Serendipity
|
Serendipity - kje si? Sem že tuuuu! Kk si sunshine? E, babuuuškeee! Se kar vidi, da ste klepetke! Ali povejte mi, kje ste videla da je afnica mala srečkica? Jaz sem šla škilit k februarkam, pa sem popolnoma zmedena A je to le feeling ali so pa res zeeelooo podobni avatarji novih bork? Sem se nekje vmes izgubila pa nisem prišla do vesele novičke! Vsekakor pa vso srečo za našo novo nosečko! Eto, zdaj pa raport: ledenka & špelka - A pivo je dobro za rast foliklov? Ha ha ha, jaz sem imela nekaj drugega v mislih ... ps: Ampak je pa res, da jezik tudi zraste, pa še nekam bolj aktiven rata ... Erin & sonček Kak fajn!!! Vidim, da sta se imela lepo! Amm.. Erin - ti si že v 15 tednu? Wau, kak pa to hitro gre! Buši je pa ena A! Si prava lepotička s tem bušijem! LuNa - Kaj a spet izgovori, da ne čepiš na RR? Delo? Ha? Naj verjamemo? Sexaš, to je ... maša - narisala? Nakazala? Kaj pa če bi jim še kompase priložila, za vsak primer.... pikapoka - se strinjam z ledenko! Pa še taka je, da kmalu se bomo vse hodile sem samo važit keri bolj buši raste! (Zaenkrat jaz zmagujem ... (Erin, ti se ne šteješ, ker če se ti šteješ, potem sem jaz na drugem mestu . Boš se jutri štela, ok? ) trinity - ti, ma neee no, saj se ni težko vklopit pač nekaj dujneš in si že not! Prvi korak je že šel, zdaj še pa drugi in tretji... le poglej našo lunico, kak je daleč prišla (čez 2000 postove jezešmarja!) NO, enega ta sexi vrageca za vas miške moje: Pa še ene pikapoka za srečo (ma jo itaq vse rabimo, a ne?): obvezen PS (danes bolj PMS pripis): se opravičujem morebitnim izpadom, imam hudo obliko PMS_a, ki se kaže z multitečnobo, večno lakoto, katere posledica je pojeden ceeeeel čips (veste kak je BIL dober?), ena temna čokolada (jah, bom spila donat, ki odpira, če bo treba) in na vse to še kislo mleko WTF? Se strinjate, da je hudo, kaj?
|