sirenetta
|
Amaya hvala za tolažbo! Saj še zdaj se nisem pomirila. Najhujše je, da sva se potem z Robijem sprla zaradi tega . Ja, itak da on nima in ni imel pojma o tem, kako se dela z dojenčki in je tašča, ki je zlata žena in ima enega potrpljenja za bit takim tipom kot je on, skrbela in še zdaj skrbi za vse. Samo pa pameten pa je itak najbolj on. In dober za solit pamet drugim. No, včeraj je v bistvu pekel on zunaj na žaru, sicer kuha ona ponavadi (in enkrat nismo jedli točno ko smo šli k njim na kosilo tra l`altro). Na, še to, ko smo prišli je začel pripravljat in pronto je bilo čez eno uro cirka . Azzurra zamenjaš tvojo taščo za mojega tasta? Še taščo ti dam zraven, 2 za 1. No, saj je ok žena, ampak jaz pa nimam nobene koristi od nje. Saj bi bila pripravljena kdaj pomagat kaj meni z otročkom ko je bil appena nato in je moj moral it ful kmalu v službo, ampak kaj ko ne vozi, nima izpita in nima avta, direktne relacije pa od njih do nas s korjero ni . Joj, danes samo tarnam, mi bojo res pobrali zvezdice . Leni a tako torej da so špijunke ki prežijo na nas...Ma kaj tako zanimive smo? Uau, se bom počutila še pomembno, da si vzamejo čas in prihajajo od časa do časa pogledat, kaj zaene pomembne stvari se nam dogajajo. (Ne vem, kaj lahko koga zanima, koliko krat na noč se zbuja tuj otrok in katero številko pampersk ima in ali je prehlajen ali ne ) Naj mi kdo razloži. Res, čudni so ljudje. Pesce piknik alias Aleži : jaz se strinjam z menjavo datuma, če Amaya takrat ne more, bolj ali manj mi je zaenkrat ok katerikoli datum. Glede familje, meni bi ful prav prišlo, da gre moj z mano, da mi vsako toliko malo počuva Mihaela, ki zna včasih full tečnarit, tako da se lahko jaz potem ukvarjam z drugimi ljudmi = čiakolam z vami (kar zna bit če ne otežkočeno, če mi mali tuli v uho). Čeprav vem, da bo on ful njuru, da kaj bo on delal tam in da naj grem sama, da on tam nima kaj iskat in da ne pozna nobenega in da jaz bom tam klepetala z vsemi in on se bo dolgočasil zraven (kar je vse itak res ). Stvari za s sabo: nima pooojma kaj naj prinesem - isto kot Amaya, vrta nimam, pečt ne znam, lahko prinesem đelat in kavo ( ) in mleko za v kavo (ta pravo, ne moje , jaz imam še za Mihaela premalo). Ne vem, kaj še rabi za pik nik, olje za cvret ribe, majonezo za zraven, ne vem, povejte če je to ok in še kaj drugega . Amaya, ma kaj si plesačica?! - ta slonček je za tisti raduno delle donne panciute in ex panciute (in tiste ta vmes, tipo jaz , ki nikakor da mi gre pancia ća)...
|