marty5
|
Ojla, s5 malo cajta, da se kaj oglasim. Najprej moram rečt, da sem vam fovš - ma kaj delate tem vašim otrokom, da spijo . Moj Matija je začel prve dni lepo - spal ponoči tudi 5 ur v kosu, ma zdaj....dio mio. Na 2,5 ure budnica, ker je laačeen. Je, se vmes pokaka, dagela previjat. Ker najprej dojim in pol dam še dodatek, nam vzame hranjenje+previjanje 1 uro. Pol čez dobri dve uri spet - jovo na novo.....Zdaj pa se je še prehladil in ima revež poln nosek in ga še to zbuja, tako da ponoči še čistimo nosek in pumpamo ven smrklje . Na srečo je zelo potrpežljiv in vsaj ne jokca, ampak samo brunda po njegovo....SEm čisto neprespana in se mi zdi, da imam zaradi tega tudi manj mleka . Upam, da se nam to spanje kmalu vnese - sicer ima res koamj 2 tedna in mogoče preveč pričakujem. Pa še to skifo vreme, da niti ven ne moremo, se mi prav malo meša doma. Jernej je po začetni krizi res lepo sprejel bratca, celo preveč - ker ga non stop boža in mu štuli njegove bagre in avtke, tako da 3/4 časa, ko smo vsi doma, pazim, da ga nehote ne poškoduje. Pa non stop mi komandira, da mu moram dat dudico, da mu moram dat jest..... . Tako da nam ni dolgčas. In veste kaj se zdaj sprašujem? Kaj za vraga nam je bilo tako težko na začetku z Jernejem, ko smo imeli samo njega?? . Čez dan je Jernej pri nonotih in nam se zdijo počitnice zdaj - z jernejem, ko se je rodil, pa vsa bila oba sesuta in čisto out. Zanimivo, kako se stvari spremenijo . Grem dokončat kosilo, uživajte v tem lenobnem dnevu. p.s.: sirenetta: imaš ZS