|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
21.2.2008 20:35:21   
Erin
špelka - kje igra tvoj hokej?? Moj brat je bil tud hokejist...sedaj je pa trener..pravzaprav ne...nek u pisarni sedi...user posted image ..to je pa tko k maš polbrata za katerega izveš pri 10 letih, ga srečaš prvikrat v lokalu pri 20 in samo še preko TV veš kaj se z njim dogaja...
Potem je pa še od bivše kolegice brat hokejist, pa od druge kolegice fant hokejist...pa  moj mlasjši polbrat bo kmalu v reprezentanci...NOROOOOOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.2.2008 20:35:34   
polaris
je nimam, ti pa lahko pošljem kinder happy hippo, vse kar je kinder je ful dobro - si za?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.2.2008 20:38:38   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Špelka - reklame so, pršibaj nazaj

konc reklam. user posted image  Men se pa čokolada lušta.

Jest jo pa maaaaam...eno lepo vijoličnooooooo......MILKOOOOOOOOOOuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.2.2008 20:42:50   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

..to je pa tko k maš polbrata za katerega izveš pri 10 letih, ga srečaš prvikrat v lokalu pri 20 in samo še preko TV veš kaj se z njim dogaja...

Erin, še vseeno ni tako hudo kot pri moji prijateljici, ko se je ¨bratec¨ pojavil kot enakopravni dedič na zapuščinski razpravi... jih je skoraj kap user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.2.2008 20:44:31   
trinity22
babeažbe ve tuki res sam o hrani čvekate, pa človeku lušte delate ob taki nenormalni uriuser posted image

No Spelka čestitke za folikle, zdaj jih le še lepo zalivaj ( beri s pivom alkoholfrei), da bodo veliki kot je treba

Sonček upam da najdeš kako fajn destinacijo za dopustuser posted image

Jaz pa te počitnice kar doma preživljam, moj delauser posted image , pa še tečka se je napovedalauser posted image
Bodite pridneuser posted image user posted image user posted image  da bo velikouser posted image  in ostanite v cvetjuuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.2.2008 20:45:51   
Erin
u šit..to pa je bila krizauser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.2.2008 20:47:39   
spelka12
Sem šla v omare tavhat in sem našla milka knusper kugeln. Sliši se dobro in.....sam malo da dam v usta.....ja........mmmmmmmm........ne morem verjet..........jp odlične so user posted image . Notr so krispiji tko da še mal zahrusta.
Ampak kinder hippo tud ne bi bil slab veš. Pa tista frjolčna milka tud ne.
Moj je včasih igral hokej pri triglavu, zdej pa igra v šenčurju. Nč resnega bolj zabava.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.2.2008 20:48:18   
polaris
ne vprašaj... še kakšna. Tipu je ime isto kot je bilo očetu in je po izgledu njegova kopija, le v mlajši izvedbi. Mislim, da si mama še danes ni opomogla. Je pa bil karakter, se odpovedal svojemu deležu in kot car odšel iz sodne dvorane.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.2.2008 20:50:24   
polaris
Ti Špelka, a nisi zadnjič nekaj govorila, da opremljata stanovanje? A morda veš, kje bi imeli mal večjo izbiro okenskih kljuk?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.2.2008 20:51:22   
spelka12
trinity kako to misliš napovedala? A je a je ni? Če se ti šele napoveduje ima ajsika take fejst metle za user posted image  odganjat. Upam, da je ne bo.
polaris ja opremljava. Včerej sva kuhinjo dobila, pa spalnico imava že (sicer brez omar ) no ja pa otroško sobo pa kopalnico. Dnevne sobe pa nimava, ker sva jo zamenjala za otroško sobouser posted image .
okenske kljuke. Veliko jih imajo v merkurju. Pri nas imamo en center, kjer najdeš samo gradbeni material in take prčkarije v tistem običajnem merkurju ne vem če so. Pa v oblču jih imajo malo morje. Tega imamo tudi v Kranju. Za ostalo pa ne vem.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 21.2.2008 20:52:02 >

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.2.2008 20:52:43   
Erin
Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat...user posted image

Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode"user posted image ...a še katero kdaj???

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.2.2008 20:53:40   
polaris
Trinity hi, sem te prej kar spregledala. Hvala za lepe želje, sam brez user posted image user posted image danes ne bi bilo efektivno, zato pa raje klepetamo tle gor user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.2.2008 20:55:43   
polaris
Vau Erin, jaz imam tud ananas v hladilniku, pa smetano... user posted image (beri smailiseslini). Bom takoj nazaj

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.2.2008 20:56:52   
polaris
Špelka, REKLAMEEE

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.2.2008 20:57:04   
Erin
SMETANA???? SMETANA!!!!!???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne mi luštov delat.......

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.2.2008 20:59:50   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

okenske kljuke. Veliko jih imajo v merkurju. Pri nas imamo en center, kjer najdeš samo gradbeni material in take prčkarije v tistem običajnem merkurju ne vem če so. Pa v oblču jih imajo malo morje. Tega imamo tudi v Kranju. Za ostalo pa ne vem.

ja, bo potrebno pogledat v kaki gradbeni štarcuni. Sem bila v Bauhausu, Baumaxu in Obiju, pa imajo sam plastično v dveh barvah user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.2.2008 21:00:08   
trinity22

Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat...user posted image

Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode"user posted image ...a še katero kdaj???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.2.2008 21:00:54   
spelka12
Še dobr, da ne maram smetane, ampak ananas, tega bi pa zmazala ene par kolobarjev. Polaris za kljuke sem ti že gor napisala a si vidla. Pa kake reklame? Jest med reklamam skoz tipkam tko da je že konc vsega. Še dobr, da imajo zanič filme tko da sem do forenzikov vaša, pol pa nč več.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.2.2008 21:01:06   
trinity22
to prvo ne razumem ... kako misliš so izvedeli za tebeuser posted image

Po anansu pa tud mene jezi peče - ne špika pač pa peče

Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.2.2008 21:01:29   
polaris

SMETANA???? SMETANA!!!!!???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne mi luštov delat.......

Ne jokat, je poteku datum, pa sem jo zabrisala vstran (user posted image ) Je že bolje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.2.2008 21:02:34   
Erin
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.2.2008 21:03:42   
spelka12
sam tolažit pa res znaš user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.2.2008 21:03:59   
trinity22

Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat...

Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode" ...a še katero kdaj???

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Po anansu pa tud mene jezi peče - ne špika pač pa peče

No takole sem mislila, tole citiranje mi ne gre in ne gre ... eh enkrat se bom že naučila, saj ne zameriteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.2.2008 21:04:16   
trinity22
Spelka ni je še - so pa majhni rjavi flekci s katerimi se mi sedaj že tretji mesec napovedujeuser posted image , mogoče bi pa res ledenkine metle pomagaleuser posted image

Polaris brez user posted image  pa res ne more bit akcije, no boš pa zato lahk mal več klepetala pa bouser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.2.2008 21:04:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jah tko no...jaz sem ena fletna posledica skoka čez plot in so me večini prekrivali  dokler ni umrl..potem pa šok...ampak itak nimamo stikov..s polsestro sva jih navezali šele to poletje...

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.