Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:23:59
|
|
|
|
polaris
|
sam takrat bom tiho da veš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:24:12
|
|
|
|
LuNa73
|
ah daj, sej pa pr pilatesu se ne da švicnat... sem zdej na spolnosti brala komentarje - tazadnje.... pa sem se skor polulala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:25:58
|
|
|
|
polaris
|
Pazi da ne dehidriraš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:31:55
|
|
|
|
LuNa73
|
pišuka, dans pa sem res skor Sem se tolk narežala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:43:29
|
|
|
|
polaris
|
Hmm, kje smo že ostali ? Ah ja, zakaj so te po narkozi bolele roke? Jaz sem imela v času narkoze tako čudovite sanje, da sem jih ful nabolila ko so me zbudili in jim zagrozila s tožbo pa ni nič pomagalo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.1.2008 23:53:13
|
|
|
|
LuNa73
|
rame so me bolele.... k so me napihnal ko žabo.... Jah, se zgodi... jst pa sem se jim prehit zbudila... pa sem še mela neko cev v ustih... Pa sem hotla kašlat, pa ni šlo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:00:27
|
|
|
|
polaris
|
O bošček, to pa mora bit hudo. Men so pa baje zmes podaljšali narkozo, ker sem bila namesto 15 min. na mizi kar debelo uro in pol, se je baje nekaj zakompliciralo. Vsi so si oddahnili, ko sem prišla k sebi, moj je bil čist zelen,... jaz sem pa še kar bentala, ker so me zbudili
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:02:25
|
|
|
|
LuNa73
|
zakva so pa tebe rezal? No itak pa je važn, da si živa in zdrava!!!!! Pa da se ti nikjer ne pozna komplikacija
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:05:21
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 zakva so pa tebe rezal? No itak pa je važn, da si živa in zdrava!!!!! Pa da se ti nikjer ne pozna komplikacija ha ha ha, upam da ne
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:06:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris ha ha ha, upam da ne bom tvojga vprašala... on bi znal najboljš povedat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:13:49
|
|
|
|
polaris
|
Joj sam zdaj ne, počakaj par dni, da me mine
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:15:55
|
|
|
|
LuNa73
|
o.k... bom tud več mescev, sam da bo kej haska . Jaz grem spat! Lepe sanje... Ostale pa... Dobro jutro! Ajsi, po kofetu pa se dan pozna, veš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 0:16:51
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi, se tud jaz priporočam Nočka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 8:48:47
|
|
|
|
spelka12
|
Sem bla že vesela, da vas bom prva v februarja pozdravila babe žabe ampak NE - luna in polaris čvekata do polnoči in mi uničita plane . Čveke . Kavice ne dam, ker ne znam, fruštek sem že pojedla, tud sladica je že v men, dam vam pa en cmok na lička za dobro jutro. A ga katera če? cmooooooooooooooooooooooooooooook. luna smejat se ne morem, ker mi je zobar spulu modrosten zob iz gobčka in me zdej boli vse ostalo, samo tista lukna ne . luna zakaj so že tebe rezal? polaris pa tebe? Pa kje sem to jaz zamudila? Meni je sestra rekla, da sem jo enkrat, ko me je zbujala iz narkoze obtožila, da mi hoče štumfe ukrast . Najprej me je blo ful sram, pol sem se pa še cel teden smejala zarad tega. Pa še sonček se je včeri pokazala. Pišuka, jest pa pod kovtram (no glih sekiram se ne, ker je pasal ). Ko bo kera pri volji za pogovor se naj zadere, bom fejst poslušala.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 10:29:01
|
|
|
|
polaris
|
ŠPELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bo dovolj glasno, al probam še enkrat Hvala za cmokec, sam zajtrk bi tud pasal, pa kaka dobra kavica,... IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 luna smejat se ne morem, ker mi je zobar spulu modrosten zob iz gobčka in me zdej boli vse ostalo, samo tista lukna ne . Ha ha, zajčica brez zobka . kako boš pa korenčka papcala??? luna zakaj so že tebe rezal? polaris pa tebe? Pa kje sem to jaz zamudila? Meni je sestra rekla, da sem jo enkrat, ko me je zbujala iz narkoze obtožila, da mi hoče štumfe ukrast . Najprej me je blo ful sram, pol sem se pa še cel teden smejala zarad tega. Misliš zokne
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 10:34:43
|
|
|
|
ledenka
|
kavica sem vas pol ure brala, pa se parkrat polulala od smeha mislim, kake klatite! Se* in polaris, jaz bom v MB bolnici, do Evroparka al pa do centra ziher ne bom uspela prit. lahk se pa kje tam dobimo, če bom fertik s preiskavami do 16h in če mi bo uspelo it malce na luft špelči, upam, da ti ga je uspelo prepričat, da mora tvoj zajc opravit svojo državljansko dolžnost lunči, čestitam za ometanje pajčevin je blo uspešno? mani, žal mi je za službo bo druga prišla! grem dalje delat... ne, prej moram še enkrat lulat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 10:41:16
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi, hvala za kofi Posluš, a te bodo v ponedeljek not zadržali, al imaš sam pregled, tako kot Se*?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 13:00:52
|
|
|
|
spelka12
|
Zajca sem prepričala, dolžnost opravljena in zajkla zadovoljna. polaris pa ne se tolk dret, so te še sosedi slišal . Ja zokne sem mislna a nisem to napisala? Ups nisem, gorenjska špreha mi noče iz krvi. Sem kupila tiste majčkene zmrznjene korenčke za skuhat. HIHIHIHIHI pa sem te . luna kaj te je gripa čist položila a te je lubi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 13:12:12
|
|
|
|
LuNa73
|
Ah, špelka, kak si ti fajn, ko skrbiš zame in moje zdravje...še posebej pa na polaganje . Dejte ve men povedat, a vam tule na RR tud cajt kr nekam leti...pogledam na uro, kaže 10... ko pogledam naslednjič na uro, kaže 13...pišuka sem najprej misla, da je računalniška ura začela prehitevat, pa sem pogledla na drugo uro in... kaže isto... Pišuka, kak cajt leti in beži . Grem mal bit produktivna, čist zares!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 14:00:48
|
|
|
|
spelka12
|
luna pusti na miru ta tvoj prah. Od njega boš sam kihala pa nonstop ga je treba brisat. Raje se pogovarjaj z mano. Sem že tolk lačna da mi želodec kvaka. Danes bo segedin. Mmmmmmmmmljaska. A tebi tud ura beži na RR-ju? Pa sem mislila, da samo moja prehiteva . Včasih grem zvečer samo "pogledat" kaj čvekate, pol so pa zjutraj podočnjaki pa slaba volja pa zehanje tam do 13.00 ure. Groza. Boste vidle babe čez eno leto bodo sigurno izumil novo bolezen. RR-kuga. Zelo velika možnost odvisnosti in smrtno nevarna za službo in privatno življenje.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 14:06:01
|
|
|
|
LuNa73
|
Špelka.... ne klič hudiča noooooooooooooo.... kr če pa bo to res s tole kugo, ki jo ti napoveduješ..... Eh drug let bo se razpasla nina nana bolezen...ko bote (bomo ) že vse pestvovale svoje štručke in si krepile glasilke ob petju uspavank
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 14:24:26
|
|
|
|
spelka12
|
Če bom jest pela ninanana se bo prodaja unih čepkov za v ušesa drastično povečala. Pa še mulc bo psiho ko bo zrastu. ej a veš kero pogrešam? pikapoko. Kje se pa ona tele cajte sprehaja? Po rr ju sigurno ne.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 14:36:45
|
|
|
|
LuNa73
|
Ej Špelka... ko boš ti to pela, sploh ne boš vedla, da ne fajn poješ...takrat nekak zgubiš občutek kaj je lepo... takrat maš sam izostren občutek, da pomaga Jah, kar se pikapoke tiče... tud jst ne vem kje hodi... me pa zanima, zelo! Ampak jst ko ji kej napišem, pol vedn misli da jo kregam... jst pa jo sam pogrešam . Zdej pa hočeš al nočeš... morem gret... pridna bod, pa se beremo kej
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 16:42:58
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da moramo pevski zbor za strašenje ustanovit mam tud jaz posluh za se bom še kaj javla čez vikend, zdajle pa grem damu oz. najprej na pilates, pol bomo pa dalje vidli
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.2.2008 21:17:38
|
|
|
|
polaris
|
Čer, a je katera doma al ste vse na Emi
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.