Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 21:37:58
|
|
|
|
spelka12
|
Evo mene. Ema je bla tak poraz, da me zdej kr glava boli od naših pevcev in pevk. Če bo šlo tko naprej se naslednje leto prijavim in prvo mesto ne uide. Danes je spet petek, dedca sem poslala v lajf. No hitro za kompjuter tipkat, da me ne bo strah samo samcato. Kje ste vse????? erin tebe tud pogrešam, prid gor da te polubčkam pleeeeeseeee.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 21:50:06
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Evo mene. Ema je bla tak poraz, da me zdej kr glava boli od naših pevcev in pevk. Če bo šlo tko naprej se naslednje leto prijavim in prvo mesto ne uide. če ti poješ, pa ti še jaz špilam Kdo je pa zmagal?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 21:53:35
|
|
|
|
spelka12
|
Noben, je bil šele predizbor. A bi mi res špilala? Cool. Pol rabiva pa še pomanjkljivo oblečene plesalke (sej veš imidž pa to), lunca, ajsika, Se*, erin, pikapoka, sonček. Se kira javi ? sem ti ravno z.s. poslala da dobiš za pijačo če se javiš. Obljuba dela dolg. A ti jo kr s hitro pošto pošljem?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 21:56:47
|
|
|
|
polaris
|
Sam če ni fedex, ker potem bom predolgo žejna, če se zruši helikolopter in pristane moja pijačka skupaj z Wilsonom na mariborskem otoku
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 22:00:20
|
|
|
|
spelka12
|
hmmmm fedex a je to spet taka fora k zokni ker res ne razmem. Čak al wilsona al alko zdej pa zbirej. Ma sej vem da bi wilsona, kaj sploh sprašujem.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 22:00:57
|
|
|
|
polaris
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 22:02:25
|
|
|
|
spelka12
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 22:02:30
|
|
|
|
polaris
|
Kako se bomo pa imenovale. Ti si že škrbasta, jaz bom jutr ,... no ja, mislim da imena ne bo težko najti
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 22:09:22
|
|
|
|
polaris
|
Ja kje si pa zdaj? A že vadiš, al wilsona mešaš ?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:06:41
|
|
|
|
spelka12
|
sorry, sem bla tolk žejna, da sem poklicala kolegico naj mi en pir prinese. Pa me je ubogala in sem že potešena . imenovale se bomo pa Big Band škrbastih sexy bab žab , pomoje mi alko prijemlje!!!!!! lunca, ti boš pa ojrčke ob nastopu pobirala. A bi? Če bo mal gremo sam na regrat pa pir, če bo več pa na mehiško pa kitajsko, dalmatinsko, italijansko, grško in makedonsko kuhinjo. Vela? polaris hvala za razlago, mi je res mal neroden. Kako to da nisem spoznala wilsona?
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 1.2.2008 23:10:15 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:23:48
|
|
|
|
polaris
|
si pa faca, da veš. Zdaj sem tud jaz skor brisala, pa ne od solzic Ah LuNca, pa veš da nas ne bo pustila lačnih. Pa Se* bo plesala, Sonček in Ajsi bosta glavna spremljava,... ja, pa še navijačice rabimo, da nam bo kdo . Pa ni vrag, da ne pripeljemo Eurosonga v Slovenijo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:37:16
|
|
|
|
LuNa73
|
A vidve mal sanjata???? Pa ne to o ansamblu...ampak da bi jaz pobirala denar... drugo najta, ker jst ne bi nič zbrala...bi ble hudo lačne Zdej sem prlomastla gor...ampak odskakljala bom pa zelo elegantno...lepo spita . Nočko!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:42:57
|
|
|
|
spelka12
|
pikapoka in lupitka bosta navijačici, erin pa trebušna plesalka. Tak, naš bend je popolen, kdaj bo pa vaja? Pa brisanje solzic ni lahko delo da boš vedela, sem se ornk namatrala za un pir. Bi mogla spat, drugač bodo jutr podočnjaki do jošk pa vas nočem zapustit, no tebe polaris dušca prijazna, ostale itak spijo zadekane do brade. A jutr bo pa bojda sneg pri nas? Matrvola sovražim sneg, sovražim zimo, sovražim smrkce (ups zašla) . Samo snega mi pa res ni treba. Hočem 30 stopinj, plažo, morje, sonce pa en lep koktejl z ananasom.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:44:41
|
|
|
|
spelka12
|
lunca kam? Takoj priskakljej nazaj. Sej ti ni treba nič zbirat. A bi bla rajš trebušna plesalka? smajlikinedolžnogleda.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:47:44
|
|
|
|
polaris
|
Špelka, as jo vidla lisičko... pa so šli najini načrti, bo potrebno preplanirat. No, pa poskusimo: Ledenka in Sonček se prelevita v pjevačice, Se* špila, ti postaneš glavna plesačica, jaz spremljevalni beeeekvokal, Erin & CO navijajo,..... LuNca pa eurčke pobira
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:55:42
|
|
|
|
polaris
|
Špelči, ti me kar mirno zapusti, moram tud jaz zgodaj vstat in se peljat skor 200 km do zobozdravnika (smailijokaaa). Lepo nočko ti želim, ostalim ki že sanjajo pa nepozabne sanje P.S. pa ne pozabite prit jutr na vaje!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 23:57:47
|
|
|
|
spelka12
|
Jp to bi se pa dalo. Počakva da lunca potrd spremembo, pol pa štartamo. Gledam en film o zlobni zobni vili . Mislim pa kaj si bojo še zmislil? Zlobnega velikonočnega zajca al kaj. Sem videla, da me ti tud zapuščaš . Pa glih zdej, ko me je najbolj strah. Lepe sanje tud tebi, pa pazi, da te jutr ne dobi zobna vila.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 0:02:21
|
|
|
|
polaris
|
Nočka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 11:02:30
|
|
|
|
Erin
|
A jaz navijam???? NAVIJAM???? Punce, glavnega pevskega aduta ste med gledalce posedle... šment...to je pa tko, par let ne poješ in že te pozabijo Dobro jutro vsem in preleeeeep vikend vam želim...upam da bo kaj snega da se mi malo slika skozi okno zamenja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 11:11:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro babe žabe... Ma vidim, da ste že mele svoj koncert, ni kaj Ah ni panike, jaz lahko plešem (tudi belly dance ni problem z mojimi šlaufki), špilam (zvenelo bo katastrofalno, ali boljše to kot moje devetglasno petje). Jaz sem za. Ime benda je tudi všečno, le eno malenkostno idejo imam, oz predlog... A sem lahko tudi menedžer? Pliiijs? Velik koncert lahko imamo v torek, na Pusta, spešal gost bo veri spešal mister D. Murko... Kraj pa .. No tu bi pa zbirala še vaše predloge. Ampak, pičkice drage , rabile bi še bodigarde. Kakšen predlog? Kandidati so naslednji: Malce sramežljiv a očarljiv Mr. Charm. Prijeten fant, nasprotnike omreži s svojim zapeljivim pogledom. Športnik po duši in telesu, Mr Universum. Njegovo glavno orožje je trenutno zakrito. Mr Muscolo, njegovi odtoki ... Hm...sem raje tiho Naslednji kandidat je Mr Hay, mož, ki je najbolj aktiven na senu...Smo ga sprobali! Pa mladenič, ki nas bo čuval v dobrem in zlem. Mr Swimmer. Ob njem se raztopi vsako srce...(upam, da čimprej zleze z bazena... ) And last but not the least. Mr OnePiercing2Much. Za tega, pa dam šesti prst na levi nogi v ogenj, da je že naš! Bomo glasovale?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 15:24:04
|
|
|
|
ledenka
|
ojla, bejbike vidim, da ste me dale kar med pevke sicer bo pol folk ven pobegnu, ampak bomo mele pac vec koncertov in vec bomo zasluzle Se* jaz bi tistega v bazenu sej so vsi njami, edin un Mr Pirsing je mal a ma kak drug del telesa tud spirsingiran? spelci, tvojga frustka zal ne vidim so ga ocitno ze druge pojedle erin, lahk si pevka, k jaz ziher ne bom polaris, tud men manjkajo vsi 4 modrostni z njimi je sla pa-pa tud moja inteligenca soncek? a ti se strinjas s pevskimi talenti? luncika, tvojo skakljanje sem si zdaj predstavljala in babe skrbe zabe, mejte se lepo! jaz mal traumiram
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 16:30:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* jaz bi tistega v bazenu sej so vsi njami, edin un Mr Pirsing je mal a ma kak drug del telesa tud spirsingiran? Saj veš - eni naredijo vse za povečavo (pa čeprav je le optična) IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spelci, tvojga frustka zal ne vidim so ga ocitno ze druge pojedle Aaaa, a zdaj pa boš rekla, da sem JAZ vse pojedla, kaj? OK, priznam , moja dieta je šla na dopust, zda pa jem vse kar mi pod roke pride, še virtualne zajtrke popokam v nulo. A... ko mam pa jaz čas pa nobene ni, kaj? Erin - lahko poješ. Le če bo kak bellydance padel vmes
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 16:47:24
|
|
|
|
Erin
|
Jest bi unga k iz bazenčka leze, prou njami je ..pa sem spet lačna.... Jeeeeeeeee lahko pojeeeeeeeeem wiiiiiiiiiiiiiiiii....zvijala se pa brez droga ne bom - moram ravnotežje lovit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.2.2008 17:20:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Dobiš! Še kakšne posebne želje?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.