|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
6.6.2008 13:55:47   
Azzurra
A kaj mi je pegla naredila? user posted image user posted image user posted image  Ma to je samo dobra škuža za končno kupit eno pravo - likalno postajo! (sem nagledala ma kaj ki koštajo uko iz glave, ma zdej bo treba, ne? user posted image user posted image user posted image )

Si izbrala ime za pupo?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
6.6.2008 21:44:43   
amaya
joj...mi smo danes cel dan klatli. Sem prišla domov ob 7 zvečer....moji noni bi se zmešalo....že ko me je klicala in ugotovila, da nisem še doma, sem čakala: ma kdo bo pa GOSPODINJIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ne vem....mogoče kakšna, ki ima več časa kot jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
7.6.2008 13:41:50   
aleži
Kako ste kaj danes? Krasno vreme pri katerem se ne ve, če bo padalo ali sijalo sonce.
Mi danes pečemo user posted image . A ja, kdaj se zmenimo zauser posted image piknik ?
Katero soboto ste kaj fraj? Morem samo mojega spakirat s čolnom jih ulovit? A je kakšen mož zainteresiran jih lovit z njim??

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
7.6.2008 15:16:18   
Lara Croft
Sva izbrala, ja... user posted image

Jaz sem si pred kratkim omislila likalno postajo..... po drugem likanju je namesto pare začela tečt ven voda..... so mi jo popravljali 44 dni.... pridem domov.... teče ven voda.... matr sem se zazkurla..... sem jo nesla tja in je nečem niti več videt..... pa tudi ful prostora mi je vzela.... sem si spet kupla navadnega.... user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
7.6.2008 15:17:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Morem samo mojega spakirat s čolnom jih ulovit? A je kakšen mož zainteresiran jih lovit z njim??

Kaj lahko grem jaz? user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
7.6.2008 15:19:19   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Morem samo mojega spakirat s čolnom jih ulovit? A je kakšen mož zainteresiran jih lovit z njim??

Kaj lahko grem jaz? user posted image

Ti raje jih pridi pojest!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1231
7.6.2008 21:32:33   
Lara Croft
Ne rabiš mi dvakrat rečt..... hihihi... jaz sem ku cigo.... sam povej, kam nej pridem in kdaj...user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.6.2008 19:53:12   
Azzurra
prova uno due

Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.6.2008 19:53:27   
Azzurra
aha dela

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.6.2008 21:22:54   
aleži
hjzhkdtk

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.6.2008 21:24:58   
aleži
Za pop..................... kar sem napisala že 2x mi ni poslalo!!

Jutri se vidimo v Kp na sončku?user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.6.2008 7:36:35   
amaya
nema sončka Aleži....včeraj je pa RR nagajal....sem bila prou user posted image user posted image user posted image user posted image ....RR ne dela, po TV nič....Erik bolan....mali spi....PA KAJ NAJ DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.6.2008 10:54:35   
mixi
ojlla čvekice

Kako ste kaj? Jaz ravno kar prihajam z dopusta iz bolnice sem preživela tam 4 prekrasne dniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
In to povrh vsega še brez moje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No ma smo preživeli ker itak so ugotovili da imam virozo in imam že 14 dni vročino in ker imunski sistem ne dela je tako. Pa so me poslali domov, tamala je že 2 tedna prehlajena in ji čistimo noska še dobro da so italjani pametni in da majo kremico za dojenčke ki jim namažeš pod nos preden jejo.Nos se jim odmaši in ko jejo pojejo vse mleko in miške - bljak ke škifo ma vsaj pomaga. No ne bom nakladala preveč se vidimo ko bom zdrava ker se moram baje full pazit in to je to. Pa lep pozdrav vsem.

Amaya vidiš sem se potrudla pisat velike začetnice, pa tudi vejice sem dodajala, itd...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.6.2008 14:54:23   
leni5
Mixi, vidim, da tudi vedve nimate sreče z zdravjemuser posted image ! Upam, da si o.k. in da bo tvoj imunski sistem spet zalaufal! Mi smo Viti, ko je bila prehlajena kupli aspirator za šmrklje v baby centru...sicer zgleda vse skupaj grozno, ampak nosek super ščisti!  Ti želim, da bi bile vse tegobe hitro mimo!

Mi pa smo neverjetni...Vita je dobila vodene koze, kljub temu, da polno dojim in sem jih že prebolelauser posted image . Na srečo nima vročine in je koz malo, danes je 4. dan in se že sušijo! Ma kaj lahko??? Ta otrok je bil v enem mescu večkrat bolan kot Taja v prvih dveh letih! Sem se odločla, da jo cepim za rota virus, ker z njeno srečo ga bo fasala...

Upam, da ste vsi ostali zdravi!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.6.2008 15:47:31   
aleži
Ojej, Leni, ta pa ni lepa!!! ti želim, da Vita čimprej ozdravi in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image . Ubožca tvoja pikica!!!
Jaz jo grem cepit v petek že ob 7h.

Mixi tudi tebi želim in tvoji Kaja čimprej se dat gor na noge!!! sonček in vitaminčki, to je zdravilo!!

Drugače druge kako ste?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.6.2008 16:01:15   
amaya
Se strinjam z Aleži user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes v Šparju kupila morksega psa in ko sem ga dala v ponev in se je skoraj že naredil je začelo smrdet po amoniaku...pa kaj naj nesem nazaj? sem dala 5 evrov za to!!!! moj me je stril ga dat še toplega v foljo in v eno posodo in naj nesem dol...mene je pa malo sram....ej, jaz res nimam srele z ribami...zadnjič stare sardele, danes amoniški pešekan user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.6.2008 16:16:34   
Azzurra
fuj amayaaaa, lepo te prosim, javi kaj ti bodo rekli v sparu!!!!

leni, kaj pravi zdravnica na te vodene koze, je to v redu če jih preboli zdaj - hočem rečt, kakšnih posebnih posledic ne morejo imet, ne? če je tako, potem naj jih preboli zdaj, vidi ti mene - jih še nisem in če jih fašem zdaj na stara leta pravijo, da je zelo hudo. osebno poznam nekoga, ki ga je skoraj koštalo življenje in še zdaj ni čisto pri sebi, je pustilo nekaj trajnih posledic! grave!

danes sem šla samo po sadje v špar in to je blo to, zjutraj sta oba spala ful, daša skoraj do 8., liam pa kako minuto čez, pol je pa vstal in si zaželel it na kahlico (je prvič sam vprašal) in se mi je zdelo ful dobro in lepo in sem potem reorganizirala jutro, sem mu dala ves čas, ki si ga je zaželel in nagradil me je z lepo lužico user posted image user posted image user posted image  Zdej bomo vidli, če bo še fural to politiko dalje

aleži - kaj delate? kako je bilo v izoli?

mixi - upam da boš hitro ozdravela, zadnjič smo se preveč na hitro spoznale, pozdravle in šle vsaka na svoj konec. bo treba to bolj intenzivno...

sirenettttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! alo alo, pretiravaš user posted image user posted image user posted image  ne ga tolko skrivat, no, punce čakajoooooo!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.6.2008 16:36:10   
amaya
ma se mi ne da it zdej v Koper.................ma ke palllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jutri ne vem kako bo, ker je moja malenkost/slabša polovica/drugi otrok....user posted image user posted image user posted image buban...pa moram cartat dva....če bo OK in bo šel delat: pridem, če ne se bom špilala medicinsko seko

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.6.2008 17:02:53   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ma se mi ne da it zdej v Koper.................ma ke palllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jutri ne vem kako bo, ker je moja malenkost/slabša polovica/drugi otrok....user posted image user posted image user posted image buban...pa moram cartat dva....če bo OK in bo šel delat: pridem, če ne se bom špilala medicinsko seko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.6.2008 21:33:05   
amaya
Ma nisem šla v Koper. Jaz sem tisto tipično gobezdalo. Se pizdim kaj bom naredila, doma kričim in preklinjam, potem pa se dobesedno pokakam, ker sem lena kot ****s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še zdej je ta pešekan na pultu in čaka, da bo splaval user posted image . Ga bom kar v Rižano vrgla, mogoče bo pa res splaval user posted image user posted image user posted image

e ja...vidim da jutri ne bo nič. Ta moj izvenzakonski partner umira na kavču....user posted image user posted image user posted image Ma sej je bogi, samo da me česa ne navleče, ker me je danes popoldne že glava bolela in sem prav zaspala za urco. No, oba sva spala, zraven se pa je Etienne na kravo kregal.  Sem pa opazila nekaj novega danes: ful izraža čustva...vihti tisto ustnico navzdol, ko mu ni kaj všeč, da je joj...jaz pa v smeh, on pa v jok user posted image user posted image user posted image ....sploh pa ne mara krav...sem naredila dvakrat MMUUUUUUUUUUU in on v jok user posted image ....ma ne moreš.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.6.2008 21:37:47   
leni5
Amaya, po mojem se ti splača hodit na ribe v kakšno restavracijo al pa jih naroči pri Aleži, če njen nodi tako pogosto pecat!
Ma Vita je dobro, se ji že delajo hrastice. Sej vse skupaj nima več kot 15 koz in še te so mikine. Azzurra, zdravnica ni kaj dosti komentirala, če so v blagi obliki, je baje mega če jih že tako mičkeni prebolijo, bolj bi blo hudo, če jih jaz ne bi prebolela in bi jih Vita imela dosti. Ma dobro, smo dali čez tudi to...

Sej popoldan smo že pohajali, ker smo peljali Tajo na plesne, tako da se priporočam, če bo katera kaj v giru!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.6.2008 21:59:56   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

....sploh pa ne mara krav...sem naredila dvakrat MMUUUUUUUUUUU in on v jok user posted image ....ma ne moreš.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kje si ti vidla normalnega fantića, da bi mu ble všeč ženske, ki simultano prevajajo oz. tolmačijo kravo????  Hvalabogu, da se joče. Dvigni majco, pokaži mu joške, potresi malo z njimi, zamukaj zraven in boš vidla boga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.6.2008 6:57:43   
aleži
Dobro jutro,

mi še kakšno urco in gremo v giro. Vas pokličem, če bo katera prišla v Koper!
Ste vidle, da je že čvek za februar2009? Kako  čas user posted image , saj smo šele včeraj rodile!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.6.2008 9:24:01   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ma veš da imaš prav Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
10.6.2008 15:37:54   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

sirenettttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! alo alo, pretiravaš user posted image user posted image user posted image  ne ga tolko skrivat, no, punce čakajoooooo!!!

Bala po novem sem brez avta. Je šel menjalnik na fordu user posted image user posted image user posted image . Dokler se ne popravi ne bo nič, razen če mi uspe Mihaela nahranit+previt in nas odpravit preden gre moj v službo tako da grem z njim v koper. Azzurra če si kaj v šanbaldu se oglasi na kavi pri nas pa bosta z Dašo imele anteprimo za ogledu Mihaela user posted image . Res, če si na tem koncu se oglasi se ti va...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 10.6.2008 15:38:29 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!