|
RE: IVF-ICSI avgust,september 29.8.2007 10:48:45
|
|
|
|
GoYa
|
Jutro, kokice . Ozone, hvala za link. Zdaj vidim, da tistim, ki se trudimo za drugega itak priznajo samo 4 brezplačne postopke. Pa upam, da hudiči ne mislijo tudi pr teh samo enega vstavljat, ker jih bom Midva z sva se že zmenila z 3, če jih le bo toliko. Ja, in moj mi je napovedal v tem primeru dvojčke . Sayuri, zdaj bo pa pestro, kaj. Boš takale . Pa sej ti imaš dobro kondicijo . Cintrončica, a tudi ti imaš pestro? Naj te tolaži bližajoči se dopust, ko boš vse 4 dala od sebe in samo uživala. DaisyE, a tolk te je tvoj šefko zaposlil, da ti še dihat ne pusti ? Sprašuješ po razliki, ko se je prijelo in ko se ni. Mah, po pravici povedano, ne vem. Ko sem bila v prvem postopku, pojma nisem imela o ničemer. Takrat sem komaj prišla na RR in ni bilo toliko IVF-jevk, da bi si mnenja in izkušnje delile. Kakšnih posebnih znakov nisem imela, vsaj ne da bi vedela. Ko je prišel dan za test, nisem hotela na školjko. Pa je rekel moj, ok greva zdej z motorjem do obale in ko pridemo domov, se boš pa morala polulat . In smo šli in smo prišli domov in jst še kar nisem hotla na školjko. Me je skorajda sam posedel nanjo in zraven čakal . Pa je CB pokazal jaz pa v taaaaak jok. Pri drugem postopku tudi nobenih posebnih znakov. Je pa prišel tam okoli 12. dne en roza izcedek in sem vedela, da je konec. M se je pa ulila šele ko sem nehala s prometriumom. V zadnjem postopku sem mogoče imela malo bolj boleče joške (v drugem mislim, da tega ni bilo), špikanja spodaj ni bilo (to pa je bilo v prvem postopku) in test je 13. dan pokazal . Sem test delala vedno 13. dan, ker je lih tako padlo na vikend. Če bi delala test zjutraj in potem morala v službo, ne vem če bi bila lih sposobna it, ne glede na rezultat. Pa kaj za božjo voljo že sanjaš od M . NE BO JE! Sej vem, da pridejo faze od evforije do tega, ko ti vse dol pade (bom sama kmalu na istem), ampak kar lepo glavo gor in pozitivno razmišljaj. Sej, čez en teden boš pa ti mene po riti, ker bom lih taka kot si sedaj ti . Ja, Shuka, res so ene zgovorne, da tolk naklamfajo in človk rabi kr neki časa, da se skozi prebije . Mlinčka, kdaj pa ti štartaš? Al si že kaj napisala, pa sem spregledala . Ja, upam, da se moje fuzbalersko moštvo z rezervami uspešno deli in množi in širi in debeli. Mandarinca, kot so ti že punce napisale, lahko probaš s pivom. Jaz sem ga tokrat prvič pila in moram rečt, da se je pridelek podvojil. Ne vem, ali je zaradi piva ali česa drugega. V glavnem sem imela 14 celic, do sedaj pa vedno 7 in enkrat 6. Pika74, jst že nestrpno čakam, da bojo uni tam na GK odklenili vrata, da boš čimprej na vrsti. Pa da dobiš svojega pikca na toplo . Soncek.djukelica, verjamem da ti je dolgčas, če moraš bolj počivat. Jaz nisem za te "fore" in nimam miru. Mam sršene v riti. Pol se pa čudim, od kje ima tudi Lina to . Ej, sej bo kmalu Miklavž. Zalazoya, zdaj je punkcija že za tabo . Upam, da ni bilo hudo in da je veliko ta pravih jajčk. Poročaj, takoj ko boš lahko. Pikovit, saj ni nujno, da se nosečke preselijo na drug forum. So(smo) lahko tudi tukaj in čvekamo. Jaz se v nosečnosti nisem poslovila od tega foruma, ker so tukaj tako fajn punce, da sem kar tle ostala. Ele, fajn, da si zrihtala klomifen . Upajoča, ne vem, na podlagi česa se odločajo za LAH. Pravijo, da ga naredijo, če je bilo pred tem več neuspešnih postopkov ali pa če si že v letih. Meni so ga prvič naredili, pa nisem bila lih ne vem kako stara koka (27 let) in bil je prvi postopek. Je pa res, da niti ne vpraša, ampak kar naredi. Mogoče, ko vidi kakovost zarodka. Ne vem . Če ti ga tokrat ni naredil, ne pomeni, da ne bi smelo biti ok. Lih tako je vse v redu, če je zarodek dober, da se vgnezdi. Ne skrbi. No, pa en lep pozdravček iz Postojne. Začuda je kar sonček pri nas .
|
|
|