|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
9.8.2007 18:55:52   
DaisyE
Vse Reševe se pri samoplačniških v rit špikamo user posted image user posted image user posted image . Pa še stopko si same damo. Prav tako v rit.

Drugače pa... saj ne vem a sem se pobrala al se nisem. Saj niti nisem bila tako zatolčena (razen prvi mesec, pa še to sem naknadno pogruntala). Zdaj, ko grem naprej, me je strah, kaj bo. Glih sem se fajn navadila živet brez skrbi in upanja. Včasih me ma, da bi kar križ čez vse naredila, ker me je zelo strah, kaj bo z mano, če se bo enkrat izkazalo, da otrok pač ne bo. Najraje bi šla v nove boje popolnoma neobremenjena in brez prevelikih pričakovanj, zato se poskušam tolk nazaj držat. Ampak do tja je še dolga in vprašanje, kako bo. Evo ilegala je že šla v maloro.

Sonček.d tolk te je fajn brat, Mišek13, če bo treba bom z unim plugom za sneg tiščala in s traktorjem vlekla sebe naprej. Bom, kot un tvoj pingvin, ki se vedno pobere. Sayuri, kake kile maš ti dol za dajat? Sem tud js slike pogledala, pa si prav fejst.

Aja zalazoya, sem že v drugem delu telenovele Kako do otroka... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 9.8.2007 19:05:46 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.8.2007 20:22:43   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (IVF?;PO,dr.Reš) pregled 30.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image DaisyE

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

dajamaja dobrodošla med borkami, sicer pa saj veš kaj pravijo, v tretje gre OOOOOOO koga jaz vidim dobrodošla iz dežele pogrešnih DaisyE, tebe pa tosjo sem pa res pogrešala, no če ti je ilegala dobro dela je tudi prav, da si se malo potuhnila, zdaj pa ne skrivaj preveč svojega avatarčka, meni je tolk luštkan, pa če čutiš potrebo po "teženju" pridi med nas, saj veš da te me razumemo, evo zateuser posted image user posted image .
Aja, pa jez sem te prostovoljno določila za navijačicouser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.8.2007 20:29:22   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: koala

DaisyE
Aja, pa jez sem te prostovoljno določila za navijačicouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  pravilno user posted image  delo ji je treba dat user posted image  user posted image  user posted image  da si ne bo depra komadov vrtela user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.8.2007 21:07:33   
DaisyE
pravilno delo ji je treba dat da si ne bo depra komadov vrtela

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Tosja ti si ena noseča zgaga! user posted image

Daj malo povej, kako je izgledalo potem,
ko je Harry srečel Sally user posted image ,

in si zagledala user posted image . A si sploh lahko verjela? Kolk dni je pa user posted image  že zamujal, preden si delala test? A so bli kaki znaki? Npr... si abonent na wcju user posted image , doživljaš slabosti user posted image in podobno... Vse me zanima.

Koala mene lahko daš kamor hočeš. Delam vse, ne zahtevam veliko denarja in sem sploh zelo dobra navijačica. Za tosjo sem tako navijala, da ji je kar natur uspelo. V jeseni bo pa še Mišek13, ker bomo eliminirali tistega desnega pingvina, ki jo nonstop po tleh meče. In uspelo bo seveda vsem ostalim.

evo sem že v navijaški pozi...
user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
9.8.2007 21:40:42   
DaisyE
Mahja, saj ne vem, zakaj se nazaj držimuser posted image

Sem že zaštartala z 2. ICSI.
Danes so padle prve user posted image

Začela sem valiti jajca user posted image

v sredo bomo pogledali, kako nam gre.
Končalo se bo verjetno takouser posted image .

Ampak se kljub temu ne dam. Od kamna do kamna.

In ja, prav imate, nisem optimist.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.8.2007 21:53:20   
dajamaja
Evo, za prvo plato smo zafršolal user posted image  .. in že tipkam.

Ka se mi dopade Marjetka, da sem te pomagala zbezat ven. Pa nič se ne sekiraj, sva zgleda v istem stanju glede optimizma ob novem postopku. Tudi jaz sem se šele danes odločla javit v vrsto, prej sem bla bol kot neuvrščeni (kr čestitala sem).
Je pa tko, da se lahk peleš tudi tako  user posted image . V bistvu, če smo na RR al ne, je rezultat isti. Si pa lahko skupaj krajšamo čas in se bodrimo. Pa ko si glih pri komadih ... imam pesem XIV divizijeuser posted image  - a bi!?  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.8.2007 21:59:19   
DaisyE
A prav partizansko? Bi, bi!!!

A je v stilu Hej brigade? user posted image user posted image user posted image

Ker pri nas ni brigad. user posted image user posted image user posted image  

Pri nas so samo posamezne kamikaze. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 9.8.2007 22:05:36 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.8.2007 22:01:17   
konina
Punce, brez vas bi bil vsak dan veliko težji. Sama ne pišem veliko, berem pa vsak prosti trenutek in si dvigam upe. Polepšate mi dan, me nasmejete, predvsem pa takrat ko je najhuje, takrat me potolažite. Tudi jaz sem mislila pobegnit v ilegalo, pa kar ne gre brez vas. Danes je prišla tečka, pa sem malo upala, da bo tudi pri meni po tako dolgem in konkretnem dopustu mogoče izostala. No, prišla je točno kot ura. Sedaj pa v nov boj.

Lp, Nina

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.8.2007 22:08:29   
dajamaja
Zborovska izvedba!
Dej mi naslov na zs in bo tvoja za neverjetnih .... če pošlješ še danes prejmeš še posebno darilo user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.8.2007 22:11:06   
DaisyE
Za crknit! A je sploh možno?

Daj malo besedila napisat, da vidim, če je dovolj depresivna.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.8.2007 22:14:07   
dajamaja
Konina, žal mi je, da te je user posted image  razočarala. Tudi jaz sem imela upe na podobno srečo in verjetno še katera med nami. Zgleda, da bomo morale še malo počakat na željen rezultat. Po drugi strani pa nas sporočila punc, ki jim je to le uspelo navdajajo z upanjem, da je veliko stvari mogočih.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.8.2007 22:16:46   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Za crknit! A je sploh možno?

Daj malo besedila napisat, da vidim, če je dovolj depresivna.

user posted image user posted image user posted image

Kaka depresija, kaj nisi bila pri zboru?

Za pokušino del refrena: "Na juriš, na juriš, na juriš!" ... pa plehbanda v ozadju .. ful špica.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.8.2007 22:20:35   
DaisyE
Aha to je to!

Sem bila pri zboru, pa so mi rekli,
naj za božjo volj malo bolj potiho pojem. user posted image user posted image user posted image

pa kaj si morem... Če pa rada pojem.

A ti pa kr fršolaš? Do kje jo mislite letos spravit?

Aja pa še tehnično vprašanje? Dons sem dobila špike ob 6h. A lahko js jutr to na malo kasnejšo uro prestavim, al je bolš, da si alarm naštimam. Nekako bi še uživala v dopustu, dokler ga še mam in bolj dolgo spala.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 9.8.2007 22:21:45 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.8.2007 22:30:29   
dajamaja
So, pa tud da človeku veselja ne dajo ... user posted image

Reš je meni rekel, da je fajn če je isti čas, da pa kakšne pol urce, urco tut ni katastrofe. Mogoče bi šla postopno, pol urce jutri, pa pol urce pojutrišnjem. Ti ne upam reč večjega zamika, ker res ne vem.

Hiška pa tko, da kar smo mi od začetka mislili, smo že zamudili. Bomo veseli če bo pod streho in zaprta, pol pa lahk ob dolgih zimskih večerih obrt zganjamo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.8.2007 22:34:36   
DaisyE
Grem zdaj user posted image

da me ne bo na kavču zmanjkalo user posted image .

Bi rada rekla, da upam, da me jutri ne bo na RR, ampak vem, da bom.
In v končni fazi, dajčimajči saj si prav povedala. Nič ne bo razlike v uspešnosti postopka a sem tu ali ne, cajt bo pa res bolj hitro minil.
Sicer pa tud Zmelkoowi pravijo:
Vržiii se, mogoče te bo kdo ujeeeel. Al boš kot ptica poleteeeel.
Pozabi, da te je strah, nihče ne pade nižje kot do dna...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še prav majo. Dovolj za danes. Se beremo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 240
10.8.2007 0:19:10   
pikovit
user posted image user posted image user posted image  Sonček kar obe podpori finančno in psihičnouser posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.8.2007 7:03:02   
Anonimen
Vidim, da se je na forum vrnil pozitivizem in smehuser posted image user posted image user posted image

Marjetica ti pa kar goni un bicikel, pa nič se ne ustavljat ali zaletavat v steno, goni pupa, goni, ustaviš se lahko le pri meni na kaviuser posted image

Pikovit kej se pa ti potepaš?

Tosja ti pa res malo na raport pridi in razloži kak se to počne po naravni poti, me smo očitno to že mal pozableuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
10.8.2007 9:22:47   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (IVF?;PO,dr.Reš) pregled 30.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosja[sm=nosecka.gif

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Ej, DaisyE sem te kar deložirala od navijačicuser posted image in te prekvalificirala v borko. Pa glej da se pojaviš na rr zdaj vsak dan, smo te preveč pogrešale.
Aja, kar se tiče optimizma, jaz sem šla tako rezervirano v postopek, sem skozi govorila da prvič meni itak ne bo ratalo, pa na vsakem UZ sem pričakovala, da bodo rekli da je konec. In glej ga lomka, zdaj pa se že bušija okoli šlepam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.8.2007 9:55:57   
GITA14
midva greva pa dans na dopust pa me ni nič volja, ker se tle tolk
user posted image dogaja pa še slabo vreme bova mela, upam da saj malo sončno da se malo posončamo in da me ne bo na morju zeblo.
želim vam lep teden in čim več dobrih novicuser posted image

čao

se pišemo
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 244
10.8.2007 10:00:44   
Anonimen
Gita uživaj in lepo vreme, če bo pa slabo, pa pokliči, ti malo sončka zapakiram, pr nas ga je itak prevečuser posted image . Aja pa ko prideš nazaj, naj bo tako vesela novička, kot pri tosjiuser posted image

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
10.8.2007 10:46:46   
dajamaja
Ej, Gita kar mal več toplih cot zapakiraj pa na morje. Punce se vračajo user posted image , zakaj ne bi še ti?

Kako pa kaj naše sniferke in špikarke? Ste današnjo dozo že vzele? Boste kej datume objavle, da bomo bolj organizirano sledile dogodkom?
Mišek, ti kar pošlji mal sončka, Slovenija bo hvaležna! Dobre izvide ti želim!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
10.8.2007 11:14:35   
konina
Gita, uživaj na dopustu. Če bo hladno, se bosta pa malo več stiskala!user posted image user posted image user posted image  

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.8.2007 12:43:18   
soncek.djukelica
ojlaaaaaaaaaaa,

daisica, na veselo drogiranje!user posted image user posted image
konina, ti kar pridi naokoli, zato smo me tukaj,da se imamo fajn in se veliko hecamo!user posted image
včeraj sem doživela nekaj tako lepega,kar si vsaka od nas želi! Čutila sem premike ene,morda obeh bejbic! Od vse sreče sem to noč slabo spala! user posted image user posted image
Ravno tako kot Gita,tudi jaz odhajam na dopust! Zaradi slabega vremena si ne belim glave, na morju ga ni!user posted image

Vsem,ki ste v postopku želim veliko veliko sreče, in pričakujem nove user posted image  ko se vrnem!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.8.2007 13:08:52   
sayuri
Gita in sonček.d - uživajta na dopustu in si naberitita veliko energije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
10.8.2007 15:11:35   
DaisyE
Važičke, greste kar na dopust... Kljub temu, da sem vama malo fouš, vama želim eno lepo izlegavanje.

Lepo prosim vse ostale, da mi povejo, če lokalne napovedi vremena kjerkoli v Sloveniji za jutri ne predvidevajo dežja. Jaz bi nekam šla. Na luft, zato je tako pomembno da ni dežja. Toplice pa tud ne veljajo, ker takoj vnetje fašem, samo da vodo pogledam. To pa zdaj ne bi bilo glih fino.

Špike so padle dajamaja. Sem si zjutraj alarm naštimala, pol sem še trikrat snooze pritisnila, klela sebe in moža in najino reprodukcijo, ampak mi je v končni fazi uspelo prilest ven iz postle. Ko sem v kopalnici naštimala vso mašinerijo, mi je kar placa na polički zmanjkalo, zgledala sem pa z vsemi inekcijami in ampulami ko en težek bolnik. Mater božjo. Flekov pa zaenkrat še nimam. No pol sem šla pa nazaj spat.

Kar se datumov tiče, bom jaz v tej rundi po moje hitra, ker se je gospa user posted image  blagovolila podvizati in je prišla par dni prej, tako da sem diphereline in menopur dobila od jednom. Torej kratki postopek. Če bo šlo tako kot prejšnjič bomo v avgustu zaključili, pol bomo pa čakali.

Mišek, če ti do jutri uspe poslat malo sonca, ti bom jaz do smrti hvaležna. Pa vsi, ki me morjo prenašat tudi, ker bom malo bolj znosna. user posted image user posted image user posted image

Koalca, hvala za vso skrb, saj veš, kam me daš, tam pa bom. In vse bom opravljala po najboljših močeh. Čeprav mislim, da na navijaških pozicijah bolj do izraza pridem.  user posted image  In največ koristi naredim. user posted image user posted image user posted image

Dajamaja s hiško ste pa zelo pridni. Jaz vam želim lepo vreme, da jo bote ja spravli pod streho. Če rabiš pomoč, me kar pokliči.
Zelo dobro obvladam pitje piva. user posted image   In z užitkom. Bi lahko delala reklame za kero pivovarno. No ja, lahko si pa to dam za naslednji cilj v življenju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?