|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
31.1.2008 23:23:59   
polaris
sam takrat bom tiho user posted image user posted image user posted image da veš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
31.1.2008 23:24:12   
LuNa73
ah daj, sej pa pr pilatesu se ne da švicnat... sem zdej na spolnosti brala komentarje - tazadnje.... pa sem se skor polulala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
31.1.2008 23:25:58   
polaris
Pazi da ne dehidriraš user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
31.1.2008 23:31:55   
LuNa73
pišuka, dans pa sem res skor user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se tolk narežala user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
31.1.2008 23:43:29   
polaris
Hmm, kje smo že ostali user posted image ? Ah ja, zakaj so te po narkozi bolele roke? Jaz sem imela v času narkoze tako čudovite sanje, da sem jih ful nabolila ko so me zbudili in jim zagrozila  s tožbo user posted image pa ni nič pomagalo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
31.1.2008 23:53:13   
LuNa73
rame so me bolele.... k so me napihnal ko žabo....user posted image user posted image  Jah, se zgodi... jst pa sem se jim prehit zbudila... pa sem še mela neko cev v ustih...user posted image user posted image  Pa sem hotla kašlat, pa ni šlo

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.2.2008 0:00:27   
polaris
O bošček, to pa mora bit hudo. Men so pa baje zmes podaljšali narkozo, ker sem bila namesto 15 min. na mizi kar debelo uro in pol, se je baje nekaj zakompliciralo. Vsi so si oddahnili, ko sem prišla k sebi, moj je bil čist zelen,... jaz sem pa še kar bentala, ker so me zbudili user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.2.2008 0:02:25   
LuNa73
zakva so pa tebe rezal? user posted image  No itak pa je važn, da si živa in zdrava!!!!!user posted image  Pa da se ti nikjer ne pozna komplikacija user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
1.2.2008 0:05:21   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

zakva so pa tebe rezal? user posted image  No itak pa je važn, da si živa in zdrava!!!!!user posted image  Pa da se ti nikjer ne pozna komplikacija user posted image

ha ha ha, upam da ne

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.2.2008 0:06:12   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

ha ha ha, upam da ne

bom tvojga vprašala... on bi znal najboljš povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
1.2.2008 0:13:49   
polaris
Joj sam zdaj ne, počakaj par dni, da me mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.2.2008 0:15:55   
LuNa73
o.k... bom tud več mescev, sam da bo kej haska user posted image . Jaz grem spat! Lepe sanje...
Ostale pa... Dobro jutro! Ajsi, po kofetu pa se dan pozna, veš? user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.2.2008 0:16:51   
polaris
Ajsi, se tud jaz priporočam

Nočka

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.2.2008 8:48:47   
spelka12
Sem bla že vesela, da vas bom prva v februarja pozdravila babe žabe ampak NE - luna in polaris čvekata do polnočiuser posted image in mi uničita plane user posted image . Čveke user posted image .
Kavice ne dam, ker ne znam, fruštek sem že pojedla, tud sladica je že v men, dam vam pa en cmok na lička za dobro jutro. A ga katera če? cmooooooooooooooooooooooooooooook.
luna smejat se ne morem, ker mi je zobar spulu modrosten zob iz gobčka in me zdej boli vse ostalo, samo tista lukna neuser posted image .
luna zakaj so že tebe rezal? polaris pa tebe? Pa kje sem to jaz zamudila? Meni je sestra rekla, da sem jo enkrat, ko me je zbujala iz narkoze obtožila, da mi hoče štumfe ukrast user posted image . Najprej me je blo ful sram, pol sem se pa še cel teden smejala zarad tega.
Pa še sonček se je včeri pokazala. Pišuka, jest pa pod kovtram (no glih sekiram se ne, ker je pasaluser posted image ).
Ko bo kera pri volji za pogovor se naj zadere, bom fejst poslušala.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
1.2.2008 10:29:01   
polaris
ŠPELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bo dovolj glasno, al probam še enkrat user posted image

Hvala za cmokec, sam zajtrk bi tud pasal, pa kaka dobra kavica,...

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

luna smejat se ne morem, ker mi je zobar spulu modrosten zob iz gobčka in me zdej boli vse ostalo, samo tista lukna neuser posted image .

Ha ha, zajčica brez zobka user posted image . kako boš pa korenčka papcala???

luna zakaj so že tebe rezal? polaris pa tebe? Pa kje sem to jaz zamudila? Meni je sestra rekla, da sem jo enkrat, ko me je zbujala iz narkoze obtožila, da mi hoče štumfe ukrast user posted image . Najprej me je blo ful sram, pol sem se pa še cel teden smejala zarad tega.

Misliš zokne user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.2.2008 10:34:43   
ledenka
user posted image

kavica user posted image  sem vas pol ure brala, pa se parkrat polulala od smeha user posted image user posted image user posted image  mislim, kake klatite!

Se* in polaris, jaz bom v MB bolnici, do Evroparka al pa do centra ziher ne bom uspela prit. lahk se pa kje tam dobimo, če bom fertik s preiskavami do 16h in če mi bo uspelo it malce na luft user posted image  

špelči, upam, da ti ga je uspelo prepričat, da mora tvoj zajc opravit svojo državljansko dolžnost user posted image  

lunči, čestitam za ometanje pajčevin user posted image  je blo uspešno?

mani, žal mi je za službo user posted image  bo druga prišla!

grem dalje delat... ne, prej moram še enkrat lulat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.2.2008 10:41:16   
polaris
Ajsi, hvala za kofi

Posluš, a te bodo v ponedeljek not zadržali, al imaš sam pregled, tako kot Se*?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.2.2008 13:00:52   
spelka12
Zajca sem prepričala, dolžnost opravljena in zajkla zadovoljna.
polaris pa ne se tolk dret, so te še sosedi slišal user posted image . Ja zokne sem mislna a nisem to napisala? Ups nisem, gorenjska špreha mi noče iz krvi. Sem kupila tiste majčkene zmrznjene korenčke za skuhat. HIHIHIHIHI pa sem teuser posted image .
luna kaj te je gripa čist položila a te je lubiuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.2.2008 13:12:12   
LuNa73
Ah, špelka, kak si ti fajn, ko skrbiš zame in moje zdravje...še posebej pa na polaganje user posted image .
Dejte ve men povedat, a vam tule na RR tud cajt kr nekam leti...pogledam na uro, kaže 10... ko pogledam naslednjič na uro, kaže 13...pišuka sem najprej misla, da je računalniška ura začela prehitevat, pa sem pogledla na drugo uro in... kaže isto... Pišuka, kak cajt leti in beži user posted image . Grem mal bit produktivna, čist zares! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.2.2008 14:00:48   
spelka12
luna pusti na miru ta tvoj prah. Od njega boš sam kihala pa nonstop ga je treba brisat. Raje se pogovarjaj z mano. Sem že tolk lačna da mi želodec kvaka. Danes bo segedin. Mmmmmmmmmljaska.
A tebi tud ura beži na RR-ju? Pa sem mislila, da samo moja prehitevauser posted image . Včasih grem zvečer samo "pogledat" kaj čvekate, pol so pa zjutraj podočnjaki pa slaba volja pa zehanje tam do 13.00 ure. Groza.
Boste vidle babe čez eno leto bodo sigurno izumil novo bolezen. RR-kuga. Zelo velika možnost odvisnosti in smrtno nevarna za službo in privatno življenje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.2.2008 14:06:01   
LuNa73
Špelka.... ne klič hudiča noooooooooooooo.... kr če pa bo to res s tole kugo, ki jo ti napoveduješ.....user posted image user posted image
Eh drug let bo se razpasla nina nana bolezen...ko bote (bomouser posted image ) že vse pestvovale svoje štručke in si krepile glasilke ob petju uspavank user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.2.2008 14:24:26   
spelka12
Če bom jest pela ninanana se bo prodaja unih čepkov za v ušesa drastično povečala.user posted image user posted image
Pa še mulc bo psiho ko bo zrastu.user posted image
ej a veš kero pogrešam? pikapoko. Kje se pa ona tele cajte sprehaja? Po rr ju sigurno ne.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
1.2.2008 14:36:45   
LuNa73
Ej Špelka... ko boš ti to pela, sploh ne boš vedla, da ne fajn poješ...takrat nekak zgubiš občutek kaj je lepo... takrat maš sam izostren občutek, da pomaga user posted image

Jah, kar se pikapoke tiče... tud jst ne vem kje hodi... me pa zanima, zelo! Ampak jst ko ji kej napišem, pol vedn misli da jo kregam... jst pa jo sam pogrešamuser posted image .

Zdej pa hočeš al nočeš... morem gret... pridna bod, pa se beremo kejuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
1.2.2008 16:42:58   
ledenka
vidim, da moramo pevski zbor za strašenje ustanovit user posted image  mam tud jaz posluh za user posted image user posted image  

se bom še kaj javla čez vikend, zdajle pa grem damu user posted image  oz. najprej na pilates, pol bomo pa dalje vidli user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
1.2.2008 21:17:38   
polaris
Čer, a je katera doma al ste vse na Emi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.