|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
9.8.2007 11:37:04   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

www.kikiwelt.de
www.ebay.
pegperego.itwelt je preverjena
ikea.at

a zadnje dve tudi?user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.8.2007 11:55:00   
pikovit
Ja tudi www.ikea.at in www.pegperego.com  sorči en škrat se je malo poigral.Tako zdaj pa bo.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.8.2007 12:12:08   
pikovit
No tako moje drage punce.Pikovit se je končno opogumila in poklicala Reškota.Pregled imam 30.08.Rekel je da bova naredila uz in se pomenila o terapiji.Upam da bo vse ok in da bom lahko začela normalno z terapijo.
Sedaj grem pa lahko mirno na dopust.Po dopustu pa akcija.Joj kolk je šlo to poletje hitro mimouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.8.2007 12:15:21   
Katica77
Pozdravljene....
Že kar nekaj časa prebiram tele strani,ker se sama srečujem s prblemi kakršne ima večina od vas in moram reči,da sem prebrala marsikaj koristnega...hvala user posted image
In zdaj greva prvič v postopek in moram priznati,da me je strah.Sicer prvič komaj čakam,da dobim user posted image ,da se vse skupaj začne pa vendar...torej se prijavljam za september,čeprav še vedno skoraj ne morjem verjeti,da se je tako premaknilo...
Bi to stran izkoristila in še vprašala za informacijo...predno začnem z jemanjem klomifena..seveda ko pride user posted image ,moram na odvzem krvi (FSH),pa me zanima ali tja kar prideš ali je potrebno prej klicati....Nisem iz LJ pa si že 14 dni prej belim glavo kako bom sploh našla Parmovo ulico,pa mi je dragi rekel,da me bo peljal...no zdaj si belim glavo s tem ali moram prej klicati...in še tisoč stvari me muči kljub temu,da sem si že kar nekaj informacij našla z vašo pomočjo.
Lep dan vam želim...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 204
9.8.2007 12:36:44   
soncek.djukelica
pozdravljena katica,

razumljivo je,da si malce skeptična,ker se podajaš v nekaj novega! Lahko pa ti rečem,da so punce tukaj super in da bomo skušale razjasniti vse kar te zanima,predvsem pa se bomo veselile s teboj in pa jokale s teboj!user posted image

S katero terapijo boš začela? A si bila predlagana v IVF ali ICSI postopek, ali bodo poskusili na začetku le z Klomifenom? Predvidevam,da boš postopek opravila v LJ? Za odvzem krvi,kolikor se jaz spomnim,ti ni treba klicat, moraš pa dati kri na točno določen dan v ciklusu? Popravi me,če se motim! Pa Parmova, a je tam laboratorij?Jaz sem imela odvzem krvi zaradi hormona kar na Polikliniki v LJ! 

Želim ti uspešen postopek! user posted image

Pikovit, bravo punca! September bo tvoj, pa hvala za linke!user posted image  

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 9.8.2007 12:37:36 >

(odgovor članu Katica77)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.8.2007 12:44:11   
pikovit
Katica tako kot pravi Sonček.Tu smo da ti pomagamo.A greš samoplačniško kri dat?V Adrialab?Ker drugače je tako kot pravi Sonček na polikliniki.

Sonček malenkost za linke in hvala za podporo.Jo bom še rabila verjamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 206
9.8.2007 14:30:12   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (IVF?;PO,dr.Reš) pregled 30.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Joj soncek.djukelica ne vprašaj, vsaj enkrat na dan bi lahko jedla junk food, samo ker sem se temu že pred nosečnostjo izogibala, se tudi zdaj, kaj pa vem, najprej se mi ful zlušta, pol ko pojem imam pa takoooo slabo vest. Tako da si raje bolj redko privoščim kakšno takšno pregreho.

pikovit pridna da si poklicala, vidiš pa ni bilo tako hudo a ne? Če sem pa kaj zbrčkala,z podatki pa kar povej.

katica77 dobrodošla med borkami, kar se tiče ulice, se meni še sanja ne kje je to, jaz sem vedno dala kri kar na GK. Glede vprašanj pa kar pogumno na dan z njimi, bomo z veseljem pomagale, saj veš, več glav več ve.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 207
9.8.2007 14:37:30   
dajamaja

user posted image  Hello!

Koncno sem zbrala pogum, da se javim na razpis avgust - september.
user posted image

Čakam še na M v avgustu, mal prej grem po žavbe, tko, da se bo ta glavn dogajal bolj septembra. Kej pretresljivo novega se verjetno ne bomo šli tko, da prijavljam 3. ICSI pri dr. Rešu.
Na morju smo bli kombinirano 3 dni, zdej pa zidamo user posted image user posted image user posted image . No jaz sem bolj za user posted image  zadolžena in mi že precej zmankuje idej kaj skuhat, da bo dobro, pocen in primerno za transport na parcelo ...

Zdej pa k user posted image . Želja po user posted image  ne uplahne, sem pa v fazi zbiranja optimizma in zgubljanja v prejšnjem postopku zbranih kilogramov      user posted image     user posted image  

Ene so že čišt našpičene in v akciji in držim vam punce pesti!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.8.2007 15:07:12   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (IVF?;PO,dr.Reš) pregled 30.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

dajamaja dobrodošla med borkami, sicer pa saj veš kaj pravijo, v tretje gre rado. Sem te pa kar med septemberske borke dala, če praviš da bo večina v septembru.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 209
9.8.2007 15:37:16   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

user posted image  Hello!

user posted image  

Želja po user posted image  ne uplahne, sem pa v fazi zbiranja optimizma in zgubljanja v prejšnjem postopku zbranih kilogramov      user posted image     user posted image  

Ene so že čišt našpičene in v akciji in držim vam punce pesti!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image user posted image   super novica ... jesenski user posted image  user posted image  user posted image  bodo še bolj radodarni, kot so bili poletni!!!
Navijamooooooooooooo, navijamooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
9.8.2007 16:09:00   
DaisyE
Hellou čveke, lep pozdrav.

Jaz sem prilezla iz ilegale user posted image , zahvala gre tosjini nosečnosti in lepim pozdravom dajemaje. Zdaj bom pa spet svinjsko pametna in bom vsem pamet solila. user posted image user posted image user posted image

Drugače mam za sabo 1 neuspeli ICSI pri Rešu iz meseca marca tega leta.

Navijam za vse in čestitam vsem user posted image .

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
9.8.2007 16:09:34   
citrončica
user posted image mislim,čvekice!!??pridem po enodnevnem "špricanju"na RR in imam domače branje!!user posted image  itak ste že vse napisale..in ugotovile..in pokomentirale,da za nazaj res ne mislim modrovat,vidim pa,da je kriza,če je dež,vam pa dolgčas
user posted image ,tako da me prav skrbi,bom po dopustu rbla še kak dodaten dan,da pridem na "čisto"user posted image user posted image !! Ne,super ste,saj to itak veste,zato pa nas je toliko,ki se vedno vračamo sem....pa lep dan!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.8.2007 16:10:07   
sayuri
Rožica, tud jst sem te pogrešala user posted image user posted image user posted image

Ful lepo, da si zopet zadihala in nam boš solila pamet user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.8.2007 16:13:59   
DaisyE
sayuri kako se ti meni držiš?

Sem prebrala, kaj je blo in ti povem, da si ena fejst baba, ker si tak optimist.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 214
9.8.2007 16:21:59   
Anonimen
hej marjetica, kaj si pa počela v ilegali. Je bilo vsaj fajnuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
9.8.2007 16:41:25   
DaisyE
Drek pa fajn. Iščem nadomestne aktivnosti, pa vsaka samo za malo pomaga. Pol se pa smilim sama sebi, razmišljam kakšno muziko naj sučem, da me bo še bolj v depresijo spravila in da se bom sama sebi še bolj pomilovanja vredna zdela. user posted image user posted image user posted image user posted image

In pol težim vsem okoli sebe, ker me itak nihče ne razume. user posted image user posted image user posted image

U glavnem, sem zelo prijeten osebek za vso mojo okolico. V teh trenutkih me imajo vsi zelo radi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti? Slišim, da imaš neke eskimčke? Al sem to malo pomešala?

4 peresno deteljico, steklene slončke, molitev, žabe, martinčke, fige, pesti........ pa besno iščem okrog. Neki sem že našla...
user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Namesto martinčka sta kača in želva - ker sta tud plazilca, mislim, da bosta zalegla. user posted image user posted image user posted image

Aja pa čestitam - TETA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
9.8.2007 17:01:22   
zalazoya
hoj čveke

najprej dobrodolica novim soborkam mami26 in katica, veliko sreče v postopkih. Katica jaz sem pri Rešu in sem vedno dala kri v Adria Lab, na Parmovi 53, je samoplačniško, na netu maš fajn stran: sledenje.com, napišeš kje si in kam bi rada šla, pa ti prikaže pot.
ele kdaj predvidevaš da bo punkcija ? jaz sem prvič imela veliko jajčkov pa isti rezultat kot ti, važno da je eden pravi.
Pikovit user posted image user posted image user posted image . Res gre hitro čas,še malo pa boš v postopku, pri Rešu gre hitro, uživaj na dopustu in se spočij. Pol pa v nove boje.
Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Daisye lepo da si se vrnila, kdaj pa v nove boje ?
Dajamaja veliko sreče v novem postopku.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.8.2007 17:10:57   
Anonimen
Joj marjetica, sem te res že ornk pogrešalauser posted image . PA HVALA ZA VSO ŽIVOTINJSKO CARSTVOuser posted image . Ja čakajo me pingvini, še prej pa me žrejo preiskave, ki sem jih ta teden opravila. Bo pa treba še vsaj 1-2 tedna čakatuser posted image . Pa še mož gre jutri na daljšo službeno pot, tak da bom na istem kot si ti zdajuser posted image : Iščem nadomestne aktivnosti, pa vsaka samo za malo pomaga. Pol se pa smilim sama sebi, razmišljam kakšno muziko naj sučem, da me bo še bolj v depresijo spravila in da se bom sama sebi še bolj pomilovanja vredna zdela.

Ni kaj bomo že pregurali, če ne pa bomo mal porinliuser posted image . Če drugo ne bo ziher boljše, ko bom nečakinjo videla, mogoče bom jo kar s sabo odneslauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
9.8.2007 17:54:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

hoj čveke

jaz sem pri Rešu in sem vedno dala kri v Adria Lab, na Parmovi 53,

Hm, jaz do zdaj še nobene krvi nism dajala user posted image  Pred prvim postopkom me je sam pogledal z UZjem in rekel, da sem okuser posted image  In potem smo šli v postopek user posted image

Rožica, jst sem kar ok.user posted image Pravzaprav sem ok user posted image  -  brez "kar". Nabiram si novih moči, sem še na dopustu, počnem vse mogoče stvari, razmišljam o tem, da bi bilo mogoče dobro dol kakšen kg spravit pred novim postopkom user posted image  Ampak samo razmišljam user posted image  Evo, pa gre....  KAr je bilo, je bilo. Nimam kaj. Zdaj samo še naprej gledam user posted image . Sem vesela zate, da se pobiraš in da rineš proti novemu postopku. user posted image user posted image user posted image

Mišek13, kaj bosta v Slo prišla al kje imaš eskimčke?

Zalazoya, pa so te špike v trebuh tudi vsak dan? Gre to sam pod kožo al prav tako pod kotom 90 stopinj, kot v rit?user posted image  Me mal skrbi moj špeh na trebuhu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.8.2007 18:05:58   
Anonimen
Sayuri (zmeri se sprašujem kaj pomeni tvoj nickuser posted image ), ja prideva v slo, vendar samo na obisk, postopke in pingvine mava pa tu na toplemuser posted image .

Glede špik ti lahko jaz odgovorim, ker sem dala to skoz pri Rešu in tudi tu. Ja tudi gredo vsak dan not, tako diphereline in menogon oz menopur (ne vem več kaj). Oboje gre v trebuh, tak da si eno daš na levo stran, drugo pa na desno, izmenjuješ v glavnem. Moram pa rečt, mene v trebuh ful manj boli kot v rit in jih mam  raje. Pa še sama mam nadzor, moj pa je tudi vesel, da mu ni trebauser posted image .  Špike gredo poševno pod kotom 45 stopinj oz manj, nikakor navpično. Narediš gubo in pikneš v gubo. Ti bo Reš pokazal. Tudi igle so tanjše in manjše kot za v rito, če glih mislim da reš itak daje za v rito mičkene iglice. Nič se bat, jaz nimam nič špeha na trebuhu, komi naredim kožno gubo z malo špeha, skoz mam občutek, da bom na drugem koncu skoz pršlauser posted image , pa mi je še vedno uspelouser posted image .

En nasvet, ne si jih dajat preveč blizu popka, ker je tam malo več žilic in se zna zgoditi da pridelaš kako modrico.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
9.8.2007 18:15:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Sayuri (zmeri se sprašujem kaj pomeni tvoj nickuser posted image )

Sayuri je bilo ime gejši, ki je igrala glavno vlogo v filmu Gejša. Vidiš jo lahko v mojem avatarju. Zame ena najlepših igralk in eden najlepših filmov.user posted image

Mišek, zelo si se potrudila z razlago in špikah. Ful hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.8.2007 18:23:28   
soncek.djukelica
zdravo,

daisica, tudi jaz sem te pogrešala! Sem prav vesela,da ti je uspelo user posted image naokoli! user posted image user posted image user posted image
Sayuri,a si bila ti tista,ki se je špikala v rit? user posted image user posted image user posted image  Da ni bila blanč? Mal sem že pozabila, vem pa,da ena se je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.8.2007 18:32:46   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

zdravo,

Sayuri,a si bila ti tista,ki se je špikala v rit? user posted image user posted image user posted image  Da ni bila blanč? Mal sem že pozabila, vem pa,da ena se je! user posted image user posted image user posted image

Ja, jst sem se sama u rit špikala. user posted image  Tko, da svojo predvsem desno stran v potankost poznam user posted image . Mislim, da se jih je kar nekaj še samih špikalo. user posted image  Zihr se bom tud u trebuh sama - saj je še bolj na vidnem polju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
9.8.2007 18:46:54   
soncek.djukelica
user posted image user posted image user posted image  napišem post, pol pa mrkne rr!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si dajala tudi sama, imam rada vse pod kontrolo!user posted image
Jaz sem se v trebuh špikala takole:en dan na eno stran, drug dan na drugo stran, ko sta bile 2 injekcije,pa vsaka na svojo stran! Si pripraviš šprico, z eno roko povlečeš kožo od sredine proti boku, špikneš, spustiš kožo in se zafiksaš!user posted image   In kot je rekla Mišek,ne pregloboko,injekcijo si daš vzporedno z bušekom in si vbrizgaš čim bližje površini!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 224
9.8.2007 18:51:34   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sonček malenkost za linke in hvala za podporo.Jo bom še rabila verjamiuser posted image

nevem katero pomoč imaš v mislih, ampak za finančno pomoč me vpraši po novem letu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?