Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 17:58:48
|
|
|
|
spelka12
|
En hura za mašinega supermana - HURA.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:15:48
|
|
|
|
Erin
|
Evo mene
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:16:20
|
|
|
|
sonček33
|
O sokrajanka, kako si?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:19:15
|
|
|
|
Erin
|
Dobro hvala...ti? Sem danes spet eni nohtke rihtala potem sem šla pa u kafeterijo na eno kokto kolk mi je fajn ko mam kratke izhode...se kar "živo" spet počutim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:20:18
|
|
|
|
sonček33
|
Aha nohtki, to bi tut men lahko uredila jaz se bolj zamenarjam glede tega :) jah na svež zrak pa ja morš it
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:23:00
|
|
|
|
Erin
|
Sem premišljevala da bi šla prav na en tečaj ki ga majo v kranju..pa da bi to mal tko bolj profi delala v prostem času Paše it ven samo se mi ne da it nikoli sama, moj bi se pa teh par metrov pelal
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:26:51
|
|
|
|
sonček33
|
:) jah moški ... ti si men zadnjič naredila tak lušt z regratom, da mojmu že tri dni težim sto na uro...kar sanjam o njem ja le pejt na tečaj - to je fajn če maš papir, pa če ti je v veselje jaz že ful dolg iščem en fajn tečaj masaže pa ni kle okol nikjer nič pametnega
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:53:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 En hura za mašinega supermana - HURA. HVALA!!! jst pa mojega že 2 dni sprašujem kje pri nas raste regrat, da bi ga jedla...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:55:04
|
|
|
|
Erin
|
ja regrada pa pri nas še ni..žal..ga boš morala kar v Lj iskat... Veš kam bi šla pa jest pa moj z veseljem - na kuharski tečaj če bi kakšen obstajal Špeliiiiiiiiiiiiiiiiii - če se skrivaš??
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 18:57:53
|
|
|
|
Erin
|
maša v vašem koncu je pa ziher kje Jaz sem bila včeraj kar žalostna ko sem zadnje vejice v usta nesla...bi ga pojedla na kile če bi bilo le možno..pa če bi mi ga kdo opral
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 19:24:55
|
|
|
|
Fargesia
|
bom šla jutri malo v izvidnico! ti ga pošljem če ga najdem!?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 19:32:51
|
|
|
|
Erin
|
a še vprašaš? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kar po ZS
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 19:43:51
|
|
|
|
polaris
|
Zdravo klepetuljice, a smo še kar pr regratu? Joj Erin, si nam očitno vsem naredila takšne lušte, da ga bo počas res potrebno nabavit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 19:48:22
|
|
|
|
polaris
|
Maša, a tvoj pa je k superman? Bravo, čestitam Špelka, pr pirčku pa ti z veseljem pomagam, če sama ne zmoreš toliko Jaz imam rada Claustalerja, če ga imaš slučajno na zalogi.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 19:50:22
|
|
|
|
Erin
|
Jaz bi tud pirčka pilaaaaaaaaaaaaa z 0% alkotom - Uni?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:15:57
|
|
|
|
polaris
|
Ne Erin, Claustaler - alkoholfrei
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:22:39
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ne Erin, Claustaler - alkoholfrei aaaaaaa zato še nikol nisem slišala za tega ja ti kr pridi bova skup pirčkale. erin nč se ne skrivam. Tipkam ko nora. Vmes si grem zobke umit pa obraz pa maskaro dol pa lulat pa.....hm preveč informacij? A kira gleda tist na tv3? Se sploh ne morem odločit a bi tipkala a bi tv gledala. Vse je dobr. Dilema, dilema, dilema....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:26:35
|
|
|
|
polaris
|
ja tipkala seveda, tu pa res ni dileme P.S. na pirček pa vsekakor pridem, pa tud če potem tako gledam
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:27:02
|
|
|
|
Erin
|
ja če nima alkota ga bom pa takoj...ja..hmmm...kje ga pa najdem ob tej uri?? Špela a veš kaj sem ugotovila...ko sem jaz gor tebe ni (oz se ravno "odklopiš"...ko si ti, mene ni...nama ni usojeno... Na tv pa ne morem gledat ker je moj okupiral tv: HOKEJ - igrajo Jesenice pa Avstrijci
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:30:45
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin ja če nima alkota ga bom pa takoj...ja..hmmm...kje ga pa najdem ob tej uri?? Pridi k meni
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:31:08
|
|
|
|
spelka12
|
erin kak me ni sej sem. Prisotna in prisebna, no tisto drugo je tko tko . Ja a tvoj ma tud manijo na hokej? Moj pa še igra hokej (ena divja liga) pa ko pride domov pol še mal gledava - jp hokej, kako si pa vedla? polaris dilema rešena, hvala za pomoč, že tipkam. sonček a že srfaš po avstriji? se* a smo preveč navijale za tebe, pa si se rajš skrila? Prid no mal k nam. ve men o odsotnosti. Gledam pod avatarje - erin;odsotna, ajsika;odsotna, polaris;odsotna, lunca;nč boljš kot ostale......BABE
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:31:53
|
|
|
|
polaris
|
Špelka - reklame so, pršibaj nazaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:32:08
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Erin ja če nima alkota ga bom pa takoj...ja..hmmm...kje ga pa najdem ob tej uri?? Pridi k meni Čaki...kam že...u Lj?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:33:26
|
|
|
|
polaris
|
še malo naprej... pa boš kmalu tukaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 20:34:16
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Špelka - reklame so, pršibaj nazaj konc reklam. Men se pa čokolada lušta.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.