murkica
|
No danes bom pa jaz za sepremembo prva in vam bom kuhala eno kavico. Erin, Kahlo, Štunfek, Bayba za vaju pa je kuhan čajček.(upam, da nisem katere nosečke spustila, samo nisem čisto na tekočem z dogajanjem) Polaris- da ne boš mislila, da se jaz samo zdravo prehranjujem, daleč od tega. Tudi moji kilogramčki bi to dokazali . Ma v teh hladnih mesecih se jaz vedno zredim. Največji razlog je to, da ko je zunaj toplo grem jaz vsak dan vsaj enkrat(če nisem v službi) pa dvakrat s kužkom na sprehod. Sicer to ni ne vem kaj ampak takrat malo hitreje hodim, tako da srček malo zamiga. Veliko hodim plavat, se voziva z dragim s kolesom, rolarji in še in še bi se našlo. Ko pa pride ta grda zima, pa se jaz zavlečem v hišo ker sem ful zmrznjen človek in grem, takrat ko res moram, s kužko na sprehod in to je to. Edino kar še počnem je smučam, pa še to sem letos samo en teden bila na smučanju, potem pa nisem več šla. No pa saj sedaj so se že začeli topli dnevi in tudi kilogramčki se bodo počasi začeli topiti, ko se bodo zopet začele vse aktivnosti. No seveda se pa najbolj veselim zelenjave na vrtu, ki najbolj pripomore k temu, da bom nehala vzhajat kot kvas. Drugače pa sem jaz danez zopet sanjala otročičke, seveda, da sem jaz postala mamica. To se mi je do sedaj zgodilo samo enkrat in sicer se je potem takrat tudi na testku pokazal +. Bomo videli, če je tokrat tudi kaj na tem. SIcer imam pa še ful časa do tja, niti ne vem točno kateri dan, tako da se sploh ne sekiram. Če nebi bilo sanj po mojem psloh nebi mislila na to. Nič bodite pridne in še kaj napišite, da mi danes v službi ne bo tako dolgčas.