Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:35:21
|
|
|
|
Erin
|
špelka - kje igra tvoj hokej?? Moj brat je bil tud hokejist...sedaj je pa trener..pravzaprav ne...nek u pisarni sedi... ..to je pa tko k maš polbrata za katerega izveš pri 10 letih, ga srečaš prvikrat v lokalu pri 20 in samo še preko TV veš kaj se z njim dogaja... Potem je pa še od bivše kolegice brat hokejist, pa od druge kolegice fant hokejist...pa moj mlasjši polbrat bo kmalu v reprezentanci...NOROOOOO
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:35:34
|
|
|
|
polaris
|
je nimam, ti pa lahko pošljem kinder happy hippo, vse kar je kinder je ful dobro - si za?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:38:38
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: polaris Špelka - reklame so, pršibaj nazaj konc reklam. Men se pa čokolada lušta. Jest jo pa maaaaam...eno lepo vijoličnooooooo......MILKOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:42:50
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin ..to je pa tko k maš polbrata za katerega izveš pri 10 letih, ga srečaš prvikrat v lokalu pri 20 in samo še preko TV veš kaj se z njim dogaja... Erin, še vseeno ni tako hudo kot pri moji prijateljici, ko se je ¨bratec¨ pojavil kot enakopravni dedič na zapuščinski razpravi... jih je skoraj kap
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:44:31
|
|
|
|
trinity22
|
babeažbe ve tuki res sam o hrani čvekate, pa človeku lušte delate ob taki nenormalni uri No Spelka čestitke za folikle, zdaj jih le še lepo zalivaj ( beri s pivom alkoholfrei), da bodo veliki kot je treba Sonček upam da najdeš kako fajn destinacijo za dopust Jaz pa te počitnice kar doma preživljam, moj dela , pa še tečka se je napovedala Bodite pridne da bo veliko in ostanite v cvetju
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:45:51
|
|
|
|
Erin
|
u šit..to pa je bila kriza ..
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:47:39
|
|
|
|
spelka12
|
Sem šla v omare tavhat in sem našla milka knusper kugeln. Sliši se dobro in.....sam malo da dam v usta.....ja........mmmmmmmm........ne morem verjet..........jp odlične so . Notr so krispiji tko da še mal zahrusta. Ampak kinder hippo tud ne bi bil slab veš. Pa tista frjolčna milka tud ne. Moj je včasih igral hokej pri triglavu, zdej pa igra v šenčurju. Nč resnega bolj zabava.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:48:18
|
|
|
|
polaris
|
ne vprašaj... še kakšna. Tipu je ime isto kot je bilo očetu in je po izgledu njegova kopija, le v mlajši izvedbi. Mislim, da si mama še danes ni opomogla. Je pa bil karakter, se odpovedal svojemu deležu in kot car odšel iz sodne dvorane.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:50:24
|
|
|
|
polaris
|
Ti Špelka, a nisi zadnjič nekaj govorila, da opremljata stanovanje? A morda veš, kje bi imeli mal večjo izbiro okenskih kljuk?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:51:22
|
|
|
|
spelka12
|
trinity kako to misliš napovedala? A je a je ni? Če se ti šele napoveduje ima ajsika take fejst metle za odganjat. Upam, da je ne bo. polaris ja opremljava. Včerej sva kuhinjo dobila, pa spalnico imava že (sicer brez omar ) no ja pa otroško sobo pa kopalnico. Dnevne sobe pa nimava, ker sva jo zamenjala za otroško sobo . okenske kljuke. Veliko jih imajo v merkurju. Pri nas imamo en center, kjer najdeš samo gradbeni material in take prčkarije v tistem običajnem merkurju ne vem če so. Pa v oblču jih imajo malo morje. Tega imamo tudi v Kranju. Za ostalo pa ne vem.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 21.2.2008 20:52:02 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:52:43
|
|
|
|
Erin
|
Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat... Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode" ...a še katero kdaj???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:53:40
|
|
|
|
polaris
|
Trinity hi, sem te prej kar spregledala. Hvala za lepe želje, sam brez danes ne bi bilo efektivno, zato pa raje klepetamo tle gor
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:55:43
|
|
|
|
polaris
|
Vau Erin, jaz imam tud ananas v hladilniku, pa smetano... (beri smailiseslini). Bom takoj nazaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:56:52
|
|
|
|
polaris
|
Špelka, REKLAMEEE
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:57:04
|
|
|
|
Erin
|
SMETANA???? SMETANA!!!!!???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pa ne mi luštov delat.......
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:59:50
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 okenske kljuke. Veliko jih imajo v merkurju. Pri nas imamo en center, kjer najdeš samo gradbeni material in take prčkarije v tistem običajnem merkurju ne vem če so. Pa v oblču jih imajo malo morje. Tega imamo tudi v Kranju. Za ostalo pa ne vem. ja, bo potrebno pogledat v kaki gradbeni štarcuni. Sem bila v Bauhausu, Baumaxu in Obiju, pa imajo sam plastično v dveh barvah
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:00:08
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat... Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode" ...a še katero kdaj???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:00:54
|
|
|
|
spelka12
|
Še dobr, da ne maram smetane, ampak ananas, tega bi pa zmazala ene par kolobarjev. Polaris za kljuke sem ti že gor napisala a si vidla. Pa kake reklame? Jest med reklamam skoz tipkam tko da je že konc vsega. Še dobr, da imajo zanič filme tko da sem do forenzikov vaša, pol pa nč več.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:01:06
|
|
|
|
trinity22
|
to prvo ne razumem ... kako misliš so izvedeli za tebe Po anansu pa tud mene jezi peče - ne špika pač pa peče
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:01:29
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin SMETANA???? SMETANA!!!!!???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pa ne mi luštov delat....... Ne jokat, je poteku datum, pa sem jo zabrisala vstran ( ) Je že bolje?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:02:34
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:03:42
|
|
|
|
spelka12
|
sam tolažit pa res znaš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:03:59
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Uf...no mene to ne more več doletet...mami ima samo mene in brata, oče je umrl in so tako vsi njegovi MORALi izvedeti zame...je bila kar malo kriza takrat... Punce, prej sem jedla ananas sedaj me pa tak čudno v jezik "bode" ...a še katero kdaj??? IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 to prvo ne razumem ... kako misliš so izvedeli za tebe Po anansu pa tud mene jezi peče - ne špika pač pa peče No takole sem mislila, tole citiranje mi ne gre in ne gre ... eh enkrat se bom že naučila, saj ne zamerite
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:04:16
|
|
|
|
trinity22
|
Spelka ni je še - so pa majhni rjavi flekci s katerimi se mi sedaj že tretji mesec napoveduje , mogoče bi pa res ledenkine metle pomagale Polaris brez pa res ne more bit akcije, no boš pa zato lahk mal več klepetala pa bo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:04:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 to prvo ne razumem ... kako misliš so izvedeli za tebe jah tko no...jaz sem ena fletna posledica skoka čez plot in so me večini prekrivali dokler ni umrl..potem pa šok...ampak itak nimamo stikov..s polsestro sva jih navezali šele to poletje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.