|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
14.9.2007 14:06:23   
pikovit
Verjetno je ok.Kdaj bi jo po svojem ciklusu morala dobiti?

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.9.2007 14:51:33   
soncek.djukelica
pikovit, voziček sem kupila rabljen od ene mamice dvojčkov,katerih otroci so sedaj stari okoli 2 leti! Je pa tudi vsa dodatna oprema, dve ležalnika, v katerih bosta šla ven iz Rima in še dve vreči,kot se vidi na slikici! 
Za čiško pa pojma nimam!
Pamela, glede M, je pa od vsake posebej odvisne, ker so primeri,ko so ženske dobivale M že v prvem tednu po et! 

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.9.2007 15:00:56   
PAMELA
zadnjo M sem dobila 22.008. 24.08 sem začela z Menopur 300. 3.9. je bila punkcija (brez ET).
Drugače pa imam M nekje med 29 in 32 dnem.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.9.2007 15:05:37   
soncek.djukelica
pamela, sej nekako štima! M si dobila 10 dni po punkciji,če nekako razumemo,da je bila takrat O! Kljub temu,da imaš daljši ciklus si bila ta mesec stimulirana,kar je zmešalo tvoj naravni ciklus! Pa tudi M je morda drugačna,kot si je vajena!

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.9.2007 15:16:40   
fortun
ok pikovit - mene tut zanima kaj bo? sem stara 32 let - pa 25.8. sem imela ET

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.9.2007 15:22:03   
fortun
no, zdaj se bom pa poslovila od vas za 1 teden - grem na zaslužene počitnice!!
torej, ko pridem nazaj pričakujem čimveč srečk user posted image !! pa nobene slabe novice!!

pridne bodite!

papa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

darmar - očitno se v ponedeljek 24. midve srečava pri Reškotu

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.9.2007 15:33:56   
darmar
oj, sem žalostna, saj sem ko sem prišla iz službe hitro spet pokukala na CB in ni blo več pluska. A je to OK?

Glede datuma UZ pri Rešu se se zmotila, imam 1.10.2007. Jej sem furjasta.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.9.2007 15:40:25   
darmar
Soncek, jest pa ne vem kako pogledat v albumu tvoj voziček, kakšno prijavo hoče od mene?

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.9.2007 15:42:18   
pikovit
Fortun punča bo.user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.9.2007 15:44:52   
pikovit
A ja pa še ful uživaj na dopustu.Še za nas!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.9.2007 15:57:29   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9, ET 10.9.
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor
  • pija76 (IVF; LJ)

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
user posted image Navijačice: user posted image
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74. MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 10.9
Ozone - UZ
Skye - ET
taša33 - UZ

Torek, 11.9.
pikovit - punkcija

Sreda, 12.9.

Četrtek, 13.9.
zvezdica 26 - punkcija

Petek, 14.9.
mandarinca - UZ

Sobota, 15.9.

Nedelja, 16.9.
Goya - TEST
darmar - TEST
pikovit - ET

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST 16.9

darmar greje user posted image user posted image - TEST 16.9

zalazoya greje user posted image user posted image  - TEST  17.9

Skye greje user posted image user posted image  - TEST 24.9

user posted image DaisyE user posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image FORTUNuser posted image pregled 24.9.
user posted image GOYAuser posted image  pregled 27.9.user posted image
user posted image DARMARuser posted image  pregled 1.10.user posted image
user posted image ZALAZOYAuser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.9.2007 16:01:41   
sayuri
ZALAZOYA jst sm ostala brez besed user posted image user posted image user posted image  
JUhuujuhujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sploh ne morem k sebi priti user posted image user posted image user posted image . Uf, kako bo lep vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.9.2007 16:01:47   
darmar
Sayuri ti si fenomenalna. POvej mi če kaj veš okoli testa Clear Blue, ali naj še enega naredim, kljub temu, da je bil zjutraj viden jasen plus, zdaj ga pa ni?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
14.9.2007 16:02:31   
sayuri
darmar, CB test je veljaven samo 10 minut. Potem lahko znak izgine ali pa ne. user posted image  Važno je, kaj si takoj po eni minutki videla user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
14.9.2007 16:09:10   
darmar
hvala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.9.2007 16:09:31   
cukica
Pikovit a lahko še zame poveš kaj bomo mel,letnica 83??

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
14.9.2007 16:19:34   
blanč
ja pa še jaz za napoved, stara 34 let.
Zalazoyauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
14.9.2007 16:20:12   
soncek.djukelica
darmar, sem na drugem forumu prilimala sliko! voziček ni v tej barvi,temveč v črno-bež! pa ne sekiraj se glede testa! tudi pri CB ščasoma zgine +!

user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
14.9.2007 16:21:57   
blanč
Sayuri, a bi, no saj vem, da imaš že tako ogromno dela ampak vseeno a bi lahko zraven nosečk in zraven objemčkov napisala še kraj kjer je bil postopek izveden. Prosim no, če bi šlo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
14.9.2007 16:50:34   
koala
Hoj borke Kako?

S pisanjem ste tako pridne da sploh več ne sledim, bom poskusla nadoknadit, samo nič ne obljubim.

zalazoya, a ti maš jasnovidne sposobnosti? No daj še pošlogaj kaj raste pod mojim srčkom, stara sem pa 28.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
14.9.2007 16:50:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Sayuri, a bi, no saj vem, da imaš že tako ogromno dela ampak vseeno a bi lahko zraven nosečk in zraven objemčkov napisala še kraj kjer je bil postopek izveden. Prosim no, če bi šlo.

Ni problema blanč. Bom pri naslednjem urejanju user posted image

Sonček d. zelo lep voziček. user posted image

Jaz sem ravno danes šla pogledat prijateljčinega dojenčka user posted image user posted image user posted image . joj kakšen cukrček je. Še zdaj mi majica po njemu diši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
14.9.2007 16:52:57   
sayuri
Aja, punce to kitajsko karto imate tukile user posted image
http://www.mama.si/?menu=A200 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
14.9.2007 17:41:36   
gold fish
Goya, darmar, zalazoya - user posted image user posted image user posted image  čestitke....

Ste toliko napisale, da sem se komaj prebila skozi ....

Sayuri -mene prestavi med kandidatke za oktober, november.... - saj veš, na GK nimajo časa, menjavajo okna....user posted image

Vsem ostalim lep pozdrav, ....vas berem, ampak ker nisem v akciji sem bolj neaktivna pri pisanju...

Zvezdica26 - še enkrat tukajuser posted image user posted image user posted image , držim pesti....

Punce:
Nekaj pa mi vseeno ni jasno... na GK nam  niso nič rekli, da moramo imeti polni mehur pred ET , sploh sem to prvič tukaj zasledila....user posted image

Še enkrat pozdrav iz sončne Štajerske....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
14.9.2007 18:38:33   
zalazoya
čer drage mačke

Hvala za lepe želje, sem še čist zmešana, 4 leta sem si predstavljala tale dan. Noro. Sej še ne verjamem. Moj je bil tud čist vesel in ko je pršu malo k sebi je prvo vprašal, kdaj zvemo za spol user posted image .  

Računalnik me neki heca, včasih napišem kej pa me ven vrže pa sem čist jezna, ker bi mogla vse še enkrat pisat. Ampak zdele smo baje zrihtal in sem spet on line.

Amelia jaz sem pri Rešu in sem zdaj v drugem poskusu IVF zagledala plusek. Imam pravtako PCO, tokrat smo probali z drugimi zdravili, mogoče je to razlog ne vem. Upam, da bo tudi tvoj postopek uspešen.
Pija76- dobrodošla
Sayuri ti kar po svoje vodi seznam, ker ti gre enkratno. Kaj se pa dogaja z našim srečanjem? Mater smo te zaposlili, k da nimaš že dost svojga dela. Hvala, k tako lepo skrbiš za nas.
Pikovit pusti statistiko, mislim da vsaka kdaj pomisli na to, ampak kot vidiš je težko kaj napovedat. Maš pa tako dober rezultat z 10 celicami, da se nimaš kaj bat. Drugač pa Reš pokliče, če se ne opodijo in prav je tako, ampak ti kar pozabi na to, še malo te loči do sončkov.
Srečno.
Sulfinija uživaj na mini dopustu in pridno user posted image  user posted image  user posted image .
Pamela to je popolnoma normalno.
Koalca žal nimam jasnovidnih sposobnosti, sem pa ugotovila, da sva očitno isti letnik, kateri mesec si ti zanosila, poglej na tale link od sayuri. Pr men kaže da bo fantek. Ja moj mož in tast bi dol padla imamo same nečakinje po moji in moževi strani. Men je pa dost vseeno. Sam da bo in da bo zdravo.
Mozart lepo se pozdravi in čuvaj svoje sončke.
No novopečene nosečke Fortun, GoYa, Darmar pa smo dočakale, jaz mislim, da danes prvi dan diham, skoz me je tiščalo od tega čakanja, nisem mogla počakat do sobote. In pol se ja takoj pokazal plusek in nooooro. V glavnem joškice me bolijo, prav tako me skoz nekaj žuli v trebuhu. In ponoči se zbujam okoli 3-4 in ne morem spati, to bo verjetno od živčkov. Reša sem tudi že klicala in imam 1. UZ 01.10. in upam, da bo vse OK, Darmar očitno ga imave skupaj. Mislim, da moraš za izračun PDP odšteti 14 dni od punkcije, da dobiš 1. dan. Samo nisem ziher. Gremo počas naprej Juuupiiiiiiiiiiiiii.
Pupe očitno pride ta čas močno držim pesti za vse da doživite ta dan. Prepričana sem da ga boste.
Ufff sem se razpisala, da ne bo dolgčas. Se javim kasneje, še enkrat hvala  .
A ja Soncek.d kaj je to da pri dvojčkih ni epiduralne, a se hecaš? Mi bi pa tko radi mel dva, sam bolečine se bojim k hudič križa. No sej vem da prehitevam, zdej pa res čau.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.9.2007 18:48:17   
Pija76
Zalazoya čestitke tudi od mene! Pa Goyu in Darmarju tudi, upam da nisem kakšno pozavila, se moram še mal navadit user posted image

Tud jaz sem slišala da ni epiduralne pr dvojčkih....pa sej pravijo da ko jih zagledaš da hitro pozabiš...upam da to res drži!

Lepo preživite večer.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......