|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
11.1.2008 18:30:04   
pikapoka2
Me veseli, da je že malo boljeuser posted image
Saj bo. Ko bo pa tebi uspelo, sonček...
ne vem kaj bom, nekaj norega bom že naredila od veselja...user posted image
Hmmm... kam bom z denarjem?
Na računu ga bom pustila, da bom potem ko mi uspe, kupila
stvari za bejbija...user posted image user posted image user posted image
Nimam neke lepe plače...user posted image , tako da denarja sploh ne bo preveč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.1.2008 18:32:33   
pikapoka2
Ker sem se zadnje čase res redko javljala, skoraj ne sledim več... Si res ok?

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.1.2008 18:37:30   
sonček33
Pikapoka - o za dojenčka...Nisem te hotal spravit vslabo voljo s to izjavo o denarju...Res sem ok. Grem pač naprej. Zdaj ko imam datum naslednjega postopka se zdi, kot da sem že blizu, čeprav naju čakajo dolgi trije meseci.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.1.2008 18:42:28   
pikapoka2
saj me nisi spravla v slabo voljo, sploh ne, res neuser posted image
Me veseli, da si optimistična! Bodi močna še naprej!user posted image
In da ti trije meseci čimprej minejo!
Pa še pikepoke, ko jih noben več ne deli, jih bom pa jazuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.1.2008 18:47:48   
pikapoka2
aja, tole ti pa mislim, da še nisem povedala
tale tvoj avatarček mi je veliko bolj všeč od prejšnjega,
deluje mi ful bolj optimistično, lep je,
ampak, si ga že probala gledati dolgo v oči??user posted image
Meni se zdi, da me kar hipnotizirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.1.2008 19:21:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mene pa nič ne pogrešate, jaz pa vas ful...vse po vrsti Se*, erin, spelko, luno, pikopoko, ledenko

sončeceee -  seveda te pogreeešaaam! Nisi opazila, sem se spomnila nate in na tvoje učenje user posted image   user posted image  Upam, da si res bolje. Ena rož'ca sam zate user posted image

pikapoka - malo sprostitve si pa vseeno vzami. RR je vedno dobra izbira!

Hehehe, jaz sem tudi že izgubljena na ostalih temah... Sploh ne sledim, pa skoraj nikogar več ne poznam... Jap, zgleda da se staram. Spadam že med fosilke. Sem tu le še za inventar.  user posted image

LuNa - Na žalost sporočam, da je rafaelo padel pod težo testov ... user posted image  Dobiš drugega, ok? No, te se bom pa jaz ''tolažila'' da bove glih fajn tajming zbrale in se bove skupaj nosečniško kotalile. Mislim, da nama z miškijem glih rata tam okoli oktobra zanositi user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.1.2008 20:33:32   
sonček33
Se* - o take izjave ti pa ne pritičejo. kakšen inventar? Kje pa. Je pa res, da smo bile prej na eni temi, zdaj se moramo pa iskta na vseh koncih. Jaz tudi nikol ne vem, kam sodim...

Joj, sem spregledala tvoj post...sori...lepo da misliš name

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.1.2008 21:21:40   
LuNa73
Jst tud mislim na vseeeeeeeeeeeeee vas... sam včasih od gužve pozabim napisat kateroooooooooooooo...user posted image  Sej se bom poboljšala.... Evo zdejle sem pa hin... služba do mal čez tri (a si lahk mislt, dans sem prišla po svetlem domu), pol pa inštrukcije do zdejle.... sem hin. Čist zares!

ej, Se* a ti boš me čakala do oktobra al kak????? vse bote prej nosečke, boš vidla... sej ko pomislim na to, sem en mal žalostna (egoist deluje v meni), ampak veselim se pa tud, da bote kmalu ve...komej čakam, da dobim sporočilo od vas: user posted image user posted image user posted image user posted image  vseh. Bom zdej neimenovala nobenouser posted image , da kiri krivice ne nardim.

Pikapoka - user posted image user posted image , a kaj ko ima tale objem mal grenak priokus, ko vem, da ga boš ujela šele čez kakšen teden ali dva user posted image user posted image user posted image . Sam tajming še morma skupi ujet... pa bom jst mal bolj srečna user posted image

A vete, da že komej čakam, da se bote šle en mal koklešpiklešpokle, ki piščete valite.... ne morem pomagat, ampak se vedn spomnim na vas, ki ste oz. bote na umetni, na to pesmico... user posted image .

Jah fosilke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se bom modro zadržala komentarja in modrega razglabljanja o tem...

Mejte se lepoooooooooooo....
P.S: a je kira mogoč kje zasledila polaris?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.1.2008 21:26:55   
ledenka
ku-ku user posted image  

smo ze na 100. strani user posted image  cveke moje najljubse, cestitam nam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.1.2008 21:44:01   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Imava pa 4.2. prvi posvet. Komaj čakam user posted image

Se* midve imava pa na isti dan posvet.user posted image  No samo da zame to ni prvič ampak drugič. Kmalu bova user posted image  boš vidla.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.1.2008 21:45:20   
sonček33
O Se* in spelka - jupi a ne...za posvet...pol se pa vse hitro obrne in pride pomlad in bo veselje

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.1.2008 21:51:12   
ledenka
ok, punce... dejmo se zment, da bomo do poletja vse user posted image  najkasneje do poletja! vidim, da bomo februarja ze bolj vedele, kako in kaj user posted image  midva imava posvet 14.2., ce bom le laparo naredla do takrat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.1.2008 21:52:06   
spelka12
Sončica moja draga ti nama boš pa dihala za vrat. Sej imam februarja samo posvet, začnem pa marca. Al pa če počakam do aprila tebe in ajsiko, pa bomo skup kokodakale.user posted image
Pa čestitke vsem nam za 100 strani, ko jih bo 200 bomo pa odprle nova borba drugi del - za drugega bebija ane!!!!!!!!!!
lunca podnevi si prišla domov user posted image . Prosim opiši mi, kako to izgleda. Že celo zimo vidim samo temo, sonček me pa samo čez okna poboža user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.1.2008 21:55:08   
ledenka
spelci, jaz racunam ze na marec user posted image  do aprila pa res na mislim cakat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.1.2008 22:02:55   
spelka12
Uf supercauser posted image . Zmenjeno. Marec bo torej naš mesec.
Jutri greva z user posted image  kupovat stole za jedilnico. Kakšna ideja? Ne maram usnja (je premrzel za mojo nežno ritkouser posted image ) pa bež morajo biti, ker je kuhinja bež, pa svetel les ali kovina. Ne vem, a so leseni bolj stabilni a kovinski. Joj, joj. Dilema, dilema user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.1.2008 22:06:07   
ledenka
leseni, definitivno user posted image  midva mava take z blazino, so ful udobni user posted image  kovinski stoli men osebno niso lih... pa seksat se da boljs na lesenih user posted image user posted image user posted image  sala!

pol bomo mele same skorpjoncke pa strelce user posted image user posted image user posted image  jao jao!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.1.2008 22:19:50   
spelka12
leseni praviš. Bom premislila. Do jutri do 9.00. ure imam čas, pol pa šibava v Ljubljano na oglede.
Glede tega, kateri je pa boljši za gunguncanje pa nisem razmišljala. Sva že posteljo zbirala po tem kriterijuuser posted image .
Neeeeeeeee samo strelcev ne. Smo že 3-je v družini in pomoje se mojim zmeša, da dobimo še enega. Že za Jakoba smo prosil beniko naj še mal not tišči. No pa imamo kozorogauser posted image . Pa ne rečem, da nismo fajn ljudje ampak kar je preveč je pa res preveč. Že tak bankrotiram vsak december.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.1.2008 22:23:51   
ledenka
100 let nazaj sem razmisljala, kdaj je najbolj fajn met user posted image  zdaj mi je pa cist vseeno, sam da pride in je zdrav! pa ce je strelc, kozorog, ali karkoli user posted image  

sem pa dobila izvid iz 3D UZ user posted image  vse ocitno BP, pregrade nimam. a se endometriozo vidi na UZ? pa menda mam kup antralnih foliklov user posted image  karkol to je, lih googlam

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.1.2008 22:26:24   
ledenka
ce kero zanima - to so antralni folikli user posted image

The total number of antral follicles achieved the best predictive value, followed by basal FSH, BMI and age of women. In those women with fewer antral follicles, a longer duration and higher dosage of human menopausal gonadotrophin were required but the number of eggs obtained was significantly less than for those with more antral follicles.

torej je ok, cim vec jih je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.1.2008 22:31:53   
spelka12
Naj bi se je ne vidlo, ampak men Ribičeva dela UZ in pravi "Ja e.se ponavlja, vidim žarišča." In tako lahko takoj vem, da sem spet v šmornu. Ampak točno jo pa lahko ugotovijo samo z laparo.
antralni folikliuser posted image , ja grem jest tud googlat.
Sem šla googlat, ne da se mi angleščine prevajat, je prepozn, mi že bele miške pred očmi plešejo.
Bo treba v krtkovo deželo, drugač bom jutri stole lepo prespala.
Aha šele zdej videla tvoj post ajsika - čestitke za veliiiko antralnih foliklov. Sodeč po tem si multi-plodna beyba. user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.1.2008 22:34:39   
ledenka
user posted image  lepo spanckaj in sanjaj, kaj vse se bo dalo na stolih pocet user posted image  pa cas si vzemta, midva sva stole ful iskala, da sva nasla taprave!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.1.2008 7:43:29   
LuNa73
Vavvvvvvvvvv 100-tko smo dosegle... Bravo namuser posted image (če me zdejle na 101 vrže bom pa kr.... sej ne vem kaj bomuser posted image )!!!!!! Čist kratka bom. Nč kave ne kuham, nč ne obkjemčkem... v glavnem nč ne bom delala.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.1.2008 8:49:22   
polaris
LuNa, ne jokat, si še kar na 100... za kavico bom pa danes za spremembo poskrbela jaz. Torej vsem en dober coffee user posted image , našim bodočim in skoraj bodočim mamicam dober čajček user posted image ,...  no ja, pa za Ledenko in Lunco še majhen požirček user posted image , čeprav je še mal  zgodaj?!? Zase pa šibam v štarcuno po sok (kovačeva kobila je običajno bosa user posted image )

Ah ja, pa prav prijetno dobro jutro vam želim

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.1.2008 9:45:15   
LuNa73
Halo, a ti si tu, polaris????  Hvala, za vse tekoče "dobrote", se mi že vrti v glavi....bučka jaz, namest da bi šla lepo po vrsti, sem zagrabla kr kozarc, v katerem se nahaja vsebina zelo mamljive barve...  zdej bi pa nekej konkretnega mogla še pojest...user posted image  Špelkaaaaaaaaaaaaaaa, kje je zajtrk?

evo, jst zdejle čakam, da pride učenka, da se še en mal naučiva o potencah in korenčkih...pol pa se zrihtam pa ...... grem mal v Trbovlje, ma moja stara mama čago za 80 RD, bratranc pa 18. RD... To se bo pil user posted image  pa jedl user posted image .

Špelka  -podnevi, pomeni, da je še mal svetlo, kar malo čez tri sigurno še je....

Evo grem učit... lp

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.1.2008 10:02:29   
polaris
Tukaj tukaj, LuNči, po dveh dneh trpljenja na wc-ju... sam še razmišljam, a lahk posteljnino že pospravim, al jo iz preventive še kar tam pustim user posted image .

Ti, a nisem prebrala, da razmišljaš o dijeti, takoj ko uničiš tist dober ritter sport z rumčkom? A jo boš danes bypassirala  (dijeto mislim user posted image )?

OK dekleta, bodite lepo, še grem mal počivat, pa se kaj javim kasneje.

PS. Špelka, pa lahek zajtrk prosim, da se ne preselim spet nazaj

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?