|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
7.8.2007 21:31:00   
upajoča
Ojla za srečanje bi bilo pa res zanimivo se dogovoriti,sam da ne bi pol deš priklicale,saj veste tolk punc na kupu,user posted image user posted image ,danes pa nič ne poročajo kok je bilo pri Rešu,moram reči da je kar bolj prijazen ali pa sem se že navadila na njegov način,saj prvič me je pa kar bi rekla prizemljil,še bolj pa mojega .Za pirček ste rekle,oziroma za radler,a ni ta še bolj zaničuser posted image  kot navaden,sicer pri pici pol kozarca že spravim vase.No pa je že pol mojega dopusta pri kraju,sva mislila iti na morje pa je mojea doletela trebušna gripa,oh je skoz dežurn na wc,upam da se jaz ne nalezem.lp upajočauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 151
7.8.2007 22:55:01   
gloria
Živjo...Prav lepo vas je bratiuser posted image .Lepo je da lahk tukaj dobiš prav vse odgovorje.Sama sem lahk rečem začetnica,čeprav bom imela 2IVF ,in sem v parih straneh dobila določene odgovorje.Danes mi je mal teški dan ker bi morala imeti snemanje ns če bi bilo vse vredi.Zdej komaj čakam november za novi postopek in upam da nam bo uspelo...Sayuri jaz sem imela isti primer prejšnji mesec kot ti sam v 11 tednu nosečnosti.Zakaj moraš dati kri za beta HCG?Jaz nisem dobila nobenega obvestila,pa ne vem če bi morala sama poklicatuser posted image Čudovitega sinčka imašuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.8.2007 8:44:31   
sayuri
Jutro user posted image

Danes sama kraljujem doma. Filip je v vrtcu - po 6 tednih, mož v službi, jaz pa sama doma s celo goro cunj za user posted image . Mogoče me celo zgrabi, da te cunje danes zlikam user posted image . Sicer se je pa že včeraj napovedala ena prijateljica na obisk, tako da bom imela dober izgovor user posted image

Tole našo zalazoyo bo treba malo po riti našeškat. user posted image  JAz tle tok firbčna, ona pa nič ne poroča.user posted image  Zalazoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

gloria , kdaj točno si imela abrazijo? JAz sem dobila prav pošto na dom iz KCja. Čistili so me 17.7. Pošto sem dobila 2.8. Na odvzem krvi sem šla v ponedeljek - 6.8. V pošti mi piše, da mi morajo glede na histološki izvid vzeti kri, da preverijo beta HCG. Le ta je znašal v ponedeljek le 11.6, kar je že skorajda ok. Ko pade pod 10, je rezultat dober. Moram pa čez 14 dni it ponovno kri dat. Se pa spomnim, da je bilo pred leti, ko sem imela ss isto. Hm, mogoče sem morala tja zato, ker sem RH negativna?user posted image  Že tko so celo paniko zagnali tisti dan, ko sem bila na čiščenju, ko so mi vzeli kri in ugotovili, da sem RH-. JAz ti lahko dam številko direktno iz ginekološke klinike na urgenci, če želiš poklicat.

Kje ste ostale? Kaj počnete v tem turobnem dopoldnevu? Hm, vidim, da nas je za srečanje kar nekaj, samo tisto "vodilno" moramo določit, da plac najde user posted image , pa datum in en seznamček, kdo bi prišel. Katera bo to prevzela?

Uživajte maksimalno in se beremo.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.8.2007 8:49:28   
zalazoya
hoj

pozdravljena gloria žal mi je da se ti je to zgodila, upam da bo tokrat vse OK.
punce meni je včeraj interne dol padu sem mislila da se mi bo kar snel.
v glavnem poročilo: user posted image
moj 2. IVF ne bo septembra ampak avgusta user posted image , nisem mogla verjet ta Reš je res car sem že včeri eno piko dobila in to v trebuh, prejšnjič so padle sam v ritko. Terapija je druga prvi če je bil superfact, ki si ga našprical v nosek in menagon ( ne vem ali se tako napiše), tokrat pa Diphereline  in 2. dan user posted image  začnem z menapur ( a sem prav napisala), postopek je pa brezplačen, ker sva šla prvič samoplačniško. V glavnem čist presenečena ne morem verjeti. A ima katera kakšne izkunje s to terapijo. Tole v trebuh mi ni čist jasno jutri si jo moram dat že sama. Ma sej bo šlo. Punkcijo pričakujem konec meseca in v začetku septembra ET. Jupi.

Pikovit včeraj sem pri Rešu preisala delovni čas in sicer je od PON do NED od 06-08 UZ, popoldan ambulanta pa PON, TOR, ČET 12-18.  A si se že naročila? Včeraj ni bilo gužve sem bila kar presenečena, same nosečnice, tako da je kar hitro šlo.

Danes sem frej dobim ene obiske čez 15 min  tako da se javim kasneje. Koalca a boš popravla seznam. user posted image

čau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 154
8.8.2007 8:59:00   
cati
zalazoya sem vesela zate da bo prej ko si mislila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.8.2007 9:03:55   
sayuri
No, zalazoya, končno si potešila mojo radovednost user posted image   U madonca, tole je pa res šprinatanje. user posted image  Že kar takoj si dobila prvo dozo fiksanja user posted image . Tako je bilo pri meni v prvem poskusu - naslednji dan po razgovoru sem že snifala Superfact. Supercauser posted image  - pri fiksanju v trebuh pa itak vem, da boš postala strokovnjak user posted image . Povej mi - glede na to, da imata prav tako drugi postopek, kot bova imela midva - so vsa zdravila brezplačno? Jih pri njemu dobiš al v lekarni?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 156
8.8.2007 9:15:11   
zalazoya
Sayuri, vse je brezlačno ti jih kar iz predala potegne tudi v lekarno ne rabiš, razen prometrium si moraš sam kupiti v Italiji. To je to.

Grem kavico kuhat obiski mal zamujajo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.8.2007 9:55:05   
ele
živjo punceuser posted image
po 2 mesecih se vam spet oglašam,namreč včeraj pri rešu in danes začenjam teč novi kroguser posted image in sicer s konjsko dozo menopurja 4 ampule vsak dan...Ajojuser posted image
Če katera rabi prometrium in je kriza prit do italije,ga lahko zrihtam,živim namreč pri meji.
Lep pozdrav vsemuser posted image user posted image

ele

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.8.2007 9:57:12   
soncek.djukelica
jutro,

zalazoya, lepe novice,res sem vesela,da imas postopek ze sedaj! Upam,da boš čez 1 mesec poročala že kot user posted image !

Gloria, tudi meni je žal!Naj te čuva tale tvoj user posted image ! Seveda pa ti želim,da bo drug postopek uspešnejši!user posted image
Mi smo pa danes stari 20 tednov! Juhuhu! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 159
8.8.2007 10:09:09   
GITA14
čestitam ti za tvoj-vaš 20 teden, kr tako lepo naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
8.8.2007 10:17:29   
Skye
Jutro punce....kaj delate da je tko grdo vremeuser posted image
soncek.djukelica čestitke za doseženih 20 tednov...ste že na pol poti user posted image user posted image user posted image

zalazoya uh to pa je brzina....super....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
8.8.2007 10:27:32   
soncek.djukelica
hvala, hvala!user posted image
ele, čestitke tebi in uspešen postopek!
Jaz imam pa še škatlo dabrostona viška,če katera rabi naj se mi javi!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 162
8.8.2007 11:10:15   
šemalo
PIKOVIT, res hvala za razlago...jasno razlago...to niti ni tako komplicirano, kot sm mislila....so mi rekli, da pokličem prvi dan M v septembru.....ali to pomeni kratek postopek?

drugače pa ok, samo malo preveč sem navdušena ali kako bi rekla....upajoča....se bojim, kaj bo pa pol, me je strah nosečnosti in (ne)nosečnosti....

ja bl taka sem, svoje sorte Gorenjka....

punce, res ste super vse, ko vas tle berem, kot da vas že dolgo poznam....

cmok

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

Neposredna povezava do sporočila: 163
8.8.2007 11:46:43   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš) 7.8 začetek špikanja Diphereline; drugi dan user posted image nadaljevanje z menopurjem, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (IVF?;PO,dr.Reš) začetek špikanja z menopurjem 8.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 164
8.8.2007 11:49:57   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(IVF?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 165
8.8.2007 14:52:55   
pikovit
Šemalo ni problema.Če boš kaj rabila nas kar vprašaj.Ti bomo rade volje pomagaliuser posted image

Zalazoya naj naj naj lepša hvala za izčrpne podtke o dr. Rešuuser posted image Še nise klicala ker me je maluser posted image user posted image strah in se psihično pripravljam.So me nekatere frendice tako prestrašle,da se moram psihično pripravit.Pa ne samo to tudi zdaj sem imela skoraj 1 leto pavze mislim brez punkcije une ta hude ko neštepam po 18 celic.Pa še zamenjala sem ginekologa.Spet vse jovo na novo.

Zato pa odštevam dneve do dopusta kjer bom lahko user posted image      inuser posted image  inuser posted image  pa šeuser posted image  in user posted image  in to verjetno kar 1
14 dni.Upam da bomo imeli user posted image  in ne kakšne user posted image  in da ne bomouser posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 166
8.8.2007 14:58:55   
gloria
Punce hvala za lepe besede...Ko se ti kaj takiga nardi rabiš trdno moč da se pobereš.Srečo mam da me v službi zastopijo,celo me je šef sam vprašal gdaj bom imela ponovni postopek da mi najdejo ponovno zamenjavo.Jaz sem bla od punkcije doma.20.8. grem v službo in se je že prav veselim.Sayuri jaz sem imela 21.7. čiščenje.Rh sem pozitivna.Lepo prosim če mi pošlješ številkouser posted image ...

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 167
8.8.2007 15:35:56   
sayuri
gloria evo št. 01 52 22 515   Po moje boš v teh dneh dobila vabilo.

pikovit, brž po telefon in pokliči.user posted image Nič bat. Vsak dan se ti podaljša čakalna vrsta. Boš potem na morju brezskrbno uživala. user posted image  Mimogrede - kje dobiš tko prisrčne smajlije?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 168
8.8.2007 16:24:38   
pikovit
Sayuri pojdi na www.smileycentral jaz sem šla na najdi.si in vtipkala.Potem se ti pokaže free download potem sledi navodilom in ti bo ratalo.Citrončici je tudi pa je bila prav važnauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 169
8.8.2007 17:00:42   
soncek.djukelica
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 170
8.8.2007 17:06:04   
pikovit
Sončekd.zakaj pa taka faca?

Neposredna povezava do sporočila: 171
8.8.2007 17:16:41   
zalazoya
hoj čveke

koalca user posted image user posted image user posted image  za ažurnost

soncek d. čestitke za 20 tednov to je že polovička v tvojem primeru že več, ker bo dvojna sreča.

ele a si bla včeraj pri Rešu, kdaj ? jaz sem bila tam ob 17.00 še celo malo prej a ti se tud že v postoku ja super user posted image user posted image user posted image , veliko uspeha. A kar 4 ampule, kaj si pa pred tem jemala predno si dobila tečko? 

pikovit takoj poklič nič čakat ma kakšna psihična priravljenost a je to sploh možno, čas kar teče, vse nas je strah te borbe in neuspeha upam da ti ne solijo pamet ljudje, ki nimajo pojma o neplodnosti. Seveda rabiš počitek ampak potem moraš naprej. Jaz sem bila enkrat na punkciji in sem imela 20 celic, ne vem če je OK da jih je toliko glede na moj in tvoj rezultat bolj ne? user posted image

Sayuri a ti še na dopustu to je fajn v šoli, se res lahko odpočiješ. Tole fiksanje bom že pogruntala jaz si jih dam kar sama moj kar stran glede pa tudi nevem če bi pustila da mi jih da on.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 172
8.8.2007 17:21:48   
mami 26
ojla
jaz sem tudi za septembra narocena na ivf user posted image
sicer ze drugic ampak upanje imamuser posted image
ceprav sem imela zelo slabe razultate prvic
lp

< Sporočilo je popravil mami 26 -- 8.8.2007 17:26:41 >

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 173
8.8.2007 17:33:23   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sončekd.zakaj pa taka faca?

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem si zlovdala dol smilije,pa sem očitno neki zamuštrala in mi jih sploh ni dal smilija ven,ampak sam besedilo!user posted image user posted image  pol sem pa hotla popravit, pa sem zmeden smeško dala!user posted image
punce, drugač sem pa izredno vesela! izvedela sem,da moja občina daje ob rojstvu novorojenčka denar in sicer 250€,ker pa sta dva, dobim v tem primeru 500€! juhu ta denar mi bo prav prišel!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 174
8.8.2007 18:04:19   
konina
Pozdravljene, klepetulje. Tu pri nas se kaže dež, menda ga niste s klepetom priklicale. No, tudi če ste ga, meni bi prav prišlo nekaj dni dežja.

Sonček d., čestitam za 20 tednov. Smilije sem tudi jaz poiskala ins em imela enako izkušnjo kot ti. Mi je samo besedilo prekopiralo, slikce pa nič. Sem bila kar malo žalostna in v dvomih, če sem jaz malo user posted image . Pa tako sem se hotela še jaz považit! No, pa sem dobila po buči.

Jaz pa komaj čakam 23. avg, ko grem k Medenovi po napotnico in terapijo, potem pa se dogovorim za mesec, ko bo nov IVF. Najprej me je bilo groza novega postopka, sedaj pa komaj čakam.

LP, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Telesno kaznovanje otrok
LuSyLu*

Ali podpirate telesno kaznovanje otroka, npr. šeškanje po riti?

DA (36%)

NE (64%)

Število vseh glasov: 1417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!