|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
1.2.2008 21:37:58   
spelka12
Evo mene. Ema je bla tak poraz, da me zdej kr glava boli od naših pevcev in pevk. Če bo šlo tko naprej se naslednje leto prijavim in prvo mesto ne uide.
Danes je spet petek, dedca sem poslala v lajf. No hitro za kompjuter tipkat, da me ne bo strah samo samcato.
Kje ste vse?????
erin tebe tud pogrešam, prid gor da te polubčkam pleeeeeseeee.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
1.2.2008 21:50:06   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Evo mene. Ema je bla tak poraz, da me zdej kr glava boli od naših pevcev in pevk. Če bo šlo tko naprej se naslednje leto prijavim in prvo mesto ne uide.

user posted image user posted image user posted image če ti poješ, pa ti še jaz špilam user posted image

Kdo je pa zmagal?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
1.2.2008 21:53:35   
spelka12
Noben, je bil šele predizbor.
A bi mi res špilala? Cool. Pol rabiva pa še pomanjkljivo oblečene plesalke (sej veš imidž pa to), lunca, ajsika, Se*, erin, pikapoka, sonček. Se kira javiuser posted image ?
sem ti ravno z.s. poslala da dobiš za pijačo če se javiš. Obljuba dela dolg. A ti jo kr s hitro pošto pošljem?user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
1.2.2008 21:56:47   
polaris
Sam če ni fedex, ker potem bom predolgo žejna, če se zruši helikolopter in pristane moja pijačka skupaj z Wilsonom na mariborskem otoku user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
1.2.2008 22:00:20   
spelka12
hmmmm fedex a je to spet taka fora k zokni ker res ne razmem.
Čak al wilsona al alko zdej pa zbirej. Ma sej vem da bi wilsona, kaj sploh sprašujem.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
1.2.2008 22:00:57   
polaris
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
1.2.2008 22:02:25   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
1.2.2008 22:02:30   
polaris
Kako se bomo pa imenovale. Ti si že škrbasta, jaz bom jutr user posted image ,... no ja, mislim da imena ne bo težko najti

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
1.2.2008 22:09:22   
polaris
Ja kje si pa zdaj? A že vadiš, al wilsona mešaš user posted image ?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
1.2.2008 23:06:41   
spelka12
sorry, sem bla tolk žejna, da sem poklicala kolegico naj mi en pir prinese. Pa me je ubogala in sem že potešenauser posted image .
imenovale se bomo pa Big Band škrbastih sexy bab žabuser posted image user posted image user posted image , pomoje mi alko prijemlje!!!!!!
lunca, ti boš pa ojrčke ob nastopu pobirala. A bi? Če bo mal gremo sam na regrat pa pir, če bo več pa na mehiško pa kitajsko, dalmatinsko, italijansko, grško in makedonsko kuhinjo. Vela?
polaris hvala za razlago, mi je res mal neroden. Kako to da nisem spoznala wilsona?user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 1.2.2008 23:10:15 >

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
1.2.2008 23:23:48   
polaris
user posted image user posted image user posted image si pa faca, da veš. Zdaj sem tud jaz skor brisala, pa ne od solzic user posted image

Ah LuNca, pa veš da nas ne bo pustila lačnih. Pa Se* bo plesala, Sonček in Ajsi bosta glavna spremljava,... ja, pa še navijačice rabimo, da nam bo kdo  user posted image .

Pa ni vrag, da ne pripeljemo Eurosonga v Slovenijo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
1.2.2008 23:37:16   
LuNa73
A vidve mal sanjata???? Pa ne to o ansamblu...ampak da bi jaz pobirala denar... drugo najta, ker jst ne bi nič zbrala...bi ble hudo lačne user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem prlomastla gor...ampak odskakljala bom pa zelo elegantno...lepo spita user posted image . Nočko!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
1.2.2008 23:42:57   
spelka12
pikapoka in lupitka bosta navijačici, erin pa trebušna plesalka.
Tak, naš bend je popolen, kdaj bo pa vaja? Pa brisanje solzic ni lahko delo da boš vedela, sem se ornk namatrala za un pir.
Bi mogla spat, drugač bodo jutr podočnjaki do jošk pa vas nočem zapustit, no tebe polaris dušca prijazna, ostale itak spijo zadekane do brade.
A jutr bo pa bojda sneg pri nas? Matrvola sovražim sneg, sovražim zimo, sovražim smrkce (ups zašla)user posted image . Samo snega mi pa res ni treba. Hočem 30 stopinj, plažo, morje, sonce pa en lep koktejl z ananasom.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
1.2.2008 23:44:41   
spelka12
lunca kam? Takoj priskakljej nazaj. Sej ti ni treba nič zbirat. A bi bla rajš trebušna plesalka? smajlikinedolžnogleda.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
1.2.2008 23:47:44   
polaris
Špelka, as jo vidla lisičko... pa so šli najini načrti, bo potrebno preplanirat. No, pa poskusimo:

Ledenka in Sonček se prelevita v pjevačice, Se* špila, ti postaneš glavna plesačica, jaz spremljevalni beeeekvokal, Erin & CO navijajo,.....  LuNca pa eurčke pobira user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
1.2.2008 23:55:42   
polaris
Špelči, ti me kar mirno zapusti, moram tud jaz zgodaj vstat in se peljat skor 200 km do zobozdravnika (smailijokaaa).

Lepo nočko ti želim, ostalim ki že sanjajo pa nepozabne sanje

P.S. pa ne pozabite prit jutr na vaje!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
1.2.2008 23:57:47   
spelka12
Jp to bi se pa dalo. Počakva da lunca potrd spremembo, pol pa štartamo. Gledam en film o zlobni zobni vili user posted image . Mislim user posted image  pa kaj si bojo še zmislil? Zlobnega velikonočnega zajca al kaj.
Sem videla, da me ti tud zapuščašuser posted image . Pa glih zdej, ko me je najbolj strah.
Lepe sanje tud tebi, pa pazi, da te jutr ne dobi zobna vila.user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
2.2.2008 0:02:21   
polaris
user posted image Nočka

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
2.2.2008 0:46:26   
spelka12
Ker smo že 2.2. imam za vas že pripravljen fruštuk, da ne boste slučajno jamrale da ste lačne.
Pripravljene? Gremo [image]http://www.coolinarika.com/repository_images/image_raw/6713/content_medium_tall/1/">[link=http://www.zvrk.co.yu/Slike/hrana/salate/294031.jpg]

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.2.2008 11:02:30   
Erin
A jaz navijam???? NAVIJAM????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Punce, glavnega pevskega aduta ste med gledalce posedle...user posted image user posted image user posted image šment...to je pa tko, par let ne poješ in že te pozabijouser posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem in preleeeeep vikend vam želim...upam da bo kaj snegauser posted image da se mi malo slika skozi okno zamenjauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.2.2008 11:11:13   
Serendipity
Jutro babe žabe...

Ma vidim, da ste že mele svoj koncert, ni kaj user posted image  user posted image  

Ah ni panike, jaz lahko plešem (tudi belly dance ni problem z mojimi šlaufki), špilam (zvenelo bo katastrofalno, ali boljše to kot moje devetglasno petje). Jaz sem za. Ime benda je tudi všečno, le eno malenkostno idejo imam, oz predlog... A sem lahko tudi menedžer? Pliiijs? user posted image

Velik koncert lahko imamo v torek, na Pusta, spešal gost bo veri spešal mister D. Murko... Kraj pa .. No tu bi pa zbirala še vaše predloge. Ampak, pičkice drage user posted image , rabile bi še bodigarde. Kakšen predlog?

Kandidati so naslednji:

Malce sramežljiv a očarljiv Mr. Charm. Prijeten fant, nasprotnike omreži s svojim zapeljivim pogledom.
user posted image

Športnik po duši in telesu, Mr Universum. Njegovo glavno orožje je trenutno zakrito.
user posted image

Mr Muscolo, njegovi odtoki ... Hm...sem raje tiho user posted image
user posted image

Naslednji kandidat je Mr Hay, mož, ki je najbolj aktiven na senu...Smo ga sprobali! user posted image
user posted image

Pa mladenič, ki nas bo čuval v dobrem in zlem. Mr Swimmer. Ob njem se raztopi vsako srce...(upam, da čimprej zleze z bazena...user posted image )
user posted image

And last but not the least. Mr OnePiercing2Much. Za tega, pa dam šesti prst na levi nogi v ogenj, da je že naš!
user posted image

Bomo glasovale? user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
2.2.2008 15:24:04   
ledenka
ojla, bejbike user posted image  vidim, da ste me dale kar med pevke user posted image  sicer bo pol folk ven pobegnu, ampak bomo mele pac vec koncertov in vec bomo zasluzle user posted image

Se* jaz bi tistega v bazenu user posted image  sej so vsi njami, edin un Mr Pirsing je mal user posted image  a ma kak drug del telesa tud spirsingiran? user posted image

spelci, tvojga frustka zal ne vidim user posted image  so ga ocitno ze druge pojedle user posted image  

erin, lahk si pevka, k jaz ziher ne bom user posted image

polaris, tud men manjkajo vsi 4 modrostni user posted image  z njimi je sla pa-pa tud moja inteligenca user posted image

soncek? a ti se strinjas s pevskimi talenti? user posted image

luncika, tvojo skakljanje sem si zdaj predstavljala in user posted image  

babe skrbe zabe, mejte se lepo! jaz mal traumiram user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
2.2.2008 16:30:39   
Serendipity
Se* jaz bi tistega v bazenu sej so vsi njami, edin un Mr Pirsing je mal a ma kak drug del telesa tud spirsingiran?

user posted image  user posted image  Saj veš - eni naredijo vse za povečavo (pa čeprav je le optična)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

spelci, tvojga frustka zal ne vidim user posted image  so ga ocitno ze druge pojedle user posted image   

Aaaa, a zdaj pa boš rekla, da sem JAZ vse pojedla, kaj? user posted image  

OK, priznamuser posted image , moja dieta je šla na dopust, zda pa jem vse kar mi pod roke pride, še virtualne zajtrke popokam v nulo. user posted image

A... ko mam pa jaz čas pa nobene ni, kaj?

Erin - lahko poješ. Le če bo kak bellydance padel vmes user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.2.2008 16:47:24   
Erin
Jest bi unga k iz bazenčka leze, prou  njami jeuser posted image user posted image user posted image ..pa sem spet lačna....user posted image

Jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko pojeeeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image wiiiiiiiiiiiiiiiii....zvijala se pa brez droga ne bomuser posted image

- moram ravnotežje lovituser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.2.2008 17:20:36   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image

Dobiš!

Še kakšne posebne želje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.