|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
17.2.2008 22:56:39   
polaris
Joj, men je še vedno všeč (dont speak mislim).

Joj, a mi lahko katera prevede besedo ¨divjakinja¨ v angleščino?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
17.2.2008 22:58:10   
polaris
LunCa, a bo res črn, če ga bomo delal ponoči ko je tema???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
17.2.2008 23:00:47   
ledenka
divjakinja - wild woman user posted image  drugega se v tem momentu ne spomnim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
17.2.2008 23:01:33   
LuNa73
ena
dva
tri
štiri

a ste vedle da obsajajo risanke o spermijih? user posted image  Pod štirko... pol pa so še drugi deli...user posted image
zdej iščem, če je kak pametna finta na netu, da vaju mal zabavam....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
17.2.2008 23:03:46   
polaris
Ne, ni prav. Iščem namreč orig. naslov filma, ki se je imenoval po imenu jadrnice, slo prevod je pač bil divjakinja. Pa vseeno hvala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
17.2.2008 23:04:15   
ledenka
kul filmcki user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
17.2.2008 23:05:06   
LuNa73
a vidve sta že pr črncih???? Pišuka ajsi, kr podnev ga deli - otroka mislim, slončakš lohk tud ponoč... sam ne naredit nič... ker pol ko bo starejši bo pa mel probleme... Kot npr. tale: user posted image user posted image user posted image

Pride črnc v Ljubljano v okviru študentske izmenjave in po nekaj mesecih
postane ****otožen. Gre nekega večera ven žurat kjer spozna eno
Ljubljančanko pa hitro zapustita lokal. Sprehajata se v Tivoliju, se
usedeta na klopco, se pogovarjata, nakar črnc kot strela z jasnega reče
punci: "Oh, ti si mi tolk dobra, daj greva sexat...!"
Pa reče punca: "Ja saj bi res sexala, sam s tabo glih ne, vi črnci, imate
tako dolge, se bojim, je preveč zame..."
Pa jo prepričuje: "Ja kje si pa to slišala, to so pa res same govorice....
Daj no, tako sem že potreben..."
Pa punca malo popusti in reče: "Ja lahko, ampak samo v usta..."
črnc razočarano: "Eh, to pa lahko tudi sam..."

šetukaj! user posted image  pa tukaj pa tukaj. Pol pa pride to pa to

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.2.2008 23:08:06 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
17.2.2008 23:06:15   
ledenka
untamed mogoce?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
17.2.2008 23:07:58   
polaris
Vama tud jaz pošljem risanko za lahko noč, sam vama jo bom na ZS, ker bo sicer imela moderatorka preveč dela user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
17.2.2008 23:08:13   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  no, to debato smo meli pred kratkim, in ena, ki pozna crnce zelo dobro user posted image  hm hm, je rekla, da so razlicno veliki, tako kot belci user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
17.2.2008 23:10:56   
ledenka
grem jaz tud spat user posted image  nocko, punci!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
17.2.2008 23:13:23   
polaris
Untamed, ne vem, bom preverila, če kaj najdem.

Črnci, ne vem, bomo pač morale vrjeti tvoji znanki, čeprav mi je razlaga vica bolj všeč

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
17.2.2008 23:15:38   
LuNa73
Nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....lepo spita... jst sem pa čist noter padla v tele animirane stvarce....
1. pr tej na konc še vedno mal trznem, pr tej se nasmejim, tale pa mi je bla zakon...pa mi je še zdej. Evo za gledat mate marsikej.... tak, da bote mele cel teden lahk mir pred mano... user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
17.2.2008 23:18:14   
polaris
user posted image dobri filmčki... me že od smeha tolk bolijo trebušne mišice, da še na pilates ne bo treba user posted image

Ah ja, preden pobegneš, a ti greš jutri?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
17.2.2008 23:19:43   
LuNa73
polaris... verjetno ja. Dans sem še prepričana da grem.... user posted image user posted image  se vidiva?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
17.2.2008 23:22:02   
polaris
user posted image user posted image user posted image verjetno ja, tud jaz sem danes še za...

Bodi lepo, pa upam, da se jutri res vidiva.

Lepo nočko vama želim, pa pa

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.2.2008 9:54:54   
ledenka
jutro user posted image  najprej kavica

user posted image

zdaj pa dalje delat user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.2.2008 11:13:55   
tinkamiška
Joj kolk ste naklonfale pupe pupastem jst ne vem, če vam bom lahk sledilauser posted image

Najprej Se*  vse najlepše ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je lep sončen da, niti ni tako zelo mrzlo na sončku, ker veter ne piha in jutri grem smučaaaat!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič novega, Iza je v vrtcu, jst bom šla zdejle v trgovino in potem kuhat, pa miške sem ji obljubila in jih moram še spečt...

Kako ste kaj?

Pozdravček vsem
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.2.2008 12:16:43   
Erin
Evo še mene...

Najprej GOOD LUCK Sončku ki ima danes strokovnegauser posted image user posted image user posted image
Jutri bomo pa držali pesti za Špelči pa še eno če se ne motim...hitro naj me okrega tista ki sem jo pozabila...user posted image

Jaz grem danes spet k gin ker imam očitno vnetje mehurja ali kaj in me dajejo krči že nekaj dni tako da sem šla včeraj kar k dežurnemu gin v bolnico. Sem se ustrašila da je že kaj narobe in se  mi je oddahnilo ker je krivec mehur, čeprav niti to ni prijetno...

Lep sončen dan vam želim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.2.2008 12:40:07   
ledenka
sonček user posted image  dobro opravi!

Erin, ti pa kar k zdravniku, vnetje mehurja je resna stvar, če se ne zdravi user posted image  zoprno in boleče, pa hitro je treba ukrepat, in dosti pij!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.2.2008 13:20:03   
spelka12
sonček veliko sreče user posted image pri strokovnem user posted image . Strokovnjakinja česa boš potem?
erin čimhitreje se pozdravi, da bosta lahko z juniorčkom skupaj uživala user posted image
ajsika jest bi pa tisto zraven tvoje kavice user posted image , mi je cukr padu. Si vprašala če kej pira spijem - jaaaaaaaaaaaa. Tolko ga še nisem v življenju spila. Pa zanič je k 100 hudičev ampak za moje bebice se pomatram.
včerej ste pa mele ene teme - črnci user posted image  (ne verjamem dokler se ne prepričam na lastne oči user posted image user posted image ), risanke s spermiji user posted image user posted image user posted image
Se* a še zmerej praznuješ?
polaris, lunca, trinity, tinkamiška, beyba, pikapoka in ostale babe user posted image user posted image  samo za vas, da naute rekle, da vas ne pogrešamuser posted image !
zunej je tak lep sonček, a kej športate ? user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.2.2008 13:30:48   
ledenka
špelči, kaj pa če probaš Smile ali Corono z rezino limone? men je to ful dobro user posted image  al pa si kupi kakšen belgijski pir, meni so za umret dobri, pa piva drugače sploh ne maram user posted image  sploh kak Kriek, to je pivo z višnjami (če si bolj sladkosneda user posted image ). al pa radler, če ti je to boljše user posted image  skratka, vse se da najt user posted image  

pa še to

user posted image

posebej za tvoj cuker user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.2.2008 13:31:09   
tinkamiška
hojlauser posted image

sonček seveda, pestke za izpistuser posted image user posted image user posted image user posted image
Erin, kupi si brusnice, še boljše naravni brusnični sok v kakšni bio trgovini, res pomaga, se malo težje dobi, sploh brusnice(da nimajo vsega tistega sladkorja na sebiuser posted image ) in držim pesti, da bo tvoj mehur kmalu v normanem stanju, potem ti bo pa tako pikica začela hopsat goruser posted image user posted image
spelka, ja hvala no, da si se spomnilauser posted image bom stiskala pestiuser posted image

jst sem bla pa pridna in sem skuhala kosilo, pospravila hiško(me še veliko čaka za jutri, v bajti ni nikoli vse pospravljeno madoncauser posted image user posted image ) in potem šibam po mojo lubico!user posted image

lep dan!

Tinka

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.2.2008 13:32:45   
tinkamiška
joj ledenka, bejž s takimi slikicamiuser posted image sem ravno pojedla zdravo zelenjavno juho,tu mi pa takole slinacedečo fotko napopaš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.2.2008 13:36:37   
ledenka
jaz mam še 3 jabolka za pojest user posted image  in upam, da bo to držalo do 17.30, ker grem šele potem domov user posted image  včeraj sem se pregrešila in malce glodala ene stare kekse, to je bilo edino sladko, kar smo imeli v hiši user posted image  drugače pa se probam držat brez bele moke in belega sladkorja user posted image  in mi dokaj ratuje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.