|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
31.8.2007 6:20:08   
citrončica
Jutro!
Tud jaz nisem na tekočem,vsaj za 2 dni nazaj ne,
ampak pride tako,

mi boste čez 14 dni raportirale,kako in kaj,ker bom takrat pa sploh čisto out.....
grem danes ponoči na dopust,
zato vam pošiljam en
user posted image ,

pozdravček in uživajte max.,vsaka po svoje,jaz bom!! 
user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.8.2007 7:38:10   
PAMELA
Jutro kokice!

vidim, da kar fajn čvekate in "daljšate" to našo temo. Lepo.
Citrončica - maximalno uživaj na dopustuuser posted image user posted image .
Od včeraj sem vam pa dolžna še raportirat. No zadeva je taka. Na levi strani štirje folikli z enim dominantnim (te so izmerili) in še nekaj manjših (za te se ne ve, če bodo zreli za punkcijo). Na desni strani pa isto, samo da so izmerili tri ta večje. Reljič mi je rekel, da sem dobro odreagirala na terapijo.
Sluznica pa je 9 c user posted image . Tak zdaj pa za vas izkušene: a je 9c vredu al ne? in kaj sploh pomeni c ???

Se tipkamo
Uživajte in fajn bodite.

Aja pa še malo optičnega opisa o meni: Okrog buša se mi dela "rešilni šlauf" in vse me tišči - to je verjetno zaradi "gužve" v jajčnikih user posted image . Aja pa še za tiste, ki ste bile na našem žuru in ste se lahko prepričale, da nick Pamela uporabljam zaradi simptona (beri baloni), naj povem, da v tem postopku (ker ne jemljem femodenov in Dipherelne) z "baloni" nič ni. Moj dragi pa vsaki dan buli in sprašuje pa meri, pa.... in vedno zgleda tako user posted image . Jaz pa sem vesela in zgledam tako user posted image user posted image user posted image .
Čau punce

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.8.2007 7:52:47   
zalazoya
jutro

hvala punce, včeraj sem preležala cel dan in mislim, da sem danes bolje težave imam še z odvajanjem in malo me špika, upam da bo bolje, bomo vidli, ker se mi navadno poslabša tekom dneva. Mislim, da ni hiper. ampak samo reakcija na punkcijo no vsaj upam, tako da bom danes še odležala.

Katica, Pikovit pri Rešu gre res vse zelo zelo hitro, hvala bogu, ampak mi je pa zelo nenavadno, da vama je dal tako pomankjive info. Je mogu met pa res slab dan včeraj. Vsaj po mojih izkušnjah vedno vse razloži in še na papirju dobiš napisano, sicer res brzinsko, tako da me res čudi. Katica na punkcijo moraš na teče in sproščena user posted image , to drugo je malo težje. Pikovit ko ga kličeš gre to še hitreje. Super da si že v postopku user posted image . Reša se boš pa navadla.
Sulfinija čestitke za obletnico in dobre izvide. Upam da boš kmalu na vrsti.
Citrončica spočij se in maksimalno uživaj.
Kje je naša Sayuri?
PAMELA user posted image  za foliklčke. C ne vem kaj pomeni.

čau

Neposredna povezava do sporočila: 978
31.8.2007 8:42:02   
pikovit
Dobro jutrouser posted image

Slaba novica.Včeraj sem dobila menstruacijo in še pol noči sem prečepela na wc.sem imela drisko.Danes je bolje za enkrat driske ni in me je nehalo črvičiti.Ampak menstruacija pa ostaja.Zdej pa res ne vem kaj naj naredim.Po mojem bom morala postopek prekinit.Koga moram zdaj poklicati?A je dovolj da to javim sestram ali moram prav Reša?Me je že groza.

Citrončica končno je prišel ta dopustuser posted image Kam pa greš ker greš ponoči.A v kakšne daljne kraje?Imej se najlepše.Me pa bomo mislile nate.
Pamela tokrat je pa dober pridelekuser posted image endometrij je super.Žal pa tudi jaz ne vem kaj pomeni c.

Zalazoya ti kar počivaj če ti pomaga.Upam da se ti bo vse uredilo.Držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 979
31.8.2007 8:46:44   
Sulfinija
Pamela,sluznica od 6mm naprej je primerna za vgnezdenje zarodka.Torej je tvoja super.

Citrončica moja,uživaj na morju še malo za nas,ki sedaj ostajamo doma.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 980
31.8.2007 8:47:58   
zalazoya
čau

ti ga kar pokliči, marjetica je tud predčasno dobila tečko pa je šla v postopek, GSM 041 667 482, ti bo že sam povedal, samo ne odlašaj da ne bo prepozno, srečno

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.8.2007 8:49:29   
Sulfinija
Pikovit tudi jaz ti priporočam,da ga takoj pokliči in boš videla,da boš šla v postopek.Pa srečno in ne pozabi nam poročati.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.8.2007 9:04:10   
pikovit
Evo mene.Sem ga ravno klicala.Si morte mislit.Ful prijazen.On bo men vse jutri zjutraj dal.Potem bom pa šla jutri v Italijo in mu vrnila ob priliki.Bil pa prav začuden da mi ni dal nobenega recepta.Se pravi jutri je sobota ali moram tudi pridt ob 5:30 uri?A ta res ne more več spatuser posted image Saj to je sredi noči.A v Italiji je odprta lekarna ob sobotah?POMOČ ZALAZOYA IN OSTALE

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.8.2007 9:04:47   
DaisyE
Pikovit, takoj ga poklič, ker morš drugi dan taprave menstre začet z menogonom. Zdaj ga poklič! Pol pa poročaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.8.2007 9:05:39   
DaisyE
Aha vidim, da si že zrihtala. Zakaj pa dons ne greš v Italijo, saj je tud odprta popoldan lekarna.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.8.2007 9:08:10   
Sulfinija
No,pikovit vidiš,da se je vse lepo uredilo.

LPuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.8.2007 9:10:02   
pikovit
Ker nimam recepta.In je rekel da mi brez recepta ne bodo dali.Da bi se vozila tja in da ne bi dobila je pa brez veze.Itak je rekel da mi bo posodil poteđžm bom pa vrnila.A imajo v lekarnah to na zalogi?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.8.2007 9:13:55   
pikovit
A ja pa še to punce.Kakšen je % uspešnosti tega postopka ki ga imam jaz.se pravi suprefact sprej in menogon.A moram vsak dan ob isti uri jemati sprej in menogon?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.8.2007 9:32:30   
zalazoya
Pikovit me veseli da se je vse uredilo, vidiš da se da z njim vse zmenit ne komplicira in ne mara da mi kompliciramo. V glavnem tukaj imaš tel od lekarne na Fernetičih 0039040212733. Govorijo slovensko. 
Fajn je da si daješ injekcije ob isti uri, jaz si jih dam vedno ob 6.15, ker jih parkrat dobiš pri Rešu po UZ in nekako lovim ta čas. Pa še moj gre takrat v službo in mi jih prištima, ker sem jaz štor, sem že razbila stopko, piknem se pa sama.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.8.2007 10:11:14   
anadejka
Živjo.
Ponavadi te teme ne berem,ker nisem v postopku IVF/Icsi,ampak zdele mam cajt pa sm pršla mal pokukat in vidm,da se imate tukaj prou fletn user posted image
Jest se zdej približujem mojemu prvemu IUI.Imela ga bom pa v Pragi,če bo vse po sreč.
Jutr zjutri ob 5.30 user posted image  imam tut jest UZ pr Reškotu.Tokrat bom prvič pr njemu,pa me je že zdej kar mal strah,ko berem,da "teži" debelim ženskam.Sej vem da debelost full zmanjša uspeh zanositve,ampak kaj čem taka sem.Sej se trudim,pa mi že uspe,pa gre pol spet nazaj gor,pa....ufff,jest vem da nikol ne bom suha.Pa se full sekiram,pa ne zato ker mi nobene cunjice ne pašejo,ampak zato ker poslušam take,da je za neplodnost lahko kriva debelost.Čeprav naj bi bilo z mano vse O.K.
No komi čakam,da jutr zjutri vidim kok jajčkov se kuha v meni.Upam,da bo vsaj kakšen.
Špikam se pa z Menopurjem in pijem pivo :)

Kaj pa je zdej s tem srečanjem?Jest bi tut pršla.Še najraj v petek popolne ali med vikendom.Pa sem za LJ.

Prav lep pozdrav vsem ki grejete jajčka ali pa čakate na rezultate!

anadejka

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.8.2007 12:49:45   
Skye
Pozdravljene

Jaz se bom kar preselila med navijačice...današnji UZ je bil zame porazen...na vsaki strani po 2 primerna folikla in še nekaj manjših ki jih niti ni meril........meni je tako vse dol padlo, da mi sploh ni za iti na 2. UZ v nedeljo in potem na punkcijo (ki se po mojem sploh ne splača).   Estradiol je 710 (enote ne vem), kar tudi ne govori meni v prid.
"Veš sreče prihodnjič, kot pravijo"user posted image
No bom pa zato toliko bolj navijala za vse ostale borkeuser posted image user posted image

Lp
Skye

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.8.2007 13:02:35   
Anonimen
Skye, nikar ne obupaj. Tudi meni je Vlaisavljevič rekel: "Nič nisem zadovoljen". In jaz sem potem celo uro jokala v avtu, naslednji Uz pa je bil že bolj zadovoljiv in na koncu sem itak pridelala 8 celic.

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
31.8.2007 13:06:55   
Shuka
Kaj je zdej to nek pesimizem na forum uletuuser posted image user posted image

anadejka - ne sekiraj se zarad Reša tud, če ti kej reče, to morš preslišat, vse ostalo si pa zapomni.

pikovit -  če boš verjela, da bo vse OK, pol tud bo, o % ne razmišljaj ker, če bi še na to gledali nobena ne bi zanosila! Aja ja Reš dela 24/7, skooooz, naj ti ne bo čudno, nima privat življenja, živi le za nas user posted image user posted image user posted image user posted image

zalazoya - pridna, kar počivaj, vse bo OK, jest sem bila zaprta cel teden ampak ni bilo hudega, 7 dan sem nadoknadila vse za nazaj user posted image

Skye - ne razmišljaj negativno, tudi meni je zmeril le na vsaki strani le po en folikel, do punkcije bodo še zrasli, ne obremenjuj se, ker s tem le še poslabšaš svoje stanje.user posted image

Kje je moja sayuri, so jo verjetno konference izmučileuser posted image

citrončica - lep dopust user posted image

Pa lep vikend kokoškeuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 993
31.8.2007 13:37:35   
soncek.djukelica
zdravo,

skye, morda pa situacija ni tako slaba! Naročil te je ponovno v nedeljo, če bi mislil,da je brezupno, potem ne bi prišla do tja!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikovit, a ti pa jutri veselo v akcijo! Na veselo špikanje!user posted image user posted image user posted image
Citrončica, uživaj na dopustu!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
31.8.2007 15:47:02   
DaisyE
Čav bellissime.

Zdaj moram pa še jaz urgirat. Kam pa pridemo, če bomo tako zatolčeni? user posted image

Pikovit, gledala sem, če imam na vizitki od lekarne odpiralni čas, pa ga ni bilo. Upam, da si poklicala in izvedela kako in kaj. Suprefact in Menogon sem jaz jemala ob različnih urah. Sprey zvečer špike zjutraj. Ampak mislim, da nima veze, kako jih jemlješ. Po eni strani ti bo še najbolj simpl, če oboje hkrati.

Zalazoya upam, da si boljš. Mene je tud tale punkcija čisto zvozila. V torek sem jo imela, v sredo je bila kriza, v četrtek bolje, v petek me je pa spet totalke zvilo, da sem že cvikala za hiperstimulacijo, ampak je bilo pol ok in v soboto sem bila ko rožica. user posted image  Verjetno več rabiš, ker si mela toliko celic.

Anadejka, kot sem že rekla pikovit, zarad Reša se nič ne sekirat. Saj ne teži debelim ženskam, samo pove jim, da so debele. BIG DEAL! Saj sama še bolj vem kot on. Jaz sem bila prvič tam, se me je nežno lotil. Pravi on :"Kaj pa kile?" Jaz pa suvereno: "Hja, preveč jih je, a ne?" Pol je pa reku, da to vidi in če mislim kaj v zvezi s tem naredit in sem rekla, da bi bilo verjetno fajn. No zdaj v drugem se me je pa bolj neposredno lotil. Ko mi je dal inekcijo, je reku :"Joj, glejte, kako ste zašpehani... A ni škoda..." Jaz sem se pa skor smejat začela, ker mi ful ne paše skup, to da me vika in mi hkrati reče, da sem zašpehana. To je skoraj tako, kot če bi mi reku "vi krava". user posted image user posted image user posted image  Ne paše glih. Bomo že, če ne bomo pa Mišek dieto usekali.

Skye, tud pod razno se nimaš kam selit. Če smo začeli, bomo šli do konca. Za začetek v nedeljo na UZ, kjer bo že več folikelčkov. Če jih pa ne bo, se bosta pa ta dva razvijala kot zmešana, ker bodo vsa zdravila v njiju šla. Seveda bosta vsebovala ene super jajčke in na koncu bomo skupaj plesali zmagovalni ples, ko bomo videli user posted image . Zatorej solzice na stran in nasmeh na obraz. user posted image  In to je komanda.

Jaz pa pogrešam MIšek, pa dajomajo.

Šihta je konec. Obeta se mi lep vikend. Sem pa že v histerični fazi. Dons je 10 dni od punkcije in vedno, ko se mi zazdi, da odspodaj kaj priteče (od Prometrijuma seveda), letim na WC in analiziram wc papir. Si lahko mislite, da sem precej na wcju. Imam pa danes spet prometrijumske joške, bolijo še bolj kot včeraj, poleg tega me pa še križ boli in tako zdaj živim v nekem upanju, da je to zato, ker se je prijelo. Seveda bi bilo pa najlažje, da se sprijaznim s tem, da me križ boli zato, ker se klinc kaj gibam.

Kako sta pa kaj moji sočakalki Fortun in upajoča? Upajoča, daj še ti malo povej, kako si se počutila v prvem postopku po ET?

Veliko se smejte in veliko čvekajte, pa bom jaz hepi. user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
31.8.2007 16:00:21   
GoYa
Skye, Skye, Skye, nič obupatuser posted image . Do nedelje bodo folikli še dosti zrastli. Lahko jim malo pomagaš s pivom. Drugače pa tudi, če bosta samo dva na punkciji, bosta ta dva tako lepa, da bo čisto dovolj za user posted image . Jaz sem itak zagovornik kvalitete in ne kvantite. Glavo gor punca. V nedeljo boš že boljše volje, boš videla user posted image .

Pa še en lep pozdravček še vsem ostalim čvekicam.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 996
31.8.2007 16:28:59   
pikovit
Skye se popolnoma strinjam z Goyo in ostalimi puncami.Kadar sem imela veliko celic je bilo vse skupaj en drek.Same morule nič blaistocist.Kadar jih je bilo manj so bile zelo dobre.Tako da kvaliteta je tista ne kvantiteta.Pa tudi če je samo ena.

Anadejka potem se pa jutri vidiva pri Rešu.Tudi jaz pridem ob 5:30 uriuser posted image

Zalazoya kličem pa se nihče ne oglasi.Hvala za tel. št.Kako si kaj?A je že bolje?

Shuka je verjetno imaš prav.Reš nima svojga lajfa.

DaisyE kdaj imaš datum za test?Bova šli skupaj na dieto Mišek.Je pa res en model tale Reš.V Lj. se to ne dogaja.Se zelo previdni.Še kar naprej tako misli in ti bo ratalo.Kateri dan je po et?Navijam da rata.Da bomo Reškotu dokazale,da smo lahko tudi miss pigi srečke nosečkeuser posted image .

Goya lep pozdrav tudi tebi.Kako si kaj?

Sončekd ja gremo v napad.Upam da bo kaj.Začetek je malo čudenuser posted image

Naša Citrončica je pa že verjetno namaka svoje truplo

Jst še kr kličem v lekarno pa se nihšče ne odglasi oz.skoz je zasedeno.

Lep vikend vam želim in se beremo kaj kasneje

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 997
31.8.2007 16:32:59   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  Pikovit faca. user posted image user posted image user posted image

Sem 10 dni od punkcije in pet dni od ET. Test imam pa 9.9. Še daleč. Ampak, če misli menstra prit, pričakujem da bo tule v torek, 14 dni po punkciji. Tako je bilo prvič.

Lekarna pa začne delat šele ob 16h, pa gospa navadno zamudi. Zdaj bo verjetno pravi čas. Fajn zrihti.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 998
31.8.2007 16:47:35   
pikovit
Heejj sem jih že dobilauser posted image .Dala na stran 3 škatle še vedno pa je škatla 106eurov.Jutri so dopoldan odprti do 13h.Govorijo pa bolj slabo.Hrvaško?Tako da grem jutri dopoldan iskat to sruser posted image A dobim šprice in igle zraven al jih moram posebi kupit?No pa se je le nekaj začelo odvijat.Kam pa dobiš menogon?V rit,stegno,trebuh?Ali je v mišico ali pod kožo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 999
31.8.2007 16:57:04   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image

Špike ti bo dal Reško, dobivala jih boš pa v rit, v mišico pod kotom 90 stopinj. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?