|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
14.9.2007 9:42:18   
mozart
Betty upa in vse ostale  lep pozdravuser posted image user posted image Si mi kar polepšala dan s skrbjo zame. Sem uredu. V 6tem tednu sem bila na pregledu zaradi rjavega izcedka in čudnih bolečin.user posted image Noseča sem, lepo se je videl že "fižolček " in kako mu utripa srček.user posted image user posted image Kako sem bila srečna vam ne morem opisat. Imam pa problem, da imam v maternici polno bul (endiometroza), te me bolijo. Sicer naj ne bi ovirale nosečnosti, pa vendar me je malo strah.Baje je čudež že to, da sem kljub bulam zanosila. Drage moje vidite, vse je možno, samo želeti si moramo. Trenutno sem na bolniški, ker sem bolana. Mi kar paše, ker mi je noro slabo. Tolažim se s tem, da je to samo znak da dojenček rasteuser posted image

Bodite lepo in imejte se rade.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.9.2007 9:44:37   
Anonimen
Pikovit, ja Reš te pokliče skoraj vedno če ni zarodkov za ET. Le v primeru, da bi se čez noč nehali razvijat, te ne bi poklical, saj zgodi zjutraj ko oni pogledajo si pa ti že itak na poti. Zelo, zelo redko, oz skoraj nemogoče, da ne bi poklical zaradi pozabjivosti ali preveč gužve. Tak da brez panikeuser posted image , vse bo še okuser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.9.2007 9:46:26   
Anonimen
draga mozartuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da te te bolečine kmalu zapustijo, da se boš lahko prepustila brezskrbni nosečnostiuser posted image . Srečno, brez komplikacij v nadalje in zdravega otročka user posted image

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.9.2007 10:10:22   
PAMELA
O madonca - dva dni nisem pokukala gor, pa kar dve nosečki.
GoYa in Darmar - čestitam iz dna srca.
Lepo nosečnost vama želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.9.2007 10:23:36   
Sulfinija
Mozart,super sem vsela za vajino lepo novičko.Lepo počivaj in naj se vse lepo konča.

lp user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.9.2007 10:40:26   
šemalo
mozart, želim ti lepo in mirno user posted image , da se vse srečno konča in dobiš zdravega kobacajčka..

cmok

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
14.9.2007 10:52:27   
darmar
oj, noro, čestitke tudi tebi Zalazoyauser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem si na koledarčku ovulacije zračunala, da bo rok 22.5.2008, če sem imela zadnjo user posted image  16.8.2007.  JUpi, kakšen lep mesec. Samo kaj če bodo pa dvojčki user posted image user posted image , pol je pa ponavadi prej.

Pikovit mene zanima za spol, rojena 1978! Ti se pa nič ne boj, na ET bo OK. Še mene, ki me je punkcija ful bolela, za ET sploh nisem vedela, da je kaj. Pa ful je hecno, tam te da na stol, pa ti neki čisti, pa neki je eno inekcijo uporabu??? pa nisem nič čutila. Pol pa pride tisti mladenič, te vpraša po priimku, in pokima, ja je OK, imate dva zarodka. Pol pa REš: A damo kar oba? Jaz pa: JA.

Kaj če mam jest zdej dvojčke, pa vidvi tudi Zalazoya in Goya? To bo še zanimivo, ko bomo po UZ, bomo že vedele.

Zalazoya kdaj boš poklicala Reša, a na mobi? Jest ga nisem še nikol, vedno sem se naročala pri sestrah, pol pa mi je itak sam dajal datume.

Svaka mu čast, hura za REŠA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
14.9.2007 11:05:37   
šemalo
a date še mene gor, postopek oktobra, prvič, pri dr. Drobniču v LJ.

vsem sotrpinkam veliko sreče user posted image user posted image user posted image ,srečkam user posted image  pa zdravo nosečnost!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
14.9.2007 11:10:41   
Amelia
Zalayoya tud jaz ti čestitam, joj punce, kolk sem jaz vesela, da vam Rešovkam tako zelo uspeva, ni vrag, da tudi meni enkrat uspe. Po pravici povedano, ko vas takole berem, bom pošteno razočarana če mi drug poizkus ne uspe, kar pa ni ravno OK.

Skoz me tolaži to, da če so mi že ugotovili vzrok zakaj ne zanosim, da se mi najbrž jajčece ne sprosti (PCO), pa jajcevode sem imela enkrat vnete (kar sploh nisem opazila) in lahko da ne morejo več opravljati svoje funkcije, se je pač vsega skupaj treba lotiti iz druge strani, pa upamo da bo. Sam kaj ko je treba tako dolgo čakat, men se vse skupaj tako zelo vleče, kdaj bo že konec oktobra, da se začnem špikat, potem imam saj občutek, da se nekaj dogaja in mi ni problem čakat.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
14.9.2007 11:32:40   
GoYa
Juhu, zalazoya user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vedela. Si nam polepšala dan. Čestitke user posted image user posted image user posted image .

Darmar, kar na gsm lahko pokličeš Reša. Nobene panike.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
14.9.2007 12:48:25   
darmar
A ima kera izkušnje z prometriumom 100 namesto 200. Niso imeli v Italiji 200. Saj tega se vedno bojim, da jih ne bo ko pridem tja. tko da zdej mam 100, a pol dam po 2 naenkrat.

Ja pa REškota sem klicaa in je reku ja super. in me naroču na 24.9.2007, popoldan. Se vidimo tam?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
14.9.2007 12:49:38   
Pija76
Punce hvala vsem za izražene dobrošlice. Čas mi bo z vami res hitro minil, vidim da ste prave klepetulje in da vse prebereš čas res gre....Super!
Kajatina: zdaj sem 3 dan Gonala, pa ti?

Imam eno vprašanje: mal me boli grlo, a je to kaj kritično, takrat mi je sestra rekla da se prehladit ne smem, sej se pazim ampak tale vreme mi mal nagaja....user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
14.9.2007 12:58:05   
pikovit
Darmar se pravi če si stara 29 let bo punčka.Če maš dvojčeuser posted image  ti pa ne znam povedatuser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
14.9.2007 13:04:58   
pikovit
Mozart čestitke tudi tebiuser posted image Pa si le dočakala.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
14.9.2007 13:05:17   
macka27
No da se vam še jest danes mal oglasim.... joj, danes mam v službi ful dela, tko da kr delam, no vsaj čash hitro mine user posted image user posted image
Ufa, danes ste se že pa ful zrapisale..pridne, pridne

Pkovovit kaj bom imela pa jest če bi bila nosečka...?  user posted image user posted image

Nč grem mal pogledat vn iz pisarne kaj se dogaja, pol pa pridem nazaj..

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.9.2007 13:07:02   
pikovit
Darmar pol si dej pa 2 notri.Sam ne prekint.Včasih punce nehaj z jemanjem pol je pa jok in stok ker gre naprej.Brezveze ga verjetno gin. ne predpisujejo a ne?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
14.9.2007 13:08:46   
pikovit
Mačka kolk si pa stara?Pa ne mi letnic pisat ker pol moram na prste štet pa jih mam premalouser posted image Kdaj naj bi imela predviden transfer?

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
14.9.2007 13:12:48   
macka27
OOO madona zdej si me pa dobila... STARA SEM 24 LETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa letnik 1983user posted image user posted image , joj joj  transfer ...hm predvidem enkrat konec oktobra začetek novembra..

NO mam pa imeti željo hmmm dvojčka...in to enojajčnauser posted image ali dvojajčna

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
14.9.2007 13:15:43   
pikovit
Mačka
okt.--fantek
Nov--punčka

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
14.9.2007 13:17:46   
pikovit
Rosajelka kam si šla.Sem videla da si se prej na napačni strani oglasila.Jst sem tudi imela 11.9 punkcijo in v nedeljo imam transfer.A si pri Rešu.Tega prej nisem uspela prebrat

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
14.9.2007 13:24:42   
macka27
A dvojčkov pa ne bom  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?
Hecam sem...važno da bo zdravo

In drgač kako ste kaj danes? joj, jest komaj čakam da grem domov.. Pa jezna sem ko 100user posted image , ker plače še vedno nisem dobila nakazane,...groza!! pa že včeraj naj bi šla naprej..jest pa še zmerej brez din din user posted image

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
14.9.2007 13:27:20   
soncek.djukelica
zalazoya, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj imamo 3 nove nosečke!user posted image user posted image user posted image  Pa to je resnično fantasično!user posted image user posted image user posted image

Mozart,tudi jaz imam endrometriozo, pa nisem imela nekih težav! Sem pa 1x vprašala G kako je s tem, pa je rekel,da ni za srbeti,edino kar se lahko zgodi je to,da ti poči cista,kar bi povzročilo večje krvavenje in takrat naj pridem do G!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
14.9.2007 13:30:14   
pikovit
Sončekd ful maš lep vozičekuser posted image Kje si ga pa kupla

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
14.9.2007 13:42:04   
pikovit
Tko by the way a kdo kaj ve kaj se z Čiško dogaja?Če jo slučajno katera pozna?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.9.2007 13:53:37   
PAMELA
Ojla pupe - zelo na hitro, ker se švercam kar na šihtu.
Moja M je prišla z vso svojo močjo in to 12. dan po punkciji. A je to normalno, da je tak hitro?!?!? user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......