Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 19:15:02
|
|
|
|
spelka12
|
Oj.Bom kratka, nimam cajta. Miss U all. Nosečke in šenenosečke. Cmok za vse. Pa, pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 20:33:43
|
|
|
|
Argojuhica
|
Lep dober večer, erin hvala za povabilo. Imam prav slabo vest, ker vas takole zanemarjan, vendar sem takoooo zaposlena, da nimam časa niti ... in rezultat tega je še vedno -. Ta teden smo na dopustu, ker ima najin Gregi jutri tri leta in bo žurka. Vidim, da bi rade papcale regrad; vabljene ste na naš travnik, kjer se lahko vse napasete. Verjetno sem veliko zamudila tačas, ko me ni bilo na klepetku, sicer pa iskrene čestitke čakajočim in punje za borke. Se tipkamo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 20:37:04
|
|
|
|
sonček33
|
o župca naša...kako lepo te je brat...to mi je polepšalo večer žurka praviš - ja kaj pa drugega, treba se je veseliti ne vabi nas preveč na vaš travnik, ker nas bo tam cela četa...no midva z erin bova sigurno :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 20:56:25
|
|
|
|
Argojuhica
|
Hvala sonček, tudi meni je danes lepo, ker po dolgem času sedim pred računalnikom brez kakršnekoli obveznosti. Glede rjegrata pa nič bat, dovolj ga je za vse mandžonke.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:19:23
|
|
|
|
trinity22
|
oooojjjj Argojuhica tebe pa res že dolgo ni bilo naokoli, dobrodošla nazaj Pa da se mal pohvalim - meni pa mami jutri prinese celo vrečko regrata, njami, njami komi čakam, ker ste mi tu take lušte naredile.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:22:15
|
|
|
|
ledenka
|
jaz bi tuuuuudiiiiii regrat samo sem prelena, da bi ga sama delala, pa cakam na kako povabilo ojla juhica, si nas nasla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:24:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ledenka - eno vprašanje zate - a imaš ti zelo rada kavo? pravzaprav imam raje caj ampak na tehle kavicah so take lepe slikce, pa jih neznansko rada limam gor imam rada belo kavo s cimetovo slikco
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:27:05
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka, no saj smo ih me tudi zelo vesele si nas kar malo razvadila vsako jutro tako lepo pridiši :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:34:14
|
|
|
|
Argojuhica
|
oj trinity, hvala, ja sem vas prišla malce obiskat. Jst bom pa ju3 naredila kuhan por z jajčki, ker mi je v soboto moj mož celi vrt preoral. Prej je pa pobral ves por in ga spravil v klet. Pravega mešanega radička tudi več ni. Do sobote smo ga jedli, sedaj ga kar pogrešam. Moj pravi, da je potrebno pozimi preorat, da zmrzne zemlja, pa škodljivci, pa plevel. Kako hudička bo zmrznila, ko pa je bilo danes 11 stopinj. Kmet ni kaj!?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:35:30
|
|
|
|
ledenka
|
soncek, saj zato vam jih kuham, se ni bilo dneva, da se mi vsaj ena ne bi zahvalila in kot vsaka dobra kuharca mi je to uzitek sem se znasla v dilemi... sva narocena pri Reskotu aprila... zdaj pa me mika, da bi probala marca dobit datum ful me mika, pa ne vem, zakaj k sva rekla, da bova se mal klasicno poskusala, zaj ko veva, da je z nama vse vredi.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:36:58
|
|
|
|
ledenka
|
juhca, vsaj v LJ je bilo zjutraj izjemno mrzlo, pod 0, tak da... kaj pa vem jaz vem samo, kdaj je treba roze v tegle posadit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:43:56
|
|
|
|
LuNa73
|
Bom brzinska... vsem en lep pozdravček, pa objemček pa poljubček!!!! Mejte se lepo.... se beremo... enkrat... ko bo več cajta! Erin, tebi pa svaka čast, da ti je ratal in ti še ratuje tele stare babe žabe na kup spravlat . Maš čokolado v dobrem.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:44:10
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka - sori, ne razumem, kako misliš klasično?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:46:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ledenka - sori, ne razumem, kako misliš klasično? na obicajen nacin, s seksom
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:50:59
|
|
|
|
sonček33
|
aha, zakaj potem potrbuješ datum v marcu?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:55:15
|
|
|
|
ledenka
|
ne vem, zakaj me to tak mika mogoce zato, ker sem prepricana, da bi z umetno takoj uspelo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 21:58:35
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka, april bo tukaj ena dva... do takrat pa veselo na delo...izkoristita plodne dni...pa ni hudič da ne bi uspelo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:02:34
|
|
|
|
ledenka
|
sej, sem ful pozitivna sam moj mora sodelovat, tko ko se sika to zna bit problem vcasih, ne bi verjeli
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:07:26
|
|
|
|
sonček33
|
ja, vrjamem, se zgodi...sej pomlad je glih čas za stiskanje
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:10:19
|
|
|
|
ledenka
|
kdaj pa ti spet zacnes?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:12:30
|
|
|
|
sonček33
|
nec marca grem po inekcije, špikanje aprila...komaj čakam že inekcije...zdaj bo lažje vse to šlo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:14:27
|
|
|
|
ledenka
|
ze imas datum? ti si na GK?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:15:46
|
|
|
|
sonček33
|
ja jaz moram poklicat ko dobim M pa grem v nov boj sem na gk ja
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:19:00
|
|
|
|
ledenka
|
kako ti je vsec na gk? midva sva bila na predavanju o OBMP, pa je bilo mojemu kar vsec. tako da GK ni cisto izkljucena, kaj pa vem.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.2.2008 22:21:35
|
|
|
|
sonček33
|
jah kaj naj rečem, jaz ne vem, kako je kje drugje jaz sem bila zelo zadovoljna dr. mam ful fajn, res sestre na ivf postopku so pa tudi zelo v redu nimam slabih izkušenj
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.