|
RE: IVF-ICSI avgust,september 29.8.2007 20:07:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Takole, da se vam malo bolj posvetim GoYa, zelo lepo si ti tole opisala. Hja na šihtu mi res ne uspe do te strani prilest, ker mam ogrooooomno dela in res ne utegnem. Ne saj se hecam. Resnica je ta, da delim pisarno s sodelavko, ki ima še manj dela kot jaz in pol jo vse kar jaz delam zanima. In ko kre kdaj ven, na hitro skočim pogledat, kaj se dogaja, potem se pa mečem po ekranu od komjuterja, ko pride nazaj, da slučajno ne bi videla kaj delam. Drugače sem pa danes mela napad optimizma in sem se kar malo pogovarjala z otroc. Sem jim rekla, da sem že zdaj ponosna na njih, ne glede na to kaj bo. Ampak moram ostat bolj v negativo razpoložena, saj veste, več upanja ko bom zdaj imela, bolj bo potem bolelo, če slučajno ne bo nič. V bistvu se že zdaj na nek način ščitim pred porazom. sem prvič dobila 14 dni po punkciji, tako da bom zdaj tud neki takega računala. Vem, da ni pravila, ampak sem spodaj že čisto napeta, kot v navadnem ciklusu. Pa vem, da tud to ne pomeni nujno kaj slabega. Zato je pa brezveze sploh razmišljat. Ampak vseeno pozivam še ostale da napišejo kako so se počutile pred testom in predvideno . Zalazoya tebi moram na tem mestu še enkrat čestitat za 16 celic. Ne dvomim, da bo veliko blastocist. Pivo je zakon. Pazi nase in lepo se spočij. Prav tako moram še enkrat čestitat Pameli. Res je, korak za korakom, pa si pol vsakega uspeha tolk vesel. Kar tako naprej . Sayurči a ti pa kar mitinge rihtaš? Jaz se ne bom prijavila, ker sem bolj sramežljive sorte , pa bom rajš ostala undercover . Saj vem, da mi bo potem žal, pa še bom, ker bom potem, ko se bote vse poznale, en tak avtsajder postala . Pol bom mogla pa novo temo odpret... Osamljene IVFjevke. In tako naprej. Ne saj se hecam. Sem pa gledala včeraj Jerry Springerja na TV3 in se sprašujem, kako to, da so v Ameriki ljudje še sploh plodni, ko so pa tako zelo pretežki. Mislim, jaz sem pretežka, ampak uni tam so pa za tri mene. In še vedno imajo otroke. Brez problema. S prvim, ki pride mimo. Pa kaj hudiča je to!? Po moje se bodo počasi sami uničili. Pa še glupi so. U glavnem, dosta od mene, hvala za podporo in spodbudne besede. Pridne ste
|