Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:25:28
|
|
|
|
ledenka
|
kako pa je s cakalno dobo? pa na preglede, ko si narocen, je dosti za cakat?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:30:04
|
|
|
|
sonček33
|
jah pregledi so se nama vlekli, ker nikol ni blo kej konkretnega, no pol po klomifenu sva pa šla tja, ker ni bilo nobenga rezultata in je drobnič rekel, da naju da na ivf in da bova v roku 2 mesecev dobila odg od konzilija, pa naj računava na marec april no pol sva dobila pošto v 14ih dneh, sem poklicala in dobial sva datum decembra
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:33:23
|
|
|
|
ledenka
|
kaj pa je pri vama narobe? ker pri nama ni nic. no, s-gram ni lih blescec, ampak je se vedno v meji normale.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:34:15
|
|
|
|
sonček33
|
ja pri nama je spermiogram, pa moje ovulacije včasih štrajkajo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:35:57
|
|
|
|
ledenka
|
kako slab pa je? pri mojem so aglutinacije, samo jih ni tolk, da bi blo kriticno.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:38:41
|
|
|
|
sonček33
|
joj, preveč me vprašašm, pomoje so bolj leni
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:40:28
|
|
|
|
ledenka
|
pa mata IVF al ICSI?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:42:01
|
|
|
|
sonček33
|
bila sva na ivf, ampak potem so se odločil za icsi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:45:11
|
|
|
|
ledenka
|
a, na sredi so vama spremenili? ful me zanima, kako je tam, da lahko priblizno primerjam
< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.2.2008 22:47:07 >
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 7:46:19
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem se znasla v dilemi... sva narocena pri Reskotu aprila... zdaj pa me mika, da bi probala marca dobit datum ful me mika, pa ne vem, zakaj k sva rekla, da bova se mal klasicno poskusala, zaj ko veva, da je z nama vse vredi. A ti dam cifro od Reškota. Jest sploh ne vidim dileme. Kaj še čakaš? Poklič ga že. Hvala za metle na uni drugi temi. So pomagale. Tetke ni več . župca ja na tebe sem pa priznam že res mal pozabla (pomoje zato, ker ne maram argo župce ). Čestitaj vašemu triletniku. Reč mu, da ga tetke z neta lepo pozdravljajo!!!! Uf ajsika da ne pozabim - praviš, da mora tvoj funkcionirat za naravni način a ne? Kaj je razlika med sojo in vibratorjem? JE NI. Oba sta nadomestek za meso . Tale stavek mu povej, pa bo ko mesar boš vidla Vidim, da sem danes prva na borbi . lunca ti pa res držiš pestke za mene. Reško pravi, da je foliklov veliko sam malo premejhni so še. Mal še drž, pol boš pa nagrajena. Naslednji UZ imam v nedeljo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 8:39:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Dobro jutro Iza je v vrtcu, jst mam pa neki za na računalniku delat, pa sem prišla prej še malo sem Tale luna nam vsak mesec zagode pri Izi, noče spat pa konec. Jo je mož pripeljal iz vrtca in so rekli, da sploh ni hotela spat zaspana pa tako, da ni vedela kaj bi sama s sabo. Sem jo pohrabila in sva šli spat, je bilo malo joka potem pa je zaspala kot polhek. Vsak mesec je tako Argojuhca, čestitke tvojemu triletniku! Ledenka ti kar kuhaj kavice za nas, tako virtualno še jst spijem in ja res super, da ti je ratalo zgubit kg, to je res fin občutek, če se trudiš Erin, okus se pa res spremeni ja, to sem tudi jaz opazila, ko sem bila noseča, moje najljubše jedi so takrat izgubile pomen in prišle na plano najbolj čudne kombinacije, ki sem jih tedensko menjala sej ti bo še pasal tale regrad boš vidla Murkica, naj se sanje uresničijo Tako, moram it zdej delat... Lep dan! pri nas je sonček nasmejan Tinka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 8:54:39
|
|
|
|
beyba
|
Sonček33 in ledenka jsst vama želim da bi pred tem ratal po naravni poti in datima sploh ne bosta rabli, stiskam pesti. Argožupca, tebe pa že dolg nismo slišal, lepo da si se oglasla... REgrat, sam pomioslim nanj pa se mi obrne, hvala bogu da se mi ne lušta prav preveč, ker bi se ga itak izogibala letos(tokso še nisem mela, pa je nebi mela ravno zdaj) Moj mali ma pa zdele že dva dni tako žurko v trebuhu, da bi prisegla da bo nogometaš če bi bil fantek. Včeraj sem kupla prvi kompletek za malo Pio(žabice, pajacek, hlače majčka, body, kapica in slinček) Vse skupi je bla klubska cena 12 eur. Pa itak je v Roza beli barvi Pravi moj da če so se slučajno zmotli, pa da ji bo do poroda lulček zrasel, bo moral bit prve mesece transvestit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 9:04:29
|
|
|
|
beyba
|
Murkica in Špelka12 tudi vama ja držimo pesti. Aja pa itak čestitke triletniku, od tetk iz RR-a
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 10:24:28
|
|
|
|
ledenka
|
kavica za vas mene dajejo prvi znaki migrene, pa upam, da bo minilo. sem spila močno kavo in je za odtenek bolje špelči, bravo za folikle! sem vesela, da so metle pomagale očitno je blo treba hujše orožje uporabit. za rast pa sej veš - pivo!!! glede Reškota pa... ne vem. jezi me, ker je pač vse ok pri nama, in ni fiziološkega razloga, zakaj ne rata. mogoče bo res v naslednjem ciklu v tem sva malce abstinirala zarad pregleda beyba, komaj čakam, ga grem jaz v kak tak shopping! samo dvomim, da bi se z enim kompletkom zadovoljila še ko grem za nečakinjo kupovat, se moram zelo brzdat tinkamiška, meni jo je luna tokrat zagodla samo z migreno pa upam, da bo boljše, sem se napapila tablet punce moje moram kaj delat!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 11:39:33
|
|
|
|
beyba
|
Ja sej jst to zdej delam za dušo. Se full zadržujem ke ršparam, da bom mela potem za vse kar rabim, da ne bom zdej kupla miljon corti stvari potem bom pa bankrotirala pred tem ko bom mogla kupit nujno potrebne stvari...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 11:44:17
|
|
|
|
beyba
|
Kakšen stvek a katera ve kaj sem hotla povedat. To je tako če po telefonu rešuješ računalniške težave drugih, zraven tipkaš, in vmes zgubiš nitko.... lahko naredim prevod: Kopujem za dušo, ker se včasih pač ne morem zadržat. Načeloma pa šparam, ker moram najprej pogledat, kaj vse mi še manjka, potem se bomo pa v shopingu preseraval. Drugače se lahko zgodi da bom zdele nabavila miljon nepotrebnih, cortkanih stvari,...kasneje bo pa zmanjkalo dinarčkov za nujno potrebne stvari. Spet me je en zmotu, upam da sem vseeno uredu napisala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 12:09:07
|
|
|
|
ledenka
|
sem že prvo varjanto razumela sej po moje se ti zmeša, če greš v kako bejbi trgovino in nimaš natančnega seznama zraven porabiš 1000 € ko keks vsaj jaz bi, sej ne, da si lahk privoščim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 13:02:52
|
|
|
|
sonček33
|
beyba hvala, vse lepo želim tudi jaz tebi ledenka, včeraj sem kar pobegnil ...moj je iskal po netu destinacijo najinega dopusta :) ti kar vprašaj, če te kaj zanima. Ja očitno se to v zadnji fazi postopka odločijo ali bo ivf ali icsi...odvisno od materiala :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 13:21:03
|
|
|
|
spelka12
|
No sonček in kam te bo dragi popeljal letos na dopust? Mene bi moj najrajš v šotor na sosedov travnik , pa se mu ne pustim. Če sta že pri postopkih. Jaz sem imela v prvo IVF, ker ima moj bojda plavalne šampione. Pol sta se mi pa od 10 jajčkov samo 2 oplodila in zgleda, da je neki narobe z njimi. Zato je reško predlagal ICSI. Upam, da bo rezultat boljši. ajsika hvala za kufe, migrene sicer nimam, paše pa vseen ful. Ampak jest rabim pivo - PIVO slišiš??? beyba najbolj da ustanoviš tuki svoj fond in vsaka od tetk mal prispeva, pol ti pa ne bo treba z ruto okol oči po štacunah hodt. še nekaj za vas, da bo četrtek mal lepši: Sedi golaž nekje v kotu želodca, pa mu je dolgcas. Pa pritece dol iz grla pir, pa prav golažu: ej kva je žurka tm gor, pa se usede zravn golaža. Pa pride dol vin, pa prav obema: ej, kva je žur tm gor, pa se še on usede zravn. Pa prpizdi dol štokkola, pa prav: ej, **** je gor žur, pa se še ona usede zravn. Pa prjodla dol se vodka, pa prav: mislm, kva je pa gor noro, pa prisede še ona. Pa prinori dol viski, pa isto prav, kva je gor ful žur, pa se usede zravn. Pa se prkotali dol še ene par zadev, usi so noro naudušeni nad žurko tm gor. Pa prav golaž: ja ****, če je pa tak žur, gremo pa mal gor pogledat madonca men res trga!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 13:31:12
|
|
|
|
sonček33
|
spelka12 - gre se za tale dopust ob zimskih počitnicah -drug teden - upam, da nama uspe najti en apartmajček v Avstriji, za vsaj tri dni lenarjenja, smučanja, teka na smučeh, sprehodov... Poletni dopust pa bo poročno potovanje - Toskana
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 14:16:14
|
|
|
|
murkica
|
Babežabe vidim, da se že pogovarjate o dopustu. Jaz sem letos tudi hotela v naprej rezervirat eno destinacijo, ker je potem tudi ceneje, pa je moj čist zakompliciru, kaj če bom nosečka in da pol pa let z avionom, itd.... Tako, da sva se pač odločila, da bova počakala in bova že pol zrihtala dopust. Tudi odvisno je od njega, kdaj bo lahko odšel iz službe, tako da je mogoče res bolje, da se počaka. Jaz imam ful željo, da bi odšla na Bali za en mesec, pa on nikakor ne more dobiti toliko dopusta in potem to ne pride v poštev, ker za 14 dni pa res ne bom plačevala tako drage letalske karte. Bomo se pa kam bližje odpravili, po mojem bo kar kakšna Grčija padla, ker jo je še veliko ostalo neodkrite(mislim, odkrita že samo midva še nisva bila tam ). Zdej grem pa kuhat kosilo, ve pa bodite pridne pa se še kaj beremo. Seveda pa hvala vsem za pestke, res upam, da zagledam + ta mesec. Jaz pa tudi vsem, ki čakate na te postopke(boge revice, kaj vse morate dati skozi), da rata kar tako, brez injekcij in matranja. Sončen pozdravček iz Ljubljane.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 16:13:16
|
|
|
|
ledenka
|
no dobr, pol pa pir sonček, dopust, jaz bi tuuuuud! pa ni cajta mogoče nama rata kaj za prvomajske, sam kje je še to Toskana pa rula, men je tam res mega morava it še v Firence, na bolj natančen ogled murkica, poleti it na Bali je brez veze, je lih deževna sezona midva greva najbrž na kake Kanarske, nama je tam všeč in poleti ni prevroče
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 17:34:45
|
|
|
|
ledenka
|
punce, jaz sem lačna! sem si tole pogledala http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2470712 in se mi kar sline cedijo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 17:41:31
|
|
|
|
spelka12
|
pivoooooooooooooooooo ampak sama ga pa že ne bom pila. A bi kira? Korono z limeto a ne ajsika. Bi eno? sonček od mojga starši so bili ta vikend v avstriji v Ramsau in so bili čisto navdušeni. Veliko za sprehajat, tekajške proge bojda sanjske, smučišča odlična, pa še ene poceni sobe so našli z zajtrkom in večerjo. Po internetu so se zmenil. Mislim da je prišlo 38 ojrov na dan na osebo seveda. Men se to res ne zdi velik. murkica ti boš itak letos nosečka pol ti bo pa vseen kam gresta, sam da greš ti s trebuščkam . erin se ne javlja . eeeeeeeeeerrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn a nas mal hecaš žabica? nehej ker me bo pobral od strahu.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.2.2008 17:55:55
|
|
|
|
Fargesia
|
evo mene od G in pohajkovanja po LJ... če dobim M, jem klomifen (še 2 ciklusa) in obakrat imam IUI, če ne rata tako, dobim gonal F. mi je G rekel, da je moj superman ko je pogledal izvide od spermiograma!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.