Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:39:46
|
|
|
|
Erin
|
Kdo gre? Kam gre? Lih buhija sem slikala....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:41:05
|
|
|
|
spelka12
|
A je že v albumu? Komej čakam. Grem gledat kosti.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:42:53
|
|
|
|
Erin
|
Ne...klele je.... A ni že velik?? Pa zmer večji bo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:44:59
|
|
|
|
polaris
|
bravo Erin, jaz bi tud imela takšnega
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:46:27
|
|
|
|
Erin
|
Sej boš..vse boste Sem že poslala štorkljico k vam...upam da ste dojenčkovi upravi pravi naslov povedale
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:48:12
|
|
|
|
polaris
|
Seveda, jaz sem ji vse, pa še registrsko od avta sem jim pripisala, da me ne fali, če se srečava kje na cesti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:48:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Sej boš..vse boste Sem že poslala štorkljico k vam...upam da ste dojenčkovi upravi pravi naslov povedale erin lepo napredujete pošlji še štorkljo na moj naslov se ne more odločit al bi prišla al ne
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:50:14
|
|
|
|
polaris
|
Sorry dečve, CSI se je začel, pridno pišite, lepo spančkajte, še lepše sanjajte,... pa se beremo jutri. P.S. Erin, pazi na juniorja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:52:56
|
|
|
|
Erin
|
vse posredovala Ja a sedaj boste pa vse ušle? Potem pa grem še mal k mojim nosečkam pogledat... Nočkoooooooo... Pridne bodite....baby vila vas opazuje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:54:19
|
|
|
|
polaris
|
So reklame Nočka Erin
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 21:59:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Traaalaaaaaaa!! Se* IS IN THE TOWN! Eto, najavila sem se, zdaj p agrem gledat vaše kvačkarije!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:01:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Nočka? NOOOČKAAA?!??? Pa BTW - kdo bo pa zvečer vse te klobase bral, se javi katera za obnovo? Erin - Kok sta luštna! Ti pa buši mislim. Jao ta mickeni/a erin, je pa res pridkan/a, čist po ateju je, kaj ne? Regrat in smetana.. to je, kar sem si jaz zapomnila o vas. Pa pivo. Še kaj bi si mogla? Aja, pa mašin superman. Ti, pa regrat in smetana ideta skup? Khm... Eh, si grem jaz po rafaello, da bom vsaj približno imela feeling, da sodelujem.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.2.2008 22:02:48 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:02:08
|
|
|
|
Erin
|
Ejo bučo...kje si se pa ti skrivala????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:04:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ejo bučo...kje si se pa ti skrivala???? Kaj te misliš kak deca ratajo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:07:19
|
|
|
|
Erin
|
Bo mali po atiju ja...len pa velik Drugače imam pa zadnje čase čudne kombinacije...včeraj sem zelooooo kisel regrat jedla pa čez milko pa potem še kuhan krompir in mleko..pa še ananas... pa naj še kdo reče da sem normalna??
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:09:02
|
|
|
|
Erin
|
Čaki mal...pa ti to rabiš ceeeeeeeel večer zato??? To prideš, dvigneš, popedenaš, maš par minut noge uluftu in greš pred računalnik...in to je to.... 20 minut imaš dovolj... Boš rabila drug izgovor
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:26:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Erin - 20 minut???? 20 minut je akcije, ostalo predigra (gledanje TV-ja, žretje čipsa, mrzlično iskanje in zasega čokolade, itd) Da se malo še vam potožim: 1. ubila mobitel - padel na tla strla steklo - še delujoč 2. ubila isti mobitel DRUGIČ - šla iz avta, vzela bundo ven, zletel mobi iz žepa direkt pod avto, se na sredi šolskega parkirišča plazila po sodelavkin avto (hvalabogu za twingote) - še delujoč 3. šla iz službe, avto sumljivo glasno/čudno brnel, prižgala radio, ga dala FUUULLL na glas. Bilo je glasno, ampak prijetno. 4. potovala po mojem preljubljneme Prekmurju, našla vsako grabico na poti, prišla do doma 200 metrov pred hiško - BOOM, in glasno brnenje. Dala radio na glas - ni pomagalo. 5. ubila auspuh na avtu in se privlekla glasna domov - je sosed komentiral dogodek kot: Glasno rjovenje zelenega zmaja (upam, da je mislil avto ) in živčno preklinjanje izusteno iz ženskega grla, zveneče kot iz hudičevega brloga (upam, da je mislil radio ). Eto, mi je lažje. (že drugič danes) ps: Erin, sam po tej kombinaciji je tvoj nosečnost 100X hujša kot moj PMS: Medalja je tvoja! pps: uh, nep, to več ne spada pod normalnost ppps: aja, komentar soseda sem iz vljudnosti in zaradi cenzure popoetila. pppps: grrrr .... mi grejo ti ps-i na jetra!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:28:54
|
|
|
|
trinity22
|
Erin kako lep buši, pa je res že kar lepo okrogel Se* kako si kaj ti? Praviš da je akcija non stop - prav je tako, da bomo na poroki lepe okrogle, kako kaj priprave šibajo, že imaš vse? Bodite fajn in pazite nase, NOČKA
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:31:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* kako si kaj ti? Praviš da je akcija non stop - prav je tako, da bomo na poroki lepe okrogle, kako kaj priprave šibajo, že imaš vse? Uh, zdaj sem pa izpadla ko freak na sex. Saj ni nič slabega v tem, jeli? Am, zaenkrat imam skoraj 100% samo ''zaročenca'' oz bodočega moža (upam, da bo ostal isti, kot je v načrtu), pa uradno potrjen datum, gostilno in muziko. Ostalo pa se mi ne da Ti?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:34:25
|
|
|
|
Serendipity
|
NO, jaz grem tudi v mižale. Pridne bodite pa fajn spite!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:37:13
|
|
|
|
Fargesia
|
Se* Erin, joj kako lep trebušček...fouš...k pri meni se samo salo nabira...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:40:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Erin, joj kako lep trebušček...fouš...k pri meni se samo salo nabira... Welcome to the club. Mogoče bi se pa morale pogovarjat z bušijem? Pa mogoče kaj zraste? Bom poročala. Aja, MAAAŠAAA!!!!! Danes si mi resnično polepšala dan! Zdaj pa navali supermane!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:42:31
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, zlata si!!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:43:42
|
|
|
|
Fargesia
|
aja...zelo lep podpis imaš!!! še vedno visi na hladilniku...hvala še enkrat!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 22:48:02
|
|
|
|
polaris
|
Se* ubogi GSM, pa kvaksi,... upam da si do svojega bolj nežna Kje hodiš tolk dolgo? Ja ja, saj sem prebrala da , ampak med čips pauzo bi pa lahko primajala rit tud mal sem gor
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.