|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
16.2.2008 22:23:47   
polaris
Čer moje damice, a danes pa ni nobene na spregled. Saj je prav tako, ve kar pridno user posted image da bom imela kaj cartat user posted image .

Sem trenutno v pisarni (no že kar nekaj časa - imam veliko dela, tukaj pa je tak krasen mir, nobenega TV, DVD,... ipd. pa še nobene čvekice na RR user posted image ), moj pa na službeni poti, tako da mi ne preostane drugega, kot da se spravim dalje delat.

Skratka, želim vam še prijeten sobotni večer in prijazno nočko

PS. upam, da bo zjutraj katera pripravila kako dobro kavico - bo zagotovo pasala user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
17.2.2008 10:03:01   
ledenka
razumela namig user posted image

user posted image

kako ste kaj, cvekice moje? jaz sem bolj lenive sorte, bo ze user posted image  sem komaj vstala in se nisem dobila moje doze kofeina user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
17.2.2008 10:31:45   
Serendipity
Eto pupe moje --- danes pa jaz častim tortico user posted image  Sem častno dobila še eno gubico kcoj.

user posted image pa še eno kavico user posted image in nekaj bolj konkretnega user posted image .
Uživajte v čudovitem sončku (aja, pa ne mislite na tisti minus pred 7, saj pri nas je tako user posted image  user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
17.2.2008 10:56:48   
LuNa73
Se* želim ti lep dan in čim lepše praznovanje!!!!!!! user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=cZhFmnNKffA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Fk33YiphdaY&feature=related

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
17.2.2008 12:49:46   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

razumela namig user posted image   

user posted image
je pasalo,...

Se*, tud jaz ti želim vse naj, naj, naj,... Lepo praznuj

http://www.webtv.si/v/18813/happy-birthday

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
17.2.2008 13:03:40   
ledenka
Se*, vse najboljse! saj ves, kaj ti najbolj zelim - velik trebuscek do naslwednjega rojstnega dneva user posted image  pa se vse ostalo zraven - pridnega mozeka, zdravja, veselja, ljubezni... samo pozitivo! user posted image

pa se nekaj zate user posted image  

http://youtube.com/watch?v=llqNpzWVvgI

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
17.2.2008 17:02:26   
Erin
user posted image user posted image user posted image SEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

Vse naj naj..predvsem pa eno majceno štručko ki te bo osrečila v prihajajočem letuuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
17.2.2008 18:15:04   
ledenka
mam novi avatar user posted image  za drsanje je pretoplo user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
17.2.2008 18:24:22   
LuNa73
ooooooooooo ajsi user posted image ...hudiča, pa a se ne morem nikjer skrit???? user posted image user posted image user posted image  Zdejle maile pucam...pol pa še kako šalo gor prlepim.... mi gre dober od rok, a ne? In kako si ti?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
17.2.2008 18:28:14   
ledenka
luncika user posted image  daj da te objamem, te ze tak dolgo nisem vidla!

ok sem, sej ves, obicajne nedeljske zadeve pocnem user posted image  mojega sem zlifrala v pisarno, da ni tecen, jaz pa mal pospravljam, pol si grem dlacovje odstranit... pa na kak fajn film upam user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
17.2.2008 18:30:25   
ledenka
ej, uni kratki so user posted image user posted image user posted image  jih moram poslat naokoli user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
17.2.2008 18:56:44   
LuNa73
ijeeeeeeeeeeeeeee ajsi kak je pa zdejle ta objem pasu... huh... user posted image  Jst bi mogla tud mal mojo kosilnico zakurblat, pa mi nekak dans ni za trpet.user posted image .. sem prefajn volje... no, me pa veseli, da si o.k in da še tebe mal zabavajo moje šale... mam še dost materiala.... grem naprej razveseljevat moje prjatle in vas kle na RR... pridem še nazaj sem

Objem pa itak... vračaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm.... dober da mam daljše roke in je moj objem večji od tvojga.... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
17.2.2008 19:12:13   
LuNa73
Punce, upam, da je vaš kaj bolj romantičen... No moj sploh ni romantičen, pa mi je to bolj všeč, kot pa da bi bil tak...user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
17.2.2008 19:12:48   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  kaj je novega? ta vikend je minu... bistveno prehitro user posted image  naslednji teden bo pa naporen.

tale nasa borba je kar malce ozivela user posted image   smo bile pridne od zacetka leta user posted image  

ja, neki je novega, nov pomivalni stroj imava user posted image  tastari je bil sam se za smeti, pa so mi novega v petek montirali. sem ko mala beba, uzivam v pomivanju user posted image  pa tako cista je posoda potem user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
17.2.2008 19:16:47   
ledenka
eh, mojmu je romantika sedenje na kavcu s pirom v roki user posted image  sva ze predolgo porocena ocitno user posted image  ampak vsaj prvi del tega posnetka je bil romanticen, boljs ko nic  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
17.2.2008 19:34:11   
LuNa73
Ej ajsi, a si že vidla, nove pasme perzijskih muc??? sej vem, da še ne... zato ti bom kr tule prpopala
user posted image

Jah, fajn za nov pomivalni stroj... pr men pa še peremo kr na roke user posted image .
Ja tale borba je pa res oživela... gremo lohk rečit hvala unim tanovim user posted image user posted image  (to se zdej hecam, k so takrat za nas govorile une tastare). Sej je prav tak...

aja, pa nemariborčanke, poglejte si naše prelepo mesto user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.2.2008 19:39:09 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
17.2.2008 19:43:39   
ledenka
tale maca je svetovna user posted image  pa sej mas pomivalca, kaj pa tvoj? sam ne mi rect, da on tega ne pocne? user posted image  no, vecina, ki jih poznam, tega ne pocne... pa dobr.

a ti tolk delas, da te zadnje case nic ni naokoli, al si se nam samo skrila? user posted image  kak gre pilates? jaz sem ga zacela prakticirat 3x na teden user posted image  bomo vidli, kolk cajta bo tak laufalo user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
17.2.2008 19:46:40   
Fargesia
Vse najboljše za teeee, vse najboljše za teeeee, vse najbooooljše draga Se*, vse najboljše za teeee!!!

jp, to sem jst k se derem tole pesmico za našo Se*!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
17.2.2008 19:47:10   
ledenka
men pa teh tvojih fajlov noce nalozit, a so tak veliki? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
17.2.2008 19:48:38   
ledenka
masa user posted image  sem skor oglusela user posted image  kako si, so puscice delovale? no, se par dni, do takrat pa drzimo pesti!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
17.2.2008 20:33:35   
spelka12
maša a se ti lahko pridružim pri pesmici za našo Sekico? Kako si kaj? Držimo pesti, da se je prijelo!
Se* vse najboljše ti želim, pa enega bebija, pa vsako jutro enega fejst poštarja, če ti kaj crkne enga fejst serviserja pa ko boš bolana enga sexy dohtarja da te pocajta.user posted image
ajsika very sexy avatar. Men so tudi ful všeč pin-up bejbe.user posted image
luna vidim, da si za vikend bolj aktivna. Sej ko bom po punkciji na bolniški vam pa obljubim, da bom vsak dan strašila po borbi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
17.2.2008 20:51:06   
LuNa73
oooooooooooo Špelči... jah, čez vikend mam mal mira pa cajta pa lahk tu gor mal bluzim. Prejšn teden pa je bla norišnica v službi. Saj zdaj bo še tudi malo, ampak, saj bo.... sem vas malo prebirala, in se zraven narežala... pa se bunla, ko so hotle tega tvojga piščeta nekam vtaknat, pa pofarbat pa.... ne vem no... hvala bogu so se mal umirile, ker drgač bi po mizi udarla user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi, res sem mela delo... sej pa jst nimam nobenih takih 2problemov2, da bi se mogla od vas distancirat... user posted image  Kar se pa posode tiče... vse lahk dela, sam posodo pomivat pa.... mu je muka...čeprav danes jo je pa... user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
17.2.2008 21:54:33   
Fargesia
Ledenka, upam da so kažipoti opravili svojo dolžnost, zdej je pa od plavalcev tud mal odvisno!!! sva bla v toplicah ta vikend, pa me danes nekaj matra...pa ne vem al bodo spet krči kot pred M tako kot prejšnji mesec, al sem se mal prehladila...bomo videli...ja čas bo pa tam okoli 27. - 28.2.

Špelka, ja seveda da lahko poješ z mano!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
17.2.2008 22:16:57   
ledenka
v nedeljo zvecer pa nobene ni? kaj se to pravi user posted image

Luncika, vis da mas pomivalca user posted image  no, ce mene ni, me vsa posoda itak caka na pultu pa v koritu... pa sam v stroj bi jo blo treba zlozit user posted image  upam, da kljub obilici dela vsaj tu in tam pokukas k nam, si vidla, kak smo te pogresale user posted image

spelci, pin-upke rulajo user posted image  wam tezko je najt take bolj oblecene, ker vecinoma so... hm, neoblecene user posted image  a pijes pivo, da bojo lepa jajcka? komaj cakam, da nam bos v torek povedala, kako in kaj!

masa, vidim, da si resno vzela user posted image  kazipot, potem pa se pocitek, tako je treba user posted image  in sedaj samo se cakamo malo masko ali dve user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
17.2.2008 22:26:42   
polaris
Oj dečve, a še katera straši tle gor? Saj veste, pr men je pač tako, bolj se bliža polnoč, bolj budna postajam user posted image

LuNca, a je lep ta naš Maribor,...  so se mi pr tistem akademiku kar mal sline po znanju pocedile user posted image

Ledenka, nov pomivalni strojček? A imaš tistega ki obriše in pospravi tudi?

Maša, bom držala pesti. Špelči, zate seveda tudi, Ajsi ti pa imaš tako ali tako frišen pometen avtoban in še sam čakamo na veselo novičko. Samo v stresu ne smeš biti. Saj nisi, a ne? Nisi sigurna, no pa ti prilagam test pa preveri

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.