36
|
|
|
|
Erin
|
3 polbrate in eno polsestro špelka ta plot se pa nahaja nekje na jesenicah..samo ne vem kje...lohka pa novega postaviva pa probavava dokler ne bo zadetek u polno?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:12:56
|
|
|
|
polaris
|
Špelka, nič hudga, GOOOL kar zadrži
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:13:35
|
|
|
|
trinity22
|
pupe jaz grem še mal k unim za poroko gledat, če so že kaj novga napisale in če so ble kaj pridne s pripravami, jaz danes nisem niiiičččč naredila v tej smeri Bodite lepo, se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:14:06
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sam tolažit pa res znaš soriiii GOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! mišljen je blo za polaris in tolaženje pri tvojih luštih o smetani. Gol . Kje, kdo, zakaj, kako, kdaj. Aha, vidš kle pa blond prameni pridejo do izraza 1:1 je...pri hokejuuuuuuu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:15:42
|
|
|
|
polaris
|
Trinity, če samo pometaš, še ne bo pomagalo, če nimaš Ledenkine čudežne metlice. Pa pozdravi bodoče neveste pa pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:16:58
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin špelka ta plot se pa nahaja nekje na jesenicah..samo ne vem kje...lohka pa novega postaviva pa probavava dokler ne bo zadetek u polno? Ti nimaš kej čez plot skakat. Si že . Če bo kdo skakov bom to jest pa pika. Evo skačem, skačem, hop, hop,hop,hop....počutim se k zajkla polaris bom zadržala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:18:43
|
|
|
|
LuNa73
|
Čveke! Regrat! Ananas! Milke! Smetana! Ehhhhhhhhhhh...grem spat! Čvekajte naprej! Pa pridne bodte! A vam čem dat še objem??? Seveda!!! Evo vam ga.... takegaaaaaaaaaaa velikega!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:20:10
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Aha, vidš kle pa blond prameni pridejo do izraza še dobr, da imaš samo pramena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:20:51
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Erin špelka ta plot se pa nahaja nekje na jesenicah..samo ne vem kje...lohka pa novega postaviva pa probavava dokler ne bo zadetek u polno? Ti nimaš kej čez plot skakat. Si že . Če bo kdo skakov bom to jest pa pika. Evo skačem, skačem, hop, hop,hop,hop....počutim se k zajkla polaris bom zadržala jest bom samo štuporamo držala da bo šlo lažji
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:22:26
|
|
|
|
polaris
|
LuNči, sad te ima, sad te nema... daj vrni se še malo med nas
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:24:03
|
|
|
|
spelka12
|
jao pa kje najdete te fore? lunčiiiii, draga naša borka. Pa kaj se dogaja s teboj? A te šef muči? Mogoče mopsek? Te lubi celo noč ljubi? Zakaj si tak zmatrana ko prideš nam dat objemčka?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:26:38
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ti nimaš kej čez plot skakat. Si že . Če bo kdo skakov bom to jest pa pika. Evo skačem, skačem, hop, hop,hop,hop....počutim se k zajkla polaris bom zadržala jest bom samo štuporamo držala da bo šlo lažji Če boš pa ti mene na štuporamo dala ti pa garantiram, da ne bo šlo lažje kvečem mišn imposibl
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:29:36
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ti nimaš kej čez plot skakat. Si že . Če bo kdo skakov bom to jest pa pika. Evo skačem, skačem, hop, hop,hop,hop....počutim se k zajkla polaris bom zadržala jest bom samo štuporamo držala da bo šlo lažji Če boš pa ti mene na štuporamo dala ti pa garantiram, da ne bo šlo lažje kvečem mišn imposibl a še rabita koga, da vama sveti, da se ne polomita
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:32:18
|
|
|
|
polaris
|
Joj punce, jaz pa imam tri zvezdice Bravo jaz
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:34:43
|
|
|
|
spelka12
|
polaris ponosna sem na tebe . Še mal, pa jih bomo vse imele 5. A ti bi pa luč držala. A nebi raj pomagala mene nosit? Jah punce nočko. Kosti so se začele in morm it pančkat. Ob 7.00 si morm že špike dat. Nočko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:37:27
|
|
|
|
spelka12
|
spet so reklame. Pa imam še 4 minute. A bi kera kej povedala? Nč . Potem pa res grem.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:39:33
|
|
|
|
polaris
|
še štiri minute do?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.