|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
8.8.2007 18:32:57   
mami 26
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

ojla
jaz sem tudi za septembra narocena na ivf user posted image
sicer ze drugic ampak upanje imamuser posted image
ceprav sem imela zelo slabe razultate prvic ce je se katera naj se javi.user posted image
lp

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.8.2007 19:02:17   
pikovit
Mene pa računalnika zafrkava.Ga bom kruser posted image  .Skratka Mama 26 dobrodošla med nami.Ne skrbi enkrat so dobri drugič so slabi rezultati.Tako da brez skrbi. Sonček in Konina a vama je ratalo zloudat smileuser posted image user posted image    Jst bi pa rabila eno da me za rokico prime in odpelje k Rešu.user posted image  Sonček bravo.Do polovice si že prišla.Zato ti pošiljam en velik velikuser posted image  in user posted image  še za drugo polovico

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.8.2007 19:57:47   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri

user posted image  user posted image  user posted image  bravo punce user posted image  user posted image  user posted image  tud jaz se vam pridružujem med navijačicami user posted image
tosjauser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.8.2007 20:17:34   
Sulfinija
Punce,tudi jaz sem danes vesela kljub poškodbi noge.Dobila sem od svoje G domov po pošti izvid od krvi in ga takoj poslala za LJ v ponedeljek pokličem,če slučajno dobim zdravnika,da ga povprašam kakšen je izvid kajti sama se ne razumem najbolje in nato čakamo 30.08 ko ima moj dragi spermiogram in nato gre vse skupaj na konizilij?Kaj menite vse ki hodite v LJ v kolikem času naj bi dočakala pošto in odgovor iz konzilija?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.8.2007 20:31:33   
soncek.djukelica
tosja, naj ti še tukaj čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija,moj karton je šel na konzilij lani septembra( vsaj zdi se mi tako)morda tudi oktobra, pismo od konzilija pa je prišlo v sredini decembra! nekje 2-3 mesece se je čakalo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.8.2007 20:35:28   
Sulfinija
Sonček-djukelica kdaj se ti je pol začel postopek?Kaka zdravila si pa imela?Jaz imam na napotnico superfact nekako tkole piše in gonal-f 3x,kaj tole pomeni?O super rok imaš,ko moj možek praznuje svoj god.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.8.2007 20:54:56   
koala
sulfinija pol pa imaš isto terapijo kot sem jo jaz imela. Pri gonalu pa pomoje mislijo tri ampule, to je 225enot. A vidva bosta pa kliniko menjala?
Kaj si pa z nogo delala?

pikovit, a čva skupaj prebutat kište računalniške? Moja tudi nekaj nagaja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 182
8.8.2007 20:57:46   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(IVF?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)

pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

tosja še tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mami26 tbi pa izrekam prisrčno dobrodošlico. Upam, da se boš fajn počutila med nami.

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.8.2007 21:04:09   
Sulfinija
Koala,nogo sem si na naši obali zvila v treh delih,boli me ko en user posted image ,v ponedeljek še grem do osebne zdravnice,da boma tole poštimali,kajti v Izolski bolnišnici so mi slikali ugotovili tale zvin in priporočali počitek,mene noga čezdalje bolj boli in vedno bolj je otečena.

LPuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.8.2007 21:07:42   
koala
Bogica, naj te zdaj malo razvajao, pa seveda naj se noga čimprej porihta.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 185
8.8.2007 21:28:41   
soncek.djukelica
Sulfinija, si pa res revica! Želim ti,da ni kaj hujšega in da se zadeva hitro uredi!
Jaz sem klicala za začetek postopka pri februarski M! Prva špika je padla v začetku marca!
Terapija:
  • suprefact
  • menopur

Upam,da nas razveseliš čim prej! Iz srca ti privoščim!
Koala, mi smo se danes med decembrčicami pogovarjale o naših bušijih!Jaz ga imam 103cm okoli popka! Koliko pa je tvoj, če ga meriš? 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.8.2007 21:37:34   
gold fish
Koala - prosim, javi se mi na zs....

Pozdrav.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.8.2007 21:38:44   
pikovit
                                                    T O S J A 

user posted image      user posted image  user posted image user posted image   user posted image   želim ti lepo in zdravo nosečnost in dobrodošla naša navijačica.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 188
8.8.2007 21:43:43   
pikovit
Sulfinija boga revca.Le počivaj pa mogoče kakšni obkladki,Držim pesti,da bo vse ok

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 189
8.8.2007 21:56:09   
gold fish
soncek.d. - sem bila vesela današnje sms novice, sicer se pa to tako ali tako že včeraj vedela......

Jaz v naslednjih dneh pričakujem tečko, potem pa kličem v LJ....  Kaj moram klicati točno prvi dan M ali lahko kaki dan kasneje - če slučajno pride M ravno na vikend?

Sayuri - imaš krasnega sončka....., tebe sem si pa malo drugače predstavljala... v tej podobi si pa tudi meni nekam znana..., kot je že koala napisala.....  sem pa tudi jaz iz SV... tako, da ne vem če res ne pošiljaš tvojih duhecov v ta naš konecuser posted image ...

Darja* - kje si? Po moje uživaš kje na user posted image ....  Javi se kaj...

Vse ostale, ki jih nisem posebej omenjala - bodite fajn, uživajte in se pripravljajte na nove boje...kjerkoli že ste...

Pozdrav tudi vsem nosečkam..... 

Neposredna povezava do sporočila: 190
8.8.2007 21:57:56   
ele
zalazoya- ja sem bla pr rešu ob 12.30h in sem full hitro končala,ne vem če sem čakala 5 minut.user posted image
Prvo rundo sem jemala menogon intramuskolarno 3 ampule,suprafact in prometrium.Sedaj pa sem na koncesijo in mi je dal sam menogon,ki si ga lahko dajem subcutano in boli dosti manjuser posted image .Sprobano.Sm v ICSI postopku.Men se zdi,da mi je dal tako konjsko dozo,ker sem prvič pridelala sam 2 jajčeciuser posted image
Upam,da bo tokrat boljše..

ele

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.8.2007 7:05:47   
sayuri
Jutro punce user posted image

Kako bi jaz mojemu ta malemu dopovedala, da se nama ne mudi v vrtec in da bi komot do sedmih spala user posted image  Tako pa že od pol šestih kot duh hodim po hiši user posted image  Ena doza user posted image  je že obdelana, da me vsaj malo pokonci spravi. user posted image user posted image user posted image

Danes nimam nič za napisat, pa kar neki čvekam user posted image . Današnji dan sva si s prijateljico rezervirali samo zase in se bova odpeljali kar tako v LJ. user posted image  Po nič. Firbec past.user posted image Pa na kako dobro kosilo. Pa pol še tortico user posted image user posted image user posted image  Včasih paše kaj čisto brezveznega naredit za svojo dušo.user posted image

Sonček.d, kdaj točno imaš morfologijo? Da boš poročala natančno kar se spola tiče user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn, da občina podari nekaj denarja. 500€ je lepa vsota in verjamem, da ti bo prav prišla. user posted image

konina, tako se govori. user posted image  Lepo, da se veseliš novega postopka. Sem vesela zate. Se mi zdi, da se tud pr teb vse tko hitro odvija. Jaz bi tud že kar šla v nov postopek, pa sploh še prve M po čiščenju nisem dobila user posted image . Jutri bi morala priti, če bi bilo po ustaljenih tirnicah, ampak bomo videli, kako bo. Pol moram pa še dva ciklusa počakat user posted image

mami26 dobrodošla med nami user posted image  In pozitivno mislilt na naslednji postopek.user posted image

gold fish, ljudje si velikokrat čist drugo predstavo (vizualno) naredimo o ljudeh in potem smo presenečeni. No, jaz vsekakor ne grizem user posted image

pikovit, si user posted image . Ne bom te sicer za rokco k Rešu peljala, te bom pa tkole mal v rit suvala user posted image user posted image user posted image , dokler ne pokličeš.user posted image

tosja, še tu čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Naredite si lep dan user posted image

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 192
9.8.2007 7:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

T O S J A 

user posted image      user posted image  user posted image user posted image   user posted image   želim ti lepo in zdravo nosečnost in dobrodošla naša navijačica.

Še tu tosja, VSE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image , brezskrbno in zdravo nosečnost, pa zdravega navihančkauser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
9.8.2007 8:42:55   
Skye
mami 26 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Uhhh kako lepo....vedno več nas je.... avgust in september pa bosta obradila bogate sadove in naslednje leto se po populacija množično povečalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim vsemuser posted image

Skye

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.8.2007 9:20:34   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)

pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

soncek.djukelica, ja merim si bušija, moj je občutno manjši od tvojega 88, štartala pa sem z 69.

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 195
9.8.2007 10:05:35   
soncek.djukelica
zdravo,zdravo

sayuri, moja morfologija je 21.8! Se še odločamo,če bomo vprašali za spol, morda se tudi videl ne bo!user posted image  Denar od občine,ki ga dobim ob rostvu, bomo bejbicam neki kupili! Se bo že sproti videlo,kaj se bo rabilo!
Koala, sem pričakovala,da je tvoj manjši, sem jaz 4 tedne pred teboj! Morda si tvoja bejbica želi kaj takega! user posted image  user posted image user posted image user posted image
Gold fish, hvala ti!user posted image
Pikovit, kako so ti pa moji smeškoti všeč? Jih tudi na drugi strani dobiš!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.8.2007 10:37:56   
pikovit
Super Sonček fuuuuuuul so dobriuser posted image user posted image user posted image .Čestitke za tvojih 500 evrčkov.Lahko ti napišem kakšno dobro spletno stran,(kjer so stvari ceneje kot pri nas),da jih boš dobro zapravlauser posted image .So moje frendice vse tle kupovale in veliko ceneje.user posted image
Zdej mi ti lahko pošlješ stran,kje jih lahko dobimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
9.8.2007 10:49:25   
Skye
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jih še morala jaz mal poiskata, ko pa so tako vaši tako lušniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
9.8.2007 10:50:44   
soncek.djukelica
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=6&ziel=konfus 
to je to! pa bolj enostavna uporaba se mi zdi!

Ja komot mi lahko pošlješ kak link! kot boš sama ugotovila, otroške stvari so niso glih poceni!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.8.2007 11:15:22   
pikovit
O sonček veme vem imam doma 2 nečaka,ki naju znajo oskubit.Tako da vem kako to greuser posted image Ampak nič za to za otroke vse za starše pa malo manjuser posted image

www.kikiwelt.de
www.ebay.
pegperego.itwelt je preverjena
ikea.at

Tuki jih je nekaj kikiwelt je preverjeno.So vse frendice tle kupovale.So zelo zadovoljne.Boš videla,ko boš primerjala cene pri nas in tu.Je sicer v nemščini ampak se da.
Vse navijačke nosečke se splača malo pobrskatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?