Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 9:42:18
|
|
|
|
mozart
|
Betty upa in vse ostale lep pozdrav Si mi kar polepšala dan s skrbjo zame. Sem uredu. V 6tem tednu sem bila na pregledu zaradi rjavega izcedka in čudnih bolečin. Noseča sem, lepo se je videl že "fižolček " in kako mu utripa srček. Kako sem bila srečna vam ne morem opisat. Imam pa problem, da imam v maternici polno bul (endiometroza), te me bolijo. Sicer naj ne bi ovirale nosečnosti, pa vendar me je malo strah.Baje je čudež že to, da sem kljub bulam zanosila. Drage moje vidite, vse je možno, samo želeti si moramo. Trenutno sem na bolniški, ker sem bolana. Mi kar paše, ker mi je noro slabo. Tolažim se s tem, da je to samo znak da dojenček raste . Bodite lepo in imejte se rade.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 9:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, ja Reš te pokliče skoraj vedno če ni zarodkov za ET. Le v primeru, da bi se čez noč nehali razvijat, te ne bi poklical, saj zgodi zjutraj ko oni pogledajo si pa ti že itak na poti. Zelo, zelo redko, oz skoraj nemogoče, da ne bi poklical zaradi pozabjivosti ali preveč gužve. Tak da brez panike , vse bo še ok
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 9:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
draga mozart upam, da te te bolečine kmalu zapustijo, da se boš lahko prepustila brezskrbni nosečnosti . Srečno, brez komplikacij v nadalje in zdravega otročka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 10:10:22
|
|
|
|
PAMELA
|
O madonca - dva dni nisem pokukala gor, pa kar dve nosečki. GoYa in Darmar - čestitam iz dna srca. Lepo nosečnost vama želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 10:23:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mozart,super sem vsela za vajino lepo novičko.Lepo počivaj in naj se vse lepo konča. lp
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 10:40:26
|
|
|
|
šemalo
|
mozart, želim ti lepo in mirno , da se vse srečno konča in dobiš zdravega kobacajčka.. cmok
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 10:52:27
|
|
|
|
darmar
|
oj, noro, čestitke tudi tebi Zalazoya . Jaz sem si na koledarčku ovulacije zračunala, da bo rok 22.5.2008, če sem imela zadnjo 16.8.2007. JUpi, kakšen lep mesec. Samo kaj če bodo pa dvojčki , pol je pa ponavadi prej. Pikovit mene zanima za spol, rojena 1978! Ti se pa nič ne boj, na ET bo OK. Še mene, ki me je punkcija ful bolela, za ET sploh nisem vedela, da je kaj. Pa ful je hecno, tam te da na stol, pa ti neki čisti, pa neki je eno inekcijo uporabu??? pa nisem nič čutila. Pol pa pride tisti mladenič, te vpraša po priimku, in pokima, ja je OK, imate dva zarodka. Pol pa REš: A damo kar oba? Jaz pa: JA. Kaj če mam jest zdej dvojčke, pa vidvi tudi Zalazoya in Goya? To bo še zanimivo, ko bomo po UZ, bomo že vedele. Zalazoya kdaj boš poklicala Reša, a na mobi? Jest ga nisem še nikol, vedno sem se naročala pri sestrah, pol pa mi je itak sam dajal datume. Svaka mu čast, hura za REŠA!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 11:05:37
|
|
|
|
šemalo
|
a date še mene gor, postopek oktobra, prvič, pri dr. Drobniču v LJ. vsem sotrpinkam veliko sreče ,srečkam pa zdravo nosečnost!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 11:10:41
|
|
|
|
Amelia
|
Zalayoya tud jaz ti čestitam, joj punce, kolk sem jaz vesela, da vam Rešovkam tako zelo uspeva, ni vrag, da tudi meni enkrat uspe. Po pravici povedano, ko vas takole berem, bom pošteno razočarana če mi drug poizkus ne uspe, kar pa ni ravno OK. Skoz me tolaži to, da če so mi že ugotovili vzrok zakaj ne zanosim, da se mi najbrž jajčece ne sprosti (PCO), pa jajcevode sem imela enkrat vnete (kar sploh nisem opazila) in lahko da ne morejo več opravljati svoje funkcije, se je pač vsega skupaj treba lotiti iz druge strani, pa upamo da bo. Sam kaj ko je treba tako dolgo čakat, men se vse skupaj tako zelo vleče, kdaj bo že konec oktobra, da se začnem špikat, potem imam saj občutek, da se nekaj dogaja in mi ni problem čakat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 11:32:40
|
|
|
|
GoYa
|
Juhu, zalazoya . Sem vedela. Si nam polepšala dan. Čestitke . Darmar, kar na gsm lahko pokličeš Reša. Nobene panike.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 12:48:25
|
|
|
|
darmar
|
A ima kera izkušnje z prometriumom 100 namesto 200. Niso imeli v Italiji 200. Saj tega se vedno bojim, da jih ne bo ko pridem tja. tko da zdej mam 100, a pol dam po 2 naenkrat. Ja pa REškota sem klicaa in je reku ja super. in me naroču na 24.9.2007, popoldan. Se vidimo tam?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 12:49:38
|
|
|
|
Pija76
|
Punce hvala vsem za izražene dobrošlice. Čas mi bo z vami res hitro minil, vidim da ste prave klepetulje in da vse prebereš čas res gre....Super! Kajatina: zdaj sem 3 dan Gonala, pa ti? Imam eno vprašanje: mal me boli grlo, a je to kaj kritično, takrat mi je sestra rekla da se prehladit ne smem, sej se pazim ampak tale vreme mi mal nagaja....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 12:58:05
|
|
|
|
pikovit
|
Darmar se pravi če si stara 29 let bo punčka.Če maš dvojče ti pa ne znam povedat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:04:58
|
|
|
|
pikovit
|
Mozart čestitke tudi tebi Pa si le dočakala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:05:17
|
|
|
|
macka27
|
No da se vam še jest danes mal oglasim.... joj, danes mam v službi ful dela, tko da kr delam, no vsaj čash hitro mine Ufa, danes ste se že pa ful zrapisale..pridne, pridne Pkovovit kaj bom imela pa jest če bi bila nosečka...? Nč grem mal pogledat vn iz pisarne kaj se dogaja, pol pa pridem nazaj..
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:07:02
|
|
|
|
pikovit
|
Darmar pol si dej pa 2 notri.Sam ne prekint.Včasih punce nehaj z jemanjem pol je pa jok in stok ker gre naprej.Brezveze ga verjetno gin. ne predpisujejo a ne?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:08:46
|
|
|
|
pikovit
|
Mačka kolk si pa stara?Pa ne mi letnic pisat ker pol moram na prste štet pa jih mam premalo Kdaj naj bi imela predviden transfer?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:12:48
|
|
|
|
macka27
|
OOO madona zdej si me pa dobila... STARA SEM 24 LET sem pa letnik 1983 , joj joj transfer ...hm predvidem enkrat konec oktobra začetek novembra.. NO mam pa imeti željo hmmm dvojčka...in to enojajčna ali dvojajčna
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:15:43
|
|
|
|
pikovit
|
Mačka okt.--fantek Nov--punčka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:17:46
|
|
|
|
pikovit
|
Rosajelka kam si šla.Sem videla da si se prej na napačni strani oglasila.Jst sem tudi imela 11.9 punkcijo in v nedeljo imam transfer.A si pri Rešu.Tega prej nisem uspela prebrat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:24:42
|
|
|
|
macka27
|
A dvojčkov pa ne bom ? Hecam sem...važno da bo zdravo In drgač kako ste kaj danes? joj, jest komaj čakam da grem domov.. Pa jezna sem ko 100 , ker plače še vedno nisem dobila nakazane,...groza!! pa že včeraj naj bi šla naprej..jest pa še zmerej brez din din
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:27:20
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
zalazoya, čestitke! Sedaj imamo 3 nove nosečke! Pa to je resnično fantasično! Mozart,tudi jaz imam endrometriozo, pa nisem imela nekih težav! Sem pa 1x vprašala G kako je s tem, pa je rekel,da ni za srbeti,edino kar se lahko zgodi je to,da ti poči cista,kar bi povzročilo večje krvavenje in takrat naj pridem do G!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:30:14
|
|
|
|
pikovit
|
Sončekd ful maš lep voziček Kje si ga pa kupla
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:42:04
|
|
|
|
pikovit
|
Tko by the way a kdo kaj ve kaj se z Čiško dogaja?Če jo slučajno katera pozna?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 13:53:37
|
|
|
|
PAMELA
|
Ojla pupe - zelo na hitro, ker se švercam kar na šihtu. Moja M je prišla z vso svojo močjo in to 12. dan po punkciji. A je to normalno, da je tak hitro?!?!? .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......