|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
10.6.2008 23:54:00   
sirenetta
Aja, pa ostale ste seveda tudi vabljene na eno kavo in na sladoled, če vas zanese na ta konec...

Na user posted image pikinik bi pa tudi z veseljem prišla; sem vprašala mojega, če bi šel lovit ribe pa je rekel, da če čmo ostat lačne potem ja...

Amaya, kaj ga šparaš za pikink?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.6.2008 15:37:18   
aleži
Evo moj recept amaya:
Pečeni ribji fileji s paradižnikom češnjevcem, bazilikoin mozzarello:
za 2 osebi
2 ribja fileja (oslič) * oljčno olje * sol in poper * 2 pesti napol prerezanih rdečih paradižnikov češnjevcev * pest sveže bazilike (jaz dam suho, je pa boljše z svežo) * mozzarello narezano na koščke * nariban sir
Pečico segreješ na 220 °C. Fileje položiš v naoljen pekač, jih pokapljaš z oljčnim oljem in soljo. Na fileje položiš paradižnike, baziliko in mozzarello. Potreseš s parmezanom, pokapljaš s še malo olja in pečeš s pokrito foljo dokler se ne naredijo cca 15-20 min (odvisno od velikosti in debeline osličev) ter potem odkriješ in čisto malo zapečeš.
Njam, si že ližem prste! Midva se vedno kregava....je tako fino!!!
Če ti pa ne bo uspelo, bom pa jaz naredila ko bo user posted image piknik!! Be, poročaj!! 

Moja Sara je danes že malo boljša. Končno mi je zaspala od jutra! Žiga pa je šel v brkine z mojini...malo mira, ker sem zaspanaaaaaa!!

Azzurra: sem vidla tvoje slikice. Nisi pa dala tiste z "plenico okoli ust"!

Včeraj smo pa bili na plaži v San simonu, nekaj utrinkov vam pošiljam:
user posted image
user posted image
user posted image
Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.6.2008 17:07:48   
amaya
Mnjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....zdej bi jedla user posted image Bom že jutri to provala.....

Danes sem se šetala po KP cel božji dan in vam povem, da sem bila prav polno zaposlena....se vidi da me ni blo par dni. Pa še našo Leni sem srečala, tako da sva danes skupaj kafetkale...

jutri grem v Milje na sejem....ne vem kaj iskat, ampak grem, tako da se vidimo kr v petek...no odvisno do kdaj boste jutri v KP.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.6.2008 17:26:47   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

jutri grem v Milje na sejem....ne vem kaj iskat, ampak grem, tako da se vidimo kr v petek...no odvisno do kdaj boste jutri v KP.

Jutri bo cel dan dež!!!! user posted image
Ko boš pa šla, se ti fullllll splača kupit kompletke (majčka+hlače)  za poke šolde. Jaz tudi hodim po stvari za Žigo za v vrtec!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.6.2008 17:27:58   
aleži
Sirenetta si on line!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.6.2008 18:49:03   
amaya
Evo, pravkar pišem 1000 post user posted image user posted image user posted image user posted image oz. odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma sem eno čvekalo jaz.

Ma Aleži: kakšen dež za enga user posted image . Ma neeeeeeeeeeeee....che palllllllllllllllllllllllllleee...to je edina kletvica, ki ni cenzurirana user posted image user posted image user posted image Joj, ma ste lepi na slikci....ma ste prav uživali. Kje ste bili? Delfin? Drugič javi in se zmenimo in gremo kar na playo...

Azzurra: pa đe si mi bila ženo danas? A si pucala? Ja tudi to nas toka. Ma jaz, ko me prime, se kar lepo vsedem in počakam, da me mine user posted image user posted image user posted image user posted image

Sirenetta: čuj, če je govora o kafetu s đelatom: pridem!!!user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.6.2008 18:49:55   
amaya
uuuuuuuuuuuuuu, sem dobila še eno štellino....user posted image user posted image user posted image ...uau...moj bo bil ful ponosen name....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.6.2008 21:10:35   
leni5
Jaz pa imam sam dve štelline in aleži tudiuser posted image ...amaya ti si piflarka, ker si dobila še eno, da veš! Še vedno pa je zadnja Sire z eno samo! Kaj je zdaj to? Šetaš ne, čvekaš niti, te bomo res prišle mi pogledat v šanbaldo!
Kakšne gušte si mi nardila aleži...kaj mi doilije lahko jemo morske sadeže (škampi, školjke), ne a? Kaj pa kalamare?
Jaz sem danes prišla s sprehoda domov ob 17h, sem postala kot ti amaya. Sem se še znebila kuhanja in smo šli na pizzo. Stanovanje pa kot da bi padla bomba...tako da jutri spet Fata čistačica!

Uživajte!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.6.2008 21:40:54   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image evo razsaja moja bolezen: klatenje in čvekanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.6.2008 22:11:05   
Azzurra
il pjesmom umjesto jaaaaukaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=rgjSNUg492M

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.6.2008 8:48:17   
aleži
Azzurra: link si oglej

http://www.rtvslo.si/play/vroci-stol/ava2.15866775/
Amaya: lep nakup!! pa poročaj kako je bilo!!

Leni: lepo, da si pohajala in postala kot amaya.
Mi smo v redu. Kašlja zdaj boljše, nosek je še, jutri pa cepljenje odpade. Dokler ne damo skozi cepljenje drugi teden, se ne vidimo!user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 12.6.2008 8:50:26 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.6.2008 9:33:03   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Jaz pa imam sam dve štelline in aleži tudiuser posted image ...amaya ti si piflarka, ker si dobila še eno, da veš! Še vedno pa je zadnja Sire z eno samo! Kaj je zdaj to? Šetaš ne, čvekaš niti, te bomo res prišle mi pogledat v šanbaldo!
Kakšne gušte si mi nardila aleži...kaj mi doilije lahko jemo morske sadeže (škampi, školjke), ne a? Kaj pa kalamare?
Jaz sem danes prišla s sprehoda domov ob 17h, sem postala kot ti amaya. Sem se še znebila kuhanja in smo šli na pizzo. Stanovanje pa kot da bi padla bomba...tako da jutri spet Fata čistačica!

Uživajte!

Školjke (morske sadeže) in škampe definitivno da ne!!!!!!!!!!!!!!!! Druge ribe: škombre, sardele, sipe, kalamare,... jaz jih jem!! Ne morem brez rib, saj sem izolanka!!!
Koliko je fata danes kaj naredila? Pri meni fata malo štrajka, je vreme krivo!!! Ne bo nič evrčkov dobila!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 12.6.2008 9:34:02 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.6.2008 10:48:02   
leni5
pa kaj ste to za ene linke prileple? O.k. jugo nostalgija še, še...ma Aleži...une mone sem na žalost že gledala po TV in ne vem al bi blo boljše se jokat od smeha zaradi izjav al jokat od žalosti, kaj je s temi tipi! Tako nizkotnih in nezrelih izjav za kvazi politike še nisem slišala...

fata tudi pri nas štrajka...surfam po internetu in sem si ravnokar rezervirala dopust v Olimijah. Za nas, ki imamo dva otroka pod 5 let je precej ugodno...pa še kuhat mi ne bo treba in pospravljat!!! Prvič je to zame od kar imam otroke, ker drugače smo bli vedno vapartmaju. Ma letos bi bla pa res rada malo komot!

Aja za ribe mi je jasno, da jih lahko jem, za kalamare nisem bla sigurna (si jih naredim za vikend), kaj pa škampiči? Imam v glavi da so tudi alergeni, ma nisem sigurna.

< Sporočilo je popravil leni5 -- 12.6.2008 10:58:35 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.6.2008 11:38:55   
aleži
Leni, kdaj pa greste uživat? Mi še dober 1,5 m pa gremo na Mali lošinj.

Pripela sem link za Azzurro, ker je rekla,da ni gledala. Jaz sem ga šele včeraj po PC, ker nisem gledala po TV. So pa res nizke padale!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 12.6.2008 11:40:14 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.6.2008 13:45:35   
Azzurra
za punčke: rdeči, beli, roza, bež, svetlo zeleni, rumeni, vijola, rjavi, črni, na pike, na poke, na češnjice, na jagode, na limonce, na melonce, na banance, na zvezdice, na mašnice, na metuljčke, na frufru, na levo, na desno....NEMA DA NEMA....

za fantke: ene modro oranžne in čaaaaaaaau.

superge, namreč.
user posted image

pa to je neviđeno. evo, in če človek nebi verjel lastnim očem, lahko verjame prodajalki (se poznamo, pa sama prizna), da za en model dekliške obutve dobijo tudi po 50 različnih barv in vzorcev,  za fantke pa po eno barvo. ma za se zjokat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
12.6.2008 15:46:21   
Azzurra
rasta druže user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=yUBpPGwxmJE

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.6.2008 15:49:35   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

il pjesmom umjesto jaaaaukaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=rgjSNUg492M

ma uauuuuuuuuu...so mi šle prav kocine gor user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kje si ti šulne kupovala?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
12.6.2008 15:49:39   
Azzurra
koreja druže user posted image user posted image user posted image  jz bom krepala od smehaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=P2m3z2S2lOo

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
12.6.2008 15:55:03   
Azzurra
ma u cicibanu

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
12.6.2008 15:56:39   
aleži
uauuuuu, smo vse gor.

V cicibanu sem mu jaz kupila in so imela kar veliko izbiro. BOOO!! Lahko jih nimajo več?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.6.2008 16:37:20   
amaya
ma sem vas falila: sem gledala bičikliste, ki so šli mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.6.2008 17:08:46   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Sirenetta si on line!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, sem bila on line dokler se tista mala tečnoba s5 ni spomnil, da nekaj rabi...ni miru. Včeraj je sploh bil tečen kot vreme in danes tudi.

Ja, dej pridte na đelat in kufe! Prvih 5 dobi dvojno porcijouser posted image user posted image user posted image . Če boste čakale mene da pridem kam, si fa notte... Razen, če katera šetka popoldan ali proti večeru, ko so avti tistih ki delajo (mama, moj) doma in sem tudi jaz mobilna!

Res, ste dobrodošle, bom vsaj imela malo ženske družbe, ki tle s to malo in s ta veliko tečnobo se mi že meša user posted image user posted image user posted image , moj mobi imate vse razen aleži se mi zdi, pokličte in vam dam koordinate user posted image .

No, đelat čaka na lačna usta! user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.6.2008 19:02:27   
amaya
alo se bomo zmenle, rezervirale kurjero in gasa na đelat

Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.6.2008 20:59:46   
aleži
Allora si kej kupila?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.6.2008 8:50:10   
leni5
Kje ste danes? Na sončku sigurno ne, kaj na gelatu pri Sirenetti?

Jaz imam danes po porodni servis na hribu v Izoli, pa Taja ima plesne...tako da bom spet pohajala cel dan. Samo, da ne bo dežjauser posted image !?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Povečanje košarice
tina202

Ali so se vam povečale prsi med dojenjen?

Ne (16%)

Da (35%)

Da, že pred porodom (49%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!