|
RE: IVF-ICSI avgust,september 6.8.2007 21:51:00
|
|
|
|
zalazoya
|
oj punce, dons ste se pa razpisale, včeraj sem vas kar malo pogrešala. Pikovit dr. Reš je res CAR včasih ga moraš majčkeno preslišat drugače je pa strokoven, realen, ni čakalnih vrst, dela itak skoz, vedno ga lahko pokličeš na mobitel, ne mara jamranja in nažalost ni narkoze ali pa ketonala pravi, "sej rodit boste tud šla gospa", mogoče če bi res rekla, da ni za preživet, da bi se dal kej zment, ne vem jaz sem kar zobe stisnila, pa bolniških tudi ni, vsaj mislim razen če je kej fajn narobe. U glavnem jaz sem zadovoljna. V prvem postoku nama nažalost ni uspelo, imela sem celo 10 lepih blastocist 3 x ET eskimčkov. V glavnem ne bo ti zbujal nobenih lažnih upov, je zelo direkten. Večina se mi zdi zadovoljna z njim, nekateri imajo pa slabe izkušnje, sej pravim z rezervo ga moraš jemati, njemu je to rutina, nam pa sej veš, kaj čem ti razlagat, zelo občutljiva tema, a ne punce ? Moževa teta tudi ni mogla zanositi in je hodila k nemu več kot dvajset let nazaj je pa zanosila potem po naravni poti ne vem če so takrat že delali umetne po mojem bolj začetki in on je tam od začetka. Vem, da si imela par postopkov tako da dvomim, da te lahko kaj preseneti, si že dobila trdo kožo, vsekakor ti pa želim veliko sreče. Sprememba vedno koristi. Sayuri, tvoj sinček je res luuuštkan, vidim da ste uživali upam, da si se odpočila, vem da so hudi časi za tabo, hvala za spodbudne misli. Drage srečke veseli me da ste še vedno z nami in nas spodbujate v tej težki borbi. čau
|
|
|