sirenetta
|
Marty, ma mi zdaj spimo malo več, ko je fant ugotovil, da za preživetje rabi tudi spanje poleg hrane, ta moj mali požerušček. Saj veš, kakšne kažine smo imeli na začetku, joj, ko pomislim . Boš videla, da bo boljše! Moj je tudi čisto na začetku (prvi teden mogoče) spal tudi po 5 celo 6 ur! (po moje je bil tako brez forc. da ni imel volje nanka jest ). Ben pol, ko je ugotovil, da la pappa e tanto buona, ni bilo več miru . No, po enem mesecu se je nekako umiril in ugotovil, da ne bo umrl, tudi če ne dobi hrane na vsake tri ure. No, saj prvega pol meseca je že za tabo tako da samo še dva tedna mankata do konca enega meseca . Jaz sem se tudi spraševala, kdaj naj bi počivala (kot so nam vztrajno govorili na materinski šoli, češ da je treba full počivat za imet mleko - kaj naj si ženska odšeraufa joško in mu jo zapešta v usta in gre spat in zjutraj si jo primontira nazaj gor?). Če je prehudo, se lahko za kakšno noč zmeniš s tvojim, da ga en obrok nahrani da vsaj malo se naspiš. Jaz se nisem, ampak žiher bi se bila zdaj ko pomislim, ampak kaj ko sem vsak večer znova upala: forse questa e la volta buona... Plus še mogoče se ti v tem času (ne več 3 ure razmaka ampak 6ur) joške zadosti napolnejo in mogoče pri naslednjem dojenju ni potreben dodatek. Ne vem, vsi poudarjajo, da več ko dojiš, več mleka je, jaz sem opazila, da se mi joške full počasi polnijo, tako da na 3 ure ne rivajo se napolnit, ena joška mora imet vsaj 5 ur mir, da je lepo polna. Bu, ne vem. Poskusi, če ne bo v redu pa nadaljuješ z nočnim dojenjem na 3 ure. Držim pesti, da se čimprej porihtajo stvari . Hvala za ZS in odgovore glede vrtca. Azzurra hvala ti za informacijo o knjigici! Zdaj moram mojega nafehtat, da nas pelje v torri. Ali ima katera od vas v planu it v kratkem tja po kakšnih nakupih? Če ja, bi se uštulila zraven, če pa gre s familijo pa bi nafehtala, da mi prinese knjigico in dam namesto 9 eur 11 eur še za kafe (če že nočete pridet k meni- ma saj nisem tako slaba kuharica, kavo mi rata naredit dobro ).
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 16.6.2008 13:03:55 >
|