|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.2.2008 22:25:28   
ledenka
kako pa je s cakalno dobo? pa na preglede, ko si narocen, je dosti za cakat?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.2.2008 22:30:04   
sonček33
jah pregledi so se nama vlekli, ker nikol ni blo kej konkretnega, no pol po klomifenu sva pa šla tja, ker ni bilo nobenga rezultata in je drobnič rekel, da naju da na ivf in da bova v roku 2 mesecev dobila odg od konzilija, pa naj računava na marec april
no pol sva dobila pošto v 14ih dneh, sem poklicala in dobial sva datum decembra

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.2.2008 22:33:23   
ledenka
kaj pa je pri vama narobe? ker pri nama ni nic. no, s-gram ni lih blescec, ampak je se vedno v meji normale. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.2.2008 22:34:15   
sonček33
ja pri nama je spermiogram, pa moje ovulacije včasih štrajkajo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.2.2008 22:35:57   
ledenka
kako slab pa je? pri mojem so aglutinacije, samo jih ni tolk, da bi blo kriticno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.2.2008 22:38:41   
sonček33
joj, preveč me vprašašm, pomoje so bolj leni

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.2.2008 22:40:28   
ledenka
pa mata IVF al ICSI?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.2.2008 22:42:01   
sonček33
bila sva na ivf, ampak potem so se odločil za icsi

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.2.2008 22:45:11   
ledenka
a, na sredi so vama spremenili?

ful me zanima, kako je tam, da lahko priblizno primerjam user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.2.2008 22:47:07 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.2.2008 7:46:19   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sem se znasla v dilemi... sva narocena pri Reskotu aprila... zdaj pa me mika, da bi probala marca dobit datum user posted image  ful me mika, pa ne vem, zakaj user posted image  k sva rekla, da bova se mal klasicno poskusala, zaj ko veva, da je z nama vse vredi.

A ti dam cifro od Reškota. Jest sploh ne vidim dileme. Kaj še čakaš? Poklič ga že. user posted image  Hvala za metle na uni drugi temi. So pomagale. Tetke ni več user posted image user posted image .
župca ja na tebe sem pa priznam že res mal pozabla (pomoje zato, ker ne maram argo župceuser posted image ). Čestitaj vašemu triletniku. Reč mu, da ga tetke z neta lepo pozdravljajo!!!!
Uf ajsika da ne pozabim - praviš, da mora tvoj funkcionirat za naravni način a ne? Kaj je razlika med sojo in vibratorjem? JE NI. Oba sta nadomestek za meso user posted image user posted image user posted image . Tale stavek mu povej, pa bo ko mesar boš vidlauser posted image user posted image
Vidim, da sem danes prva na borbiuser posted image .
lunca ti pa res držiš pestke za mene. Reško pravi, da je foliklov veliko sam malo premejhni so še. Mal še drž, pol boš pa nagrajena. Naslednji UZ imam v nedeljo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
21.2.2008 8:39:32   
tinkamiška
Dobro jutrouser posted image

Iza je v vrtcu, jst mam pa neki za na računalniku delat, pa sem prišla prej še malo semuser posted image

Tale luna nam vsak mesec zagode pri Izi, noče spat pa konec. Jo je mož pripeljal iz vrtca in so rekli, da sploh ni hotela spat zaspana pa tako, da ni vedela kaj bi sama s sabo. Sem jo pohrabila in sva šli spat, je bilo malo joka potem pa je zaspala kot polhek. Vsak mesec je takouser posted image

Argojuhca, čestitke tvojemu triletniku!user posted image

Ledenka ti kar kuhaj kavice za nas, tako virtualno še jst spijemuser posted image in ja res super, da ti je ratalo zgubit kg, to je res fin občutek, če se trudišuser posted image

Erin, okus se pa res spremeni ja, to sem tudi jaz opazila, ko sem bila noseča, moje najljubše jedi so takrat izgubile pomen in prišle na plano najbolj čudne kombinacije, ki sem jih tedensko menjalauser posted image sej ti bo še pasal tale regrad boš vidlauser posted image

Murkica, naj se sanje uresničijouser posted image

Tako, moram it zdej delat...

Lep dan! pri nas je sonček nasmejanuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
21.2.2008 8:54:39   
beyba
Sonček33 in ledenka jsst vama želim da bi pred tem ratal po naravni poti in datima sploh ne bosta rabli, stiskam pesti.

Argožupca, tebe pa že dolg nismo slišal, lepo da si se oglasla...

REgrat, sam pomioslim nanj pa se mi obrne, hvala bogu da se mi ne lušta prav preveč, ker bi se ga itak izogibala letos(tokso še nisem mela, pa je nebi mela ravno zdaj)

Moj mali ma pa zdele že dva dni tako žurko v trebuhu, da bi prisegla da bo nogometaš če bi bil fantek. Včeraj sem kupla prvi kompletek za malo Pio(žabice, pajacek, hlače majčka, body, kapica in slinček) Vse skupi je bla klubska cena 12 eur. Pa itak je v Roza beli barviuser posted image user posted image user posted image user posted image   Pravi moj da če so se slučajno zmotli, pa da ji bo do poroda lulček zrasel, bo moral bit prve mesece transvestituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
21.2.2008 9:04:29   
beyba
Murkica  in Špelka12 tudi vama ja držimo pesti.

Aja pa itak čestitke triletniku, od tetk iz RR-a

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
21.2.2008 10:24:28   
ledenka
user posted image

kavica za vas user posted image  mene dajejo prvi znaki migrene, pa upam, da bo minilo. sem spila močno kavo in je za odtenek bolje user posted image  

špelči, bravo za folikle! user posted image  sem vesela, da so metle pomagale user posted image  očitno je blo treba hujše orožje uporabit. za rast pa sej veš - pivo!!! user posted image  glede Reškota pa... ne vem. jezi me, ker je pač vse ok pri nama, in ni fiziološkega razloga, zakaj ne rata. mogoče bo res v naslednjem ciklu user posted image  v tem sva malce abstinirala zarad pregleda user posted image  

beyba, komaj čakam, ga grem jaz v kak tak shopping! samo dvomim, da bi se z enim kompletkom zadovoljila user posted image  še ko grem za nečakinjo kupovat, se moram zelo brzdat user posted image

tinkamiška, meni jo je luna tokrat zagodla samo z migreno user posted image  pa upam, da bo boljše, sem se napapila tablet user posted image  

punce moje user posted image  moram kaj delat!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
21.2.2008 11:39:33   
beyba
Ja sej jst to zdej delam za dušo. Se full zadržujem ke ršparam, da bom mela potem za vse kar rabim, da ne bom zdej kupla miljon corti stvari potem bom pa bankrotirala  pred tem ko bom mogla kupit nujno potrebne stvari...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
21.2.2008 11:44:17   
beyba
Kakšen stvek user posted image user posted image user posted image user posted image   a katera ve kaj sem hotla povedat. To je tako če po telefonu rešuješ računalniške težave drugih, zraven tipkaš, in vmes zgubiš nitko....

lahko naredim prevod:

Kopujem za dušo, ker se včasih pač ne morem zadržat. Načeloma pa šparam, ker moram najprej pogledat, kaj vse mi še manjka, potem se bomo pa v shopingu preseraval. Drugače se lahko zgodi da bom zdele nabavila miljon nepotrebnih, cortkanih stvari,...kasneje bo pa zmanjkalo dinarčkov za nujno potrebne stvari.

Spet me je en zmotu, upam da sem vseeno uredu napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
21.2.2008 12:09:07   
ledenka
sem že prvo varjanto razumela user posted image  sej po moje se ti zmeša, če greš v kako bejbi trgovino in nimaš natančnega seznama zraven user posted image  porabiš 1000 € ko keks user posted image  vsaj jaz bi, sej ne, da si lahk privoščim user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.2.2008 13:02:52   
sonček33
beyba hvala, vse lepo želim tudi jaz tebi

ledenka, včeraj sem kar pobegnil ...moj je iskal po netu destinacijo najinega dopusta :)

ti kar vprašaj, če te kaj zanima. Ja očitno se to v zadnji fazi postopka odločijo ali bo ivf ali icsi...odvisno od materiala :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.2.2008 13:21:03   
spelka12
No sonček in kam te bo dragi popeljal letos na dopust? Mene bi moj najrajš v šotor na sosedov travnik user posted image , pa se mu ne pustim.
Če sta že pri postopkih. Jaz sem imela v prvo IVF, ker ima moj bojda plavalne šampione. Pol sta se mi pa od 10 jajčkov samo 2 oplodila in zgleda, da je neki narobe z njimi. Zato je reško predlagal ICSI. Upam, da bo rezultat boljši.
ajsika hvala za kufe, migrene sicer nimam, paše pa vseen ful. Ampak jest rabim pivo - PIVO slišiš???
beyba najbolj da ustanoviš tuki svoj fond in vsaka od tetk mal prispeva, pol ti pa ne bo treba z ruto okol oči po štacunah hodt.user posted image
še nekaj za vas, da bo četrtek mal lepši:
Sedi golaž nekje v kotu želodca, pa mu je dolgcas.
Pa pritece dol iz grla pir, pa prav golažu: ej kva je žurka tm gor, pa
se usede zravn golaža.
Pa pride dol vin, pa prav obema: ej, kva je žur tm gor, pa se še on
usede zravn.
Pa prpizdi dol štokkola, pa prav: ej, **** je gor žur, pa se še ona
usede zravn.
Pa prjodla dol se vodka, pa prav: mislm, kva je pa gor noro, pa prisede
še ona.
Pa prinori dol viski, pa isto prav, kva je gor ful žur, pa se usede zravn.
Pa se prkotali dol še ene par zadev, usi so noro naudušeni nad žurko tm
gor.
Pa prav golaž: ja ****, če je pa tak žur, gremo pa mal gor pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image  madonca men res trga!!! 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.2.2008 13:31:12   
sonček33
spelka12 - gre se za tale dopust ob zimskih počitnicah  -drug teden - upam, da nama uspe najti en apartmajček v Avstriji, za vsaj tri dni lenarjenja, smučanja, teka na smučeh, sprehodov...
Poletni dopust pa bo poročno potovanje - Toskana

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.2.2008 14:16:14   
murkica
Babežabe vidim, da se že pogovarjate o dopustu. Jaz sem letos tudi hotela v naprej rezervirat eno destinacijo, ker je potem tudi ceneje, pa je moj čist zakompliciru, kaj če bom nosečka in da pol pa let z avionom, itd....
Tako, da sva se pač odločila, da bova počakala in bova že pol zrihtala dopust. Tudi odvisno je od njega, kdaj bo lahko odšel iz službe, tako da je mogoče res bolje, da se počaka. Jaz imam ful željo, da bi odšla na Bali za en mesec, pa on nikakor ne more dobiti toliko dopusta in potem to ne pride v poštev, ker za 14 dni pa res ne bom plačevala tako drage letalske karte. Bomo se pa kam bližje odpravili, po mojem bo kar kakšna Grčija padla, ker jo je še veliko ostalo neodkrite(mislim, odkrita že samo midva še nisva bila tamuser posted image ).

Zdej grem pa kuhat kosilo, ve pa bodite pridne pa se še kaj beremo. Seveda pa hvala vsem za pestke, res upam, da zagledam + ta mesec. 
Jaz pa tudi vsem, ki čakate na te postopke(boge revice, kaj vse morate dati skozi), da rata kar tako, brez injekcij in matranja. user posted image

Sončen pozdravček iz Ljubljane.   

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.2.2008 16:13:16   
ledenka
no dobr, pol pa pir user posted image

user posted image

sonček, dopust, jaz bi tuuuuud! pa ni cajta user posted image  mogoče nama rata kaj za prvomajske, sam kje je še to user posted image  Toskana pa rula, men je tam res mega user posted image  morava it še v Firence, na bolj natančen ogled user posted image

murkica, poleti it na Bali je brez veze, je lih deževna sezona user posted image  midva greva najbrž na kake Kanarske, nama je tam všeč in poleti ni prevroče user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.2.2008 17:34:45   
ledenka
punce, jaz sem lačna! sem si tole pogledala

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2470712

in se mi kar sline cedijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.2.2008 17:41:31   
spelka12
pivoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image  ampak sama ga pa že ne bom pila. A bi kira? Korono z limeto a ne ajsika. Bi eno?
sonček od mojga starši so bili ta vikend v avstriji v Ramsau in so bili čisto navdušeni. Veliko za sprehajat, tekajške proge bojda sanjske, smučišča odlična, pa še ene poceni sobe so našli z zajtrkom in večerjo. Po internetu so se zmenil. Mislim da je prišlo 38 ojrov na dan na osebo seveda. Men se to res ne zdi velik.
murkica ti boš itak letos nosečka pol ti bo pa vseen kam gresta, sam da greš ti s trebuščkamuser posted image .
erin se ne javlja user posted image . eeeeeeeeeerrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn a nas mal hecaš žabica? nehej ker me bo pobral od strahu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.2.2008 17:55:55   
Fargesia
evo mene od G in pohajkovanja po LJ... če dobim M, jem klomifen (še 2 ciklusa) in obakrat imam IUI, če ne rata tako, dobim gonal F. mi je G rekel, da je moj superman ko je pogledal izvide od spermiograma!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.