Azzurra
|
Lara Croft - Kaj ti si v tudi še v Trenti, ne? Kam se pa gremo slikat za Quaranta? Ke lep dan je bil tisto, ga ne bom pozabla nikoli. Je blo oktobra, na Vršiču pa sneg, smo se ustavli na cesti pod mus, ker so nas blokirale neke ovce in pol smo šli jest - o bog pomagaj - PERUTNIČKEEEEEE Ma lep dan je bil, no, glih pravi za rojstni dan. VRRRTEC!!!! Pina, čaki malo, kdaj si ti vpisala ano in ali si že dobila odločbo???? Jaz sem Dašo vpisala ko je bila stara 1 mesec, preden sem pa rodila pa sem bila na upravi, ker sem za Liama spreminjala podatke na prijavi in sem vprašala, če lahko vpišem že kar nerojenega otroka pa so mi rekli, da naj pošljem prijavo, ko rodim (kar sem naredila) in da naj ne računam, da bo sprejeta za februar 2009, pač pa za september 2009, kajti med letom naj nebi bilo prostora! Nisem pa dobila še nobene odločbe! Ma če za februar ne bo sprejeta, ali moram jaz posebej napisat še eno prijavo za september? Tega viš, pa mi ni povedala... Pa kaj nisi ti tam blizu župana neki v giru? Nebi ti malo njemu namignila, saj ima tudi sam 3 otroke... PLAŽA - uh, mission impossible. Glede na to, da moj itak dela cele dneve, težko verjamem, da bi jaz sama z obema hodila na plažo. Je preveč stimulansov za Liama, bi ga morala stalno vlečt iz vode, Daše pa ne morem pustit same. Ma kdaj začnejo razumet, da NE pomeni NE? Pa ne mi zdej, da je to stvar vzgoje itd, ker mislim, da mi z njim nič ne popuščamo in po 100000000krat povemo, da tega se ne sme, pa ne neha. Oz. neha, ko mu postane nezanimivo. Zadnjič sem dobila servirano, da "tvoj je pa TAK, moja se takoj ustavi...",kar je absolutno res, samo je pa tako, da ona niti nikamor ne gre, valda se nima za kaj ustavit. Sta si pač različna, jaz nebi rekla, da je moj zaradi tega nevzgojen, tista punčka pa biser vzgoje! Verjamem, da se bo to še pokazalo, ne vem pa kako in me niti ne briga primerjava! No zdej sem iz plaže naredila še vzgojni problem. Na plažo pa ne maram hodit že od tistih let, ko človek začne opažat razlike med telesnimi karakteristikami. Je blo že lepše ko se nismo obremenjevali ko smo bili otroci. Se pač ne počutim dobro v svojem telesu in mi je plaža breme - pa ne mislim, da me drugi gledajo - JAZ se ne počutim dobro. Morda bi Fabjan kaj priskočil na pomoč Hočem nove joške. LIKANJE - sem že skoraj pri koncu, sem si vzela pavzo za kafe.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|