|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
14.9.2007 19:34:45   
pikovit
Cukica-če je et sept  fantek
                   et okt    fantek

Blanč-če je et sept punčka

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
14.9.2007 19:36:31   
pikovit
joj Sayuri hvala za link jst mam to na papirju

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
14.9.2007 19:36:43   
soncek.djukelica
čer,

EA delajo v Postojni, v Lj ga ne delajo, za ostale porodnišnice pa nevem!
Pri večplodnih user posted image  lahko pride do težav,pa ne rečem,da bo prišlo ampak klinike v LJ in MB so veliko bolj specializirane kot ostale v SLO! Jaz osebno nisem spraševala za ea,ker itak mislim rodit v LJ,ampak koker sem babico zastopla v materinski šoli glih ni možno! So pa druga sredstva lajšanja bolečin! Bom pa se pozanimala,bom kar anestazista vprašala!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
14.9.2007 19:44:13   
pikovit
V LJ tudi delajo EA.Mislim da imajo določene ure.Tako da če ne rodiš ravno tisti čas potem odpadeš.Medtem ko v Postojni delajo noč in dan.Mislim pa da je v Lj. zastomj.Tako sem slišala.Naj me popravi katera će imam narobe.Da ne bom širila dezinformacvije.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
14.9.2007 20:06:41   
soncek.djukelica
Nisem ziher,da delajo EA v lj! Nekaj podobnega je! Bom pa se pozanimala! 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
14.9.2007 21:14:28   
GoYa
Dober večer.

Ja, nosečke kar padajo. A ni to lepo? user posted image

Pikovit, ne že takoj na začetku obupat. Posvojitev je hvale vredna in lahko se postavita v vrsto, ker so čakalne dobe itak ubijalske. Ampak po enem neuspehu pa ne smeš že prenehat s poskusi. Kolikim pa uspe takoj v prvo? Za IVF je potrebna vztrajnost.

Fortun, boš videla, ko bo tvoj videl srček na UZ,se bo kar stopil. Pol bo pa že moral začet verjet, da v tebi raste eno malo bitje user posted image . In pusti se mu razvajat. To je obdobje, ko lahko malo več udobja izkoristimo na ta račun user posted image .
Špikanje je normalno, tako da ne skrbi glede tega. Joške pa tudi mene čisto nič ne bolijo. Pa saj bo še čas za vse nosečniške tegobe.
Aja, pa meni je kitajska karta držala za prvega user posted image . Za drugega nisem še gledala.
In uživajte na dopustku user posted image .

Sulfinija, uživajta na Gorenjskem. Pa mogoče vama celo kaj rata narest user posted image .

MIŠEK13, a so kremšnite uspele? Mnjami, mnjami.

Mozart, user posted image  da nosečnost poteka v redu. Slabosti so pač del tega in so znak, da je vse v redu. Pa čimprej se pozdravi.

Darmar, a ti si si že PDP izračunala? user posted image  Jaz sem mal vraževerna in si ga še nočem. Vem samo, da bo maj user posted image . Lep mesec. Drugače se mi je zdelo, da 24. malo prehitro za UZ user posted image . Si se zmotila user posted image . Ej, tole s pluskom. A veš, da je tudi meni v enem dnevu pokončna črtica, ki naredi + ful zbledela. Danes zjutraj je bila samo še čisto tanka črtica. Sem ga kar v smeti vrgla, da ne bi videla, kako bo zginil. Če nam je pokazal, pol je. Nima bit kej druzga. Itak testi po daljšem času niso več verodostojni.

S.D., je pikovit prav napisala glede EA. V LJ jo delajo, vendar samo takrat ko je anastezist v službi, zato je zastonj. V PO je na voljo 24 ur. Meni so direktorco klicali ob 2h zjutraj, da je prišla mi to narest. In seveda sem zato plačala 40.000 sit. No, v PO se vedno plača (ne glede na uro). Nisem pa vedela, da za dvojčke to ne delajo.

Amelia, tudi če drugi postopek ne bo uspešen, ne obupat. Vem, da boš razočarana in žalostna, ampak včasih je treba mal večkrat it, da pridemo do cilja. In tudi ti boš. Se pa zna čas vlečt, ja. Po drugi strani pa tudi hitro mine.

Pija76, jaz sem se v postopku tudi prehladila in to po punkciji. Pa glej, test mi je pokazal +. Sem se pa borila in pila čajčke z limono in medom, pa vršičke...tako da se ni preveč razvil prehlad. Tudi grlo me je bolelo, zato sem grgrala žajbelj. Pomaga, zato probaj tudi ti.

PAMELA, 12 dan po punkciji je po moje čist normalno za M.

Zalazoya, a ni čudovito videti plusek user posted image . Imata pa skupaj UZ z darmar. verjetno se bosta videli.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
14.9.2007 21:46:42   
kikaa
Pozdravljene!

Sem "nova" na tem forumu, v preteklem letu 4x neuspešna IUI, seda pa prvič na IVF. Tako, da...malo sem vas že brala in prosim tebe Sayuri, če me daš na svoj seznam )hvala že vnaprej); kajatina  - mislim, da sva na istem po dnevih. 11.9. sem imala 1. Uz po 14. dnevih Suprefacta, v petek 21.9. pa imam zopet UZ (Po Suprefactu in Gonalu).
Zaenkrat naj povem, da mi gre špikanje odlično, saj sem "iz foha", me je pa nepopisno strah punkcije, ker imam zelo nizek prag bolečine. Tako, da prosim nasvete, kaj ste ve vzele pred punkcijo (če ste kaj) še dodatno same.

Se beremo!

Vsem user posted image čestitke, vsem ki še čakajo na to, pa srečno!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
14.9.2007 21:50:02   
kikaa
Pija76, tudi midve sva na istem...sem 3. dan Gonala...

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
14.9.2007 21:55:18   
Pija76
Kikaa- kot berem sva res na istem, isto sem imela 11.9. UZ. Punkcija: saj boli ampak saj ti dajo tam mislim da ketonal in za domov dobiš tud ene tablete. Mislim da ni potrebni nič dodatnega vzeti, ko sem bila jaz prvič je ena gospa enega preveč spila, pa ni glih zgledal veš. Da bi ga pa srala s kakimi tabletami, pa mislim da ni dobr... 

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
14.9.2007 21:56:34   
Pija76
Kikaa - pozavila napisati: DOBRODOŠLA!!! Tud jaz sem čist na Frišn tle gor, pa me je čist potegnil....user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
14.9.2007 21:57:39   
kikaa
mene tudi...je ful potegnil...pa še tema je taka, ki me trenutno ful zanima in veliko zveš koristnega....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.9.2007 22:11:51   
DaisyE
Pupe moje drage, šta to moje okice vide!?

Čestitam, čestitam, čestitam! Bravo darmar, bravo GoYa bravo zalazoya. Pazite nase.

Blanči, da ne bo depresije, evo statistika se izboljšuje...

Zdravnik        Št. končanih postopkov      uspeli      neuspeli

Reš                            6                           4(66,6%)      2 (33,3%)

LJ                              0

MB                             0

Lubice drage, kar milo se mi stori pri srcu, ko vidim, da me pogrešate. Hvala vsem. Nič me ni, ker so me na šihtu tako zasuli, da še svoje glave ne najdem, kaj šele kompjuterja. Eh ja, pa saj bo. Lepo se borite, vas pridem še kaj pošpegat. Lep vikend vsem, pri srcu ste mi. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
14.9.2007 22:16:03   
Amelia
Kikaa, Pija 76 dobrodošli v naši družbi! Jaz prvič v življenju pišem na kakšen forum, ampak ko enkrat začneš ne moreš nehat, me pa tale klepet ful pokonc drži, ker imam skoz občutek, da se nekaj dogaja na tem področju, ta mesec sicer ne meni, se pa drugim.

Mene punkcije ni bilo strah, ker mi je čisto vseeno kaj mi delajo, sam da bi prišla enkrat do t male štručke, in res me sama punkcija sploh ni tako bolela, saj ko te špikne zaboli, ampak hitro mine, ko me je začel pa pucat tam dol, sem mu začela pa kar skakat in t malo umikat na postelji, je rekel: No, no, kar nazaj pridite!", ha, hauser posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.9.2007 22:32:45   
kajatina
Kikka tudi jaz imam v petek UZ in sigurno sva se zadnjič srečale. Mene je kar malo strah kako bo z gonalom, ker sem do sedaj 2x imela menopur in ne vem kako bom odreagirala na gonal. Kar se pa tiče punkcije, pa mene zelooooooo user posted image boli, še posebej če imam več jajčk v levem jajčniku. Levi je baje še toliko bolj občutljiv. Pred punkcijo so me vedno špiknile v tazadno, ampak men to ni nič pomagal. Je pa bila na zadnjem postopku ena na punkciji in je ni popolnoma nič boleleo, tako da je čist odvisno od vsake posebej. Želim ti, in Piji da bi imele čim več kvalitetnih jajčkuser posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.9.2007 23:26:32   
gloria
user posted image user posted image user posted image  za nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz mam novembra razgovor v lj dr. Bokal 2 ivf.Nekaj časa se nisem javila sem vas pa redno brala.Ful sem vesela da je tolk nosečk.Tukaj med vami res dobiš energijo da zdržiš vse to.user posted image .VSEM PUNCAM ŽELIM DA ČIM PREJ  ZAGLEDAJOuser posted image user posted image user posted image .L.P.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.9.2007 23:28:26   
gloria
A ja pa še novim puncam želim dobrodošlico.user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
15.9.2007 8:17:24   
koala
Joj zalazoya, saj sem vedela da bom nekaj zbrkala, ja tako je če površno bereš. ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživaj in se pusti razvajati. Kako lepo je brat lepe novičke.

Pikovit, a po kitajski karti ti to gledaš? am malo sem zmedena, nosečnost se šteje od prvega dneva zadnje menstruacija, zakaj pol gledaš kdaj je et? Ker Mi po datumu zadnje M pride fantek, po et pa punčka, no bomo januarja videli kaj bo.user posted image

kikaa glede punkcije, ni noben bav bav, jaz sem imela 27 foliklov pa ni bilo hudo, bi rekla, da sem pri et bolj švicala ker sem imela visoko maternico pa si jo je moral z materničnim vratom malo dol potegnit.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
15.9.2007 9:42:10   
soncek.djukelica
jutro,

daisica draga, živjo! Lepo,da si ažurna z svojo statistiko!user posted image
Kikaa, dobrodošla med nami!user posted image
Tudi jaz sem hodila na GK, in sedaj se vračam na kraj zločina!user posted image  Materinsko šolo imamo v tamkašnji predavalnici, in med odmorom se zmeraj mal sprehodim med UZ in SIII! Zato le pogumno naprej!user posted image
Kikaa, mene punkcija tudi ni bolela preveč! Itak dobiš ketonal, pa še enega za domov!
ET mi je pa minil tako hitro,da sploh nisem vedela,da je že konec!
Je rekla dohtarca: "Gospa, zdej pa lahko dol stopite"!
Jaz pa: " A je že konec"! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
15.9.2007 10:13:34   
blanč
Marjetka moja zlata, hvala za statistiko. Ja mojo depresijo ste pregnaleuser posted image user posted image .
Hvala tudi trebi Sayuri.
Vsem novim nosečkam pauser posted image user posted image user posted image in čuvajte nase in svoje pikice.
Jaz se pridno pikam. Jutri bi mogla dobituser posted image  in potem potrojeno špikanje dalje.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
15.9.2007 10:29:08   
pikovit
Marjetka jeeeeeeeeee si se le oglasila.Kolk sem vesela.Daj ostani z nami.
Ej kaj pa to: ostani z nami ,ostani z nami do jutra...
                    mi bomo peli in pili....user posted image     (Andrej Šifrer)
Super za tvojo statistiko!

Koala a nimaš tam leta žensk im meseci zanositv.Jaz sem si to razlagala kot et.Mogoče bi bilo bolje punkcija ker se takrat oplodijo.No kakorkoli že zdaj vam je dala Sayuri link pa si poglejte.Meni je to dala soseda na papirju.Linka pa tudi ona ni vedela.V končni fazi pa 'samo da je zdrav'user posted image

Goya k bi bilo prvič se sploh ne bi sekirala ampak je že 5 pa še 2x sem imela zamrznjenče vmes,2x spontan ciklus.Pa kaj bi dala da bi imela spet 25 let.Leta pa gredo.Ja ni kaj.A ni maj lep čas.Jst sem tud majčicauser posted image

Vsem novim borkam pa želim eno lepo dobrodošlico.

Kikaa super če si iz foha.Pol maš zihr tam kje na dohvatu ruke kakšen ketonal(tabl.,svečke,ampulo)To vse pomaga.Preden greš na punkcijo pojej 2 ketonala,1 svečko v tazadnjo,pa še ampulo v tazadnjo pa bo zaleglo.Če pa si na gk Lj. ti dajo pa inekcijo ketonala kar tam.Pa jst sem en večer vzela pomirjevalo.Na kliniki ti ga dajo.Sem jaz tudi bolj občutljiva.Ampak sam na to klinčevo punkcijouser posted image

O gloria se bo kmalu začelo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
15.9.2007 10:31:05   
pikovit
Blanč držimo pesti.user posted image
Matr jutr mam pa že et.Me Reško za enkrat še ni klical da bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
15.9.2007 10:51:49   
sayuri
A ni lepo sobotno dopoldne? user posted image  Saj veste, da ne morem iz svoje kože user posted image . Sem bila že aktivna in sem prečekirala, kaj se dogaja na svetovnem prvenstvu v preskakovanju ovir na Ugarju (to je pravzaprav relacija, kjer me vsak dan lahko uloviteuser posted image ) Tako je lep dan, včeraj je bilo veliko ljudi, danes se tudi že nabirajo, jutri bo po moje tud gužva..... Konji so tko lepi....user posted image

Najprej moram zaželet dobrodošlico naši novinki user posted image
kikaa DOBRODOŠLA MED NAMI user posted image  
Se boš hitro navadila user posted image . Me vsako sprejememo, spodbujamo,pol pa navijamo kot zmešane user posted image  Na seznam boš pa vsakčas pripopana user posted image . Pa srečno v postopku. Vidim, da si že začela. MAlo spodbudnih besed o punkciji.....vsako jo doživi drugače. Mene čist nič ni bolela. Pa nisem ničesar protibolečinskega jemala. Bolelo me je potem, po punkciji...komaj sem do avta prišla, nekje na pol poti proti domu pa je bolečina popustila. Sicer sem 2 dni počivala, ampak bolj iz crkljanja, kot od bolečin. Tko da....ni panike user posted image

Berem, da se o porodih pogovarajte. Jaz sem rodila brez EA. user posted image In če bom še kdaj rodila, bom tudi brez EA. Moj porod je bil enkraten, zelo lep, kratek (2 uri je vse skupi trajalo) in zelo rada se ga spominjam.user posted image  TAk porod želim vsaki ženski. Moja izkušnja je resnično prijetna. Imela sem zelo malo svojih popadkov in so mi našopali umetne. Na porodni postelji sva se z možem toliko presmejala, da mi je še zdaj smešno. Od tiste maske s kisikom sem bila čist zafiksana in po moje me je to skoz sililo na smeh. Popadke sem predihala na boku, ubogala sem babico, kot kak 3 leten otrok in to se mi zdi najpomembnejše. Ko mi je babica rekla, da naj se uležem na hrbet, da bom rodila, sem jo kar debelo pogledala. Po treh orng pritiskih sem rodila čudovitega fantka. Nič rezana, nič raztrgana, nič šivana...lahko bi šla še isti trenutek domov. user posted image  Rada povem svojo izkušnjo dekletom. Ker me porod ni nič utrudil. Nanj sem bila dobro psihično in kondicijsko pripravljena (punce, dajte vsak dan hodit na sprehoduser posted image ). Verjamem, da bi bila zelo utrujena, če bi se matrala 12 ur.... Ampak imam za sabo zares čudovito izkušnjo in me ni strah še enega ali pa še petih porodov. Raje grem rodit, kot recimo na Triglav user posted image

ZAlazoya, jst ti tko privoščim user posted image user posted image . MA vsaki to privoščim. user posted image  KAr se srečanja tiče, pa ne vem, kaj je zdaj. Po tistih podatkih, ki so na pojma nimam kateri strani, nas je bilo največ za srečanje v LJ med vikendom.
Povejte,imate naslednji vikend čas? V petek, soboto, nedeljo? KAteri dan? Kje v LJ? Glede na to, da so zdaj lokali čisti brez dima user posted image  in ker ste nosečke al pa boste nosečke in ne boste več kadile user posted image  user posted image user posted image user posted image  je vseeno, kje se dobimo. Ljubljančanke bodo predlagale kak fajn plac user posted image  Tiste, ki želijo, pridejo...popijemo kavico, prečekiramo trebuščke in to je to....user posted image  KAj pravite?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
15.9.2007 11:04:32   
Ozone
Pozdravljene punce. Nimam veliko časa, samo toliko da vam povem, da sem imela 12.9. punkcijo. Bilo je 8 celic, 17.9 pa imam ET.  pikovit držim pesti za jutri.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
15.9.2007 11:09:18   
Pija76
Kikaa in Kajatina v petek smo vse na UZ zgleda. Upam, da bo pri vseh 3 videti polno lepih jajčec....Kajatina jaz sem imela prej menopur zdaj imam gonal, menopur sem prenašala slabo...ful sem bila raztreščena, po gonalu se mi pa vsak dan ob 1h pop začne full spat in potem mal pankam popoldne...kriza nisem navajena tega. Drugač pa zaenkrat nimam nekih težavic.

Ostale punce preživite lep tale sončen vikend...jaz bom šla mogoče po jurčke...me ful vleče

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
15.9.2007 11:18:52   
sayuri
Ozone, zelo lep pridelek user posted image user posted image user posted image  Že zdaj držim pesti za ET. Ti pa se kar še pusti razvajat in crkljat user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......