Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 16:26:31
|
|
|
|
dajamaja
|
Soncek.d super za brcke (se tole mal kruto sliši, kljub pomanjševalnici, zato še slikice zraven da vtis popravim ). Nisi pa objavla, da si dopust prislužila v potu svojega obraza! Te moram kr mal okregat . Dej se mal špari pr del, sej umazanija počaka veš! Preverjeno. Uživajte na morju Sayuri, a si ti šla v ČG sam na morje al na bolj planinsko varianto? Par let nazaj smo mi tudi šli s planinci, pa se mi zdi, da so tvoje slike s podobnih koncev. Sinek je pa sladek! Marjetica, tolk droge zdej bi še pa pivo!? Tc, tc ... Zdej mi pa izdajte eno malo skrivnost. Sem sicer pri Rešu, pa mi je do zdaj mož potuho oz. inekcije dajal . No, zdej bo pa treba na službeno pot, pa se ne morem odločit, da bi sodelavca prosla, da vskoči u akcijo . Torej, a ve to u rito s klasičnim priborom al mate višjo verzijo inekcij!? Teoretično bi se verjetno še uspela zasukat, sam nisme čist ziher, da bi pol še nazaj skočla ?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 16:53:44
|
|
|
|
mami 26
|
ojla najprej en lep pozdrav in hvala za tope l sprejem. ali ste vse pri dr.reš jaz imami namreč dr.drobnič ali ima katera kakšnje izkušnje pri njemu? lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 17:41:45
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, sej ni krize! če bom pa skozi sam sedela pa ležala, je pa šansa za dolg in boleč porod! Moja dva sončka sta se mi že sedaj oglasila! Očitno vesta,da gremo na morje! Mami26, jaz sem bila pri dr.Drobniču! Zame je dober G., lahko ga vprašaš kar te zanima, ne čaka, ampak je človek dejanj!Zato je meni tako všeč! On je meni delal punkcijo, očitno uspešno, ker sem imela 75% izkoristek celic!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 17:52:14
|
|
|
|
mami 26
|
ja hvala ter čestitke zate soncek. nevem kaj je bilo narobe pri meni namreč imela sem samo eno celico . imela sem superfact in tri ampule gonala. a mogoče katera ve razlog. no septambra pa v nove boje seveda
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 18:50:05
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
no, jaz sem pa 4 pridelala! imaš pa primere,ko so punce imele ravno tako le eno celico, in zanosile! zato, ne zgubljaj upanja, čeprav mislim,da gre vsaka od nas v postopek bolj skeptična kot pa optimistična,ker smo bile že tolikokrat razočarane!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 18:55:51
|
|
|
|
dajamaja
|
Mami, vsak organizem en odreagira enako na enaka zdravila. Verjetno bosta zdaj z zdravnikom poskusila drugo kombinacijo zdravil, ali pa bo povečal dozo. Sicer pa je že ena dovolj za uspeh, če je prava borka. Bomo septembra skupaj bojevali
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 19:39:57
|
|
|
|
sayuri
|
dajamaja, na dopustu v ČG smo bili na obeh variantah . Najprej en teden na morju, nato en teden po planinah Oboje je bilo prečudovio, pokrajina je pravljična. Sem poskušala še kako sliko dodat, pa mi nekaj ne štima. Bom poskusila še.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 19:55:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Ja, pol sva pa verjtno podobno turo delali. Res je pravljično. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prespali v pastirskih kočicah. Gore so mi ostale v manj lepšem spominu, ker smo zalutal in smo z zalogami za 4 ure, hodili 12 ur.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 20:14:26
|
|
|
|
mami 26
|
ja to mi je vse jasno samo nevem kaj je vzrok tako slabega reagiranja mojih celic... ja septembra se začnem spet špikat in mi je ginekolog povečal dozo....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 22:11:39
|
|
|
|
upajoča
|
Ojla sem pa si pridelala dve modrici z špikanjem ,mi pa moj pomaga ,on vse pripravi -je kot strokovnjak že,potem se pa sama špiknem,samo ne vem kaj naredim narobe da so tu modrice ,še dobro da so na trebuhu.Imam pa še za jutri ,v nedeljo pa že UZ,potem pa naprej,super lp upajoča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 22:17:57
|
|
|
|
pikovit
|
Modrice so zato verjetno,ker je tam veliko žilic in si si kakšno mal preščipnila zdaj pa imaš modrico.Nič hudega.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 22:29:16
|
|
|
|
upajoča
|
Ojej bom pa preživela ,sam saj veš ni pa lepo za videti,pa sem kar prijetno izpopolnjena-bi mislila da je dosti špeha ,lp upajoča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 10.8.2007 23:14:13
|
|
|
|
pikovit
|
ja vem kako to gre,Tudi jaz sem bolj baročna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 7:11:12
|
|
|
|
zalazoya
|
dobro jutro sem zgodna danes, sem si mogla piko dat v trebuh, sem si jo tok grdo dala, zadnjič sem si prvič dala in ni nič bolelo kot profič, dons pa konc, full peklo. Jaz sem bolj suhe sorte si komi gubo naredim, se sploh ne morem zredit bi takoj kakšno kilo več imela a ne gre. Sayuri a si me ti spraševala kako zgleda če si lepo daš nič ne boli, tako kot mišek pravi manj boli kot v ritko, če si jo prav daš, jaz si moram dati vsak drugi dan 4 x pol pa vsak dan. Ste se pa razisale, prave čvekice. Kaj boste danes? Jaz bom kar doma bomo kakšno rekle. Zdej je še malo zgodaj. A ja soncek.d čestitke za brce in en lep dopust ti želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 8:52:21
|
|
|
|
sayuri
|
Tud jaz sem zgodnja, s v roki in pred . Filip ima tudi svoje jutranje sobotno opravilo - igranje v sobi že od 6h zjutraj . Kot, da bo kaj zamudil, če bi vsaj do 7h spal. In potem jst zgledam total zaspana . Me pa kavica vedno pokonci dvigne . Danes je še tako depresivno vreme JAz sem pa imela it namen . Resno moram sama s seboj kaj narest in dol vsaj 3 kile spravit. Tole vse skupaj ni nič. PA začela bom . Se pozna, da na morju nisem smela nič , jaz pa rojena za plavanje . In pol smo samo jedli in jedli ...ok, tud sprehajali se...ampak to ni nič. Stradat jst ne morem, tko da bo treba pojačat aktivno vadbo Sem prav smešna, da se tukile zdaj sama s seboj menim KAj boste počele danes? Mi gremo vsi v Lj za ta malega končno naročit sobico . Kompliciramo 100 na uro in nismo v 2 mesecih nič novega pogruntali, tko da sem rekla, da gremo kar lepo v akcijo. Mož sicer dela dopoldne, tko da se bomo popoldne odpravili. Drugega nimam nič v planu, le klasična sobotna opravila Zalazoya, kaj vse smo sposobne prestati, a ne? Tele špike niso mačji kašelj in če si jih še sam daješ, si pravi heroj Prave fiksarke postanemo - z razliko od narkomanov pa imamo "Iglo, ki obeta" Lepo se drogiraj še naprej upajoča, punce ti bojo zihr kak recept napiale, kaj se naredi, če nastanejo modrice. JAz teh izkušenj nimam, vem pa, da sem brala neki o tem-kako se modrice da ublažit ali celo preprečit . Držim pesti za jutrišnji UZ. mami26, boš videla, kaj bo sedaj v tem postopku. Verjetno boš dobila drugačna zdravila ali pa ti bodo dozo povečali. Držim pesti, da bo čimveč foliklov Evo, pa imate spet cel roman za brat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 11:57:24
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dober dan, mi še nismo šli, gremo popoldan, pa tudi mudi se nam ne, ker imamo urco pa pol vožnje! sayuri, jaz tudi rada plavam! hoja in plavanje se priporoča , tako da bom združila prijetno z koristnim! upajoča, skušaj se špikniti čisto pod kožo,morda se ti naredi mehurček,modrica pa ne! Pa preveri zrak v injekciji,da ga slučajno nimaš v njej! Če pa se ti naredi modrica, pa led pomaga! lp vsem!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 12:36:04
|
|
|
|
dajamaja
|
O, ste že pridne tipkarce... Upajoča, glede modric - verejtno led, kot je Sonček priporočala. ... jaz sem vedno mela kakšno in to navadno ko me je Reš špiknil. Je bilo pa pri njem neboleče. Moj je deval pa brezbarvne, je pa večkrat peklo. Zdej bom morala pa sama bo pa oboje . Grem kej prebrat o lepotah mazohizma ... Zalazoya, jutri lepo opravi na UZ in sporoči, kako se jajčka valijo. Mami, zakaj jih ni več ne vem ... ti pa vsekakor želim uspešen postopek septembra. Sonček, letos pejt še sama z družino, za drug let sva pa zmenjene za pestvanje. Sayuri, jaz že športlam. Zaenkrat sem na uvajanju na tek ..pa mi tako paše, da en vem, če bom kaj napredovala Sem tudi prebrala, da bi naj s hitro hojo celo več maščob pokuril kot s tekom , ha. A ono drugo pomeni, da boš kolebnico res skalala? Marjetka, si se piknila? Pr nas ni sonca, pir je pa.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 13:28:06
|
|
|
|
pikovit
|
O madona ste pa se razpisale Jaz sem pa ravno prišla od veterinarja.Smo našo 2,5 meseca staro peljali sepit,na pregled in test za mačji aids.Je negativna Potem smo jo še čipirali.Tako da je zdej moja ljubica pripravljena.Tolk je bila pridna,da ji bom pustila danes spat pri meni v postelji. Jutri pa končno upam,da se odpravimo na morje.Upam da se bo vreme naredil. Za vse špikajoče držim pesti,da bo čim manj modric in veliko jajčk.Za vse,ki odhajate na dopust vam želim lepega vremena in toplo vodo.Vsem ostalim pa želim en lep dan
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 13:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kako dolge igle uporabljate pri špikanju v trebuh? Je 12mm dovolj dolga
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 14:42:28
|
|
|
|
dajamaja
|
Pikovit, muco imaš? kakšne barve pa je? A gre zraven na morje? Anonimna, igle so res krajše in s tem tudi tanjše in s tem manj boleče. Sem šla moje zmerit - 15 mm. Pa sej ne vem kam globok jim ni treba - do podkožja (trebuh) ali do mišice (rita).
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 17:12:43
|
|
|
|
tosja
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Tosja ti si ena noseča zgaga! Daj malo povej, kako je izgledalo potem, ko je Harry srečel Sally , in si zagledala . A si sploh lahko verjela? Kolk dni je pa že zamujal, preden si delala test? A so bli kaki znaki? Npr... si abonent na wcju , doživljaš slabosti in podobno... Vse me zanima. Sploh ni bilo nič šokantnega...glede znakov mislim En dan se mi je zjutraj kava zagabla pa je še vedno bilo prehitro...pol pa sem čakala in čakala in sploh nisem nič omenla. Pa mu v nedeljo rečem, da me nekaj špika, da prihaja , on pa odgovori:"Saj je ne bo!" Seveda sem preštudirala koledar za pol leta nazaj in ugotovila. da sem imela ko sem jemala K med 30 in 34 dnem. Ko je v torek bilo 35 dan sem ga poslala v lekarno Zvečer sem vsa prestrašena in trepetajoča naredila test...sem ga odložila v kopalnici (še pogledati ga nisem upala) pa hočem ven...moje oči pa se zapičijo v test.................. tak krik sem spustila, da je moj mislil, da se mi je kaj naredlo... Tisto noč od navdušenja nisva mogla zaspati. Vsega skupaj nama je uspelo dve urci Še sedaj sva čisto paf...včeraj sem "morala" še en test delat ...samo en dan mi je bilo slabo...drugih težav nimam...edino kar naprej bi spala Res neverjetno in čudežno ... ...a tako zelo lepo
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 17:44:55
|
|
|
|
koala
|
O tosja kako lepo! Naj te slabosti le pustijo pri miru. pikovit, jaz ti pa skoraj zavidam malo mucko, moja mačja princesa je že odrasla in meni se prav lušta met kakega mačjega mladiča v hiši, samo ga naša razvajenka ne bi sprejela. Ja se pa zanjo tako prikupit te navihanke, da jim kar hitro dovoliš, kar si si prej zadal da ne bo smela. pikovit kako slikico, prosim, prosim.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 19:47:23
|
|
|
|
cati
|
Ojla soborke. Da se še jaz malo javim. Še 15 dni do pol pa sedmi dan začet jemat femoden(nevem a imam občutek, da mi bo zamujala kar nikoli ne je vedno točna bi lahka kolendar po njej delala) Berem kok se špikate in kako ste se že in me je kr Mi pa je dragi že povedal da on to ne bo delal. Držim pesti za vse in da bo jesen cimbolj plodna.
< Sporočilo je popravil cati -- 11.8.2007 19:48:02 >
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 20:40:53
|
|
|
|
pikovit
|
Evo punce odločitev je padla.Jutri greva na morje - dopust.Mojo lubico bom pa še kaj poslikala in dala kaj več slikic gor čez 14 dni.Do takrat pa uživite in čim več lepega vremena.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 11.8.2007 22:06:20
|
|
|
|
Goldy
|
Že dolgo se nisem javila. Sva pri dr. Drobniču, Lj, zdravila so Gonal in Superfact (upam, da sem si prav zapomnila). Poklicati moram prvi dan M v septembru. Drugače sploh še nič ne vem, kako ne nič. Vem le, koliko sem prebrala tu. Lep pozdrav vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?