|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
16.6.2008 22:02:41   
sirenetta
Amaya hvala za tolažbo! user posted image Saj še zdaj se nisem pomirila. Najhujše je, da sva se potem z Robijem sprla zaradi tegauser posted image . Ja, itak da on nima in ni imel pojma o tem, kako se dela z dojenčki in je tašča, ki je zlata žena in ima enega potrpljenja za bit takim tipom kot je on, skrbela in še zdaj skrbi za vse. Samo pa pameten pa je itak najbolj on. In dober za solit pamet drugim. No, včeraj je v bistvu pekel on zunaj na žaru, sicer kuha ona ponavadi (in enkrat nismo jedli točno ko smo šli k njim na kosilo tra l`altro). Na, še to, ko smo prišli je začel pripravljat in pronto je bilo čez eno uro cirkauser posted image .

Azzurra zamenjaš tvojo taščo za mojega tasta? user posted image Še taščo ti dam zraven, 2 za 1. No, saj je ok žena, ampak jaz pa nimam nobene koristi od nje. Saj bi bila pripravljena kdaj pomagat kaj meni z otročkom ko je bil appena nato in je moj moral it ful kmalu v službo, ampak kaj ko ne vozi, nima izpita in nima avta, direktne relacije pa od njih do nas s korjero niuser posted image .
Joj, danes samo tarnam, mi bojo res pobrali zvezdiceuser posted image .

Leni a tako torej da so špijunke ki prežijo na nas...Ma kaj tako zanimive smo? Uau, se bom počutila še pomembno, da si vzamejo čas in prihajajo od časa do časa pogledat, kaj zaene pomembne stvari se nam dogajajo. (Ne vem, kaj lahko koga zanima, koliko krat na noč se zbuja tuj otrok in katero številko pampersk ima in ali je prehlajen ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Naj mi kdo razloži. Res, čudni so ljudje.

Pesce piknik alias Aleži user posted image :
jaz se strinjam z menjavo datuma, če Amaya takrat ne more, bolj ali manj mi je zaenkrat ok katerikoli datum.
Glede familje, meni bi ful prav prišlo, da gre moj z mano, da mi vsako toliko malo počuva Mihaela, ki zna včasih full tečnarit, tako da se lahko jaz potem ukvarjam z drugimi ljudmi = čiakolam z vami (kar zna bit če ne otežkočeno, če mi mali tuli v uho). Čeprav vem, da bo on ful njuru, da kaj bo on delal tam in da naj grem sama, da on tam nima kaj iskat in da ne pozna nobenega in da jaz bom tam klepetala z vsemi in on se bo dolgočasil zraven (kar je vse itak res user posted image ).
Stvari za s sabo: nima pooojma kaj naj prinesem - isto kot Amaya, vrta nimam, pečt ne znam, lahko prinesem đelat in kavo (user posted image ) in mleko za v kavo (ta pravo, ne moje user posted image user posted image user posted image , jaz imam še za Mihaela premalo). Ne vem, kaj še rabi za pik nik, olje za cvret ribe, majonezo za zraven, ne vem, povejte če je to ok in še kaj drugegauser posted image .

Amaya,
ma kaj si plesačica?!
user posted image - ta slonček je za tisti raduno delle donne panciute in ex panciute (in tiste ta vmes, tipo jaz user posted image , ki nikakor da mi gre pancia ća)...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.6.2008 8:59:42   
merendina
Pozdravljene vse skupaj!
Že par mesecev nisem več user posted image in uživam z mojim sončkom. Se vam oglašam zato, da ne boste mislile, da sem neka špijunka in opravljivka. Nobene od vas osebno ne poznam, no vsaj da bi vedela ne. Sem pa večkrat pogledam, ker včasih najdem kakšen pameten nasvet in predvsem tolažbo, da nisem edina z neprespanimi nočmi, težavami z dojenje in...

No želim vam lep dan in predvsem da bi kmalu spet posijal sonček in da bi bilo vreme končno bolj poletno.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.6.2008 9:16:13   
leni5
Ciao merendina!

Lepo, da si se oglasla. lahko nam še ti kdaj napišeš kakšno težavo in izkušnjo in se nam pridružiš pri čvekanju. Kdaj si pa rodila in kaj imaš?

Sirenetta bodi vesela, da nimaš tasta v hiši, pol bi se ti šele zmešalo. Tako je vsaj na varni razdalji in ko je pač treba ga prenašaš tistih par ur.

Aja za piknik lahko naredim panacotto, skutino pecivo, pa kakšno sadno torto...Kaj vaši otoci jejo ribe? Moja Taja na žalost ne več, pa lahko prinesem še kakšen čevapčič, čeprav ne paše ravno na user posted image piknikuser posted image . Sicer samo zanjo ni nujno, če so vaši otroci pridni vsejedci. Mi žal nismo.
Kaj pa še kakšna lubenica?

(odgovor članu merendina)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.6.2008 12:08:52   
sirenetta
Leni, ja res je. Vaaarna razdalja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . En user posted image za varno razdaljo user posted image . Saj smo imeli možnost se naselit tudi pri njih v zgornjem štuku nad njimi pa raje ne per ovvie raggioni user posted image . Sem pač taka, da ne prenašam, da mi kdo komandira.

Merendina res se nam lahko pridružiš še kdaj, si dobrodošla user posted image . Boš videla, da te bomo vse lepo sprejele, mene so tudi pa sem se pridružila med zadnjimi.
Res sem se počutila kot doma tu na obali in en user posted image vsem - Aleži, Azzurra, Amaya, Leni, Marty, ki so me sprejele takoj "za svojo" in mi vedno pomagale s kakšnim nasvetom in ki mi nič ne zamerijo, da jim "skrivam" mojega malega kažinarčka. So vse zlate pupe user posted image user posted image user posted image .

Danes sem sobarica, perica in likarica tako da se oglasim samo tako čisto na hitrco in grem s5 naprej v akcijo dok mali spava.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 17.6.2008 12:11:02 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.6.2008 12:22:28   
aleži
Merendina doborodošla med nami!! Daj napiši še kaj kot ti je svetovala Leni, iz kje si, kdaj si rodila, kaj imaš.... daj, te čakamo odprtih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Najprej piknik...Ja, full dobro, samo kaj to je piknik za celo familjo al samo za nas babe in otroke? Ker moj bo sigurno jamral, da nobenga ne pozna... Za prinest pa mi naročte ve...lahko tudi kaj spečem.

Tvoji izjavi  sem se pa user posted image user posted image . Mislim, da imamo vse iste problemi z partnerji.....enkrat ko jih spraviš v družbo ne znanin, ti potem nakoncu rečejo, saj ni bilo tako slabo in družba je bila v redu. No, samo treba prit in malo poklepetat...saj bo šlo. Če smo se me lahko zaštekale, ni vrag da se ne bodo oni: imajo tudi oni kaj za govorit...po mojem se tudi med samo na videz poznajo, kje kdo dela,.... Očetje ste obvezno vabljeni, da ne bo moj sameval in od azzurre!!!
Evo, pa se je opomogla ena slastičarka Leni:
1.  panacotto,
2.  skutino pecivo
3.  sadno torto
Super.... Leni ni problema, bom pa kupila za tvojo meso, samo povej kaj ona je!!
Amaya in Sirenetta imam predlog: ve lahko prinesete pivo in soke. Kaj zna katera narediti francosko solato za zraven?

Punce, kaj pol velja za 29.6 popoldne?

Samo še Pina, Mixi in Marty se še niso odzvale!! Daj povejte če pridete, bi bile zelooo vesele!!

Leni: kako je bilo na zaključku v vrtcu? Mi imamo danes ob 18.30 in komaj čakam.  

< Sporočilo je popravil aleži -- 17.6.2008 12:24:38 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.6.2008 12:51:25   
sirenetta
Aleži ok za sokove in pive. Ker imam bolj malo placa v hladilniku se bolj nagibam k sokovom, ki ni nujno da so takooo zelo hladni kot pive, če se Amaya strinja!
Kaj ostalo pride tudi v poštev - majoneza za zraven ali ste vse/vsi na dieti user posted image user posted image user posted image ? Francosko prepuščam Amayi (don`t kill me baby pliz user posted image )... 

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.6.2008 12:51:53   
marty5
Se samo na hitro oglasim, ker me čaka vroči zmenek.......z likalnikom user posted image  in goro tetra plenic&company.

Piknik: če bo zdravje obeh fantinov dopuščalo (sta izmenično nekaj prehlajena) se z veseljem pridružim. Datuma sta mi oba ok.
No, glede partnerjev ste že same ugotovile, da imamo vse isti problem user posted image . Moj bo imel isto pesem - nobenega ne poznam, kaj bom tam delal ipd...No, če pridem sama, pridem samo z matijo, ker prit z obema ta malima je samomorilski pohod user posted image . Jernej rabi stalnega čuvaja, če ne je terremoto, ni obstanka.
Kaj lahko prinesem pa povejte vi. Lahko kako hladno solato (di riso, di pasta), kako pecivo.....DRugo mi ne pride na pamet ta trenutek user posted image .

No, jaz bom imela mojo ribjo pojedino že danes, ker možek kuha kosilo - imava namreč 2. obletnico poroke, pa gre med lonce za to priložnost user posted image .

Se beremo kaj pol!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.6.2008 12:55:11   
sirenetta
Marty čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , uživajta v izkazovanju medsebojne ljubezni in topline ter podpore drug drugemu...in seveda lepo pojedino vam želim!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.6.2008 12:59:42   
aleži
Marty, čestitke za vajino poroko ter še mnogo, mnogo let skupnega življenja user posted image user posted image
Saj lahko pide, ker pozna "mene"!!!!! Saj se možje med seboj ne poznajo razen od azzurre, amaye in bežno s tvojim!!!! daj, daj navijaj da pridete vsi4!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.6.2008 15:35:36   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

No, glede partnerjev ste že same ugotovile, da imamo vse isti problem user posted image . Moj bo imel isto pesem - nobenega ne poznam, kaj bom tam delal ipd...No, če pridem sama, pridem samo z matijo, ker prit z obema ta malima je samomorilski pohod user posted image . Jernej rabi stalnega čuvaja, če ne je terremoto, ni obstanka.

Glih sem danes pravla aleži, da med vsemi mojimi zmenki preko interneta je moj dragi bil vedno vmes in je vedno prišel zraven, saj se tudi ti še spomneš, marty user posted image user posted image user posted image  Sicer sam nima navade, da bi vzpostavljal toliko stikov kot jaz (in to preko interneta), ampak še vedno je bil ZA in potem ko se vrnemo domov je vedno prav vesel, ker do sedaj smo še vedno naleteli na čudovite ljudi, vse od poljske, tu pa tam po sloveniji,  pa do kopra z okolico user posted image

Tvoja točka 2 - zelo poznam. Zadnjič sem šla z Dašo na obisk k moji cimri iz Postojne, ki ima punčko 2 dni starejšo od Liama. Smo šle malo na sprehod po tistem kraju, kjer živi, malo izven Postojne. Je pa tam neka lokalna cesta in avti divjajo ko nori. Njena mala se je prijela mojega vozička in ves čas hodila ob njem, čeprav je šla recimo njena mama na drugo stran ceste in je par sekund za tem prišel avto, jaz sem bla verjetno zelena v faco in zašvicana cela, ker sem si kar predstavljala kako se odklopi od vozička in steče čez...bbrrrr...ma da niti ne pomišljam, dej...Mala pa nič. Rečeš STOJ in ona se ustavi, rečeš NEHAJ in ona dejansko neha, rečeš PRIDI SEM in ona dejansko pride user posted image user posted image user posted image  Ajde da probamo na naših? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.6.2008 15:38:58   
Azzurra
Aja, še to: marty čestitke ob obletnici, želim vam še doooooosti srečnih in zdravih let.

Merendina ciao! user posted image  Ke lepo da si se oglasla. Upam, da smo ti v tvojih dvomih kdaj pomagale, ki tle znamo čakolat in čakolat, vprašanje pa če povemo kaj pametnega user posted image  
Če si za dodatne čakole online ali v živo - si zelo dobrodošla.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
17.6.2008 18:18:59   
amaya
Pa žene...kje ste? a so vas možje v klet zaklenli user posted image Jaz po KP...nikjer nobene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alora????
jutri se dobimo in hočem zdravniška opravičila...najmanj

Jaz prinesem :
bire
francosko solato (brez francoza)
tunin namaz

ŠE KAJ?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
17.6.2008 22:00:03   
leni5
Marty, en lep romantičen večer ti želim ob obletnici poroke...če ti uspe pri dveh fantičih najti še kakšen trenutek romantike!
Aleži, ste se imeli lepo na zaključku v vrcu? Mi ja, čeprav so otroci pred starši vedno malo bolj zmedeni kot drugače. Čevapčiče prinesem jaz, ne skrbi še za to. Sej en paket bo dovolj...zdaj morem samo še mojega prepričat, če ne pa pridem sama.
Pa še to vam morem povedat, da je Taja danes splavalauser posted image , hodi na plavalni tečaj in v četrtek je zaključek. Sem prav vesela, da ji je uspelo, čeprav smisel tečaja pri tako mičkenih je bolj ta, da dobijo samozavest v vodi, se naučijo dihat...

Se vidimo jutri. Ma baje bo dež!? Kje boste?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
17.6.2008 22:02:56   
amaya
Čestitke Taji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Jutri KP-če ne bo res zlivalo.....

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
17.6.2008 22:06:02   
aleži
Amaya, jaz bi morala user posted image user posted image , ker se mi nisi oglasila na gsm. Sva pa bili z azzurro v sn!!
Jutri se vidimo v Kp ali pa v Sn, če bo dežek!!
V vrtcu je bilo super. Saj bom dala slikice v albumček pa boste vidle. Med tem, sem tudi srečala fako, ki se je toplo priporočila, da pride tudi ona z familijo. Superca...pa bo prinesla kalamare. Ej, mislim, da tale naš piknik bi morali narediti že zjutraj, ker bo ogromno hrane. Bomo vsi toliko zogli pojest!!
Leni, čestitike taji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
17.6.2008 22:09:02   
marty5
Marty, en lep romantičen večer ti želim ob obletnici poroke...če ti uspe pri dveh fantičih najti še kakšen trenutek romantike!

romantika ja user posted image . jaz imam matijo na rami, ker me je malo prej pobruhcal, user posted image  pa je šel uspavat ta večjega-kar pri nas pomeni ležat z njim.....bo boljše...baje user posted image

Taja user posted image user posted image user posted image  za samostojno plavanje user posted image user posted image user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
17.6.2008 22:12:28   
pina-1
čer.

res se že dolgo nisem oglasila. Opravičila za to glih ni. razen pomanjkanja časa. Tudi tako pridna kot ve nisem za srečanja, ker mi enostavno časovno ne supe prov nič. Danes sva se z Ano sicer sprehajali tako po SN kot po HM pa i blo nikjer nobene.user posted image

Aleži, glede piknika sej jaz za in jaz spečem kruh. ČE pridem pa pridem itak sama z 2 mulama, ker mojga niti pod točko razno ne spravim s sabo. user posted image  Kaj ste določle za en datum????

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
17.6.2008 22:33:28   
Azzurra
Jaz jutri najverjetneje ne pridem, ker se mi je res ful nabralo. Ta vikend smo bli preveč naokoli in nič nismo naredili. Zdaj moj mož lika, jaz pa sem počistila kopalnico. Pa še to samo delno. Jutri me toka še likat, sušilni je poln, pralni je poln in čaka na pranje in košara je spet polna. Ma samo vi meni povejte - kaj pri vas je tudi tako?????????????
Zjutraj sem Dašo oblekla, še preden sem se jaz oblekla, je že polila, sem jo morala celo preoblečt. Iz SN je prišla pokakana do vratu - ajmo, še enkrat celo preoblečt. Popoldne sem dvakrat preoblekla Liama ker je tako divjal, da se je cel spotil. Oba okopala - nastal je kup brisač, brisačk, krpic, kapic... user posted image user posted image user posted image
Ma ne vem, no, razsvetlite me - kaj delam narobe? Bi morala reciklirat al kako? Uporabit vse večkrat? user posted image user posted image user posted image
Sem že zdavnaj rekla, da od zdej naprej: ene nogavice za cel teden, ene bundante, eno kanotjero, ene hlače in lahko dve do tri majce, ma me noben ne posluša...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.6.2008 22:44:11   
amaya
Aleži: ma jaz nisem imela nobenega klica zgrešenega...user posted image ma ta telefon mi res že počasi gre na .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš da bi prišla. pa sem bla v SN tam okoli 12 ure.

Faka pride????????pa sej ne verjamem user posted image user posted image user posted image
.....a in to z obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pridi pridi fakica user posted image user posted image user posted image user posted image te bom vsaj vidla, glede na to da vedno zahinaviš: fak ju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marty: želim ti ful romantičen večer v dvoje. pri meni bi bil že, če bi moj opazil, da imamo pomivalni stroj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.6.2008 22:45:24   
amaya
Azzurra: ma se mogoče igraš Pepelko?????? user posted image  

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.6.2008 7:55:23   
aleži
Kje se danes dobimo v Kp ali v SN?user posted image
Jaz ga grem počasi peljat v vrtec in pokličem!!! user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.6.2008 10:16:50   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Azzurra: ma se mogoče igraš Pepelko?????? user posted image  

Ne, ne, una boga reva se mogla it na ples po princa, vidiš, meni princ pegla v dnevni sobi, tko da sem jaz na boljšem kot ona...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.6.2008 14:06:05   
leni5

Pa žene...kje ste? a so vas možje v klet zaklenli user posted image Jaz po KP...nikjer nobene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alora????

Kaj zdaj?Kdo bo že moral prinest opravičilo??? Kje pa si bila ti danes? Samo jaz in Aleži sva uživali v prekrasnem vremenu.

Jutri pravijo, da bo sonce. Se vidimo, ne?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.6.2008 15:22:21   
amaya

Kaj zdaj?Kdo bo že moral prinest opravičilo??? Kje pa si bila ti danes? Samo jaz in Aleži sva uživali v prekrasnem vremenu.

sem bla, sem bla  user posted image user posted image user posted image ...ma po KP, ker sem prišla ravno takrat, ko je sonce žgalo....ena sopara za umret vam rečem

Rezervirala plac za žurko od Etienna. 9.8.2008- lovksa koča MIŠI

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.6.2008 18:51:34   
aleži

sem bla, sem bla  user posted image user posted image user posted image ...ma po KP, ker sem prišla ravno takrat, ko je sonce žgalo....ena sopara za umret vam rečem
ajde, ajde jutri pa prej pridi brez izgovorov na kavico k user posted image .
Rezervirala plac za žurko od Etienna. 9.8.2008- lovksa koča MIŠI
superca!!! user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?