|
RE: IVF-ICSI avgust,september 9.8.2007 20:22:43
|
|
|
|
koala
|
AVGUST BORKE ZA - anonimna(zamrznjenčki)
- upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
- zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
- ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
- Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
- barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
- mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
- pikovit (IVF?;PO,dr.Reš) pregled 30.8
SEPTEMBER BORKE ZA - Goldy
- Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
- cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
- gold fish (LJ) zamrznjenčki
- blanč
- Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
- MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
- šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
- mami26 (2.IVF)
- katica77 (1.IVF?;LJ)
- dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
Navijačice: pikovit, sulfinija, koala , *medica* , Špelka , soncek.djukelica , citrončica, Staša1 gloria, konina, sayuri, tosja DaisyE Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit. Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale. Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork. dajamaja dobrodošla med borkami, sicer pa saj veš kaj pravijo, v tretje gre OOOOOOO koga jaz vidim dobrodošla iz dežele pogrešnih DaisyE, tebe pa tosjo sem pa res pogrešala, no če ti je ilegala dobro dela je tudi prav, da si se malo potuhnila, zdaj pa ne skrivaj preveč svojega avatarčka, meni je tolk luštkan, pa če čutiš potrebo po "teženju" pridi med nas, saj veš da te me razumemo, evo zate . Aja, pa jez sem te prostovoljno določila za navijačico
|