|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
15.6.2008 21:39:50   
amaya
zakaj pa gledaš grdo? si si mogoče maskaro pozabla dol dat?

Ne resno zdej.....kaj si slabe volje? čE TI LAHKO KAKO POMAGAM MI KR NAMIGNI....ma dej te velike klobase user posted image .

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.6.2008 21:40:13   
amaya
Ma dobro, kaj samo jaz ždim tu gor??????????????????????????????????????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.6.2008 7:35:48   
leni5
Amaya, tvoja ideja jeuser posted image , ma kaj ki je vreme od user posted image . Komot pa kakšen drugi dan. Jaz speče pecivo in kaj še prinesem? Kafe v termoski al dve birci?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.6.2008 9:11:27   
Marsy
Spet jaz!

No, izgleda, da se vam začetku julija pridružim (o). Dobila sva stanovanje v Izoli, v starem delu mesta. user posted image
Najbolj me zdaj zanima, kako ste ve seznanjene s šolami za starše. V našem zdravstvenem domu v Domžalah naj bi bila julija. Če bova v Izoli, bi se raje šole udeležila kar tam. Oz. kje naj se za to pozanimam, če ve nimate informacij?

Lep dan,
M

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.6.2008 9:20:37   
aleži
Marsy pozdravljena, kako si? Pri nas je kar grdo vreme, mrazzzz, da smo prižgali klimo za se gretuser posted image .
Posredovala sem ti link iz ZD Izole in ZD Koper (se mi zdi, da poleti julija in avgusta ni šole)... preveri in pokliči

http://www.slo-istra.com/izola/a/zd-izola/
http://www.zd-koper.si/index.php?page=predstavitev

Superca, da si dobila v starem delu Izole. Boš vidla, da boš bila zelooo zadovoljna, saj je ful za se sprehajat od San simona do svetilnika, ko pa piha burja, boš pa domauser posted image user posted image  Tako se bomo kaj večkrat vidle!! jaz imam tam starše in grem kar pogosto, pa se še kopat........ te čakamo na user posted image .

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.6.2008 9:35:16   
marty5
Dan user posted image

Ma kaj koledar res prav kaže, da smo JUNIJA??? Vreme se nekako ne strinja user posted image . Smo oblečeni kot februarja user posted image .

Hvala za čestitke - ja, res sem se v soboto postarala in počasi tečem zadnji krog v dvajsetih user posted image . Eno virtalno user posted image  z dobro user posted image vam častim, ko se pa vidimo v živo, pa tisto ta pravo user posted image .

Mi smo dobili vrtec za Jerneja user posted image user posted image user posted image . Sem mislila, da nikoli ne bo, ker se na izolski občini tolko kregajo. Sem gledala tisti vroči stol prejšnji teden in mamma mia - sej to je boljše od najboljših komedij user posted image . Res za se uscat od smeha, ko se neki taki ulala moži na položajih kregajo kot otroci v vrtcu user posted image . Ko sem vidla Vitezico, sem se spomnila, da sem pred kratkim v čakalnici, ko sem čakala na CTG, slišala ene ženske pravit, da je bil preden je postal ginekolog, veste kaj? Živinozdravnik user posted image . Hm, hm....pol si lahko pa kakšno stvar tudi drugače razložiš user posted image .

Marsy: čestitke za stanovanje user posted image . se strinjam z Aleži, da je izola super za sprehode in porodniško. Jaz sem tudi izolanka po duši in srcu, čeprav živim v Kopru user posted image . Očitno smo Izolani res zelo navezani na to našo Izolo.

Za nami je še ena neprespana noč. Danes smo dobili še enega nočnega obiskovalca in v enem trenutku smo bili kar 4 v zakonski (proti jutru Matijo dojim kar v postelji, ker sem že koma). Mogoče bom tam nekje, kakega leta 2010 spet prespala 7 ur v kosu.....mogoče user posted image .

Da niti ne začnem za prav jamrat, ker pol ne neham user posted image . Boljše, da se grem porihtat dokler Matija spi - ja, frajer zdej spi, namesto, da bi ponoči user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.6.2008 10:23:05   
leni5
Marsy, poleti je šola za starše v KP sigurno. Mislim, da je ni le v Izoli in Luciji. Čestitke za stanovanje in boš vidla, da se boš kmalu navadla na obalno življenje.

Marty, zdaj si tudi ti v mojih letih user posted image . Kaj te lahko potolažim? Mi smo po začetnem spanju 5-6 ur v kosu prišli na bujenje na 3 ure, tako da, saj veš...enkrat mine. Taja pa nas tudi še vedno pogosto pride obiskat ponoči...ali sama ali pa jo luna prinese.

Kaj zdaj s tem vremenom???? Kaj smo to krive me ženske, ki skozi čakulamo?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.6.2008 10:47:49   
Azzurra
Mi ponoči zadnje čase spimo ko porki (tok tok tok), mogoče pa je to zato, ker čez dan delamo galamo! user posted image  Včeraj smo bli v Lipici in vprašte aleži - kot na baterije, kot da je navit, kot da je priklopljen na elektriko - eno samo dirkanje, tekanje in kričanje NE TO, NE UNO, na igralih si je dal duška, pri konjih - on bi šel notri k njim, za ograjo...enih 50 lipicancev od 300 kilov se pase na travniku, in on bi šel notri, jao bože moj...kosilo v oštariji cela štala, popoldansko spanje niti ne 40 minut in potem nadaljevanje akcija do napetosti 220V in čez, finalna akcija malo pred spanjem je bil oblečen in v čevlje obut skok v banjo, polno vode....v glavnem....GRAVE!!! Daša se verjetno utrudi že samo nas gledat in poslušat in se pothune tako, da zaspi.

Marsy, zdej pa čakamo, da se spoznamo.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.6.2008 11:30:15   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Marty, zdaj si tudi ti v mojih letih user posted image .

Jaz sem še za malo v vaših letih! user posted image  user posted image  user posted image  

Pri nas ponoči je hranjenje takole, da prvo rundo zdrži 5-6 ur, potem pa pridemo na hranjenje na 2,5-3 ure. Čez dan, če smo doma je prav kriza hranjenje tudi na 1 uro, cartanje ... če smo vzunaj kot smo bili včeraj na sončku tudi od 11h-15.30 ni vprašala!! Zrak in zrak... to jezdravilo!!!

v a b i l o

mamice, punce,... ste za user posted image  fešto dne 28.6 ali pri meni ali pa kje druge.
spročite in povejte, če jeste vse ribe,.. in vaše želje!! in če vam datum ustreza!!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.6.2008 12:26:39   
sirenetta
Marty malo z zamudo ampak iz srca vse naj naj naj boljše, čimprej in čimveč prespanih noči in seveda veliko zdravja in ljubezni v družinskem krogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhu! Piknik se nam obeta!
Aleži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Povej kaj prinesemo poleg dobre volje user posted image . Za ribe če sem prav razumela je poskrbljeno, en user posted image tudi za tvojega user posted image .
Ja, ribe so še vedno ena mojih strasti, od sardel do kalamarov vse zmažem user posted image user posted image user posted image .

Leni
/nisem utegnila zadnjič napisat to/ prejšnji vikend sem pospravila porcijo mastnih slastnih kalamarov in mali je spal ko ubit po večernem dojenju, niti dvigovalo se mu ni kot se mu sicer zadnje čase, tako da sem ugotovila - piu mastno e, meglio e user posted image user posted image user posted image . Tako da kalamari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Marsy čestitke za stanovanje in dobrodošla na obali (tudi fizično ne več samo virtualnouser posted image ) Izola je res ok, za sprehode in za plažo... Če bi sama izbirala, kje na Obali živeti (in če bi bila stanovanja vsa enako draga vsepovsod) bi se definitivno odločila za Izolo, kljub kažinom ki jih imajo s politiki. Res je luštno mestece, da ne govorim o tistem delu sprehod relacija simonov zaliv - marina - mesto. Pa še ravno med Koprom in Portorožom, Piranom je, tako da je super ker imaš oboje enako blizu. A ja, bodo boljše izolanke vedele povedat, ampak vseeno: če prijaviš stalno prebivališče v Izoli, ti pripada ob rojstvu otroka enkratna denarna pomoč, ne vem če je še isto, ampak znašala je kar 500 eur (za razliko od kopra, kjer popovič, ki ima sicer denar za vse tiste palme, mamicam da ob rojstvu otroka "samo" 200 eur - no, saj tudi to ni malo...ampak če pomislim na vse tiste k.....ve palmeuser posted image ).

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 16.6.2008 12:27:56 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.6.2008 13:01:25   
sirenetta
Marty, ma mi zdaj spimo malo več, ko je fant ugotovil, da za preživetje rabi tudi spanje poleg hrane, ta moj mali požerušček. Saj veš, kakšne kažine smo imeli na začetku, joj, ko pomislim user posted image user posted image user posted image . Boš videla, da bo boljše! user posted image
Moj je tudi čisto na začetku (prvi teden mogoče) spal tudi po 5 celo 6 ur! (po moje je bil tako brez forc. da ni imel volje nanka jest user posted image ). Ben pol, ko je ugotovil, da la pappa e tanto buona, ni bilo več miruuser posted image . No, po enem mesecu se je nekako umiril in ugotovil, da ne bo umrl, tudi če ne dobi hrane na vsake tri ure. No, saj prvega pol meseca je že za tabo tako da samo še dva tedna mankata do konca enega meseca user posted image .

Jaz sem se tudi spraševala, kdaj naj bi počivala (kot so nam vztrajno govorili na materinski šoli, češ da je treba full počivat za imet mleko - kaj naj si ženska odšeraufa joško in mu jo zapešta v usta in gre spat in zjutraj si jo primontira nazaj gor?).
Če je prehudo, se lahko za kakšno noč zmeniš s tvojim, da ga en obrok nahrani da vsaj malo se naspiš. Jaz se nisem, ampak žiher bi se bila zdaj ko pomislim, ampak kaj ko sem vsak večer znova upala: forse questa e la volta buona... Plus še mogoče se ti v tem času (ne več 3 ure razmaka ampak 6ur) joške zadosti napolnejo in mogoče pri naslednjem dojenju ni potreben dodatek.
Ne vem, vsi poudarjajo, da več ko dojiš, več mleka je, jaz sem opazila, da se mi joške full počasi polnijo, tako da na 3 ure ne rivajo se napolnit, ena joška mora imet vsaj 5 ur mir, da je lepo polna. Bu, ne vem. Poskusi, če ne bo v redu pa nadaljuješ z nočnim dojenjem na 3 ure. Držim pesti, da se čimprej porihtajo stvari user posted image user posted image user posted image .

Hvala za ZS in odgovore glede vrtca.

Azzurra hvala ti za informacijo o knjigici! Zdaj moram mojega nafehtat, da nas pelje v torri. Ali ima katera od vas v planu it v kratkem tja po kakšnih nakupih? Če ja, bi se uštulila zraven, če pa gre s familijo pa bi nafehtala, da mi prinese knjigico in dam namesto 9 eur 11 eur še za kafe (če že nočete pridet k meni- ma saj nisem tako slaba kuharica, kavo mi rata naredit dobro user posted image ).

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 16.6.2008 13:03:55 >

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.6.2008 13:11:57   
sirenetta
JOj, Azzurra, si me nasmejala s svojim opisom "mirnega" družinskega popoldneva in oddiha v naravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Si kdaj pomislila, da bi vso to njegovo odvečno energijo usmerila na primer v pospravljanje - tipo mu zvežeš močo vileda okoli pasu in ga spustiš da laufa svojih 500 krogov po stanovanju ali kaj podobnega user posted image user posted image user posted image . Biš vidla ko bi se svetlo stanovanje user posted image . Pol ga pa lahko posodiš še vsem nam ostalim user posted image .

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.6.2008 13:17:48   
sirenetta
Huraaaa! user posted image user posted image user posted image Imam dve zvezdici anka jest user posted image user posted image user posted image (si ploskam sama sebi, že ki vidim, da sem sama tle gor user posted image ).
Samo upam, da mi jih ne bojo s5 vzeli, če se preveč časa ne bom oglašala user posted image . Ali ne funkcionira to tako user posted image ?

Vidiš, Leni, sem upoštevala tvoj nasvet, ne sicer čisto dobesedno, ampak tako na pol...
Joj, ma kaj nobena ne dela tako kot jaz- se ne oglasi tri dni in potem piše poste še za vsak dan za nazaj user posted image . Sem samo jaz taka zmeda user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.6.2008 13:41:07   
sirenetta
In kaj vse to pomeni? Da Mihael sladko spi. Jaz pa namesto kuhat kosilo pospravljat likat, puf na internet. Pol bom pa mojemu tvezila, kako ni bilo miru in nisem utegnila nič pametnega naredit cel dopoldan user posted image user posted image user posted image . Moderne mamice user posted image .

Joj, jaz sem tudi grdo gledala včeraj in še strele so mi skakale iz oči od jeze. Bom potem povedala kaj se mi je zdogilo. Ne, anzi bom zdaj, ker se lahko mali vsak hip zbudi. Smo bili povabljeni na kosilo k tašči, in tast je ukazal: ob dveh! Sem mu že takoj povedala, da naj samo drži pesti, da ne bo ob pol dveh Mihael ravno lačen ali pokakana ali po možnosti oboje skupaj. In valjda kljub vsem mojim prizadevanjem, da bi bili ob enih in pol pronti (btw nanka jedla nisem) je bil mali lakotnik laaačen ravno ob enih in pol. Kaj drugega kot ga nahranit. Šikome ima zadnje tedne refluks, valjda ga držat na rami še dvajset minut. Smo prišli tja s pol urno zamudo. In dobim od tasta servirano porcijo o zamujanju. Takoj na začetku pa en posmehljivi: "Marina (njegova žena, moja tašča), si vidla so našli Ankaran!" Nakar jaz, ki ne znam bit tiho vprašam, kaj naj bi to pomenilo. In evo ti njega mi ustreli ene dve o zamujanju in s takim načinom da me je zvilo v trebuhu. Sem se opravičila in povedala, da je bil mali lačen in ga je bilo treba nahranit. In on meni: "otroka je treba navadit, kdaj se je in kdaj ne!" Haloooooooooooo! En mesec in pol starega otroka!!!!!! Kaj naj ga lačnega peljem, samo da bo on zadovoljen, da vsi plešemo come lui comanda. So strele švigale. On je bil jezen ko user posted image , ker smo zamudili te brižne pol ure, jaz pa ko sto user posted image zaradi take "lepe" dobrodošlice. Ma mislim, človek ne ve, kaj bi rekel. Meni je bilo grozno vglavnem, in mi je še vedno. Še z mojm sva se prijela potem, ker sem hotela it stran brez k........ kosila. Vglavnem domenica di mer.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vem, mogoče sem jaz malo preobčutljiva, ampak da mi kdo reče naj stradam Mihaela zato, da bo po njegovo user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.6.2008 13:46:00   
sirenetta
A, vidim, da dve novi kukata na ta forum: merendina (luštkan nickuser posted image ), polona77, javita se, napišita kaj.
Sta user posted image ali že mamice z user posted image ?

No, mojemu user posted image verjetno kruli po želodčku, tako da moje joške in jaz z njimi gremo v akcijo user posted image .

Zdaj pa čau in lep pozdrav vsem! Se beremo čez tri dni user posted image user posted image user posted image . Se hecam, upam da prej (hočem še kakšno štellinouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.6.2008 13:57:05   
aleži
Danes si pa kar zgovorna Sirenetta!! samo tebe berem, ker drugih ni!!! kje ste??????
Pridna, da si se prva prijavila. Morem rečt mojemu, da gre lovit ribe, če bo res piknik.
Seznam in kdo kaj prinese, naredi.... :
1. aleži (poskrbim za ribe-če  bo slab ulov bom  šla v ribarnico user posted image ; kakšno omakico zraven, soki) če se še kaj spomnem napišem
2. sirenetta

Dala sem končno spat saro. Me prav zanima za koliko min!! Spi prav na runde!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 16.6.2008 14:05:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.6.2008 15:09:46   
Azzurra
jaz pridem na fish piknik in prinesem:

1. domač kruh
2. malvazijo
3. patate novelle (samo jih bo treba spečt tam, ker pečen in hladen krompir user posted image user posted image user posted image
4. če bo narava delala kot je treba: bučke, mogoče kakšno kumaro
5. po potrebi še kaj drugega

Sirenetta, ti imaš zgleda obraten "problem" kot jaz. Pri nas je tako, da tašči moraš rečt "ob 7" zato da se primaje nekje "do 9" user posted image user posted image user posted image
Malo je tvoj tast pretiraval, mu ni rabilo tako, še posebej ker si mu že vnaprej povedala, da se to zna zgodit in bi zamudo lahko vkalkulirali.
Po drugi strani pa je meni strašno zanimivo to: moj mož NIKOLI ne zamuja na appuntamente, ne službeno, ne privatno, ne družabno. Jaz navadno tudi ne. To imamo kot službeno deformacijo. Ob uri in pika. In tako smo se navadno menili za it na kafe, na pijačo, na sprehod, na pizzo ipd. s prijatelji in kolegi in oba sva začudeno ugotavljala, da edini, ki smo znali bit točni - pa je bil Liam dojenček - smo bli mi...user posted image user posted image user posted image
Tako da zdaj mojega jaz malo pobremzavam, ko smo tako zmenjeni, ko nas kdo povabi npr. na piknik in reče: pridte tam okoli 16. ure...on petnajst minut prej že nori, da bomo zamudili, in mu jaz vedno rečem, da sej ne gremo v opero...eppur navadno spet pridemo prvi user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.6.2008 15:22:18   
aleži
No, no pa smo začele pisati spored oz. naš menu:

Azzurra:
1. domač kruh
2. malvazijo
3. patate novelle (samo jih bo treba spečt tam, ker pečen in hladen krompir user posted image user posted image user posted image
4. če bo narava delala kot je treba: bučke, mogoče kakšno kumaro

aleži
1. poskrbim za ribe-če  bo slab ulov bom  šla v ribarnico user posted image ;
2. kakšno omakico zraven
3. sok, pivo
4. čips, smoki za otroke, kaj ste pa mislile za vasuser posted image
5. kozarce, krožnike, vilce in nože bom kupila

kdo še pride?.... naj doda....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.6.2008 15:25:57   
aleži
Pa še to, v soboto sem spekla borovničev štrudelj in sem imela pomagača.....

user posted image
je pa bil zelo priden
user posted image
in zmazal polovico .....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.6.2008 17:28:08   
amaya
Ma jaz pridem...samo: KAJ LAHKO MEJAMO DATUM? Imam že en piknik tisti dan, pa še na enem Abrahamu plešem potem...e ja bom začela nazaj okoli na pol naga skakat user posted image user posted image user posted image user posted image Ker bi ful ful ful rada prišla in ker se ne morem razkosat.....pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssss

Dejte mi javit, če gre.....potem pa napišem kaj vse bom prinesla user posted image user posted image user posted image user posted image

Ou Sirenetta: ma ti si bila še kulturna...jaz bi ga kar nekam poslala user posted image . To je tako, ko moški nimajo pojma kaj pomeni imeti otroka. Očitno ni nikoli skrbel zanj in je vse tvoja tašča delala. sploh pa, če se je imel kdo za bunit je ona, ker je verjetno ona kuhala, ne? Jaz vedno povem že v naprej, da pridem okoli "neke ure", ker ne morem točno napovedati časa, kdaj bo Etienne kakal in lulal...vprašaj, ga če on lahko. Mater me razkurijo taki deci user posted image user posted image user posted image

Marsy: welcome...si pa izbrala fantastičen kraj za živet user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz imam tam hišo, vendar na žalost nisem še tam, ker jo z mojim renovirava. Sem pa kr veliko v Izoli, predvsem med vikendom. Kje pa si dobila stanovanje? Veš morda ulico?

Azzurra: če ne bi imela Liama bi se dolgočasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.6.2008 17:28:57   
amaya
 MERENDINA....te vidim user posted image javi se kaj

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.6.2008 18:50:51   
aleži
Jaz sem samo dala predlog za datum. Zame ni problema! Lahko naredimo 29.06!! Daj povejte kateri datum vam odgovarja!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.6.2008 20:31:27   
amaya
vsi razen 28.6. user posted image user posted image user posted image

Ženske pa kje ste?

Moja rožica že nina. Danes je bil pa ful težek dan....mene glava boli, Etienne je bil sam sebi tečen, Erika tudi glava boli...vsi smo v k****....Tako da sem komaj čakala, da gre Etienne spat, ker sam ni mogel niti gledat več-ampak on bi se vseeno in še vedno IGRAL user posted image Smo lepo kr v banjo namočili, pappare in ninnare...aja pa valda pravljica je pela: danes o dveh pingvinčkih, ki nista ubogala strašev in sta se zgubila user posted image . Na koncu....ne povem....nadaljujem drugič user posted image user posted image user posted image user posted image aja in valda je bila v italijanščini....da me ne peče vest, ker sem se šla vpista v minoranzo user posted image

Jaz prinesem (na piknik):
NE VEM, DEJTE MI VE POVEDAT....itak moram vse kupit, ker nimam ne vrta ne njive....lahko vam edino prnesem vodo iz Rižane in kakšnega tečnega soseda....aja in pa kakšnega ladjarja, ker zdej jih je tu okoli mene, kar nekaj, saj delajo cesto user posted image . Če kdo ne vem kdo so ladjarji, mu odgovorim naslednjičuser posted image

1. dolce user posted image : sladoled ali kaj takega....ne vem kaj jeste. Lahko kaj spackam, samo nisem ne vem kako dobra v tem. Lahko pa naredim Tiramisu user posted image user posted image user posted image
2. pijača.................................bire user posted image
3. user posted image
4. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
16.6.2008 21:15:55   
leni5
Najprej piknik...Ja, full dobro, samo kaj to je piknik za celo familjo al samo za nas babe in otroke? Ker moj bo sigurno jamral, da nobenga ne pozna... Za prinest pa mi naročte ve...lahko tudi kaj spečem.

Sirenetta, danes pa si se prav razpisalauser posted image ...si si res zaslužla še eno štellino.

Aja, tiste ki gledajo na naš forum niso vedno mamice in nosečnice, so tudi samo špije. Pozimi mi je moj povedal, da njegov sodelavec vse ve kaj pišem na RR, ker mu poroča njegova punca, ki ni ne noseča in nima otrokuser posted image . Jaz sploh ne vem, kdo je ona, tako da....bo , čudni so nekateri,

Aleži, spet mi delaš gušte s štrudlom!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
16.6.2008 21:17:57   
leni5
In vidim Aleži, da uporabljaš tudi ti tupperwareuser posted image ...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?