Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 9:25:43
|
|
|
|
dajamaja
|
Ehehej Fortun!!! Bravo. Ti kar pokliči Reša in mu povej rezultat. Ti bo rekel, da ponovi test čez dva dni da bo močen plus. Prometrium naprej jemlji. Sicer pa, ti ga kar kliči, da še njemu polepšaš dan! [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.ytsejam.com/wallpaper/Ytse-smilies.jpg&imgrefurl=http://www.ytsejam.com/modules.php%3Fname%3DNews%26file%3Darticle%26sid%3D124&h=600&w=800&sz=85&tbnid=0iVoofq2zhKNIM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dsmilies%26um%3D1&start=3&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3][/link]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 9:33:13
|
|
|
|
kajatina
|
Bravo za fortun in njenega možeka . In bravo za pikico, ki se je tako borila!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 9:54:14
|
|
|
|
PAMELA
|
Fortun - iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 10:17:51
|
|
|
|
Skye
|
Fortun super novička........no pa se je začelo Č E S T I T A M čuvaj nase in svojo pikico Pamela mislim nate in na tvojeg borca........naj se razvije v lepo blastocisto in zraste v čudovitega ...saj si to prekleto zaslužiš, glede na to kaj so morala do zdaj vse prestati. Torej imava jutri upam da obe transfer in bova skupaj trepetale. Darmar čestitke za uspešen transfer ...zdaj pa naj pridno rasteta in ostaneta pri mamici 9 mesecev Upajoča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 10:26:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
,Fortun še naprej vse lepo. Pamela mislim tudi nate in n tvojega borca,ki se bo jutri že grel pridno pri svoji mamici. LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 11:10:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdravnik Št. končanih postopkov uspeli neuspeli Reš 3 1(33%) 2 (66%) LJ 0 MB 0 No eeeeevooooo!!!!! Čestitam fortunca!!!!! Pazi zdaj nase!!!! Bravooooooo!!!!! Dajmo!!!!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 11:24:04
|
|
|
|
blanč
|
Jeeeeeeee fortunca
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 11:25:16
|
|
|
|
koala
|
Bravo fortun, no saj se mi je delo da po nosečkah diši tod okrog. Uživaj in se pusti razvajati. Pamela, jaz mislim da je tale vajin zarodek pravi borec in da ima dobre šanse. Ti/vama pa niti malo ne zavidam, jao jao kaj vse morajo nekateri prestat za maljčkeno bitje. Mislim nate.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 11:25:35
|
|
|
|
blanč
|
Marjetka tale tvoja statistika bo tudi super. Kaj, če bi jo vodla še naprej pa da kar same ugotovimo procent uspešnosti na klinikah...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 11:38:25
|
|
|
|
dajamaja
|
Fortun, sem ti prilela celo kopico veselih smeškov, pa vidim da je ratal BDSAIDFD Evo, jedan ali vredan in ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 12:11:22
|
|
|
|
GoYa
|
fortun Plus je pa plus. Tudi moj je bil bled, pa je bil . Prihajamo za tabo .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 12:42:35
|
|
|
|
dajamaja
|
Ja, itak punce, za vse mamo dost volje in slikic za čestitat. Kr naprej proti pluskom. Jaz pa še kar čakam na M. A res nima nobena izkušenj z Agrulabom in posledično daljšim izostankom M?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 12:46:48
|
|
|
|
PAMELA
|
Ojla punce, joj koliko lepih želja... hvala vsaki od vas. Ker me je tako mučlo kako je z najinim borcem, sem danes poklicala in izvedela, da se od včeraj dalje ni nič delil. Ostal je petceličar. Povedala mi je, da to sicer bol slabo kaže za jutri, ampak naj jutri vseeno pokličem še enkrat. Pa da vidimo jutri kako bo. Fajn bodite punce
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 12:55:24
|
|
|
|
cukica
|
Iskrene čestitke fortun tebi in tvojemu dragemu. Pamela vse dobro jutri.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 12:56:59
|
|
|
|
Skye
|
Pamela močno držim pesti za jutri....boš vidla da bo. Ko sem brala kaj se ti je zgodilo je tud mene zajela rahla panika, kaj se dogaja z mojimi 5 jajčki, tako da sem dragega poslala na misijo, da izve kako napredujejo. Ker je v službi čisto blizu bolnice je kar osebno šel tja in izvedel, da se je vseh pet celic oplodilo. Zdaj pa samo upam, da se bodo pridno delile...da me bo jutri dočakal vsaj en korenjak.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 12:58:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela,boš videla,da bo jutri vse ok.Pa tudi petcelični zarodki so pravi mali broci.Joj iz srca ti privoščim,da boš ga jutri grela pod vsojim srčkom. LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 13:00:43
|
|
|
|
Skye
|
Ne me kregat.....eno morda malo neumno vprašanje od mene....koliko celičen naj bi bil zarodek, da se smatra kot kvaliteten...oziroma kako delijo faze razvoja zarodka?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 13:04:00
|
|
|
|
darmar
|
Fortun čestitke!!! Sem prov solzice sreče spustila zate. Solzice mi delajo hormoni, pa še toliko mi je odleglo, ko si sporočila da je +, jesss. Zdej mi je lažje. Objemčka od mene. Pamela tebi pa po vsej tvoji kalvariji še posebje želim, da zarodek zdrži in da jutri pride k čudobiti mamici v bušija. Skyl čudovita novica, da se je oplodilo vseh 5, torej domnevam, da boš spejela kar dva korenjaka. Dajmo Goya, dajmo Zalazoya, dajmo Skyl in pravtako vse ostale špikarice, bralke, in sploh vse pogumne borke za naše sončke.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 13:30:22
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye koliko celičen naj bi bil zarodek, da se smatra kot kvaliteten... jaz ti tule preprosto ne morem pomagat! Vem pa, kdo ti lahko! Naša Bety bi znala odgovoriti na to, in vem da nas bere! Bety, prosim! Fortun, a se ti kej smeji? Pamela, sej bo jutri vse krasno!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 13:34:07
|
|
|
|
Shuka
|
fortunčica- kaj sem ti rekla? Danes je za obe poseben dan
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 14:14:35
|
|
|
|
sayuri
|
No, evo, pa jo imamo...prvo nosečko v postopkih avgust/september. JAz sem to že skoz čutila...na vodi, al kje se že to čuti Fortun čestitke čestitke in še enkrat čestitke. Jaz sem Reša takoj po testu klicala in me je čez 14 dni naročil na UZ
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 14:36:25
|
|
|
|
fortun
|
hvala, hvala vsem za čestitke!!! ampak morate mi oprostiti, jaz trenutno še živim v oblakih in sploh ne vem kako sem lahko preživela dan, sploh kaj dosti ne dojemam stvari okoli sebe... ampak saj bo minilo... v glavnem jaz sem tako srečna!! ja tut jaz sem Reša že poklicala in me je takoj naročil (oz. rekel naj pridem 20. na UZ), sem bla tolk zmešana, da se sploh nisem spomnila, da gremo takrat jadrat, tako da sem ga še enkrat poklicala in ga vprašala, če je to sploh pametno, namreč, da grem jadrat, pa je rekel, da ni problema in mi rekel, da naj pridem 24. k njemu. mi je pa rekel, da naj pazim, da v vodo ne padem!!! pa ne vem kaj to pomeni, al se je samo hecal, al je s tem mislil, da se ne smem kopat??? kaj mislite? moram pa rečt, da je bil full dobre volje!! začuda!! ja, ja sayuri - ti si prava čarovnica!!!! vsem en velik - zdaj pa grem domov k mojemu uživat v ! jupiiiii!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 15:18:57
|
|
|
|
Amelia
|
Hej punce! No, končno sem se tudi jaz opogumila in se včlanila, vas berem že cel mesec in ste res face ker se tako med seboj spodbujate. Jaz sem dala avgusta svoj prvi IVF postopek čez pri dr. Rešu, 24.8. so mi tako vstavili 2 zarodka, test bi mogla delat včeraj, ampak me je t rdeča prehiteva v torek, tako da je bilo žal neuspešno. No, sedaj greva novembra v nov postopek in upava na najboljš. Ful je fino slišat, da je kateri uspelo, fortun čestitke, ker je tako vse skupaj veliko lažje, sem dobila kar upanje za naprej. Saj vem, da redko uspe že v prvem poizkusu, ampak sem vseeno upala da bo kaj, da bi bila tud jaz prvič v življenju noseča. Najprej sem bila na klomifenu, pa sem si mislila, sedaj pa bo, pa nič, potem sem imela laparoskopijo zaradi PCO, pa spet nič, so mi dodali še klomifen po laparo in spet nič, potem grem v postopek IVF, sem si mislila, no sedaj pa bo, .... skratka... V torek sem bila sicer čist slabe volje, ampak sedaj sem se že pobrala in se mi november sploh ne zdi tako daleč, verjamem v to, da bo tudi nama enkrat uspelo. See U!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 15:29:56
|
|
|
|
cukica
|
Dobrodošla Amelia! Žal mi je da ti ni uspelo ampak vedi da boš tudi ti enkrat mamica in punce tukaj znajo fajn spodbujat in držat pesti. hvala vam in lep dan
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 7.9.2007 15:33:50
|
|
|
|
sayuri
|
Amelia dobrodošla med nami Žal mi je, da postopek ni uspel, je pa lepo slišat, da si pripravljena na nov boj. November je praktično pred vrati in ni vrag, da gremo takrat zmagat.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?