|
RE: IVF-ICSI avgust,september 6.8.2007 12:51:44
|
|
|
|
sayuri
|
Evo mene na "delovnem mestu" . Sem se pregužvala skozi Lj , zapravila še nekaj € v City parku in evo me doma. Zjutraj je bila na urgenci prava gneča . Čakaš 2 uri, potem si pa v eni minuti fertik . Pikovit, mislim, da si me ti spraševala, zakaj na urgenco kri.... Prejšnji mesec sem bila na čiščenju v 9t nosečnosti (1.ICSI postopek) in dobila sem vabilo, da moram dat kri, da vidijo, koliko mi je beta HCG padel. Tud naslednji teden bom ponovno tam - oz. toliko časa, dokler ne pade ta vrednost hormona na ničlo. Še dobro, da sem na dopustu, da se tkole lahko prevažam sem in tja . Tudi ti si pri Rešu? No, potem nas je res cela vojska . Pa sta že bila na razgovoru? Gresta preko zavarovalnice ali samoplačniško? Midva sva bila samoplačniško prvič-takoj na vrst-v istem momentu . Postopek je uspel, vendar se žal nosečnost ni razvijala tako, kot bi se morala. Sedaj greva v drugi postopek oktobra - preko zavarovalnice. Tako je to pri Rešu - vsak drugi postopek je zastonj in si takoj na vrsti. Če te še kaj zanima, kar vprašaj. Dobrodošle vse nove borke - veliko vas je in močno bom navijala za vas Zalazoya, te čisto zastopim, kako komaj čakaš jutrišnji razgovor . Uf, tako hitro se vrti čas...kar ne morem verjet, da greš že v nov postopek. Bom močno držala pesti in v luft skakala Kaj pa ija, Shuka, alia, Bety upa? Kako ste kaj ve? Kdaj štartate? Zdaj sem čist aut in bom rabila kak teden, da "not padem" Roda in konina Sonček.d že morfologija? Se mi zdi, da tvoja nosečnost z brzino leti naprej . A te kaj firbec matra, kakšnega spola sta otročka? Želim ti, da bo vse potekalo OK Evo, spet sem nekaj naklanfala. Bodite lepo
|
|
|