|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
30.8.2007 13:28:54   
koala
Dan punce, jaz sem pa domaaaaaaaaaaaaa!!!!! Saj je na dopustu lepo, samo je doma najlepše.

Nisem uspela vsega nazaj prebrat(še) tako da čestitam vsem pridnim kokoškam, vse ki pa že dajejo skozi mučnih 14 dni pa močne močne pestke in mirne živčke.

Aja za srečanje: Koala; med tednom; štajerski konec.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.8.2007 14:56:00   
Skye
Welcome home Koala........ja doma je res najlepšeuser posted image user posted image

Fortun super slišati, da je izcedek izginil..zdaj pa le pogumno naprejuser posted image

Goya pošlji še kaj sončka na štajerski konec, tukaj je tako turobno...kar spala biuser posted image

Jaz pa komaj čakam jutri na UZ, da vidim ali se spodaj kaj dogaja in upam da bom tud jaz pridna kokoška, čeprav me nič kaj ne špika po jajčnikih, kar je verjetno prej slabo kot dobro, saj verjetno če bi imela dosti foliklov bi to čutila a ne user posted image ...jaz in moja kmečka logika user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.8.2007 15:00:11   
zalazoya
hoj

punce kako ste se počutile po punkciji, pri meni je bilo prvič hitro vse OK, že drugi dan, tokrat se pa komaj premikam, vse me boli trebuh, jajčniki, želodec, ledvica, hrbet, vse. Konstantno. A je to normalno in sem pač prvič imela srečo da je hitro minilo, ne vem, prejšnjič sem imela več jajčkov, no ne vem, v glavnem zanima me kako je bilo pri vas?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.8.2007 15:18:48   
Skye
Zalazoya sicer sama še nisem nikoli imela punkcije, ampak kolikor sem prebrala po netu je možno da imaš rahlo hiperstimulacijo........piti moraš res veliko tekočine in če se stanje ne izboljša poklicati na kliniko.

Bodo ti ostale punce, ki so že imele punkcije znale bolj pomagati.

Želim ti, da se ti stanje normalizira.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.8.2007 16:39:10   
pikovit
Zalazoya če se slabo počutiš kar pokliči Reša in mu povej kaj ti je.Z hiperstimulacijo se ni za igrat.So lahko resne posledice.Veliko pij in vzami kakšen tablet proti bolečini.Mogoče ketonal če ga imaš.

O Koalca si že doma.Dobrodošla.Sem že mislila da si se presedlal na drugi forum,pa vidim da si nam še vedno zvesta.

Tako jaz sem grem zdaj rihtat,ker imam pol 1 uz pri Rešu.Me je mal strahuser posted image

Se beremo kasneje

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.8.2007 17:01:00   
Sulfinija
Pozdravljene!

Danes na najino četrto obletnico me je moj možek zelo razveselil iz klinike v LJ.Danes je imel pregled in razgovor,ker so pregledali izvide spermiograma.Ker zandjič,ko sma bila prvič ni bilo dovolj vzdržnosti smo vsi milsili,da bo treba seme ponovno dati,vendar mu ga ni trebalo je ful imel že zandjič dober spermiogram user posted image user posted image user posted image user posted image .Moji izvidi so pa tudi vse v najlepšem redu.

Punce moje zelo sem srečna,oba sma zelo srečna in danes je šel najin karton na konzilij,in dr.Zorn je povedal da v roku dveh mesec lahko pričakujema odgovor in nato nekje v začetku leta 2008 ponovno IVF postopek.Ali ni to super novička,na tale deževen dan?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.8.2007 17:04:32   
gloria
Čestitke pridnim kokoškamuser posted image user posted image user posted image .Danes sem dobila menstruacijo ki je sploh nisem pričakovala,ker mi je v petek gin. rekel da na uz ne vidi nobenih znakov da bi jo kaj kmalu dobila(čez kak mesec).Bla sem zlo vesela ker nisem imela nobenih bolečin.Ponavadi me prvi dan tako zvije da ne morem stati, pa bi brez analgina teško zdržala.GITA14 vidim da smo iz istega konca in še isto gin. imamo.A je tebi tudi 2 ivf?user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.8.2007 17:08:50   
gloria
Sulfinija čudovito darilo za četrto obletnicouser posted image .Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.8.2007 17:12:30   
Sulfinija
Gloria,ja meni se ful dogaja.Takole lepo darilo na četrto obletnico in še danes je tudi moj dan za dobiti M in glej ga zlomka  izcedek se že nakazuje.Torej po prvem IVF sem imela celo zmešnjavo so mi morali M nazaj urejati,sedaj po drugem IVF je pa druga M točna kot ura.
Kaj mislite vse tiste,ki ste v LJ kdaj približno bi lahko pol se začel postopek,če pošta pride žez dobra dva meseca?user posted image
LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 959
30.8.2007 17:20:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

hoj

punce kako ste se počutile po punkciji, pri meni je bilo prvič hitro vse OK, že drugi dan, tokrat se pa komaj premikam, vse me boli trebuh, jajčniki, želodec, ledvica, hrbet, vse. Konstantno. A je to normalno in sem pač prvič imela srečo da je hitro minilo, ne vem, prejšnjič sem imela več jajčkov, no ne vem, v glavnem zanima me kako je bilo pri vas?

Zalazoya - jaz sem bila po prvi punkciji skoraj priklenjena na posteljo, vse me je bolelo še cel teden, protibolečinskih tablet nisem jemala le 1 tableto ketonala na dan punkcije, no čez 3 dni je bil ET,bolečine kot opisuješ so bile tudi pri meni konstantne in sem lepo ležala, ker tud hoditi nisem mogla, pa mi Reš ni nič rekel, da bi bilo kaj narobe in tudi hiperstimulacije nisem imela, gre le za to, da si bila verjetno zdaj bolj občutljiva na punkcijo oz. tvoje telo.
Če se bodo znaki stopnjevali, da dobiš vročino, bruhaš ali podobno pa takoj pokliči Reša.

Upam, da bo vse OK.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.8.2007 17:23:41   
PAMELA
Ojla punce,
Sulfinija res lepo darilo za obletnico.
Če boš malo "pritisnila" in večkrat malo po telefonu gnjavla mislim, da se ti bo okrog božiča in novega leta dogajal postopek.
Torej - v akcijo!!!
Lepo bodite

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.8.2007 17:31:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Dan punce, jaz sem pa domaaaaaaaaaaaaa!!!!! Saj je na dopustu lepo, samo je doma najlepše.

user posted image  Užitkarji tud prihajajo nazaj user posted image  user posted image  user posted image  
Verjetno ste se nasončili in naplavali, tako, da ob vrnitvi domov(beri: v mraz, dež, jesen) niste doživeli klimatskega šoka! user posted image  user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.8.2007 17:33:48   
Sulfinija
Pamela,kako si danes opravila na UZ?Zelo sem vesela,da se ti dogaja in to v pozitvnem smislu.Punca drži se in spelji postopek uspešno z enim velikim + na koncu.

Koala,kako j bilo na morju?Lepo,da si ponovno med nami.

LPuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.8.2007 18:42:01   
koala
Sulfinjia najprej čestitke za obletnico poroke in lepe novičke iz LJ, res znajo polepšat tak turoben dan. Kar se pa tiče odgovorov pa žal ne znam pomagat, je bilo pri naju popolnoma drugače.

tosja, ja kot pravijo je vsega lepega enkrat konec, no meni edino sonček in kakšnih 10-15 stopinj plusa majnkauser posted image . Še včerej mi je bilo vroče dnanes pauser posted image .

pikovit, nisem vas zapustila, samo namakat sem se šlauser posted image user posted image , ostajam zvesta vsem borkam.

zalazoya mene je sicer še kak dan po pounkciji spodaj bolelo da sem se morala čisto počasi premikati, ležala pa nisem veliko. Pazi nase in predvsem ne delaj kakih hitrih gibov, veliko pij, če pa nebo izboljšanja pa le pogumno pokliči, če ne drugo boš pomirjena.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 964
30.8.2007 18:45:03   
Katica77
Ojla punce

Danes sem imela UZ pri Rešu in ne morem verjet kako je šlo pri meni vse nekako na hitro...dons dobim stopko in v soboto punkcija...do tukaj še gre...me je Reško naučil kako naj si dam stopko user posted image  ne vem pa nič kaj dosti naprej...ali lahko zjutraj preden grem na punkcijo user posted image  al moram prit tešč....ali je dobro vedeti še kaj česar ne vem....večina vas že ima izkušnje pa če mi lahko ktera še pomaga s kakšnim nasvetom...karkoli...

Držim pestke za vse,da čimprej ugledate user posted image user posted image  pa prijeten večer vam želim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
30.8.2007 18:58:20   
soncek.djukelica
živjo,

koala, welcome back!Sem te že kar mal pogrešala! user posted image user posted image user posted image
Sulfinija, super lepe novice imaš!A veš,kako sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image
Pismo iz konzilija lahko pričakuješ konec oktobra, vsaj jaz mislim tako, pol pa,kot ti je dr.Zorn rekel, pokličeš pri januarski M, lahko poskusiš sicer tudi pri decembrski M, morda ti pa rata! user posted image

Zalazoya, imeli si veliko foliklov, s tem pa veliko pritiskov na trebuh! Če meniš,da te boli preveč, pa pokliči dohtarja! Pa temperaturo si zmeri!

Pamela,kako pa kaj tvoji folikli? A je že čas za stopko? user posted image

Tosja, souser posted image , uživaj koker se da v svoji nosečnosti, ko si enkrat po 20 tednu,je vse drugače, pa s tem ne mislim slabo! Razne težave z gibanjem, pa sedenjem...ah punce, jaz bi šla že rodit!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.8.2007 19:55:24   
pikovit
čao punce

Evo moj report.Ravno prišla od Reša čakala 1 urouser posted image Pa ni bil glih dobre volje.Mi je takoj razložil da sem debela in da je to problemuser posted image Sva vse na papir neki zmetala zelo na hitro.Tako da sploh ne vem če mu je kaj jasno.Nardila sva uz in našla eno cisto.Pa prav da ni panike.U glavnem tolk semu je mudilo da sploh ni zastopu da sem samoplačnica.On bi dons da bi jst kr vse že imela in ....Skratka groza.Tako da mi je dal Suprefact sprej sem se mogla že špricat v nos.V italijo pa moram it po menogon.A ker ve kolk je to denarja?Rekel mi je da bom rabila po 3 ampule predvidevam.Šit a jst rabim bel recept za to?Mi ga ni dal.user posted image Kolk ampul al karkoli že to je pa rabim?Sploh ne vem kje se me glava drži.Dons je bil pa tala Reš katastrofa.Bom vidla kaj se bo dalo jutr kej narest.Moram poklicat jutr.Tako zdej grem pa jest ker danes nisem nič drugege jedla kot 2 žemljici.Dons je blo vse skupi kr neki!!!

Se beremo.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.8.2007 20:04:23   
Sulfinija
Pikovit jaz ti glede vprašanj ne vem dati odgovora,ti pa hočem reči,da ti želim vso srečo v postopku.

LPuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.8.2007 20:04:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

čao punce

Evo moj report.Ravno prišla od Reša čakala 1 urouser posted image Pa ni bil glih dobre volje.Mi je takoj razložil da sem debela in da je to problemuser posted image Sva vse na papir neki zmetala zelo na hitro.Tako da sploh ne vem če mu je kaj jasno.Nardila sva uz in našla eno cisto.Pa prav da ni panike.U glavnem tolk semu je mudilo da sploh ni zastopu da sem samoplačnica.On bi dons da bi jst kr vse že imela in ....Skratka groza.Tako da mi je dal Suprefact sprej sem se mogla že špricat v nos.V italijo pa moram it po menogon.A ker ve kolk je to denarja?Rekel mi je da bom rabila po 3 ampule predvidevam.Šit a jst rabim bel recept za to?Mi ga ni dal.user posted image Kolk ampul al karkoli že to je pa rabim?Sploh ne vem kje se me glava drži.Dons je bil pa tala Reš katastrofa.Bom vidla kaj se bo dalo jutr kej narest.Moram poklicat jutr.Tako zdej grem pa jest ker danes nisem nič drugege jedla kot 2 žemljici.Dons je blo vse skupi kr neki!!!

Se beremo.
Ne sekiraj se pikovit - prvič ni nobena zastopla Reša user posted image user posted image user posted image

Če moraš v Italijo po Menogon pol verjetno veš vsaj po kolk škatel, ne, verjetno 2, vsaj za prvič tko predpiše, sam če nisi ziher ga poklič pa vpraš, bolš da si ziher k da kej userješ pa preveč kupš. 1 škatla stane 109 € vsaj maja je bla še tolk, jest sem dala za Suprefact, Menogon 2 škatle in 3 škatle Prometriuma 275€ to je blo predvideno za prvi postopek!

aja pa še to, ne rabiš recepta, čeprov ponavadi ga napiše, da one v lekarni vedo za kaj gre, sicer pa razumejo slovensko in še to če bo una lekarna takoj par metrov za ITA mejo zaprta, se zapelji do Opčin in tista je odprta skoz tm boš vse dobila.

Aja še to, ne meni se za njegove besede, pomoje je sit še samga sebe al ga pa luna še zmer daje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 30.8.2007 20:06:22 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.8.2007 20:47:53   
pikovit
Ej Shuka hvala.Bom rabila še kakšno pomoč.Rekel mi je da bom imela 3 ampule.Za prometrium mi pa tud nič ni rekel.Mislm.Kolk pa nej tega vzamem?Moram rečt da ima Lj. to malo bolj zrihtano.Žal

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.8.2007 20:48:54   
pikovit
Sulfinija hvala.Jo bom res rabila.Srečo

Neposredna povezava do sporočila: 971
30.8.2007 20:55:53   
Sulfinija
Pikovit moj nasvet je najbolje da lepo jutri tegale Reša pokličeš in pač poveš,da bi rada vsja približno točko število kok česa rabiš,da se tolk sem in tja ne voziš.

LPuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.8.2007 21:13:46   
DaisyE
Hja pikovit, to ti je Reško. Turbo pogon. Čak da prideš do uz, takrat je najboljš, da se takoj na mizo vležeš, še preden mu zdravo rečeš. user posted image user posted image user posted image

Ne se sekirat. Jaz sem mela Menogon dve škatli ampak sem jemala po dve ampuli. Pol raj malo več vzemi. Čudno, da ti ni dal recepta. Sicer ti res nič ne nuca, ampak da veš kaj morš kupit. Prometrijuma pa vzemi tri škatle. Če ti po ETju ne poveča doze, potem bodo tri dovolj do testa, če boš pa noseča, pol boš mogla pa še enkrat v italijo. Aja, pa nič bat, da ne bi vedu, da si samoplačnica, če bi mislu, da nisi, ne bi šla v Italijo.

Meni tud reče, da sem debela, jaz se pa goveje smejim, pol pa vidi, da ni haska, pa malo obupa. Pri foliklih ti še enkrat pove, da se dobro odzivaš in da glede na težo tega ni pričakoval (po moje bi ti to povedal, tudi če bi mela samo pol folikla), pol da pa u glavnem mir.

Moj nasvet je tak: pri enem ušesu not, pri drugem ven, če ne se ti bo še pred koncem postopka utrgalo. Čeprav moram priznat, da me je v drugem postopku lepše tretiral. V prvem me je pa samo kregu, tud ene lepe besede ni najdu. Ti se samo nasmej, pa dedcu naroči, naj posluša, da bo vsaj en vedu, kaj Reš govori.  Skrbi na stran.

Želim ti uspešen štart. user posted image user posted image user posted image

Ostale danes samo hiter pozdravček in lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.8.2007 21:16:49   
pikovit
Zdej mam pa še eno sranje.Nek čuden izcdek sem dobila.Kot začetek menstruacije.Kaj naj pa zdaj če bo res menstruacija?user posted image Jooooooj

Neposredna povezava do sporočila: 974
30.8.2007 21:20:26   
pikovit
Daisye zdej si me pa v dobro voljo spravla.Sem se prav na glas smejala.Da me je moj prav debelo gledaluser posted image user posted image user posted image bravo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?