|
RE: IVF-ICSI avgust,september 30.8.2007 21:13:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Hja pikovit, to ti je Reško. Turbo pogon. Čak da prideš do uz, takrat je najboljš, da se takoj na mizo vležeš, še preden mu zdravo rečeš. Ne se sekirat. Jaz sem mela Menogon dve škatli ampak sem jemala po dve ampuli. Pol raj malo več vzemi. Čudno, da ti ni dal recepta. Sicer ti res nič ne nuca, ampak da veš kaj morš kupit. Prometrijuma pa vzemi tri škatle. Če ti po ETju ne poveča doze, potem bodo tri dovolj do testa, če boš pa noseča, pol boš mogla pa še enkrat v italijo. Aja, pa nič bat, da ne bi vedu, da si samoplačnica, če bi mislu, da nisi, ne bi šla v Italijo. Meni tud reče, da sem debela, jaz se pa goveje smejim, pol pa vidi, da ni haska, pa malo obupa. Pri foliklih ti še enkrat pove, da se dobro odzivaš in da glede na težo tega ni pričakoval (po moje bi ti to povedal, tudi če bi mela samo pol folikla), pol da pa u glavnem mir. Moj nasvet je tak: pri enem ušesu not, pri drugem ven, če ne se ti bo še pred koncem postopka utrgalo. Čeprav moram priznat, da me je v drugem postopku lepše tretiral. V prvem me je pa samo kregu, tud ene lepe besede ni najdu. Ti se samo nasmej, pa dedcu naroči, naj posluša, da bo vsaj en vedu, kaj Reš govori. Skrbi na stran. Želim ti uspešen štart. Ostale danes samo hiter pozdravček in lahko noč.
|