|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
5.6.2008 10:58:12   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Kaj ve se boste hodile kaj kopat zdej ko bo kone vrtca z otročki? Kam pa? Bi se lahko šle kdaj skupi da se večji skupaj igrajo, tamali in me pa čvekamo.

Jaz bom sigurno hodila ali v Izolo k delfinčku saj tam imam blizu starše ali pa v Žusterno ali KP in na HR ob nedeljah z user posted image . Ni problema, se bomo lahko zmenile!! Žiga ostane doma cel julij in avgust, tako, da bomo bili na plaži že zjutraj po 8.00 uri in do kakih 10.30-be, odvisno od vročine.
Kaj pa ti, boš imela Ano doma čez poletje?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.6.2008 11:32:17   
Azzurra
Lara Croft - Kaj ti si v tudi še v Trenti, ne? Kam se pa gremo slikat za Quaranta? user posted image user posted image user posted image  Ke lep dan je bil tisto, ga ne bom pozabla nikoli. Je blo oktobra, na Vršiču pa sneg, smo se ustavli na cesti pod mus, ker so nas blokirale neke ovce in pol smo šli jest - o bog pomagaj - PERUTNIČKEEEEEE user posted image user posted image user posted image  Ma lep dan je bil, no, glih pravi za rojstni dan.

VRRRTEC!!!! Pina, čaki malo, kdaj si ti vpisala ano in ali si že dobila odločbo????
Jaz sem Dašo vpisala ko je bila stara 1 mesec, preden sem pa rodila pa sem bila na upravi, ker sem za Liama spreminjala podatke na prijavi in sem vprašala, če lahko vpišem že kar nerojenega otroka pa so mi rekli, da naj pošljem prijavo, ko rodim (kar sem naredila) in da naj ne računam, da bo sprejeta za februar 2009, pač pa za september 2009, kajti med letom naj nebi bilo prostora! Nisem pa dobila še nobene odločbe! Ma če za februar ne bo sprejeta, ali moram jaz posebej napisat še eno prijavo za september? Tega viš, pa mi ni povedala...
Pa kaj nisi ti tam blizu župana neki v giru? Nebi ti malo njemu namignila, saj ima tudi sam 3 otroke...user posted image user posted image

PLAŽA - uh, mission impossible. Glede na to, da moj itak dela cele dneve, težko verjamem, da bi jaz sama z obema hodila na plažo. Je preveč stimulansov za Liama, bi ga morala stalno vlečt iz vode, Daše pa ne morem pustit same.
Ma kdaj začnejo razumet, da NE pomeni NE? Pa ne mi zdej, da je to stvar vzgoje itd, ker mislim, da mi z njim nič ne popuščamo in po 100000000krat povemo, da tega se ne sme, pa ne neha. Oz. neha, ko mu postane nezanimivo. Zadnjič sem dobila servirano, da "tvoj je pa TAK, moja se takoj ustavi...",kar je absolutno res, samo je pa tako, da  ona niti nikamor ne gre, valda se nima za kaj ustavit. Sta si pač različna, jaz nebi rekla, da je moj zaradi tega nevzgojen, tista punčka pa biser vzgoje! Verjamem, da se bo to še pokazalo, ne vem pa kako in me niti ne briga primerjava! No zdej sem iz plaže naredila še vzgojni problem. Na plažo pa ne maram hodit že od tistih let, ko človek začne opažat razlike med telesnimi karakteristikami. Je blo že lepše ko se nismo obremenjevali ko smo bili otroci. Se pač ne počutim dobro v svojem telesu in mi je plaža breme - pa ne mislim, da me drugi gledajo - JAZ se ne počutim dobro. Morda bi Fabjan kaj priskočil na pomoč user posted image user posted image user posted image   Hočem nove joške.

LIKANJE - sem že skoraj pri koncu, sem si vzela pavzo za kafe.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.6.2008 11:53:47   
amaya
Ma Azzurra, sej zato pa smo me zraven, ne???????? Pa zakaj so prijatelji, če ne zato, da ti počuvajo malo otroka user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, jaz pa nisem niti še začela likat user posted image user posted image user posted image user posted image ...Voglia di nonj far nienteuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče tvojega Liama: punca, to je karakter, pa se lahko ti na trepalnice postaviš user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.6.2008 12:12:12   
aleži
O punce moje, jaz sem danes končala z likanjem in pospravljanjem  in kosilo sem že skuhala- mineštro! Sem imela srečo, da mi je spala 2,5 ure tako, da sem vse na brzino naredila.
Zdaj pa tipkam z enim prstom, ker jo držim!

veste kaj, do zadnjega ne bomo vedle, če so naše sprejete v vrtec da ali ne!! -Kaj pa v Izoli, ki ne vejo kako bo?????? to je grave!!!!! Saj se je Amaya ponudila in bo odprla s.p. za varuško, če katera ne bo doboila! ma ne bodo lahke!!user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.6.2008 12:24:04   
marty5
Ojla,

kar se vrtca tiče: mi smo Jerneja v izolo vpisali in še čakamo, ravno zaradi vse te štorije s svetniki in županom. Ma neuradno bodo baje vsi sprejeti, ki so pravočasno oddali vlogo.
Matijo pa šibam vpisat takoj, ko dobim rojstni list in sicer kar za september 2009, ker prej dvomim da bom dobila in pa tudi raje vidim, da gre s 15. meseci. bomo poštukali z dopusti in bo.

Plaža: hm hm, jaz tudi ne vem, kako se bom letos dala v kopalke user posted image . Celulit, strije user posted image user posted image user posted image . Bom kr enodelne nosla....Mi smo tudi študirali, kam bomo hodli. Sicer jaz zelo rada hodim na HR na Punto, Katoro, ampak ob vikendih smo se parkrat vozili nazaj 2 uri in več, kar pa je že samo za jerneja blo too much, kaj šele za malega dojenčka. pa tudi mojega več ne prepričam v take avanture....Jernej se drugače ful rad kopa na koprski plaži. San simon pa je ena velka ščavnica....

Kdaj razumejo NE? Eni vedno, eni pa še pri 30. ih ne user posted image user posted image user posted image . Moj Jernej razume oz. boljše da rečem HOČE RAZUMETI NE, šele ko se tako derem in grozim, da me pol Kopra sliši user posted image .

Danes pride moj jernej končno domov in bomo prvič vsi 4je skupaj. Bomo vidli, kako bo šlo prvo srečanje bratec z bratcem (tistega v P niti ne štejem, ker je bilo porazno - Jernej je hotel takoj domov, niti stisnit se ni hotel k meni jaz pa dobesedno v jok in so mogli zaradi mene it, ker je tudi jernej že imel polne oči solz...skratka tragikomedija user posted image ).

Jaz čakam kosilo - ta teden še mama kuha. SEm pa skozi takoooooooo lačnaaaa, da je groza. Pozzo senza fondo user posted image ...

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.6.2008 12:26:18   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Kaj ve se boste hodile kaj kopat zdej ko bo kone vrtca z otročki? Kam pa? Bi se lahko šle kdaj skupi da se večji skupaj igrajo, tamali in me pa čvekamo.

Jaz bom sigurno hodila ali v Izolo k delfinčku saj tam imam blizu starše ali pa v Žusterno ali KP in na HR ob nedeljah z user posted image . Ni problema, se bomo lahko zmenile!! Žiga ostane doma cel julij in avgust, tako, da bomo bili na plaži že zjutraj po 8.00 uri in do kakih 10.30-be, odvisno od vročine.
Kaj pa ti, boš imela Ano doma čez poletje?

user posted image user posted image user posted image Ano bom mela doma kar do marcauser posted image user posted image user posted image
Mio bom pa mela doma celo poletjeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.6.2008 12:31:45   
pina-1
jaz nisem še nič dobila, ampak sem klicala v vrtec, ker sem rabla informacijo kako se zmenit za poleti za Mio. In tista "prijaza" gospa mi je rekla, da naj o vrtcu sne sanjam, ker jih je samo v vrtcih semedela 32 preveč za september 2008. Baje da nikjer na obali ni enega prostega mesta. NE v Izoli ne KOpru ne Piranu.
Sem kliclala tudi v službo ( sem ja pri županu v službi) in os mi samo potrdili, da je naval. Mi je pa rekla, da septembra noben otrok ne bo ostal venih. NEkje bojo odprli dodatne skupine.

Samo se pa ne strinjam s tem, da med letom ne spejemajo otrok. Kaj tisti otroci, ki so rojeni med letom in ki nimjo nonotov so kaj manj vredni, da ne dobijo vrtcauser posted image user posted image  

mah

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
5.6.2008 12:41:37   
aleži
Ops. Pina, sem malo zamenjala z imeni!!! sem mislila na Mio!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
5.6.2008 12:51:11   
Azzurra
ŽENSKE MOJE!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SM RAZBILA PEGLO!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
****mu kako sem srečna!!!!!!!!!!!!! Ma miljonkrat sem jo tela zabrisat nekam, ma sej veste, ne moreš kar tako! Ma zdej sem se spotaknila ob likalno mizo in je ŠLAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  UAHHA HAAAAAAAAAAA!
Ma sm kontenta!!! Končno grem "lahko" kupit drugo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.6.2008 12:52:14   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

ŽENSKE MOJE!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SM RAZBILA PEGLO!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
****mu kako sem srečna!!!!!!!!!!!!! Ma miljonkrat sem jo tela zabrisat nekam, ma sej veste, ne moreš kar tako! Ma zdej sem se spotaknila ob likalno mizo in je ŠLAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  UAHHA HAAAAAAAAAAA!

Ma kaj me cenzuriraaaaa kaaaaaaaaaaaaaaj???!!! Kaj une zvezdice, kaj? Chiamiamo le cose con il proprio nome::::: j.e.b.e.m.m.u....ha ha haaaaaaaa

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.6.2008 14:55:00   
pina-1

Ma kaj me cenzuriraaaaa kaaaaaaaaaaaaaaj???!!! Kaj une zvezdice, kaj? Chiamiamo le cose con il proprio nome::::: j.e.b.e.m.m.u....ha ha haaaaaaaa

bravo azzurra, zdej ti vsaj likat ne bo treba. dokler ne greš po novouser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.6.2008 15:09:43   
aleži

bravo azzurra, zdej ti vsaj likat ne bo treba. dokler ne greš po novouser posted image

Čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image  zdaj si pa nabavi takega, da bo sam likaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
5.6.2008 16:18:05   
pina-1

Čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image  zdaj si pa nabavi takega, da bo sam likaluser posted image user posted image user posted image user posted image

azzurra ti kar eno deklo nabavi ki bo likanlik s sabo prinesla in peglalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.6.2008 16:18:39   
aleži
Sem ravno nekaj dobila o nas:

Ženske so kot...
(glavne resnice so označene z modro barvo)

Ženska je kot avtomobil:

-ko se odločiš za vrhunski model, je na tržišču že boljši!
-boljše kot izgleda, dražje je vzdrževanje.
-ko končno kupiš v se dodatke zanjo, ti jo kdo nabije od zadaj.

Ženska je kot ljubka živalca:
prijetno se je z njo igrati, dokler te ne ugrizne.

Ženska je kot goba:
Lepša je, bolj je strupena.

Ženske so kot košarka:
ali zabijaš ali polagaš.

Ženska je kot kondom
, več v tvoji denarnici kot na tvojem korenjaku.

Ženska je kot avtomobilska guma:
Napumpana, brez profila in vedno pripravljena, da koga povozi!

Ženska je kot ročna bomba:
kjerkoli 'eksplodira', povsod je kaos potem.

Ženska je kot živa meja:
če je ne neguješ, se zarase k sosedu.

Ženska je kot oblak:
če se preseli drugam, bo mogoče še lep dan.

Ženska je kot kravata:
vzameš si jo v slabi svetlobi, potem pa te stiska okoli vratu.

Ženska je kot telefon:
velikokrat je zasedena, ni redkost, da je zvezana z napačno številko, da o vmešavanju tretje osebe v linijo niti ne govorimo.

Ženska je kot orkan,
ko pridejo, so divji in vznemirljivi, za sabo pa pustijo le opustošenje.

Ženska je kot trdnjava:
spoznaš jo šele, ko jo osvojiš.

Ženske so kot žabe:
stalno kvakajo in se bojijo štorklje.

Ženske so kot sadje.
Komaj postanejo zrele, je že črv v njih.

Ženska je kot država:
svojo je treba zavarovati pred zunanjimi vplivi.

Ženska je kot fičko:
če ne kuha, nekaj ni v redu.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.6.2008 19:02:27   
Marsy
Oojlaa!

Pa se vam spet oglašam, zdaj ko je 100% na tem, da se bo treba selit 'na morje'. Moj dragi se zdaj že en teden vozi v službo iz Kamnika v Koper, od doma gre ob 6h zjutraj, domov pride okrog 19.30, ves utrujen, skupaj pojeva in pol en dva tri zaspi - in to je njegov dan. Tako res ne gre. Jaz do 3.7. delam, pol pa se seliva. Sam prej je treba stanovanje dobit!user posted image  Torej - če se od kje pojavi kakšna informacija, z veseljem sprejmem!

Vsekakor čestite Marty za naraščaj!

Vidim, da ste že kar mamice in da imate mal težavic za na plažo. Se javim za pomoč - jaz čez poletje itak ne bom imela kaj početi, na plažo bi pa z veseljem hodila, pa ne sama. user posted image  Pa še veliko vprašanj imam; kje in kakšen voziček kupiti, pa nosečniška oblačila, pa kaj vse se sploh rabi itd. itd. Če me ne boste prej domov spodile user posted image .

Mal sem preletela še vaše klepetanje - sklanjanje: moška imena, ki se končajo na -a (Luka, Miha, Mitja, Žiga, ...) se lahko sklanjajo kot žensko ali moško ime. Torej Žiga, Žige, Žigi, Žigo, o Žigi, z Žigo ali Žiga, Žiga, Žigu, Žiga, o Žigu z Žigom. (sem učiteljica, pa se še neki slovenščine spomnim ;)

Glede hujšanja imam pa tudi rešitev (pa ne želim delat reklame). Jaz sem se pred nekaj leti precej ukvarjala s Herbalifeom, pol sem nekaj let samo 'jedla', zdaj se bom pa spet mal vrgla v to, ker je več časa. Poznam dobro, imam zelo dobre izkušnje, tako v nosečnosti (ne samo svoje; lahko rečem, da nimam nobenih nosečniških težav, kri super, počutje tudi...) kot izgubljanje teže in celulita po porodu ali na splošno. Torej - če bo katero zanimal, lahko tudi kaj na to temo rečemo. Drugač pa sem inštruktorica aerobike in pilatesa, tako da znam tud kaj na to temo priporočit.

Torej - upam, da se res vidimo, da ne bom osamljena od julija dalje user posted image .

LP,
M

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.6.2008 20:58:41   
aleži
Marsy, končno si se spet ogalsila. Na žalost, sem že vprašala 2 osebi kateri oddajata in imajo zasedeno. Tako, da nisem oz. nismo pozabile spraševat, ampak bo "težka". Skoraj najboljše je, da greš po Salomonov oglasnik, na kakšno agencijo ali pa na internet in klicarit in klicarit,.... mogoče boš imela kaj več sreče kot z nami!!! user posted image
Najlepša hvala ti tudi za sklanjanje. Bila sem v dvomih za napis na torto Žigi ali Žigu za 3. RD, ma sem vseeno dala Žigu za 3. RD!!!
Za Herbalifeon pa prvič slišim. Sem pa vtipkala na google in mi je vrglo,da je to napitek za hujšanje. Jaz bom potrebovala ja kaj takega, da izgubim še kakšen kilogramček. Za enkrat morem jesti, ker jo dojim... lahko pa vseeno kaj več napišeš... ne bo nič škodlo nam!!
Super, pol imamo babysiter za na plažo!!!!!!! samo, da ne bomo slučajno te potem mogle me peljat v porodnišnico rodit!!!user posted image user posted image

Zdaj pa grem, ker morem dat še Žigo spat.... mama me že kliče.... joj, magari, da bi kdaj tata klical!!!! Ja azzurra, imamo nasprotno!!!!user posted image

Kaj potem jutri se vidimo kaj v SN ali HM? Jaz grem sigurno!!!

Lahko nočka

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.6.2008 21:02:15   
Azzurra

Zdaj pa grem, ker morem dat še Žigo spat.... mama me že kliče.... joj, magari, da bi kdaj tata klical!!!! Ja azzurra, imamo nasprotno!!!!user posted image

Kaj potem jutri se vidimo kaj v SN ali HM? Jaz grem sigurno!!!

Lahko nočka

Kaj govoriiiiš aležiiii???? Sej sem ti rekla koga je danes zjutraj klical moj Liam...mater kakšne jih poka ta mulo..user posted image user posted image user posted image .....

....da povem še ostalim. Jaz sem hranila Dašo, tata se je odpravljal v službo, pupo kao spi v sobi in nenadoma se iz sobe čuje: KRALJICA MORTADELA......KRALJICA MORTADELA........KRALJICA MORTADELA.........

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.6.2008 21:07:00   
Azzurra
Se čujemo jutri, jaz se prilagodim, lahko SN, lahko HM.

Sm pa tako kontenta da je stara čarovnica Rowenta vzela konec, uh. Ker zdaj grem kupit parno postajo! Ne bom več peglala 3 ure en stroj, ne, ne in ne, pika! Kolkokrat sem jo grdo gledala in grozila, da jo bom zabrisala v steno, ma nisem imela muda! Evo, danes pa sem jo! Po pomoti, ma ni važno!!! Ha haaaa haaaaaaa!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.6.2008 21:08:54   
Azzurra
Marsy - pa ti si multifuncitonal!!! user posted image user posted image user posted image  učiteljca, fizkulturnica, svetovalka za hujšanje, žena, nosečnica in bodoča mamica. Bravo! Jaz sem tudi vprašala, pa zaenkrat nisem imela sreče. Pa se ne spomnem, če še kdo oddaja, to me jezi.
Sicer pa če karkoli izvem, ti javim.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.6.2008 21:26:06   
amaya
Marsy:  user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj...pa valda da bomo kofetkale. kar se tiče hujšanja sem definitivno zraven, čeprav opažam, da kar sami grejo ti kg....joj, celulita je pa za prodajat....sem kot grm pomaranč user posted image user posted image ....pa kaj čem....sej bo šlo tudi to....UPAM

Azzurra ups. KRALJICA MORTALDELA user posted image user posted image user posted image user posted image : bi mogla meni rčt, bi ti jaz peglo zabila nekam...drugič samo vprašaj, pa zopet ponavljam: pa zakaj so prijatelji, če ne za to, da ti peglo razbijejo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
5.6.2008 21:41:11   
leni5
Ma ni videt, da ste kaj dosti pucale danes!? Ste bolj čvekale tle na ringarajiuser posted image ! Azzurra, vi ste pa res ena zabavna familja...ti se obmetavaš z likalniki, tvoj sin sanja o mortadeli, kaj te še čaka z Dašo?
Marsy, herbalife pa poznam, moja sestra je po prvem porodu (16 let nazaj) shujšala 13 kg, samo se mi zdi, da je kar draga ta zadevica, ne? Za stanovanje, pa ti žal ne morem pomagat, poznam samo take, ki oddajajo študentom in polrti turistom.

Kaj pol? Jutri se vidimo, ne?!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.6.2008 7:42:34   
Marsy
Dobro jutro!
Mogoče nama rata dobit stanovanje v Portorožu, danes izvem. user posted image  Včeraj me je kar fejst zvilo, kako bo to šlo. Sem se veselila poletja, ko bom imela dopust in se bom družila s prijateljicami, ki imajo otročke, zdaj bom pa 150 km stran od 'vseh'. Prej sem pa lahko vsako leto vsaj en mesec preživela v Fiesi, kjer smo imeli prikolico (ne vem, zakaj smo jo lani prodali...), pa je bilo hudo it domov, stran od morja. Nikoli ni prav a ne.
Mal me je strah zato, ker sem navajena skos šibat sem in tja (služba, aerobika na dveh koncih, zvečer šele domov), zdaj bo pa kar naenkrat časa na pretek in v bistvu bolj kot ne bolj umirjeno vse skupaj. S tem tednom se mi je zaključila aerobika - zdaj ne vodim več, ampak 'treniram' zase, ampak je kar naenkrat full časa user posted image .
V glavnem, verjetno prideva prvi vikend v juliju v vaše konce, pa se bo treba znajt.

Drugač pa za Herbalife - to NI shujševalni napitek. Gre za veliko različnih dodatkov k prehrani - ni samo napitek. Glede na to, kaj bi kdo rad dosegel pri sebi, se mu naredi načrt. Da se pridobiti na teži, da se shujšati (to je ponavadi najbolj odmevno - z napitkom nadomestiš 2 obroka na dan), da se izboljšati probleme s kožo, slabokrvnost, urediti težave s sladkorno boleznijo. Sploh doječe mamice pravijo, da imajo veliko več mleka pri tem otroku, ko dodajajo tudi HL kot pri prejšnjem. Sam da se razumemo - da to po definiciji ni nek shujševalni napoj. Jaz to jem, ker vem, da s tem dobim vse snovi, ki jih telo potrebuje. O tem bi res še lahko pisala, pa se mi zdi, da ta forum ni ravno za to. Če vas bo kaj zanimalo, me boste vprašale. Bo kmalu priložnost.

Zdaj vas moram mal spremljat na forumu, da vas mal spoznam, ko sem uletela kar takole user posted image . Torej, se beremo.
LP,M

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.6.2008 7:44:51   
pina-1
jutro, kdaj se pa danes dobite in kje?? če se mi bo dalo mogoče uletimo z Ano čeprav se mi po tem dežju ne da okoli rinituser posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.6.2008 7:54:06   
aleži
ker vzunaj dežuje, bi bilo dobro,da se dobimo v HM, čeprav ga odprejo ob 9h. Bova bili prvi pred trgovino!!user posted image user posted image  in čakala kot na škonte!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.6.2008 8:06:03 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.6.2008 7:57:47   
Lara Croft

Lara Croft - Kaj ti si v tudi še v Trenti, ne? Kam se pa gremo slikat za Quaranta? user posted image user posted image user posted image  Ke lep dan je bil tisto, ga ne bom pozabla nikoli. Je blo oktobra, na Vršiču pa sneg, smo se ustavli na cesti pod mus, ker so nas blokirale neke ovce in pol smo šli jest - o bog pomagaj - PERUTNIČKEEEEEE user posted image user posted image user posted image  Ma lep dan je bil, no, glih pravi za rojstni dan.

user posted image user posted image A glih trenta si imela..... ful kul...user posted image user posted image Ja, tudi jst sem še v trenti..... Še letos in ceeeeeeeeeeeeeeelo drugo leto.... user posted image

Pa še neki mi povej.... kaj pr oštji ti je pa gegla naredila, da si jo razbila? user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Samozadovoljevanje
binyy

Ali se samozadovoljujete?

da, z roko (65%)

da, z umetnim penisom (9%)

ne (24%)

ne znam (2%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!