Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:30:29
|
|
|
|
LuNa73
|
jst sem tu...jst sem tu....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:31:18
|
|
|
|
polaris
|
Jeee
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:34:01
|
|
|
|
LuNa73
|
Ajde na brzinco ena debata...pol pa morem made in horizontala. Drgač bo zjutri kriza
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:36:49
|
|
|
|
ledenka
|
jaz se tut se tu klatim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:37:15
|
|
|
|
polaris
|
horizontala? Kaj je že to? Sem ga včeraj mal preterala in prišla domov šele ob šestih, ob 12 pa so me zbudili in sem mogla nazaj , zdaj pa sem tolk hin, da še zaspat ne morem, na testu za Ajsiko pa vidim kar dve kravi, pa še bik plava zadaj Kako si kaj LuNči moja?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:38:39
|
|
|
|
ledenka
|
hm, po tem testu sem pod stresom kaj to pomeni?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:39:30
|
|
|
|
LuNa73
|
Ka sta mrknili spat al kaj.... te pa grem še jaz... vidve pa poslušita tole. Lepe sanje! nočka ahaaaaaaaaaaaaa sej sta še tu. Sem presenetljivo dobro. Pa ne vem kak to. Mogoč pomlad.... Ti pa se začni mal pazit... hudiča, že jst pretiravam s to službo, ampak ti pa..... me prekašaš
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.2.2008 22:41:46 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:39:59
|
|
|
|
ledenka
|
ce bi vol plaval, bi blo res cudno ampak bik je pa ok pa ne pretiravaj no! vsaj 8 ur spanja si privosci, a smo se za to borili?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:40:23
|
|
|
|
polaris
|
Da moraš pridno počivat, nič delat, dosti in imet vedno čas za nas
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:40:36
|
|
|
|
ledenka
|
kdo je mrknu? jaz ne, sem se kar tule
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:42:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Da moraš pridno počivat, nič delat, dosti in imet vedno čas za nas cas mam, delam nic, razen da tipkam, pocivat grem cez kake pol urce, glede slonckanja pa sama tega ne morem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:42:34
|
|
|
|
polaris
|
LuNči, a to si tud z naftalina potegnila? Super, daj najdi nam še kakšno zimzeleno, pa ne še pobegnit, sva z Ajsiko že obe tukaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:44:10
|
|
|
|
ledenka
|
pa se ena kicasta na zdravje!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:45:17
|
|
|
|
ledenka
|
luncika, pomlad pa sonce vplivata pozitivno
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:46:02
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cas mam, delam nic, razen da tipkam, pocivat grem cez kake pol urce, glede slonckanja pa sama tega ne morem A nimaš dobrih sosedskih odnosov? Al pa vsaj kakega serviserja marel?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:47:00
|
|
|
|
polaris
|
mal je res kičasta, ampak paše pa vseen
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:48:00
|
|
|
|
ledenka
|
hm, sosedje... nope, ni greha vrednih tu okoli ma kaki serviser marel, dimnikarja rabim so itak crni, pa se ne vidi, kaki so v resnici
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:48:16
|
|
|
|
LuNa73
|
o boh pomagi... ajsi, tole pa je tri mač no.... kič od kiča pri kiču s kičem....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:50:17
|
|
|
|
polaris
|
Sorry, šele zdaj sem vidla, da si popravila sporočilo. Ja pomlad je res v luftu, sam kaj ko pa je tak mraz zunaj. Prekašam? Pa saj veš da sem grebator, da hočem bit prva . Me veseli8, da si OK
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:50:53
|
|
|
|
ledenka
|
sam se seksi maser manjka k tejle slikci *smajlikiseslini*
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:52:03
|
|
|
|
LuNa73
|
tale je bla tud nekdaj popularna.... so jo tolk vrtel, da se mi je prskutla... pa sem se zadnič spet spomnla na njo... pa mi je zdej o.k . Čuj ajsi, sej sem ti pa rekla... zobozdravnik! boš imela celo življenje najlepši nasmeh aja, pa kakega mladega.... , da se bo splačal smejat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:52:18
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hm, sosedje... nope, ni greha vrednih tu okoli ma kaki serviser marel, dimnikarja rabim so itak crni, pa se ne vidi, kaki so v resnici Pol pa bo spet babica kriva, če bo junior mal na schwarz potegnu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:52:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 jeeee, tole slikco si moram dat pa v profil
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:54:28
|
|
|
|
ledenka
|
a ne, crn bo, ce ga bomo v temi delal vprasi lunco
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.2.2008 22:55:45
|
|
|
|
ledenka
|
no, smajlija mi noce skopirat v podpis tud prav!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.