|
RE: IVF-ICSI avgust,september 31.8.2007 15:47:02
|
|
|
|
DaisyE
|
Čav bellissime. Zdaj moram pa še jaz urgirat. Kam pa pridemo, če bomo tako zatolčeni? Pikovit, gledala sem, če imam na vizitki od lekarne odpiralni čas, pa ga ni bilo. Upam, da si poklicala in izvedela kako in kaj. Suprefact in Menogon sem jaz jemala ob različnih urah. Sprey zvečer špike zjutraj. Ampak mislim, da nima veze, kako jih jemlješ. Po eni strani ti bo še najbolj simpl, če oboje hkrati. Zalazoya upam, da si boljš. Mene je tud tale punkcija čisto zvozila. V torek sem jo imela, v sredo je bila kriza, v četrtek bolje, v petek me je pa spet totalke zvilo, da sem že cvikala za hiperstimulacijo, ampak je bilo pol ok in v soboto sem bila ko rožica. Verjetno več rabiš, ker si mela toliko celic. Anadejka, kot sem že rekla pikovit, zarad Reša se nič ne sekirat. Saj ne teži debelim ženskam, samo pove jim, da so debele. BIG DEAL! Saj sama še bolj vem kot on. Jaz sem bila prvič tam, se me je nežno lotil. Pravi on :"Kaj pa kile?" Jaz pa suvereno: "Hja, preveč jih je, a ne?" Pol je pa reku, da to vidi in če mislim kaj v zvezi s tem naredit in sem rekla, da bi bilo verjetno fajn. No zdaj v drugem se me je pa bolj neposredno lotil. Ko mi je dal inekcijo, je reku :"Joj, glejte, kako ste zašpehani... A ni škoda..." Jaz sem se pa skor smejat začela, ker mi ful ne paše skup, to da me vika in mi hkrati reče, da sem zašpehana. To je skoraj tako, kot če bi mi reku "vi krava". Ne paše glih. Bomo že, če ne bomo pa Mišek dieto usekali. Skye, tud pod razno se nimaš kam selit. Če smo začeli, bomo šli do konca. Za začetek v nedeljo na UZ, kjer bo že več folikelčkov. Če jih pa ne bo, se bosta pa ta dva razvijala kot zmešana, ker bodo vsa zdravila v njiju šla. Seveda bosta vsebovala ene super jajčke in na koncu bomo skupaj plesali zmagovalni ples, ko bomo videli . Zatorej solzice na stran in nasmeh na obraz. In to je komanda. Jaz pa pogrešam MIšek, pa dajomajo. Šihta je konec. Obeta se mi lep vikend. Sem pa že v histerični fazi. Dons je 10 dni od punkcije in vedno, ko se mi zazdi, da odspodaj kaj priteče (od Prometrijuma seveda), letim na WC in analiziram wc papir. Si lahko mislite, da sem precej na wcju. Imam pa danes spet prometrijumske joške, bolijo še bolj kot včeraj, poleg tega me pa še križ boli in tako zdaj živim v nekem upanju, da je to zato, ker se je prijelo. Seveda bi bilo pa najlažje, da se sprijaznim s tem, da me križ boli zato, ker se klinc kaj gibam. Kako sta pa kaj moji sočakalki Fortun in upajoča? Upajoča, daj še ti malo povej, kako si se počutila v prvem postopku po ET? Veliko se smejte in veliko čvekajte, pa bom jaz hepi.
|