|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
19.2.2008 17:39:53   
Fargesia
Sonček, ne nisem še v postopku umetne. trenutno sem še kar na klomifenu in sem zdej že dva ciklusa dobila stop injekcijo. v četrtek imam pa G in se bova za naprej zmenila. moj je imel spermiogram in bova izvide dobila...

A ne, kako fino je ko ti rečejo da si opravila in ti čestitajo?! men je bil to ful dober filing!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
19.2.2008 17:53:24   
beyba
evo sem se spomnila it izračunat informativno dohodnino pa piše da bom dobla nazaj 450-540 eur.  Odvisno od tega kam se vpiše študentski dohodek. Kar uredu za poletni dopust...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
19.2.2008 17:54:02   
tinkamiška
Joooooj kolk ste napisale, madonca!

Najprej tunina solatauser posted image :
tuna iz konzerve, narezan kuhan korenček, tardeč fižol, paprika(sveža), koruza iz konzerve, kis, sol, poper, malo mletega čilija. Vse to zmešam skupi in jemuser posted image user posted image user posted image

Erin, res je čudovit občutek, ko začutiš otročka, eni taki metuljčki, nežno božanjeuser posted image in uživaj ob njih.

Imena: tudi jst nisem hotela povedat kaj sva izbrala preden nisva dobila Ize in sem potem vsa ponosna vsakemu povedala njeno imeuser posted image

A vam nekaj povem. Vsak mesec sem kot nora čakala, kdaj bo M in ta mesec prvič nimam pojma kateri je dan D, vem, da je proti koncu meseca. Niti na koledarju nima označeno, nič in sem tako ponosna, ker mi to do sedaj ni ratalo. In nekako sem se prepričala, da ne bom psihirala, tudi če bo M prišla. Veliko lažje je, ker imam Izo in si po tihem pravim, da tudi, če se nama ne bo pridružil še kakuser posted image , sem najsrečnejši človek na vsetu...

Danes sem smučala, v tem lepem sončku in uživala na veliko. Zdej se grem pa počasi prpravti in na rekreacijo...

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
19.2.2008 18:20:41   
beyba
jst bi tut tunino solato user posted image pa jo še kake 4 mesece n morm user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.2.2008 18:29:28   
Erin
Nisem še jedla regrada...ga moram še oprat ene 4 x  pa krompirja skuhatuser posted image user posted image user posted image

Nisem mela časa do sedaj..sem eni kolegici nohte delalauser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.2.2008 18:32:24   
Serendipity
Alo pupe!

Mah, se meni ne da nič pisat danes... Ampak eeen veeelik objemček za vse pa le premorem user posted image . Khm, bom jutri za nazaj brala.. Zdaj si grem mučit ušesa in dušo z the saddest songs ever in branjem vicev... uh, kot da bi me znnova PMS lovil, le da tokrat (hvalabogu) ne s hrano ampak čudno kombinacijo aktivnosti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.2.2008 19:23:11   
beyba
Erin ma ta regrad bi si pa zdej že sama na polju nabrala, ko tolk časa pacaš to....Pa zraven krompirja skuhi še jajčka a veš kolk bo šele potem dobro mmmmmmmmm....

Jst pa ravno žulim žemljo z zelenjavno pašteto....   Pa zraven mislim na gavrilovičevo pašteto....  da ma zelenjavna boljši okususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.2.2008 20:09:32   
stunfek
joj, jaz sem pa tudi zeleno solato s tuno in fizolom za vecerjo ubodla. Z mojim najljubsim balzamicnim kisom in bucnim oljem...mmmm ful mi pase kislo user posted image pa sem spet neki lacna...sploh ne grem vec dol v kuhinjo, da me ne bo kaj premamilo user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.2.2008 20:50:27   
Erin
no pa sem ga pojedla...ampak sem kar malo žalostna sedaj...saj se mi je okus spremenil zaradi nosečnosti in mi nima enakega okusa kot bi ga moral user posted image pa čeprav sem vse delala po istem postopku z stimi sestavinami...šment...sem mogla takoj na Milko navalituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.2.2008 20:58:42   
sonček33
erin kje si nabrala regrat?
joj kako bi ga zdej jedla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.2.2008 21:06:24   
Serendipity
Joj punce! Kak ste vredi!!! user posted image  Hvala za pestke!

Ampak .... khm.. zakaj pa ste mi jih držale? Da se ne bi nažrla čipsa (pr*čiiips!!!!!), čokolade (sovražim jo, ah ne nora sem na njo, nep.. jo sovražim, nep HOČEEEM JOOOO) ali lasanje (jao, me tišči od gužve v mojem želodčku (ki je kot kamelja grba))...? Sicer pomagalo ni, ampak namen je važen... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.2.2008 22:22:18   
Erin
sonček - moj mi je regrad prinesel iz Lj s tržniceuser posted image user posted image user posted image Vidiš včeraj bi morala ti tud tja skočt da bi ga mela...sedaj ga bova pa čakale tukaj pri nas do konca marcauser posted image Upam da mi bo takrat že okusenuser posted image

Seki ...am...a nisi mela dans pregleda...al...kaj....am...a sem se zmotila pri datumu kaj...a?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.2.2008 22:28:16   
ledenka
ku-ku user posted image  sem vas malce prisla pogledat. sem jaz tud lacna, ve packe pa sam o hrani cvekate user posted image  no, par orehov sem zmazala, to ne steje.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.2.2008 23:36:37   
murkica
Spelka- v BUF-u jaz sem danes jedla solato z makaroni. Tisto, ki je pod številka 116( da boš lahko naslednjič preverila, ko boš tam). Drugače pa se je meni tam tako težko odločiti kaj bi jedla, ker vse kar sem do sedaj je bilo odlično. Še enkrat pred tem sem tam jedla palačinke s skuto. Mi jih doma pripravljamo tako, da je to kot glavna jed, se pravi so slane(seveda gratinirane) oni pa jih pripravijo kot sladivco, nekaj je notri cimeta, in mislim, da je zalito z enakimi beljaki, kot se jih uporabi pri sneženih kepah. V glavnem je odlično.user posted image user posted image

No zdej pa grem pančkat. Bom se jutri kaj javila iz službe. OBljubim.

Lahko noč.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
20.2.2008 0:40:03   
polaris
Joj, ve se tako zdravo prehranjujete, jaz pa sem se ves dan basala s hamburgerji, smokijem, coca-colo, sladoledom,... user posted image . Me je ful sram - ampak pasalo pa je user posted image

Beyba, Špelka, pr nas mamo tud hribe kjer sije sonček, pa gondolo tudi user posted image

Babežabe, vsem topel user posted image in lepe sanje

nočka

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
20.2.2008 7:20:04   
murkica
No danes bom pa jaz za sepremembo prva in vam bom kuhala eno kavico. Erin, Kahlo, Štunfek, Bayba za vaju pa je kuhan čajček.(upam, da nisem katere nosečke spustila, samo nisem čisto na tekočem z dogajanjem)

Polaris- da ne boš mislila, da se jaz samo zdravo prehranjujem, daleč od tega. Tudi moji kilogramčki bi to dokazaliuser posted image . Ma v teh hladnih mesecih se jaz vedno zredim. Največji razlog je to, da ko je zunaj toplo grem jaz vsak dan vsaj enkrat(če nisem v službi) pa dvakrat s kužkom na sprehod. Sicer to ni ne vem kaj ampak takrat malo hitreje hodim, tako da srček malo zamiga. Veliko hodim plavat, se voziva z dragim s kolesom, rolarji in še in še bi se našlo. Ko pa pride ta grda zima, pa se jaz zavlečem v hišo ker sem ful zmrznjen človek in grem, takrat ko res moram, s kužko na sprehod in to je to. Edino kar še počnem je smučam, pa še to sem letos samo en teden bila na smučanju, potem pa nisem več šla.

No pa saj sedaj so se že začeli topli dnevi in tudi kilogramčki se bodo počasi začeli topiti, ko se bodo zopet začele vse aktivnosti. No seveda se pa najbolj veselim zelenjave na vrtu, ki najbolj pripomore k temu, da bom nehala vzhajat kot kvas. user posted image

Drugače pa sem jaz danez zopet sanjala otročičke, seveda, da sem jaz postala mamica. To se mi je do sedaj zgodilo samo enkrat in sicer se je potem takrat tudi na testku pokazal +. Bomo videli, če je tokrat tudi kaj na tem. SIcer imam pa še ful časa do tja, niti ne vem točno kateri dan, tako da se sploh ne sekiram. Če nebi bilo sanj po mojem psloh nebi mislila na to.user posted image

Nič bodite pridne in še kaj napišite, da mi danes v službi ne bo tako dolgčas.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
20.2.2008 10:12:18   
ledenka
user posted image

kavice po želji user posted image  dobro jutro! sem ful dobre volje user posted image  sem danes dala nase hlače, ki sem jih nazadnje komaj komaj spravila nase - in danes so mi ok user posted image  očitno moja dieta deluje, jupi jupi! pa moram priznat, da se ne držim nečesa takega hudega, samo sladkarije sem omejila (ne pa čisto črtala) in raje si prinesem sendvič zraven, kot da ga v avtomatu kupim user posted image  pa še boljši je user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
20.2.2008 10:38:04   
trinity22
ledenka hvala za kavice - res so odlične - njami in čestitke za izgubljene kg - kar tako naprej, super da ti je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa ste vse?

murkica upam, da se ti sanje uresničijo in kmalu zagledaš +

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
20.2.2008 11:26:50   
beyba
Ledenka user posted image user posted image user posted image   mene pa to čaka potem po juniju, ko se bom lahko normalno začela gibat, pa skoraj vse jestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
20.2.2008 11:58:40   
Erin
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image ne sej neeeeeee...sem vstala ŽE eno uro nazaj, no pa še mal več.

Jaz sem si privoščila en slasten čokoladen kapučino, se mi ga je tako zaluštal, njam njam...

ledenkauser posted image user posted image user posted image bravo za hlačeeeeee...ti jih spet naše vlečeš jaz jih pa pospravljam v omarouser posted image sem že taka kot slončekuser posted image ampak se pa vsakič ko grem mimo ogledala pogledam in pobožam vsa ponosna svoj trebuh...pa že sedaj se mi zdi velik kaj bo šele čez 5 mesecev...uf...user posted image

murkica - se spomniš kako je bilo na Pričakovanju...še vsaka ki je sanjala + ga je potem videla(no skoraj vse)...jaz tudiuser posted image ...upam da so tvoje sanje spet ene tistih šlogarskih in se bomo v kratkem veseliliuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
20.2.2008 12:47:28   
murkica
Najprej Erin hvala. Upam, da se bo tudi pri meni tako zgodilo.

Veš kaj te pa že ves čas home vpršaat, pa vendo pozabim... saj si to sigurno že kje napisala ampak sem očitno spregledala... kako si potem mami povedala, da imaš fanta, s kateirm boš imela tudi otroka?
Sigurno je padla mama na rit....

Sicer kaj pa kako to, da ste danes tako tiho? nič se ne dogaja... user posted image  Sej to je vedno tako, ko imam jaz malo časa, da bi čvekala pa nikjer nobene, ki bi se mi pridružila. No bom pa pač jutri prebrala kar boste danes popoldan načvekale.

LP

murkica

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.2.2008 13:23:57   
Erin
Oh ne sekiraj se, zadnje čase so naše babe vs nekam izgubljene, sedaj jih vidiš sedaj neuser posted image user posted image user posted image potem se pa napopajo ob 23 uri in čvekajo me pa spimouser posted image

Ja mamic sem povedala pa je lepo sprejela. Njej je sedaj važno da bo babica in ji ni važno da sem ji prekrivala fanta 4 ,5 let in da je mlajši od mene. Jaz sem ji samo povedala da z meoj lepo ravna in da se imava rada tako kot je treba pa je bila tiho, se ni vmešavala in je vse sprejela tako kot je in to z nasmehom na ustih...No uradno ju še nisem seznanila, vesta pa eden za drugega kakšna sta in sta se že videla. Pa niti ne želim da se bolje spoznata ker pri nas imajo  nek čuden odnos do "tujcev" in jih nikoli ne sprejmejo...malo s(m)o čudni ja...ampak bi mu rada prihranila provuciranje moje družine... Če so samo na Živjo je čist dovolj.user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.2.2008 13:46:15   
murkica
No kakorkoli. Vesela se, da je mama dobro sprejela in da je ni zadela kap, ko je izvedela novičko.

Nič zdaj letim iz službe pa se potem še kaj od doma beremo.
LP
Murkica 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
20.2.2008 16:36:18   
polaris
Ledenka, a si sigurna da si poskusila prave hlače user posted image user posted image   Čestitam za prve uspehe, se ti pridružim pri hujšanju 9. marca, ko se vrnem iz smučkanja user posted image

Murkica, včasih sem tud jaz bila 3krat dnevno na sprehodu s svojo psičko, odkar pa je več ni, pa se to zgodi zelo zelo redko. Vozim pa rolerje, gojzarje in zložljiv naslonjač vedno v prtljažniku kot del obvezne opreme, sam se na kilah žal nič ne pozna user posted image Kolo je pa pr meni poglavje zase. Ker ga uporabljam bolj redko, sem že ene štiri nekje pozabila (najvrjetneje so par mesecev stali pred kako štarcuno, dokler se jih ni kdo usmilil user posted image )

Erin, sem se danes sam zaradi tebe napopala mal prej, pa te kljub temu ni user posted image

Šibam dalje delat, pa se javim zvečer (ko bo Erin že spala user posted image )

user posted image vsem, pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.2.2008 18:13:46   
sonček33
ledenka - eno vprašanje zate - a imaš ti zelo rada kavo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.