|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
31.1.2008 20:37:53   
LuNa73
Se*, pamperske si mi dolžna.... ker zdejle sem se pa polulala.... skoruser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
31.1.2008 20:40:05   
Serendipity
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
31.1.2008 20:41:06   
LuNa73
Tak mimgrede, jaz sem dans sama... tak da lohk čvekamo user posted image  Da si ne bi drznale kam pobegnat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3278
31.1.2008 20:41:58   
Serendipity
Ma ni panike, moj je pa spet z lubico.

A spijemo kaj?

Hm, če ne zamerite, se nam bo tale miškec pridružil, ma fajn pakungo s sabo user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.1.2008 20:42:29 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
31.1.2008 20:45:57   
LuNa73
Ko sva ravn pr pitju... kak smo mi zmejeni z cist tapravim spitjem?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3280
31.1.2008 20:46:06   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Hvala za čestitke... Pa dej mi povej, a se teb tud zdi da tok klepetam????user posted image  A, nda ne....user posted image  Me je ena en mal narobe ocenla, a ne? user posted image Itak, ti pa res nisi klepetulja. JA SEVEDA SI!!!!!! user posted image  In točno tako te imamo rade a ne punce.

Pa dej ti mal radirko prim v roke... pa ko bo tvoj spal, mu mal po možgančkih zradiri hokej... pol pa svinčnik al pa kr flumaster ta alkoholen vzam pa napiš - sex sex sex user posted image Sem probala s flomastram (alkoholnmu) napisat sex na njegov trebuh, pa je že tolk alkohola not, da neče prijet user posted image . Hecam, upam, da nebo kdaj prebral, me bo po ritiuser posted image .

Ja a ti si še kar bolna? Bruhaš, hrana paše, zelena si v obraz? Da nisi, da nisi slučajno, al je šansa mogoče da si, micena možnost da si.........pretiravala z lublanskim zrakom user posted image  .

Se* čaki. A je tvoj tud na hokeju al ti tud zarad česa zgledaš takole user posted image , al maš pomanjkanje hopsanja? Globoko dihanje? Mogoče pa že za porod vadiš?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
31.1.2008 20:49:24   
Serendipity

Se* čaki. A je tvoj tud na hokeju al ti tud zarad česa zgledaš takole , al maš pomanjkanje hopsanja? Globoko dihanje? Mogoče pa že za porod vadiš?

Hm, ga je spominjalo na določen tip dihanja, baje.. Jao, zakaj se jaz mojih sanj ne spomnim????? user posted image

Hm, moj špila .. vadi... ljubica - klaviatura. Mogoče je ne bo več dolgo, sumim na teroristični napad....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
31.1.2008 20:51:02   
Serendipity
In točno tako te imamo rade a ne punce.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
31.1.2008 20:52:24   
spelka12
Za razbijanje česa sem vedno. A pridem pomagat? Z macolo sva kolegice.

Neposredna povezava do sporočila: 3284
31.1.2008 20:53:19   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vav vidim, da se mi obeta smejalni večer... sam okn še zaprem... no, da me neb zdej razočarale pa odlomastle al pa odzajklale kam...user posted image

Dej Špelči, pa ne še ti noooooooooo, ne pa nisem klepetulja... rade gor al pa dol.... user posted image user posted image user posted image  O.k, ena mala klepetuljica sem priznam... ampak taaaaaaaaaak vlka pa spet ne... user posted image

Se* a si ga ti mogoč pa vprašala, da če mu globok dihanje kej pove...če na kej nakazuje.... tak da mogoč pa ti kej bi od njega... sej veš, se vsedla na njegov mest user posted image

Špelka, ja ja...lublana je kriva... jst pa sem že kr o.k... hvala bogu mi vsaj slabo ni več.... ampak virusi so pa še po moje na pohodu...user posted image  morem si še odpočit... pa bo!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
31.1.2008 20:53:26   
spelka12
Lubi nazaj, grem po flomaster, pa, pa.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
31.1.2008 20:55:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Za razbijanje česa sem vedno. A pridem pomagat? Z macolo sva kolegice.

Pridi!!user posted image

Te pa še Luna pa ostale pridejo, pa bo fešta.... user posted image  Ampak potem, bi pa lahko še vsaj do konca fešte  živela, da bomo ga fajn zažurale pa na koncu obračunamo, kaj praviš?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
31.1.2008 20:55:50   
spelka12
Prehitro klikam, bojda se more še obrit user posted image . Če danes ne bo nč bom pomoje tud v sanjah dihala.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
31.1.2008 20:57:43   
Serendipity

Lubi nazaj, grem po flomaster, pa, pa.

user posted image  Te pa idi sexat če že moraš  ...

user posted image     Uživaj!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.1.2008 20:58:13   
LuNa73

Prehitro klikam, bojda se more še obrit user posted image . Če danes ne bo nč bom pomoje tud v sanjah dihala.

a si ti na napačen forum to zdej napisala po pomoti... a si slučajn na uni temi bla: A si jo brijete?user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.1.2008 20:59:58   
LuNa73
Jst pa zdejle to nisem nč kej prevč razumela.... user posted image  Če je na hokeju...pa je doma...pa flumaster...pa papa user posted image  to je zdej šlo pa hiter... pišukauser posted image

Se* dej mi povej...kak smo zdej mi sploh kej zmejeni????

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.1.2008 21:00:29   
spelka12

a si ti na napačen forum to zdej napisala po pomoti... a si slučajn na uni temi bla: A si jo brijete?user posted image user posted image

Jp brijem, zdej pa še brišem, ker sem se polulala od smeha. Nehi že strelat take ven, boli če se smejem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.1.2008 21:01:58   
LuNa73
Ja no... če je blo tak hit vse to napisan... a vete da mene se je pa moj včeri mal zaželel po juhuhuuuuuuuuuu cajta... pišuka....user posted image

Špelči...kaj pa te boli, če se smejiš...????

Kar se pa lulanja tiče...veš kolk pampersk sem že jst porabla zarad vseh vas... bo bogi moj otrok prkrajšan za njih, ko ne bo dindinuser posted image user posted image user posted image ... al pa lohk kr te tapolulane recikliram, anda?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
31.1.2008 21:04:42   
Serendipity

Se* dej mi povej...kak smo zdej mi sploh kej zmejeni????

V ponedeljek 4.02.08 tam okoli 15.30, če pa kaj vmes pride te pa pokličem, ok? Drugače pa Evropark?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
31.1.2008 21:06:30   
Serendipity
Uh, pupe moje drage, zdaj pa jaz šiban. Grem sedet tja, kjer je prej moj sedel...Ali kk že to gre LuNa? user posted image  

Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 3295
31.1.2008 21:08:31   
LuNa73
Kak evropark??? Si nora???? mesto, mesto, mesto.... user posted image  Sej lohk evropark no... pa kok 15.30, če jst delam do 16-ih... no, bom šla mogoč prej v službo... ma klinc...boš že tvojga po evroparku vlekla za rokav... pa verjetn še Ajsolinka pride...user posted image

Se* pa n emorš noooooooooooooooooooo...... ura je komej devet... 

Neposredna povezava do sporočila: 3296
31.1.2008 21:10:49   
sonček33
O lepotičke pa sej ve ste tukaj. Je fajn vedet, da ste še vedno na istem mestu...jaz mal pavziram...adijo pamet...šola..No ja, sej mal pokukam tut sem gor.

Se* sivka sprašuješ. A veš, da mi je dragi res že kupil semnea in v akcijo bo treba, amapn nimam pravih teglcov....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
31.1.2008 21:12:41   
sonček33
Lunći opa seks....dej zaupaej nam, a si bla obrita, a si jo mal zanemarla zdej v tem dooolgem času user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
31.1.2008 21:13:45   
LuNa73
ooooooooooooo sonček user posted image user posted image user posted image  Veš kaj, za en post na dan pa... bi si lohk vzela cajt. user posted image  Sej zdej smo pr mašakarah že...user posted image  Vidiš, da klepečemo in klepečemo... pa lulamo, a ne špelči? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
31.1.2008 21:15:47   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lunći opa seks....dej zaupaej nam, a si bla obrita, a si jo mal zanemarla zdej v tem dooolgem času user posted image

Sonček... jst si jo za sebe vsak dan uredim... je že kr rutina to vsak juter pod tušem... britvica krsama že šiba vsepovsod, kjer je potreba... no včasih pa zajadra kam ko ne bi blo potreba, pol pa se čudim kak mi to rata, ko kri teče...

Jah, moj je bil zdej len za te stvari.... no, sej men se pa ni lubl gnjavit... sva bla oba lena user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.