|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
28.8.2007 20:27:29   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mandarinca

Pa še ena prošnja oz. vprašanje;
kaj zdaj lahko storim, da pripomorem k boljšemu rezultatu; prosim za kakšen nasvet ali pa vsaj link kje je kakšna podobna tema o tem!

Hvala vam vnaprej in vsem user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  dr. Vlaisavljević toplo priporoča pitje piva user posted image  user posted image  user posted image  pa ne toplega user posted image  pa brezalkoholnega user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.8.2007 20:40:16   
soncek.djukelica
mlinčka, nekdaj nisem bila aktivna tako, kot sedaj! user posted image
tršice drage!začelo se bo novo šolsko leto, jaz bi tudi šla mal za klopi sedet!user posted image  Če verjamete, mi je že mal dolgčas,ker sem skozi doma! user posted image
Pika, meni se zdi,da ta teden bi že mogel delat! V leonišču so začeli že 20.8!
A se ti nobeden ne javi? Kar v SIII pokliči,tam so ziher sestre pa mal inšpektoriri!user posted image
mandarinica, kako pivo spij! Menda pomaga pri rasti foliklov!
Moja dva sončka sta včeraj pravo salso udarila, eden je resnično plesal!user posted image To ima po meni,ker rada plešem!user posted image
Naša user posted image  koala je pa na morju,a ne? Jaz jo kar mal pogrešam!
Sem brala med aprilčicami, naša tosja je že naročena na NS!
Jaz pa se že z težavo oblačit!user posted image  Zbiram dobre dušice,ki bodo v jesenskih dneh mi oblačile štunfke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.8.2007 20:55:56   
zalazoya
čer

ja včeraj je bil res en user posted image  dan, ki se je danes nadaljeval samo v bolj mili obliki, namreč cel dan mi je full slabo in nič nisem spala, pa še v službi sem mogla nabijat zakaj me ne bo, sej jim itak dol visi, marjetica jaz tud skoz norim v službi v našem kolektivu je par primitivcev, da ne morem verjet. Ravno zato bom potegnia bolniško vsaj za par dni po ET. Mene prsa bolijo že par dni. Kako si ti, vidim da si že obupala, ne seri, nič se še ne ve, včasih zgleda vse super pa je rezultat 0, včasih pa gre vse narobe in glej presenečenje. Mene od prometriuma še nikol niso prsa bolela. Sploh pa od vse te doze zdravil itak nič več ne veš od česa je kej. Pozitivno razmišljaj. Ja vem je laži reč kot nardit ampak ni druge se mormo kar prislit.
GoYa ti pa si pogumna, še hecal ste se, ma ne se hecat, mene je full strah amak sej tam ne upam cvilit, kar je še bolje, se laži prenese kot pa če se sam sebi smiliš, čestitke kokoša, zdele se tvoji pikci že razvijajo user posted image  user posted image  user posted image .
Sayuri čestitke za Erazma user posted image , se strinjam z dejzico user posted image  za vodenje seznama in podporo.
Dajamaja nič bat jaz sem full štor, pri meni bi bilo že čudno če si mi ne bi to zgodilo user posted image , lepo potovanje, jaz si dam najraje sama injekcijo ni nič takega.
user posted image  mandarinca za uspešen štart, se strinjam s tosjo, kak vrček piva, mirne živce in druženje s soborkami.
Pikovit 30.08 je pred vrati, pr Rešu gre pa itak vse hitro tako da bomo kmalu navijali user posted image .
hello soncek d. ja dopust hitro mine, jaz verjetno tudi ne bi vprašala za spol, če bi zdržala, vprašanje, amak ko je pa presenečenje tako sladko. Samo da so zdravi, čestitke.
Pika74 jaz sem sicer pri Rešu in sem ravno zjutraj ugotavljala, da smo trenutno v akciji Reševke, mislim pa da bi z 1.9 mogli začeti delat. Ne sem šla pogledat na seznam, še par jih je tudi iz Lj v avgustu, ti bodo kej več povedale.
Zdej grem pa počivat, ker na listu piše da moraš biti sproščen in naspan za punkcijo user posted image , se javim ko opravim... Naročena ob 8-ih.
nočko

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.8.2007 21:02:04   
pika74
Zdej grem pa počivat, ker na listu piše da moraš biti sproščen in naspan za punkcijo , se javim ko opravim... Naročena ob 8-ih.
nočko

fajn pančkej - pa jutri čim manj bolečo punkcijo in čim lepši pridelek

bom mislila nate user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.8.2007 21:54:35   
pikovit
Zalazoya držim pesti za jutri.Ti pošiljam en protibolečinskiuser posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.8.2007 22:02:55   
pikovit
Kolk je naša Sayuri dobra.Na nobeno ne pozabi.user posted image Za naše srečanje se bo potrebno kar hitro zmenit.Ker se bodo naše punce kaj kmalu prelevile v nosečke in odšle na sosednji forum.
Tako da punce kdaj in kako se bomo zmenile?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.8.2007 22:36:41   
ele
evo mene iz službeuser posted image
goya sayuri-hvala obem za skrb-sem zrihtala.Srečo imam,da je ena z našega konca na istem kot vse mi,pa mi bo odstopla eno tabletko.Jst bi že šla do mojga ginekologa,sam problem je ta,da je to hčerka od reškota,ki je že na porodniškem in jo ena nadomešča.ki je al pa jo niuser posted image v glavnem zrihtano

goya-tud sama bom omenla ta la-hatching rešu,bomo vidli reakcijo

sonček-djukelica-full sem vesela zate,kr naj plešeta ta dva sončka,tud rokenrol če je trebauser posted image user posted image
Vsem ostalim en lep pozdravuser posted image

ele

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.8.2007 22:38:40   
ele
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kolk je naša Sayuri dobra.Na nobeno ne pozabi.user posted image Za naše srečanje se bo potrebno kar hitro zmenit.Ker se bodo naše punce kaj kmalu prelevile v nosečke in odšle na sosednji forum.
Tako da punce kdaj in kako se bomo zmenile?

pikovit-jst sm ZA

ele

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 908
29.8.2007 8:55:56   
upajoča
Dobro jutro,kje pa ste??? Uh danes sem pa komaj vstala s postelje,me pa tolk hrbet boli,ne vem kak je ta znak ,ali je dober ali slabuser posted image ,prvič me ni.Za la-hatcing sem pa pogledala pa tudi meni ni tega naredil,pri pvem postopku mi je ,pa tudi vprašal me ni ,če hočem.Pri tem postopku pa sem mislila da mi bo in mu tudi nisem nič rekla,pa ni tega naredil ,upam da bo vse v redu.
Zalazoya držim pesti ,dobro opravi,Tosja pa super zauser posted image ,sem šele včeri vse bolj pogledala po rr.
lp upajoča

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 909
29.8.2007 9:10:24   
pikovit
Dobro jutro punce.Kako ste kaj?Pri nas je oblačno,deževno in mraz.Prava beda.Kaj pa pri vas kaj dogaja?

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 910
29.8.2007 10:48:45   
GoYa
Jutro, kokice user posted image .

Ozone, hvala za link. Zdaj vidim, da tistim, ki se trudimo za drugega itak priznajo samo 4 brezplačne postopke. Pa upam, da hudiči ne mislijo tudi pr teh samo enega vstavljat, ker jih bom user posted image  Midva z user posted image  sva se že zmenila z 3, če jih le bo toliko. Ja, in moj user posted image mi je napovedal v tem primeru dvojčke user posted image .

Sayuri, zdaj bo pa pestro, kaj. Boš takale user posted image . Pa sej ti imaš dobro kondicijo user posted image .

Cintrončica, a tudi ti imaš pestro? Naj te tolaži bližajoči se dopust, ko boš vse 4 dala od sebe in samo uživala.

DaisyE, a tolk te je tvoj šefko zaposlil, da ti še dihat ne pusti user posted image ? Sprašuješ po razliki, ko se je prijelo in ko se ni. Mah, po pravici povedano, ne vem. Ko sem bila v prvem postopku, pojma nisem imela o ničemer. Takrat sem komaj prišla na RR in ni bilo toliko IVF-jevk, da bi si mnenja in izkušnje delile. Kakšnih posebnih znakov nisem imela, vsaj ne da bi vedela. Ko je prišel dan za test, nisem hotela na školjko. Pa je rekel moj, ok greva zdej z motorjem do obale in ko pridemo domov, se boš pa morala polulat user posted image . In smo šli in smo prišli domov in jst še kar nisem hotla na školjko. Me je skorajda sam posedel nanjo in zraven čakal user posted image . Pa je CB pokazal user posted image  jaz pa v taaaaak jok. Pri drugem postopku tudi nobenih posebnih znakov. Je pa prišel tam okoli 12. dne en roza izcedek in sem vedela, da je konec. M se je pa ulila šele ko sem nehala s prometriumom. V zadnjem postopku sem mogoče imela malo bolj boleče joške (v drugem mislim, da tega ni bilo), špikanja spodaj ni bilo (to pa je bilo v prvem postopku) in test je 13. dan pokazaluser posted image . Sem test delala vedno 13. dan, ker je lih tako padlo na vikend. Če bi delala test zjutraj in potem morala v službo, ne vem če bi bila lih sposobna it, ne glede na rezultat.
Pa kaj za božjo voljo že sanjaš od M user posted image . NE BO JE! Sej vem, da pridejo faze od evforije do tega, ko ti vse dol pade (bom sama kmalu na istem), ampak kar lepo glavo gor in pozitivno razmišljaj. Sej, čez en teden boš pa ti mene po riti, ker bom lih taka kot si sedaj ti user posted image .

Ja, Shuka, res so ene zgovorne, da tolk naklamfajo in človk rabi kr neki časa, da se skozi prebije user posted image .

Mlinčka, kdaj pa ti štartaš? Al si že kaj napisala, pa sem spregledala user posted image . Ja, upam, da se moje fuzbalersko moštvo z rezervami uspešno deli in množi in širi in debeli.

Mandarinca, kot so ti že punce napisale, lahko probaš s pivom. Jaz sem ga tokrat prvič pila in moram rečt, da se je pridelek podvojil. Ne vem, ali je zaradi piva ali česa drugega. V glavnem sem imela 14 celic, do sedaj pa vedno 7 in enkrat 6.

Pika74, jst že nestrpno čakam, da bojo uni tam na GK odklenili vrata, da boš čimprej na vrsti. Pa da dobiš svojega pikca na toplo user posted image .

Soncek.djukelica, verjamem da ti je dolgčas, če moraš bolj počivat. Jaz nisem za te "fore" in nimam miru. Mam sršene v riti. Pol se pa čudim, od kje ima tudi Lina to user posted image . Ej, sej bo kmalu Miklavž.

Zalazoya, zdaj je punkcija že za tabo user posted image . Upam, da ni bilo hudo in da je veliko ta pravih jajčk. Poročaj, takoj ko boš lahko.

Pikovit, saj ni nujno, da se nosečke preselijo na drug forum. So(smo) lahko tudi tukaj in čvekamo. Jaz se v nosečnosti nisem poslovila od tega foruma, ker so tukaj tako fajn punce, da sem kar tle ostala.

Ele, fajn, da si zrihtala klomifen user posted image .

Upajoča, ne vem, na podlagi česa se odločajo za LAH. Pravijo, da ga naredijo, če je bilo pred tem več neuspešnih postopkov ali pa če si že v letih. Meni so ga prvič naredili, pa nisem bila lih ne vem kako stara koka (27 let) in bil je prvi postopek. Je pa res, da niti ne vpraša, ampak kar naredi. Mogoče, ko vidi kakovost zarodka. Ne vem user posted image . Če ti ga tokrat ni naredil, ne pomeni, da ne bi smelo biti ok. Lih tako je vse v redu, če je zarodek dober, da se vgnezdi. Ne skrbi.

No, pa en lep pozdravček iz Postojne. Začuda je kar sonček pri nas user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 911
29.8.2007 12:12:00   
Shuka
Evo tkole ja taka obnova mi je všeč GoYa user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
29.8.2007 12:39:05   
zalazoya
hoj

sem bila zelo hitro iz Postojne, ker sem bila prva na vrsti, ne morem verjet, pa še Reš je bil dobre volje. Punkcija je bolj bolela kot prvič in sem šla kar spat ko sem domov prišla in se zdaj bolje počutim. Ponoči nisem nič spala. Pridelek super 16 celic. user posted image  ET v ponedeljek 3.9.
Grem še malo počivat in se javim kasneje.
Lep dan.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
29.8.2007 12:44:48   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  zalazoya, pridna koka! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 914
29.8.2007 13:06:21   
pikovit
Zalazoya user posted image  pa je punkcija za tabo.In lepo število jajčk.Blagor tebi.Mene še vse to čaka.A si vzela kaj proti bolečinam?No sedaj pa le počivaj.Ko boš pri močeh pa se nam kaj javi.user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 915
29.8.2007 13:17:47   
PAMELA
Pozdravljene punce.
Kar lepo klepetanje - potrebujem kar nekaj časa, da se prebijem skozi vse poste...
Čestitam vsem za dobre rezultate in stiskam naprej pesti za prav vsako od vas.

Danes sem se na UZ ju jokala kot otrok (pa sem že prav velika punca) - a ne zaradi žalosti ampak sreče.
V prejšnjem postopku smo ravno na tem drugem UZju vse skupaj zaključili, saj ni bilo foliklov (folikla) in sluznica je bila debela le 0,41 user posted image user posted image .
Celo poletje sva se z možem pripravljala (psihično) na nov postopek in si zanj želela "le" priti do enega folikla. No danes pa naslednji rezultati:
na desnem in levem jajčniku polno foliklov - največji 12x13 ostali vsi med 9 in 10. Sluznica pa 9
Punce jaz nisem mogla verjet. Na stol sem šla z željo imeti tisti en folikel, iz stola sem pa šla cmerava in presrečna, saj jih imam veliko.
Najina naslednja želja je, "prilesti" do punkcije in imeti vsaj eno celico.
Vem, da je pot do otroka še zeloooo dolga in se lahko marsikaj zgodi, ampak v tem postopku punce moje, v tem postopku sem že zmagala user posted image .
Jutri imam zopet UZ in pa dobim injekcijo CTX, da mi slučajno kakšen folikel ne poči (to smo že tudi imeli).

Lepo bodite in veliko sreče prav vsaki od vas želim iz vsega srca.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.8.2007 13:33:57   
pikovit
user posted image   Pamela.Naj ti gre tako dobro še naprej.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.8.2007 13:45:22   
Sulfinija
Pamela,,super super rezultat.Tudi jaz se veselim skupaj z tabo in ti želim,da bi vsi tvoji folikli tokrat imeli lepo,zdravo celico.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.8.2007 14:00:48   
soncek.djukelica
živjo,

zalazoya, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pamela,tudi tebi čestitke! user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi,da so punce tukaj postale že prave rekorderke v številu foliklov! Vedno boljše rezultate imate! To samo pomeni,da terapija deluje,da telo lepo sprejema hormone in to je dober pokazatelj,da se iz teh celic rodi veliko število user posted image ! Veselim se z vami!user posted image
DaisyE, ti pa sploh ne smeš obupat! A jasno?user posted image

Jaz se počutim domače na tem forumu, tukaj sem začela svojo pot in mu ostajam zvesta!user posted image  

Pa glede srečanja, kaj vam bolj ustreza, čez teden, ali čez vikend! Pa predlogi,kje si se dobile bi bile dobrodošle! Ker smo iz različnih vetrov, kje bi vam bolj ustrezalo?

lp user posted image  in aktivni user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 29.8.2007 14:01:19 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.8.2007 14:27:33   
kajatina
Punce, tako ste hitre s sporočili, da je res težko slediti. Jaz sem snamreč bolj nova na forumu in moram priznati, da se kar težko privajam, ker vas je tako veliko ampak se bom že počasi navadila.
Pamela čestitam ti za tak uspeh. In kar pogumno naprej.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.8.2007 15:00:08   
GoYa
Zalazoya, uauuu, si me prekosila user posted image . Bravo puncauser posted image . Zdaj se pa pripavi na ponedeljek. Koliko jih boš vstavila?

PAMELA, user posted image user posted image user posted image  za lepe rezultate. Ni vrag, da vam tokrat ne uspe, ko pa gre vse tako kot mora. Držim pesti. 

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 921
29.8.2007 15:20:15   
Skye
Zalazoya čestitam ti kokoška....uh si bla pridna...dosti nadur pa to a ne  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pamela tud tebi čestitke za tvoje folikelčke.....naj pridno rastejo in zorijo, da bo čim več kvalitetnih jajčec na punkcijiuser posted image user posted image user posted image

Punce kaj delate, da je tko grdo vreme....kje je sončeeeekkkkkkuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
29.8.2007 15:23:14   
pikovit
Skye jst mislim da ni več tako,da punce delajo dež.Fantje so tisti ki spreminjajo vremeuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.8.2007 15:24:23   
Skye
Pikovit ja saj....kajti punce niso sposobne narediti nekaj tko grdegauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.8.2007 15:45:10   
GITA14
čestitam za pridne kokoške

jaz sem šla pa danes v leonišče k DR. Bokalovi po napotnico in potem v staro porodnišnico naročit za IVF, tam imajo kaos, v pisarni za naročanje ni nobenga, drugod tudi vse prazno, menjajo okna, vse je prašno, eno sestro sem našla na oddelku SIII in me je zelo prijazno vpisala v knjigo za 14.9, je rekla, da sedaj še nič ne delajo in ne ve kdaj bodo dela zaključena predvidoma drugi teden.
Tako, da po vsej verjetnosti začnem z špikanjem 14.9 dolgi postopekuser posted image .

Upam, da bodo do

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?