|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
24.6.2008 16:19:06   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Amaya! Ma imaš potrjeno diagnozo?

ne nimam, ker so se vedno nekaj jajcali

Sicer se ne spoznam, ma jaz bi kar šla k zdravniku! Kako pa to zgleda? Da te ni samo ušlatalo sonce?
ne ne ni bilo sonce.....

Kar se pa tiče pol leta strahu pred ponovitvijo, pa o tem nekaj vem, ker sem anksiozna in imam občasne napade tesnobe, ki sicer niso tako nevarni, niso pa luštni. No, zdaj se že več let ne pojavljajo v hudi obliki, tiste bolj mile pa sem se naučila kolikor toliko obvladovat. Ma vedno si mislim "kaj pa če me prime..."
poznam tudi te...so pa pri meni posledica teh napadov

Sem bila v bolnici (prej) pri neki nevrologinji, ki mi ni bila niti malo všeč. Sicer mi je dala neke tablete, me naročila za EEG in sicer čez 1 mesec, pa mi še rekla naj grem naredit še MR (magnetno resonanco) in naj se čimprej naročim, ker se čaka 5 mesecev. Ko sem pa prišla na šalter sem videla, da dela ta prava oseba user posted image in sem dobila datum....V PETEK user posted image user posted image ...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.6.2008 20:23:21   
leni5
Oj!

Kaj zdaj s piknikom? Kolko vas sigurno pride??? Sermin bi se dalo dobit, je pa treba čim prej sporočit.
Amaya, mogoče je kriva vročina, stes, vse skupaj??? Ma si jih imela že ful? Ker eni kolegici so se umirili, je imela dva v roku par let, enega celo na delavnem mestuuser posted image , zdaj pa že 10 let nič. Dej, pensa positivo!!!

Ne vem več, kaj vam napisat, meni je vroče in če nisem pod klimo čofotam pred bajto...ni mi hudega!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.6.2008 21:13:01   
amaya
ja mislim, da lahko kar rezerviraš, a ne Aleži?

dejte se javit kdo vse pride....

Torej zaenkrat:
1. amaya+user posted image +user posted image
2. aleži+user posted image +user posted image +user posted image
3. azzurra+++
4. leni +++

ne vem pa nič za Sirenetto, Marsy TUDI TI SI VABLJENA user posted image , Marty, Martino in Mixi...

ALO PUPE ZBUDITE SE.....NE MI KREPAT U TEJ VROČINI user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.6.2008 21:23:56   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ja mislim, da lahko kar rezerviraš, a ne Aleži?

dejte se javit kdo vse pride....

Torej zaenkrat:
3. azzurra+++
4. leni +++

ne vem pa nič za Sirenetto, Marsy TUDI TI SI VABLJENA user posted image , Marty, Martino in Mixi...

ALO PUPE ZBUDITE SE.....NE MI KREPAT U TEJ VROČINI user posted image

na nas računaj!user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj gre še enkrat na lov, če ne bo pa ribarnica vabila!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.6.2008 22:37:25   
amaya
[IMG]http://cdnll.img1.imagechef.com/w/080624/sampe5d12ce473817727.jpg[/IMG]

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.6.2008 22:37:47   
amaya
user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.6.2008 23:30:05   
sirenetta
Evo me, evo me user posted image

Ja piknik zame ja, torej Sire+user posted image +user posted image . 100% ja.

Aleži, če ne bo user posted image poznam eno pupo, ki ima njen tata ribarnico in lahko zrihta frišne user posted image s popustom.

Amaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate za srečo, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.6.2008 7:43:21   
aleži
Dobro jutro,

jaz in Sara greva na sprehod tatija čakat ko pride iz ulova.... nema in nema rib..... user posted image

Torej pupice, do petka sporočite in se napišite katere vse pridete,da grem v nabavo rib:
3. sirenetta + user posted image +user posted image

dajmo dajmo, da nas bo čim več in da bo piknik uspel.....

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
25.6.2008 9:46:12   
leni5
O.K. mojemu bom rekla, da jutri rezervira, al pa že zdaj pokliče sodelavca, če se da. Smo pa 4. ali celo 5.(ne vem kolko otrok točno pripeljevauser posted image ). Prinesem 2 kg čevapov za otroke oz. za rezervo, če bo ulov res slab. Upam, da bo kej, ker prav si želim papatuser posted image .
Leni+user posted image +user posted image +user posted image (+user posted image ?): 2kg čevapov
                                       pivo (Amaya si še za to, da si deliva pivo in pecivo?)
                                       Panacotta
                                       Pecivo (kaj naredim tipo sadna torta ali biskvit namazan z nutello????)
Kaj je to dovolj? Ne smemo pozabit na plastiko!!! In fajn bi blo, da kupimo kakšne vodne balončke za troke...al vzamemo kakšen plastičen bazenček.

Kaj pa Pina??? Jo katera pokliče, če pride???

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.6.2008 10:28:17   
aleži
Seznam:
1. amaya+user posted image +user posted image   (franscosko solato in namaz)user posted image  potrdi
2. aleži+user posted image +user posted image +user posted image   (ribe, plastične krožnike, kozarce, servijete, vilice, nože, vrečke za smeti, 2 omaki za na ribe in še ajvar) lahko tudi bazenček in vodne balone grem kupit), žogo in podlago za na travo...če se še kaj spomnem dodam
3. sirenetta + user posted image +user posted image   (pivo in soke) se mi zdi da si ti omenilauser posted image  potrdi
4. leni + user posted image +user posted image +user posted image user posted image +user posted image  (2 kg čevapčičev + meni bolj ustreza sadna torta)

Leni si sporočila še Evii, ker se nič več ne oglasi?
Amaya: ti pa pokliči še Mixi, Martino in Fako če prideta?

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.6.2008 10:30:28 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.6.2008 11:01:38   
leni5
Ja eviii bom jaz vprašala. Kaj nikogar ne moti, da bo moral še kaj prispevat za plac???  Sej bo max. 20 eur na družino, če še katera druga potrdi še manj.
Tam je kar nekaj sence, mi bomo vzeli še senčnik. Kako vam kaj odgovarja ura??? Vroče bo cel dan, tako da je skoraj vseeno kdaj....jaz bi čim prej...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.6.2008 11:12:28   
aleži
Za plac se ne sekiraj user posted image ,prispevale bomo!! Čimveč nas bo, manj bomo plačale!!!
Glih sem hotela vprašat ob kateri uri bi prišli? Ob 16h..... pa še za komarje za se špricat in klope imejte s seboj... upam,da jih ni tam gor. Pri nas doma so podnevi in ponoči komarjiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.6.2008 11:13:48   
pina-1
jaz še ne vem za piknik. Mogoče uletimo jaz in moje pupe. Težko verjamem da bom uspela prepričat ojega da zraven pride. Ob keri uri je eeting in kje v serinu?

Aja, i če prideo prinesem 2 škorvade doačega kruha ok???? lahko pa tudi jabolčni zavitek nardim

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.6.2008 11:16:24   
aleži
Pina-1, upam, da boš vedla do petka če prideš!! Ker tudi glede kruha, ker če ne bo treba it v trgovino user posted image  

Leni, ti res točno napiši kje je to, da vemo kam sploh prit!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.6.2008 11:17:43 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.6.2008 11:36:55   
amaya
ALORA AMAYA prinese:

francosko solato, tunin namaz, tiramisu....pa povejte če rabim še kaj za pit prinest...en senčnik imam jaz, tako da ga prinesem s sabo.
Ma kaj šele ob 16-ih, ma ne bi že prej....sej je senca gor...so drevesa...

...če ulova ne bo, mislim, da je prav da si delimo tudi strške z ribami, da ne bo brižna Aleži kupovala user posted image ....ma dej punce....se dobimo v čet ali pet in se lepo vsedemo in zmenimo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.6.2008 12:58:30   
Eviii
evo mene na raport user posted image .

torej, midva z dejanom prideva z veseljem. za možeka ne vem, ker bo mogoče delal (ima s.p. in se nikoli ne ve, kdaj more delat). sem vidla leni, da si mi pisala sms. sem te klicala nazaj, pa si bla nedosegliva. te bom poskuska poklicat še enkrat več ksno.

drugače pa midva z dejanom prneseva: mafine (upam, da ni kdo alergik na čokolado in lešnike). lahko prnesem še kake neumnosti za grickat (tipo čipse, slane palčke in podobno). in bom prnesla še vodo za pit. še kaj smo pozable?

sicer smo mi zdej malo na tesnem s časom, ker gremo v torek na švedsko in jutri in v pondeljek še morem v ljubljano delat. bom pakirala v soboto, če ne, bomo šli s praznimi valiđami na dopust user posted image ... pa sej itak imamo skori vse gor, samo cote za dejana morem vzet.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.6.2008 14:14:38   
Azzurra
LEJ TO, MENE SO SKENSLALE, KOT DA NIČ NI!!!
DOBRO DOBRO!!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.6.2008 14:15:28   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Seznam:
1. amaya+user posted image +user posted image   (franscosko solato in namaz)user posted image  potrdi
2. aleži+user posted image +user posted image +user posted image   (ribe, plastične krožnike, kozarce, servijete, vilice, nože, vrečke za smeti, 2 omaki za na ribe in še ajvar) lahko tudi bazenček in vodne balone grem kupit), žogo in podlago za na travo...če se še kaj spomnem dodam
3. sirenetta + user posted image +user posted image   (pivo in soke) se mi zdi da si ti omenilauser posted image  potrdi
4. leni + user posted image +user posted image +user posted image user posted image +user posted image  (2 kg čevapčičev + meni bolj ustreza sadna torta)

???????????????????????????????????

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.6.2008 15:01:05   
aleži

Seznam:
5. azzurra +user posted image +user posted image +user posted image  (kruh, zelenjavauser posted image ) se ne spomnem več kajuser posted image
6. evii + user posted image  +user posted image user posted image  (mufini, voda, čips....)

Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uboga moja!!!

Sem te čakala, da se ogalsiš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.6.2008 18:19:24   
leni5
Azzu, sem čakala, da se oglasiš in poveš kaj prineseš...

Jaz bi tudi prej kot ob 16h, ker tam so itak borovci in senca in vroče bo ob 16h isto kot ob 14h. In klopi (klopi za sedet, ne klopi živali!) so po strehco. Roštilj je gor (tudi pod strehco!).
Koordinate dan zvečer, ker morem točno vprašat mojega...ko ne vozim, ne gledamuser posted image ! Je pa to gozdiček točno nad tisto roza ogromno bajto na Serminu, ki se jo vidi iz hitre ceste.
Kdaj se dobimo, da točno dorečemo? Jaz imam v petek posvetovalnico za Vito v Luciji...pridem tudi v KP, ma ne vem kdaj!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.6.2008 19:23:28   
leni5
Allora: Po stari cesti, če greste iz Bertokov proti bencinski bivje, zaviješ desno za LJ in pod avtocestami na križišču ravno navzgor do vrha. Ko zmanjka asvalta, greste naprej po makadamu in pridete do točke X.

Če greste po hitri cesti, zavijete NA bencinsko Bivje in iz nje takoj desno na staro cesto in potem na križišču za ljubljano levo in pod avtocestami in na križišču ravno do vrha hriba.

Orijentacije je vrh hriba z gozdičkom in antena na vrhu. Tukaj je še link do slike za boljšo predstavo v prostoru...

http://maps.google.com/maps?t=h&hl=en&ie=UTF8&ll=45.555702,13.773177&spn=0.013432,0.026608&z=15

Ekko, to je napisal Garmin...sicer pa se lahko, dobimo pri vinakopru in gremo skupaj.
Pina, zate velja drugače, če greš od doma po hitri cesti, zaviješ na izhodu, kjer so prekrižane table za Luko Koper in takoj desno in do vrha hriba.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.6.2008 20:50:42   
aleži
Ker Leni ne more v petek se dobimo
jutri med 8.30 in 9.00 uro se dobimo v Kopru na plaži hroštoli!!!
Pridite, pa s seboj svinčnik, list,.... tiste katere ne bo, bomo že napisale kaj in kako!

Lahko nočka

a ja, evii sem te vidla ko si šla na plažo, ma me je bilouser posted image  te ustavit. V nedeljo pa te sigurno vstavim!!user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.6.2008 20:52:49   
aleži

Seznam:
5. azzurra +user posted image +user posted image +user posted image  (kruh, zelenjavauser posted image ) se ne spomnem več kajuser posted image
6. evii + user posted image  +user posted image user posted image  (mufini, voda, čips....)

Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uboga moja!!!

Sem te čakala, da se ogalsiš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj lahko katera sprinta tole!! mi ne dela tiskalnik

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.6.2008 22:00:29   
Marsy
Ojla punce!
Hvala, ker ste me lepo sprejele in celo povabile na piknik user posted image . Vašega kramljanja o pikniku sicer sploh nisem pozorno brala, ker se me itak ne tiče, pol sem pa zasledila svoj nick. Ta vikend greva na Krk, moj dragi srčno želi na ski lift (prej je bilo treba v Poreč hodit, zdaj pa tega tam ni več), naslednjo nedeljo pa je na vrsti mala selitev.

Glede informacije, da bodoča mamica dobi od občine finančno pomoč - hvala, ampak ne pride v poštev, bi pa prišla prav. Stalnega prebivališča ne bova spreminjala, saj oba upava, da bova šla lahko čimprej nazaj domov. Je pa res, da prvič slišim kaj takšnega, da tudi od občine kaj dobiš.

Ena je spraševala za stanovanje, če je opremljeno. Mislim, da je vsa oprema notri, tako da nama kaj dosti ne bo treba tovorit sem in tja. Kdo pa nama bo oddal, pa raje ne bi na forumu razpredala.

Aja no, pa hvala za kontakte od ZD v Kopru in Izoli. Mogoče mi pa celo uspe na eno šolo za starše v avgustu priti. Da bomo vedeli, kaj nas čaka user posted image .

Torej, uživajte na pikniku, teden za tem se pa priporočam za kak voden turistični ogled Izole user posted image . Drug teden moram pa še odvodit 2 aerobiki za nosečke - premierno. To bo zanimivo, nosečka preganja nosečke ;) Pol pa pridemo.

LP,
M

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.6.2008 22:05:00   
marty5
Punce samo na hitro,

Azzurra hvala za sms  - nisem utegnila napisat nazaj. Smo lutali cel dan, Jernej mi je bil že popoldan malo čuden in res - je zakuhal revež. Odkar smo doma, leži ko klada na kavču z vročino. Sicer dela zadnjo petko - je prava oteklina, tako da upam, da je le to.....ampak vam zdaj ne morem 100% povedat za piknik user posted image . Če ni prepozno, javim nekje jutri do večera, ko vidim, če je le zob, ali kaj drugega.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?