|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
16.9.2007 9:38:29   
Pija76
Pikovit: držim pesti, da pridete danes domov trije!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.9.2007 11:01:15   
Skye
Po dolgem času se vam mal javim.....sem si privoščila mal oddiha po transferju...Rovinj...bilo fajn, saj sem totalno odklopilauser posted image

Uh vidim, da je bilo pestro v času moje odsotnosti

GoYa, Zalazoya  in Darmar bravooooooooooo........iz srca vam privoščim in vam želim čudovitih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mozart bravo za tvojega user posted image ...zdaj pa pridno čuvaj user posted image user posted image

Pikovit dosti sreče danes na ETuser posted image user posted image

Ozone čestitke za 8 jajčk...zdaj pa naj se pridno oplodijo in delijouser posted image user posted image

Mandarinca bravo za tvoje folikelčke...kar tako naprejuser posted image user posted image

Kikaa, Pija 76 dobrodošliuser posted image user posted image

In kaj se dogaja pri meni po transferju...hmmm...nič....razen napeta sem tako, da me že ves treebuh boli. V torek 18.09.07 imam UZ v okvire ene raziskave in takrta bom že vedela ali je ali ni.....mi bojo preverili tudi betaHCG. Punce držite pestiuser posted image

Želim vam lep nedeljski danuser posted image

Skye

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.9.2007 12:09:26   
pikovit
Sem že nazaj.Dobila sem 2 pikici.Sicer sta 2 moruli ampak je rekel da sta dobri.Mehur je bil polen.Pol me pa še nekaj pritisku,ker ni šlo notr tako kot treba sem mislila da mi o kar na mizi ušlouser posted image .Test moram delat 30.9.Ravno en dan po rojstnem dnevu moje mami.Mogoče pa ji prinesem najlepše darilo.user posted image Tako da zdej je pa na vrsti čakanje.
Skye a si se spočila?Super v torek pa držim pesti.
Pija hvala za tvoje pestke.
Mišek hvala za tvoje živalice.Kako si pa ti kaj?

Pa tudi Zalazoyi in Sayuri hvala

Zdej grem pa počivat

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.9.2007 13:09:00   
blanč
Pikovit ti kar lepo grej te svoje pikice.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.9.2007 13:36:43   
cukica
Najprej čestitke tebi PIKOVIT,zdaj pa lepo grej svoji pikici.Jaz bom spet mal težila,zanima me kaj lahko jutri pričakujem,ko grem prvič v ivf postopek.Poleg tega da bomdala papirje od pap in krvi bi prosila,če mi lahko še kaj poveste kako zgleda sem pa v LJ.?

Vsem ostalim pa lep pozdrav.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.9.2007 14:29:49   
soncek.djukelica
dan,

pikovit, čestitke!Zdej pa lepo čuvaj in grej svoje pikice!user posted image user posted image user posted image

cukica, a ti greš jutri po zdravila? Imela boš nekaj skakanja iz ene pisarne,do druge, na koncu pa končaš v sobi SIII,kjer ti bodo sestre dale zdravila, razložile ti bodo kako se špikneš,kam se špikneš, glede na ciklus morda že jutri dobiš prvo špiko, in dajo ti list,kdaj se moraš javiti na svoj prvi UZ! Upam,da sem ti pomagala, če te pa še kaj zanima,pa kar vprašaj!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.9.2007 14:43:50   
cukica
Hvala,jutri grem tja morala sem se naročit,ko sem dobila pošto iz konzilja tako kot vse.Potem sem morala poklicati,ko sem dobila menstruacijo in to je zdaj to.
Imam že list na katerem imam napisana zdravila(gonal f 3 ampule).
Kdaj se potem začneš špikat.M sem mela od 27.8. do 1.9. m mam na 21 dni in jo pričakujem 22.9. tko da ne vem kaj naj pričakujem?

Hvala in lep dan vam želim.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.9.2007 15:58:56   
Skye
Pikovit bravo za tvoji dve pikici...pa slabe misli na stran......pridno cartaj bušijauser posted image user posted image
A si morala imeti poln mehur.....nam so tik pred transferjem rekli, da katera mora iti še na WC naj gre (seveda smo vse leteleuser posted image ), tko da zgleda da je po različnih klinikah različna praksauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.9.2007 18:20:14   
soncek.djukelica
Na GK morš imeti prazen mehur, skoraj obvezno!Te kar mal napizdijo,če prideš z polnim!user posted image

Cukica, stvar je jasna! Jutri je 22.dan ciklusa, zato si tako naročena! Jutri pade prva špika, lahko jo dobiš že zjutraj oz. odvisno od ure,ko se boš špikala! Jaz sem si izbrala večerne ure in zato tudi nisem nikoli dobila špike tam!So mi samo razložili,kako naj vse skupaj izvedem in sem se sama zvečer!
Sedaj boš 14 dni na Suprefactu ali Diherline! Čist simpl! user posted image  Prvi UZ imaš točno čez 14 dni,kar tebi pade na 1.10, kjer dobiš Gonal (kot ti piše na listu) in drugi UZ,kjer ti bodo gledal koliko foliklov si sproducirala ti pade na 10.10! Vsaj mislim,da bo tako! Ti pa svetujem,da naj ti bo zdravnik pravi naslov za vsa tvoja vprašanja! 

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.9.2007 19:19:10   
citrončica
Evo mene z dopusta!!!
Kako ste,kaj je novega?
Bom šla zadnji seznam pogledat,sicer pa upam,da bom sproti vse izvedela,za 14dni nazaj res ne bom vsega prebralauser posted image ...
No,jaz še malp pofirbcam,potem pa moram kaj za jutri za službo pripravit...pa-pa

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.9.2007 19:38:31   
kajatina
Pikovit držim pesti in ti želim, da bosta ti dve moruli čez devet mesecev zajokali. user posted image user posted image
Kikaa jaz sem bila mislim da tretja od zadaj zadnjič na UZ. Kaj pa ti?

< Sporočilo je popravil kajatina -- 16.9.2007 19:39:21 >

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.9.2007 19:59:16   
zalazoya
pikovit čestitke za dva sončka user posted image  user posted image .

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.9.2007 20:03:03   
zalazoya
skye in citrončica welcome back. Skye to bo pa brzinsko, odlično. Držim pesti za user posted image  user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.9.2007 21:22:57   
GoYa
Čau piške user posted image .

Najprej dobrodošlica novim user posted image .

Pikovit,  user posted image  za user posted image user posted image . Pridno ju grej, da ostaneta pri tebi.

Ozone, srečno jutri.

Skye, držim peti, da bo jutri že kaj pokazalo.

Drugače pri meni je bil vikend kar naporen, tako da samo še en lep pozdrav vsem ostalim. Jaz bom šla pa počasi kar spat.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.9.2007 22:24:45   
Amelia
Pikovit, držim pesti za tvoji dve pikici user posted image user posted image , naj ti 14 dni čim hitreje mine, iz srca ti želim, da zagledaš na koncu dve user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.9.2007 22:36:34   
gloria
Pikovit za tvoje 2 pikiceuser posted image user posted image ,in da čimprej zagledašuser posted image user posted image , ker ni dvoma da tvoja mami letos ne dobi najlepšega user posted image user posted image ...Ostalim puncam lep začetek tedna.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.9.2007 4:30:35   
Skye
Jutro punce...ne morem spati, sem tako vznemirjenauser posted image

Naredila test, ker me spodaj na momente boli kot da je M na pohodu in pika, kot da bi bila naelektrena (že od včeraj) in kaj se mi pokaže +++.....  (šibka črtica.....a definitivna - slikica v albumu) user posted image

Ne morem verjeti...res ne......nikoli nisem verjela da mi bo uspelo v 1. poizkusu. Ker sem po naravi bolj pesimist se še ne morem prav veseliti.....to se bom lahko verjetno šele ko bom user posted image videla na UZ, zato me še kar pustite na seznamu čakajočih na test user posted image

Goya držanje pesti je pomagalouser posted image

Nič grem zdaj probat še mal zaspati in upam, da kaj lepega sanjatiuser posted image

Nočka
Skye

< Sporočilo je popravil Skye -- 17.9.2007 4:36:17 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.9.2007 6:02:28   
citrončica
Skye,user posted image user posted image user posted image ,
čestitam,
na slikici se prav dobro vidijo črtice!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.9.2007 6:23:09   
Skye
Hvala citrončica user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.9.2007 6:59:17   
zalazoya
skye čestitke user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.9.2007 7:34:49   
PAMELA
Skye čestitam.
Zate sem prav posebaj vesela, saj sva se obe nekako "tresle" istočasno.
Bravo nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.9.2007 8:04:53   
Bety upa
Sky user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!

Pikovit....Čestitke za tvoja user posted image user posted image  in čez 10 dni user posted image user posted image !!!

Zalazoya, tudi tebi čestitke....Upam, da tudi danes narediš test in zagledaš moooočni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar veselo je na tej temi, odkar je prišla Goya....Ostani Goya še en mesec, da bo tudi meni uspelo...user posted image user posted image

Ostalim ŽELIM TUDI USPEH V TEM POSKUSU!!!!

LP

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.9.2007 8:13:52   
Anonimen
Skye user posted image user posted image  Iskrene čestitke, srečka nosečkauser posted image
Pikovit dobro čuvaj svoja dva user posted image user posted image  in vse dobro vnaprej.
Zalazoya, držim pesti za čimprejšnjo lepo novičko.user posted image

Vsem ostalim veliko sreče in uspeha user posted image

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.9.2007 8:24:04   
darmar
Skyle bravo, lepe črtice. user posted image user posted image user posted image

Pikovit čestitke tudi vam, in naj ti hitro mine čas, da zagledaš user posted image user posted image .

Veš Zalazoya tudi jaz sem včeri naredila še en CB in bil je zopet +. Sedaj pa komaj čakam na UZ. Veselim se da se vidiva na 1. UZ. Jaz sem se naročila za ob 17-ih.

Vsem lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.9.2007 8:27:33   
blanč
Skye user posted image user posted image user posted image .
Men menstruacija zamuja in imam le še eno inekcijo diphelerine. Pa vedno me mora neki hecat no. Bom še do jutri počakala pol pa napad na Reša. A se je kateri to zgodilo in kaj je reku Reš???

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......