|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
13.6.2008 9:26:58   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Kje ste danes? Na sončku sigurno ne, kaj na gelatu pri Sirenetti?

Jaz imam danes po porodni servis na hribu v Izoli, pa Taja ima plesne...tako da bom spet pohajala cel dan. Samo, da ne bo dežjauser posted image !?

Magariii user posted image ... Jaz s5 samevam...no, družbo mi dela moja mala tečnobauser posted image .  Gelatić čaka... punce pridite! user posted image user posted image user posted image   Leni, lahko tudi po servisu user posted image . ajde, dobro opravi!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.6.2008 12:42:42   
sirenetta
A ja, Aleži, slikice so full lepe in ste pravi uživači na plaži user posted image . Kakšna je voda, je že kaj topla?

Tisto debato naših "cenjenih" politikov pa sem si ogledala in sem prav "ponosna" da sem pacientka dr. user posted image Vitezice. user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da pridem na vrsto k dr. Smajili, sem naročena za december in upam, da se ne vrže v politiko medtem tudi ona user posted image .

Azzurra, mitica "druže tito mi ti se kunemo" user posted image user posted image user posted image , spomini na otroška leta user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.6.2008 12:46:22   
sirenetta
Jaz tudi hočem dve zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ups. dve zvezdici, da me ne bo Amaya kregala user posted image

Kaj velja tudi, če pišem ca...te? No, saj jih že user posted image , ampak še bolj...

Grem na brzino pošišat nohtke malemu dokler spava in upam, da se ne zbudi, bi rada še kakšno minutko miru user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.6.2008 12:50:23   
aleži
Končnooooo si se kaj več oglasilaaaa!!!!
Voda je bila kar mrzla saj meni, čeprav so se kopali. Žigi itak je bila "topla", on bi bil cel dan notri. Sara je še premajhna, kakšne nogice v vodo in to je to. Drugo leto bodo vsi skupaj čofotali in drveli po vodi.... bomo mogle biti spedirane in spočite iz službe!!user posted image

Zdaj pa user posted image ga iskat v vrtec!

Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.6.2008 18:43:51   
mixi
Ojla jaz sem malo boljša. Sem glih od Amaye sem šla en giret ven iz hiše ker če ne idrija vabi. Tamala ma še vedno zamašen nosek še dobro da je aspirator pa tudi po kremico sem skočla v trst tako da upam da bo kmalu konec s tem sranjem. Pa tudi da bo vreme malo lepše. Zdaj pa vas pozdravljam ki ma moja srakica pevske vaje.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.6.2008 21:30:04   
leni5
Sirenetta, veš kaj naredi, napiši vsako besedo v nov post in garantiram, da dobiš v par dneh še eno zvezdicouser posted image . Kako je kaj Mihael? Še vedno žura do polnoči?
Mi smo pa našo Vito fajn vzgojili in nam zaspi okrog 20.30. Popoldan, ko je Taja doma po navadi ne spi nič, ker dela Taja skozi kažin, tako da pol zvečer kar omaga...Ponoči pa ne povleče kaj preveč, danes je bla budna na 3 ure, če jih spi 5 v kosu je že čudež!
Danes ste nekam tihe...nobene v giruuser posted image !

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.6.2008 22:05:37   
Azzurra
jaz in amaya imamo mačka. user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.6.2008 22:52:48   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

jaz in amaya imamo mačka. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.6.2008 23:11:39   
sirenetta
Leni, Mihael je nas vzgojil user posted image .
Jaz vedno full kompliciram in zvečer, ko je jokal, se je sprožila cela procedura: mogoče imam premalo mleka in poskusimo mu dat dodatek, kaj pa če ima s5 krčke in dejmo mu malo čaja, kaj pa če ga boli trebušček in dejmo ga imet na rokah, mogoče pa rabi toplino in dejmo ga ujčkat ... in on valjda ob vsaki novi alternativi v jok!!!

Dokler nisem skopčala, da HOČE spat. Hoče, da ga dam samo končno že enkrat v njegovo posteljico in da mu dam končno že enkrat mir!
Tako da naše uspavanje zdaj zgleda nekako takole: ura osem dojenje + previjanje, ura devet v posteljico in on se potem tam sam zamoti - gleda sicer ko čukec in malo krili z rokicami ampak po eni uri cca lepo zaspi user posted image .
Niti pravljice za lahko noč noče poslušat user posted image user posted image user posted image . Sem ga včeraj dala v posteljico in se usedla zraven in mu začela brat - po eni minuti mi je začel tulit in me dobesedno nagnal iz sobe user posted image .

Sicer pa spi nekje do 3h-4h in potem do 9h-10h. Sem ga pa poskusila dat eno noč prej spat in je zaspal pred deveto samo potem se mi je zbujal pogosteje: ob 2h, 5h, 7h.

Danes sem ugotovila, da rabi mir tudi čez dan in sem ga dajala lepo spat v sobo in je spal trikrat po dve uri user posted image user posted image user posted image . Prejšnje dneve ko sem ga imela v dnevni v vozičku pa se je zbujal nonstop, ni spal več kot 20 minut, nakar pa v jok tako da sem bila že čisto na koncu z živci. In je bil skozi siten in jokav. Danes mi je uklopilo, da mogoče rabi malo miru anka podnevi.

Ma vse to je trajalo, da se je meni posvetilo!

Ma bogi otrok z mano, jaz bi rabila kakšen slovar ki bi prevajal iz dojenščine v odraslovščino...user posted image user posted image user posted image

Kakšen krat se mi zdi prav da ga maltretiram, ko pogruntam končno po vsem njegovem kričanju in jokanju (dnevi, tedni...) v čem je fora in kaj delam narobe. Če samo pomislim koliko mora bogi mali prejokat dokler jaz ne pogruntam, kaj točno rabi user posted image user posted image user posted image . Se mi tako smili bogi otrok...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 13.6.2008 23:12:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.6.2008 23:18:44   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Sirenetta, veš kaj naredi, napiši vsako besedo v nov post in garantiram, da dobiš v par dneh še eno zvezdicouser posted image .

Glede na to, da so moji posti včasih tako dolgi, jo po moje dobim že v parih urahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...
Kakšna tekma Holandija Francija 4:1!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.6.2008 7:47:29   
aleži
Dobro jutro,

malo sem pobrskala in dobila informacijo, da so odprli Outlet vilagge pri Palmanovi in eva vam link

http://www.promosbrescia.it/it/index.php

Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.6.2008 10:24:38   
leni5
No Sirenetta, važno da ga razumeš, pa čeprav nekaj časa mine. Pa ni mu tako hudo, kot se tebi zdi, prav fajn se mora imet s tako mamico, ki jo skozi skrbi zanj. Boš vidla, če se boš odločla za drugega, boš vse te procedure bolj mirno spremljala...

Mega vreme, ne?
Azzurra, amaya, kaj ste se ga vsekale? Al imate levčka iz plišauser posted image ?Lahko se vama pridružim naslednjič? Grem poceni skozi po 1 pivi grem že spat...Vita pa takoj za mano.

Ti Aleži pa bi skozi nakupovalauser posted image ? Čo, ma si polna šoldov?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.6.2008 11:31:08   
aleži
o draga Leni, da bi vedela kolikooooo časa si nisem nič poštenega kupila, najmanj 3 leta. Vedno samo za otroke,.... otroke.... mož....jaz user posted image . Morem res ja si kaj kupit, problem je pa kje? Malo je čudna moda ali pa sem sam čudna glede oblekuser posted image .
Lepo uživajte doma na toplem saj je fulll mraz!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.6.2008 12:47:23   
marty5
Ojla,

s5 malo cajta, da se kaj oglasim. Najprej moram rečt, da sem vam fovš - ma kaj delate tem vašim otrokom, da spijo user posted image . Moj Matija je začel prve dni lepo - spal ponoči tudi 5 ur v kosu, ma zdaj....dio mio. Na 2,5 ure budnica, ker je laačeen. Je, se vmes pokaka, dagela previjat. Ker najprej dojim in pol dam še dodatek, nam vzame hranjenje+previjanje 1 uro. Pol čez dobri dve uri spet - jovo na novo.....Zdaj pa se je še prehladil in ima revež poln nosek in ga še to zbuja, tako da ponoči še čistimo nosek in pumpamo ven smrklje user posted image . Na srečo je zelo potrpežljiv in vsaj ne jokca, ampak samo brunda po njegovo....SEm čisto neprespana in se mi zdi, da imam zaradi tega tudi manj mleka user posted image .

Upam, da se nam to spanje kmalu vnese - sicer ima res koamj 2 tedna in mogoče preveč pričakujem. Pa še to skifo vreme, da niti ven ne moremo, se mi prav malo meša doma.

Jernej je po začetni krizi res lepo sprejel bratca, celo preveč - ker ga non stop boža in mu štuli njegove bagre in avtke, tako da 3/4 časa, ko smo vsi doma, pazim, da ga nehote ne poškoduje. Pa non stop mi komandira, da mu moram dat dudico, da mu moram dat jest.....user posted image . Tako da nam ni dolgčas. In veste kaj se zdaj sprašujem? Kaj za vraga nam je bilo tako težko na začetku z Jernejem, ko smo imeli samo njega?? user posted image . Čez dan je Jernej pri nonotih in nam se zdijo počitnice zdaj - z jernejem, ko se je rodil,  pa vsa bila oba sesuta in čisto out. Zanimivo, kako se stvari spremenijo user posted image .

Grem dokončat kosilo, uživajte v tem lenobnem dnevu.

p.s.: sirenetta: imaš ZS

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.6.2008 20:16:57   
Azzurra
sirenetta, leni....jap, jaz sem spila 2,5 dl bire in amaya menda dva žluka malvazije...tudi za nas ne rabi neko bogastvo ne za se ga načombat...

sirenetta - lepa knjigica v odraslovščini je Il linguaggio segreto dei neonati (Tracy Hogg), dobiš v Torri za cca 9 eur in jo močno...močno in toplo priporočam. Nekaj takih resnic kot si jo sama ugotovila (da noče nič drugega kot samo to da se mu skinete da lahko spi) ti naniza eno za drugo in potem se počutiš bumbar, ker si mogu dat 9 eur zato, da ugotoviš nekaj, kar imaš pred nosom, a ne vidiš. Ma jaz sem jih dala teh 9 eur in meni je ta knjigica molto pomagala.

aleži - sem čula pravit, da je gužva in da je za outlet tam precej drago

marty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa je samo zate, vklopi zvočnike:
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.6.2008 8:04:27   
amaya
Ma kaj ima Marty rojstni dan?
1. Če je odovor: JA.....ti želim vse najlepše, najboljše, naj....naj...naj....za tvoj rojstni dan (to pojem user posted image )...lallalla..llallalallal.la...la....a in ti pošiljam: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Če je odgovor : NE....potem točka velja za takrat, ko ga imaš user posted image user posted image user posted image

Kaj še spite? Mene je pa Erik zajeb**** in sem ful jezna na njega user posted image user posted image user posted image user posted image Vedno moram jaz vstat...on pa spi....vsako jutro se Etienne zbudi okoli 6 ure in vedno toka mene....user posted image Anka med vikendom user posted image . Zdej pa itak oba spita, ker Etienna samo preoblečem, ga nafutram in nina nana nazaj. Včeraj mi je kar do 10 spal (druga runda namreč...e ne včeraj je bila tretja- ne vem zakaj ga je moj ob 3 zjutraj dvignil gor in ga nesel dol in mu dal za jest....po mojem ga je nosila luna user posted image )

Kaj boste danes delale lepega? pohajale?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.6.2008 8:14:33   
Azzurra
Evo, mi smo se zbudili pred pol ure, jaz pa že visim na netu in čekiram vreme. Menda gremo danes v Lipico, da se malo nadihamo zraka in da se Liam nateka po prostranih poljanah user posted image  (čeprav mu teče iz noska - kaj naj gremo vseeno?)
Gre še kdo?

Kje je bla šagra včeraj? Bem jim...še Liam je reku zjutraj, da je spal z muziko

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.6.2008 8:41:36   
amaya

Kje je bla šagra včeraj? Bem jim...še Liam je reku zjutraj, da je spal z muziko

Raje vprašaj: kje ni bilo šagre včeraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.6.2008 10:03:48   
Lara Croft
Menda gremo danes v Lipico, da se malo nadihamo zraka in da se Liam nateka po prostranih poljanah user posted image  (čeprav mu teče iz noska - kaj naj gremo vseeno?)
Gre še kdo?

Kr pejte... imamo sonček tle.... mi2 pa greva na morčka...user posted image
Pa kaj pol, če mu z noska teče... robčke vzemte s sabo, da ne boste ku bosanci... user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.6.2008 16:25:48   
aleži
Martyuser posted image   malo z zamudo ma...vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.6.2008 20:29:02   
amaya
kaj jutri? sprehod? Koper?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.6.2008 21:06:37   
amaya
Jaz imam eno idejo: KAJ KO BI SE DOBILE VSE, KI SMO IZ OBALE TU NA RR-ju? Tipo piknik ali kafe na plaži od Popota ali kje drugje? Ma ne samo mamice...tudi vse ostale. Prav sedaj sem brskala in so pri zanositvi tudi iz Obale in se menijo že 2 meseca kako se bodo dobile in nič user posted image ....dejmo malo pomagat!!!!

Komu je to dobra ideja naj POŠLJE V ODGOVOR "SLONČKA". Če mu je glupa, pa naj pošlje hudiča. In ne zdej stiskat hudiča, ker vam je bližji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.6.2008 21:08:10   
amaya
Punce iz Obale...dejte se javit!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojem se nas vse bojijo....pa ne vem zakaj....

Marusha alo javi seuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.6.2008 21:33:39   
Azzurra
user posted image

ma nism zastopla na kerem forumu se javljajo...daj link

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.6.2008 21:35:31   
Azzurra
Aja, jutri bo menda dež. Jaz imam itak krizo, tako da dvomim, da bom za v javnost. Tako grdo gledam, da se sama sebe bojim pogledat v ogledalo, kamo li da grem ven tako grdo gledat druge ljudi...user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?