|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
31.8.2007 17:49:13   
Skye
Punce kako ste zlate....hvala vam za tolažilne besede user posted image ......res pomaga.

Saj čisto še upanja nisem izgubila........čist majčkeno ga še je.

Če pa ne uspe tokrat pa naslednjič....najverjetneje bomo pokukali kar k Reškuuser posted image

anadejka 
veliko sreče jutri na UZ....držim pesti na dobre novičkeuser posted image
pikovit  želim ti čim manj boleče špikanje ki bo obrodilo super sadoveuser posted image
DaisyE  še majčkeno...naj user posted image user posted image ostaneta pri mamici in se razvijeta v prava korenjakauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.8.2007 17:52:52   
pikovit
DaisyE samo še 9 dni te loči.Si že čez polovico.user posted image Hvala za info. kako si si pa ti dajala.Mal je zoprn glede na to da nimam oči zadi in vrata dolzga k žirafa.A si kam hodila?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.8.2007 17:54:48   
pikovit
EJ SKYE UPANJE UMRE ZADNJE!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.8.2007 17:57:40   
pikovit
No pa še mal čustvenega izbruha: jst vas mam vse tolk radauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
31.8.2007 18:27:20   
DaisyE
Madonca si se raznežila. Lepo to. user posted image  nazaj.

Jaz sem si jih dajala sama. Enkrat levo, enkrat desno. Malo si hrbet izpahneš user posted image user posted image user posted image  ampak gre. Boš videla, ne bo panike.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
31.8.2007 19:32:29   
soncek.djukelica
čerčka,

lepo vas je brati;vse tako pozitivno naravnane!user posted image
pikovit, lažje ti je špike dajat v bušija, mene je v rit ful bolelo user posted image  pa tazadnjo rabiš še za sedet!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
31.8.2007 19:36:27   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 3.9.
zalazoya - ET

Torek, 4.9.

Sreda, 5.9.
Četrtek, 6.9.

Petek, 31.8.
Skye - UZ
Ozone - UZ

Sobota, 1.9.
Katica77  - punkcija

Nedelja, 2.9.
Skye - UZ

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

upajoča greje user posted image user posted image  - TEST ??

fortun greje user posted imageTEST 7.9.07

DaisyE greje user posted image user posted image - TEST 9.9.07

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
31.8.2007 19:39:26   
GoYa
Ma Daisy, lahko test narediš prej, ker si imela ET šele 5. dan. No, čeprav ti 9. lih pade lepo na vikend. Jaz med tednom nikoli nisem hotela delat testov, ker ne bi bila sposobna it v službo (ne glede na rezultat). Zato sem vedno vikende lovila. In tokrat ga bom tudi.

Pikovit, user posted image tudi me te imamo rade. Se imamo radi, ko prašički mladi user posted image .

Anadejka, pestke za veliko lepih foliklov. Poročaj, kaj boš jutri odpravila.

Katica77, srečno jutri na punkciji.

Kaj pa ozone? Se je kaj javila? Vidim, da je imela danes UZ. Poročaj.

No, če bo po planu, gremo jutri na Krk, zato se ne bom nič javila. Se pa bom v nedeljo po ET, takoj ko me bo možek pustil za računalnik. Po punkciji ste imele srečo, da sem se takoj oglasila in poročala, ker je šel moj v službo user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
31.8.2007 19:54:44   
sayuri
Ja punce, prav imate. Tale začetek s konferencami je bil čist user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še dva roditeljska...user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da je vikend, da si naberem novih moči za v ponedeljek, ko bom sprejela medse moje prvošolčke user posted image  Že kar komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Na hitro sem dodala nekaj stvari v seznam. Boste opazile, da se bodo datumi pri aktualnih dnevih "vrteli" user posted image , da bo šlo vse bolj tekoče naprej. JAh, zdaj vam sigurno ne bom mogla tako redno obnavljat seznama, kot med počitnicami. AMpak se bom trudila še naprej. Sicer pa vidim, da je Koala prišla iz dopusta in če bo kriza, bom kar njo poblastila, da seznam posodobi user posted image  Koala, kakšen je že trebušček? Se je kaj namakal v morju?

Najprej moram požugat Skye user posted image  Kaj se zdaj to pravi puško v koruzo metat sred vojne.user posted image Ko je vojna, je vojna do konca in pika.  Tudi jaz sem imela ob punkciji malo celic - le 4 so bile ok, pa sem bila zadovoljna. 3 so se oplodile, dva sta bila vstavljenna in se tudi vgnezdila. Žal se je nosečnost morala v 9t prekinit...ampak to je že druga zgodba. KAtera je že pisala, da je važna kvaliteta in ne kvantiteta. user posted image  Zato glavo gor in korkat naprej. Sa te sploh ne pustimo, da bi kar zdajle tkole črno mislila. user posted image  user posted image user posted image user posted image

pikovit, ni smešno ampak mene si nasmejala s svojo prigodo pri Rešu. Ja, takle je naš ata Reš. Se ga hitro navadiš. Direkten, brzinski, ampak simpatičen do konca. Jst kar u kiklah k njemu hodim, da pol sam hlače dol potegnem in sem en dva tri na stolu. user posted image  Pri njemu nikol nisi dovolj hiter. Fajn, da si vse zrihtala z zdravili. Injekcije boš pa pri njem dobila. Aja, jst sem se v rit špikala vedno ob istem času. Ni bilo nič hudo.

Katica77,pri tebi gre pa tud brzinsko naprej. Jutri anj bo punkcija čimmanj boleča in bodi pridna user posted image .
zalazoya, berem da si imela kar nekakšne težave po tej punkciji. Upam, da dovolj počivaš in veliko piješ. Že zdaj mislim nate in držim pesti za ponedeljek. Jst bom lepo učence v razred sprejemala in nate mislila user posted image

Pri meni nič novega. M še vedno od nikoder user posted image  Danes je že 46 dan. user posted image
Grem jst zdaj čekirat in seznam sestavit, kako ste se prifočkale za srečanje.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
31.8.2007 20:11:50   
zalazoya
sayuri pa kje si ti bejba, čist preveč delaš. Pridna, pa še za nas skrbiš. Le glej da se redno javljaš ker te pogrešamo.
Marjetka men se zdijo teli tvoji znaki obetavni user posted image .

Jaz se trudim počivat sem že bolje nisem pa še OK, tako da bom do nadaljnega čist zdolgočasena za TV-jem. Vsake tolko pa pridem počekirat da vidim kako ste.

čau

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.8.2007 20:19:50   
pikovit
Sayuri potem bom pa jaz tudi v kikli hodila in to brez spodnjic.Se mu bom kar takoj vsedla na stol.Me zanima kako bo pobulu.Hi hi hi.Upam da se ti bo ta norija počasi ustaula.Ja ti se lahko v rit špikaš k si suha in si lahko vidiš rit.Pri meni to ne bo šlo čist tkouser posted image
Goya kam pa greš na Krk.Mi bomo imeli tudi tam enkrat vikend.Imej se lepo v nedeljo pa nam le javi kako in kaj.
Sončekd a pa si lahko daš v trebuh namesto v rit.Baje se daje menogon v rit in v mišicouser posted image .Potem bi jaz tudi raje v trebuh.
Zalazoya pa ima na prvi šolski dan et.Mogoče pa to kaj pomeniuser posted image Kako je kaj?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
31.8.2007 20:29:51   
sayuri
SREČANJE FIKSARK Z IGLO, KI OBETA user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat predlogi:

Udeleženke (zaenkrat):

• sayuri - vikend, LJ / CE
  • Shuka - vikend, LJ
  • gita14 -  vikend, LJ, NM, KK, CE
  • sonček.djukelicauser posted image  - vikend/med tednom - LJ / kjerkoli
  • pikovit - vikend / med tednom LJ
  • zalazoya - vikend, LJ / CE
  • ele - med tednom - LJ
  • Koalauser posted image - med tednom Štajerska
  • anadejka - vikend / petek popoldne -  LJ

Za  vikend so 4 udeleženke.
Za med tednom sta 2 udeleženki.
Za obe varianti so 3 udeleženke.

Za LJ je 6 udeleženk.
Za Štajersko je 1 udeleženka.
Za LJ ali CE so 123124  udeleženke.
Za LJ, CE, KK, NM je 1 udeleženka.

Če povzamem, nas je večina za srečanje med vikendom  v LJ. Bomo še malo počakale in dopolnile seznam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
31.8.2007 20:34:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Za LJ ali CE so 123124  udeleženke.

Kaj pa je zdaj tole user posted image user posted image user posted image user posted image

Med unimi ciframi mora bit številka 1112

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.8.2007 20:36:34   
sayuri
MA neki se forumu meša user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
31.8.2007 20:40:56   
soncek.djukelica
tršica, pozdravljena!
pikovit, jaz sem uporabljala menopur, pa sem si v bušeka dajala! Če je to podobno zdravilo katerega imaš ne bi mogla točno reči, po imenu je že! sicer pa, vprašaj dohtarja, če ti ne bo sam že povedal prej!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
31.8.2007 20:59:39   
cati
UUUUUUFFFFFFFf tu pa dogajauser posted image
Me nekaj časa ni bilo pa tolko napisanega in celo tri trepetalke za vse user posted image  Držim pesti.
No tako pa je tudi moja user posted image  prišla in 4.9.07 vzamem prvo femoden tabletko potem pa naprej do inekcij (24.9) user posted image
SKYE ne obopuj saj bo bošvidela da .
No punce vsem veliko sreče v bojih pa se še kaj oglasim, sedaj ko bo mal več časa

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.8.2007 21:31:59   
pikovit
Bravo Sayuri.Super seznam.se vidi da si tršicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.9.2007 7:18:13   
sayuri
Kaj je zdaj punce, še vse spite? DAnes jaz kuham jutranjo user posted image  Posterzite si user posted image

Katica77, ti zihr ne spiš in si zdaj čist adrenalinska user posted image . Čimbolje opravi punkcijo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.9.2007 9:29:06   
dajamaja
Jutro, dekleta in žene user posted image
Berem, da ste aktivne. In skoraj cel čas pozitivne - tudi super!
Dobro, da imamo Sayurin seznam tako, da vidim takoj za koga držat pesti - torej Katica 77 na čimboljši pridelek in GoYa jutri uspešen ET (to vem pa z glave).

No, jaz sem nazaj ... z vprašanjem Agrulab - je kateri zaradi njega zaostajala M? al so za to pri meni živčki in napor poskrbeli (test itak -). Ele, generacija, kako nama gre?
Tko, jst bom zdej vzela  user posted image  in čakam ... na čvek ... M .. kar bo pač prej user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.9.2007 9:46:02   
pikovit
Dobrojutro kofetarce

Zjutraj sem že bila pri Rešu mi je/sem si dala prvo inekcijo.Komaj se ga videla ker sem bila še tolk zadeta.Ob 5:30 uriuser posted image Čakalnica pa je bila nabito polna.Svaka mu čast našemu Atu vse poštima.
Skratka ko sm pršla domov sem se samo zvalila nazaj v toplo posteljo k mojemuuser posted image Zdej pa pojem zajtr spijem kavo in se odpraviva v Italijo po menogon potem pa na dolejnsko k frendom k mamo žur a vejšuser posted image  pol pa še na en rojstni dan.A nama bo zneslouser posted image
Čveke imejte se fino in se beremo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.9.2007 10:20:01   
zalazoya
Pikovit pa ne pozabi na  user posted image .  Pol na žuru seveda zdej si raj en kofetek prvošči, kje ste kofetarce.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.9.2007 10:36:13   
pikovit
user posted image Ja dons si ga bom pa res mal

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.9.2007 10:50:09   
DaisyE
Čestitam pikovit. Daj povej, kako se je ata Reš obnesu? A si bila dovolj hitro na mizi? UZ maš pa 6. 9.? A mam prav?
Seveda rukni par pirov. Enga še zame. prosim. Kam na Dulenjsko pa greš?

Katica, včeraj sem ti pozabila zaželet vso srečo, ampak sem se pa spomnila nate. Upam, da je šlo vse po planu.

Dajčimajči is back!!! A so te fajn zmatrali na izobraževanju?

A sayuri pa že športa?

Kje si zalazoya? Bomo ruknili kafe? Kako je počutje? Si bolje?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 1.9.2007 10:52:25 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.9.2007 11:03:16   
dajamaja
Oj, Marjetica, že na drobn odštevaš!?
Če bi bila na izobraževanju, bi sam zarad mačka lahko jamralauser posted image . Delala sem in to fejst user posted image . No, zvečer sem tudi kej piva spila, čist pripravljalno za postopek.  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.9.2007 11:08:23   
pikovit
Ej Marjetka.Uz imam 7.9 gremo pa v Zagradec.Pivo pa bom pila oja seveda.user posted image
Mejte se

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?