|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
7.9.2007 9:25:43   
dajamaja
Ehehej Fortun!!! Bravo. Ti kar pokliči Reša in mu povej rezultat. Ti bo rekel, da ponovi test čez dva dni da bo močen plus. Prometrium naprej jemlji. Sicer pa, ti ga kar kliči, da še njemu polepšaš dan!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.ytsejam.com/wallpaper/Ytse-smilies.jpg&imgrefurl=http://www.ytsejam.com/modules.php%3Fname%3DNews%26file%3Darticle%26sid%3D124&h=600&w=800&sz=85&tbnid=0iVoofq2zhKNIM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dsmilies%26um%3D1&start=3&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3][/link]

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.9.2007 9:33:13   
kajatina
Bravo za fortun in njenega možekauser posted image user posted image user posted image user posted image . In bravo za pikico, ki se je tako borila!user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.9.2007 9:54:14   
PAMELA
Fortun - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.9.2007 10:17:51   
Skye
Fortun super novička........no pa se je začelouser posted image

Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image M

čuvaj nase in svojo pikicouser posted image

Pamela
mislim nate in na tvojeg borca........naj se razvije v lepo blastocisto in zraste v čudovitega user posted image ...saj si to prekleto zaslužiš, glede na to kaj so morala do zdaj vse prestati.
Torej imava jutri upam da obe transfer in bova skupaj trepetale.

Darmar čestitke za uspešen transfer user posted image user posted image ...zdaj pa naj pridno rasteta in ostaneta pri mamici 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Upajoča  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.9.2007 10:26:50   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image ,Fortun še naprej vse lepo.

Pamela mislim tudi nate in n tvojega borca,ki se bo jutri že grel pridno pri svoji mamici.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.9.2007 11:10:08   
DaisyE
Zdravnik        Št. končanih postopkov      uspeli      neuspeli

Reš                            3                           1(33%)      2 (66%)

LJ                               0

MB                             0

No eeeeevooooo!!!!! Čestitam fortunca!!!!! Pazi zdaj nase!!!! Bravooooooo!!!!! Dajmo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.9.2007 11:24:04   
blanč
Jeeeeeeee fortunca  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.9.2007 11:25:16   
koala
Bravo fortun, no saj se mi je delo da po nosečkah diši tod okrog. Uživaj in se pusti razvajati.

Pamela, jaz mislim da je tale vajin zarodek pravi borec in da ima dobre šanse. Ti/vama pa niti malo ne zavidam, jao jao kaj vse morajo nekateri prestat za maljčkeno bitje. Mislim nate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.9.2007 11:25:35   
blanč
Marjetka tale tvoja statistika bo tudi super. Kaj, če bi jo vodla še naprej pa da kar same ugotovimo procent uspešnosti na klinikah...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.9.2007 11:38:25   
dajamaja
Fortun, sem ti prilela celo kopico veselih smeškov, pa vidim da je ratal BDSAIDFD
Evo, jedan ali vredan in ČESTITKE!

user posted image   

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.9.2007 12:11:22   
GoYa
user posted image user posted image user posted image user posted image  fortun user posted image user posted image user posted image user posted image

Plus je pa plus. Tudi moj je bil bled, pa je bil user posted image .

Prihajamo za tabo user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.9.2007 12:42:35   
dajamaja
Ja, itak punce, za vse mamo dost volje in slikic za čestitat. Kr naprej proti pluskom.

Jaz pa še kar čakam na M. A res nima nobena izkušenj z Agrulabom in posledično daljšim izostankom M?  

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.9.2007 12:46:48   
PAMELA
Ojla punce,

joj koliko lepih želja... hvala vsaki od vas.
Ker me je tako mučlo kako je z najinim borcem, sem danes poklicala in izvedela, da se od včeraj dalje ni nič delil. Ostal je petceličar. Povedala mi je, da to sicer bol slabo kaže za jutri, ampak naj jutri vseeno pokličem še enkrat.
Pa da vidimo jutri kako bo.
Fajn bodite punce user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.9.2007 12:55:24   
cukica
Iskrene čestitke fortun tebi in tvojemu dragemu.
Pamela vse dobro jutri.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.9.2007 12:56:59   
Skye
Pamela močno držim pesti za jutri....boš vidla da bo.

Ko sem brala kaj se ti je zgodilo je tud mene zajela rahla panika, kaj se dogaja z mojimi 5 jajčki, tako da sem dragega poslala na misijo, da izve kako napredujejo. Ker je v službi čisto blizu bolnice je kar osebno šel tja in izvedel, da se je vseh pet celic oplodilo. Zdaj pa samo upam, da se bodo pridno delile...da me bo jutri dočakal vsaj en korenjak.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.9.2007 12:58:24   
Sulfinija
Pamela,boš videla,da bo jutri vse ok.Pa tudi petcelični zarodki so pravi mali broci.Joj iz srca ti privoščim,da boš ga jutri grela pod vsojim srčkom.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.9.2007 13:00:43   
Skye
Ne me kregat.....eno morda malo neumno vprašanje od mene....koliko celičen naj bi bil zarodek, da se smatra kot kvaliteten...oziroma kako delijo faze razvoja zarodka?user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.9.2007 13:04:00   
darmar
Fortun čestitke!!! Sem prov solzice sreče spustila zate. Solzice mi delajo hormoni, pa še toliko mi je odleglo, ko si sporočila da je +, jesss. Zdej mi je lažje. Objemčka od mene.

Pamela tebi pa po vsej tvoji kalvariji še posebje želim, da zarodek zdrži in da jutri pride k čudobiti mamici v bušija.

Skyl čudovita novica, da se je oplodilo vseh 5, torej domnevam, da boš spejela kar dva korenjaka.

Dajmo Goya, dajmo Zalazoya, dajmo Skyl in pravtako vse ostale špikarice, bralke, user posted image  in sploh vse pogumne borke za naše sončke.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.9.2007 13:30:22   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
koliko celičen naj bi bil zarodek, da se smatra kot kvaliteten...

jaz ti tule preprosto ne morem pomagat! Vem pa, kdo ti lahko! Naša Bety bi znala odgovoriti na to, in vem da nas bere! Bety, prosim!

Fortun, a se ti kej smeji?user posted image
Pamela, sej bo jutri vse krasno! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.9.2007 13:34:07   
Shuka
fortunčica- kaj sem ti rekla?user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je za obe poseben danuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.9.2007 14:14:35   
sayuri
No, evo, pa jo imamo...prvo nosečko v postopkih avgust/september. JAz sem to že skoz čutila...na vodi, al kje se že to čuti user posted image  user posted image user posted image user posted image

Fortun čestitke čestitke in še enkrat čestitke.

user posted image

Jaz sem Reša takoj po testu klicala in me je čez 14 dni naročil na UZ user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.9.2007 14:36:25   
fortun
hvala, hvala vsem za čestitke!!! ampak morate mi oprostiti, jaz trenutno še živim v oblakih in sploh ne vem kako sem lahko preživela dan, sploh kaj dosti ne dojemam stvari okoli sebe... ampak saj bo minilo...
v glavnem jaz sem tako srečna!!
ja tut jaz sem Reša že poklicala in me je takoj naročil (oz. rekel naj pridem 20. na UZ), sem bla tolk zmešana, da se sploh nisem spomnila, da gremo takrat jadrat, tako da sem ga še enkrat poklicala in ga vprašala, če je to sploh pametno, namreč, da grem jadrat, pa je rekel, da ni problema in mi rekel, da naj pridem 24. k njemu.
mi je pa rekel, da naj pazim, da v vodo ne padem!!! pa ne vem kaj to pomeni, al se je samo hecal, al je s tem mislil, da se ne smem kopat??? kaj mislite?
moram pa rečt, da je bil full dobre volje!! začuda!!
ja, ja sayuri - ti si prava čarovnica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem en velik user posted image user posted image user posted image  - zdaj pa grem domov k mojemu user posted image user posted image  uživat v user posted image user posted image !

jupiiiii!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.9.2007 15:18:57   
Amelia
Hej punce!

No, končno sem se tudi jaz opogumila in se včlanila, vas berem že cel mesec in ste res face ker se tako med seboj spodbujate. Jaz sem dala avgusta svoj prvi IVF postopek čez pri dr. Rešu, 24.8. so mi tako vstavili 2 zarodka, test bi mogla delat včeraj, ampak me je t rdeča prehiteva v torek, tako da je bilo žal neuspešno. No, sedaj greva novembra v nov postopek in upava na najboljš.

Ful je fino slišat, da je kateri uspelo, fortun čestitke, ker je tako vse skupaj veliko lažje, sem dobila kar upanje za naprej. Saj vem, da redko uspe že v prvem poizkusu, ampak sem vseeno upala da bo kaj, da bi bila tud jaz prvič v življenju noseča. Najprej sem bila na klomifenu, pa sem si mislila, sedaj pa bo, pa nič, potem sem imela laparoskopijo zaradi PCO, pa spet nič, so mi dodali še klomifen po laparo in spet nič, potem grem v postopek IVF, sem si mislila, no sedaj pa bo, .... skratka...

V torek sem bila sicer čist slabe volje, ampak sedaj sem se že pobrala in se mi november sploh ne zdi tako daleč, verjamem v to, da bo tudi nama enkrat uspelo.

See U!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.9.2007 15:29:56   
cukica
Dobrodošla Amelia!
Žal mi je da ti ni uspelo ampak vedi da boš tudi ti enkrat mamica in punce tukaj znajo fajn spodbujat in držat pesti.

hvala vam in lep dan

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.9.2007 15:33:50   
sayuri
Amelia dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image  Žal mi je, da postopek ni uspel, je pa lepo slišat, da si pripravljena na nov boj. user posted image user posted image user posted image   November je praktično pred vrati in ni vrag, da gremo takrat zmagat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?