|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
27.8.2007 14:54:00   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš)
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 27.8

Torek, 28.8.

Sreda, 29.8.
PAMELA - UZ
zalazoya - punkcija

Četrtek, 30.8.

Petek, 31.8.
Skye - UZ
Ozone - UZ

Sobota, 1.9.

Nedelja, 2.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

upajoča greje user posted image user posted image  - TEST ??

fortun greje user posted imageTEST 7.9.07

DaisyE greje user posted image user posted image - TEST 9.9.07

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.8.2007 15:26:55   
fortun
cel dan sem bila slabe volje - še direktor mi je danes nekaj po glavi sral user posted image in malo je manjkalo, da ga nisem poslala v ...user posted image user posted image
no, pa sem se odločila, da še malo na RR pokukam predno grem domov in kaj najdem tu?? spet same vzpodbudne besede... hvala vam, se zdaj mnogo bolje počutim... user posted image user posted image user posted image

ja, sayuri - čestitke tvojemu bratu!!! sem bla zjutraj tolk slabe volje, da nisem mogla čist nič drugega izustiti kot da vam javim svoje stanje...
DaisyE - bravo za dva user posted image user posted image !!! Reškota pa ne jemlji kaj preveč osebno - vsaj tako so mi punce svetovale - ampak, lažje je komu drugemo svetovat, a ne?? ko pa si sam na tapeti, pa le ne gre vse tako gladko...user posted image user posted image

bravo zalazoya user posted image user posted image  - sam, da je končno stopka, a ne?? končno konec s špikami!!! vsaj tako sem si jaz govorila... kaj misliš tisto o službi???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.8.2007 16:38:48   
mandarinca
Evo punce, ponosno javljam, da sem postala špikarka,
ampak vseeno ne tako pogumna kot ve user posted image , mene bo namreč špikala kolegica;
bom vsaj vsak dan šla na en trač party user posted image
drugače pa user posted image user posted image user posted image za vse borke in vse ostale!
pa tako user posted image user posted image user posted image naprej, milina vas je brati!!!

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.8.2007 18:04:55   
soncek.djukelica
ojla,

sem že nazaj iz počitnic! Bilo je prekrasno!user posted image
Pa akcija poteka v polnem zamahu!user posted image  
Upajoča in daisica,a vidve sta pa že transfer imele? Ja krasno, naj vama čas do testa mine čim prej!user posted image
Fortun, tudi tebi čestitke! Pomisli na tvojo user posted image , pa na to, da morda ne boš več dolgo na šihtu!user posted image
Punce, kaj je z srečanjem? A se bomo kej zmenile? Mi smo že imeli morfologijo, za vse firbčne naj povem,da za spol nisem vprašala, sem pa super vesela,ker se moja dva sončka razvijata normalno!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.8.2007 19:18:19   
citrončica
soncek.dj.,upam,da ste uživali na dopustu,da si si nabrala novih moči,zdaj,ko je vse OK,pa uživajuser posted image ,december bo še prehitro tu!!user posted image

Ja,res,na tej temi pa res vse tako hiti,da vas komaj dohajamuser posted image ,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pestke za vse trepetalke,da čimpraj dočakateuser posted image user posted image !!,
pa veliko lepih foliklov tudi v sredo in v petek na UZ!!user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.8.2007 19:34:58   
DaisyE
No moje drage punce, en lep dober večer user posted image user posted image user posted image

Zdaj se vam bom pa nekoliko bolj posvetila...

Najprej spet samopostrežni pir, za vse, ki se špikate in za tiste, ki se ne user posted image .

Tosji, s.d., ostalim nosečkam ter upajoči in fortun pošiljam osvežilne brezalkoholne pijače user posted image . Postrežite si.

Tosja, pozabila sem te vprašat, a si ti v bolniški? Te ne bo vrtec nič več videl v tem in naslednjem letu?

Blanči tako lepo slikico si pripopala. Ampak, bo treba kar nehat s tem, ker se kar jokam, ko mi kdo kaj lepega reče. Pravi hudournik sem postala.

GoYa madona, res si učinkovita s svojimi FBIjevskimi metodami user posted image . Mater sem se te kar ustrašla user posted image . No ja malo te bom še pustila v nevednosti, si pa blizu. Kaj je z rdečim? Punce na forumu pravijo, da rdeča pomaga, da se user posted image  vgnezdijo. Jaz si pa rečem, tud če ni res, škodit ne more. Pa še rada mam rdeče. Tako, da si ti za jutri kar pripravi malo robe. Kdaj pa imaš punkcijo? Maš čisto drugačne ure. Jutri bom besno držala pesti, pa na šihtu bom poskušala kaj pošpegat na našo stran, da vidim, kako je šlo. Če ne, ti pa zvečer čestitam. Drži se!!!!! Aja, pa nič bat, folikli ne bodo popokali. Ne pustimo.

Sayuri čestitke za brata. Franci je zakon! Kako pa prijateljica? Ste že dobli dojenčka? Da bo kaka vesela novica.

Pridna zalazoya ti si prava koka. Ful sem hepi, da ti gredo stvari tako dobro od rok. Madona bo dogajalo to teden. Najprej punkcije, Konc tedna pa verjetno že transferji. Pridne ste pupe. Dons pa hitro še en pir zategni.

Bety upa čimprej se zasvoji nazaj, ker maš fajn nasvete.

Kajatina dobrodošla.

Ozone, v petek ziher pade Menopur. Mandarinca, Skye in Pamela, pridno se špikajte, pa brez glavobolov.

Dajamaja user posted image user posted image , ma šit, mi gre že na jok user posted image  (samo, da mi kdo kaj lepega reče).

Fortun ti si faca. Jaz mam nekje globoko občutek, da ti bo uspelo.

S.D. tako lepo te je brati. Zdaj ste pa že čez pol. A za spol sploh ne boš vprašala?

Citrončica lep pozdrav.

Jaz sem pa še vedno slabe volje. Zjutraj sem bila pol ure na šihtu, pa me je big bos že razkanatil. Človek po dolgih počitnicah kar pozabi, kako je. Mater, se je obnašala, kot da sem prejšnji teden plavega sekala. S tem, da je najhujša ironija to, da sploh ni bila slabe volje. Drugače bi bilo še huje. Pa sploh ne ve, zakaj sem bila na bolniški.

Potem sem vsega skupaj tri ure klicala navadno ginekologinjo, ker sem imela jutri datum za bris, da sem to prestavila. Saj verjetno ne bi bilo nič narobe, ampak čisto tako, preventivno.

Tako je torej z mano. Niham iz slabe volje v user posted image  user posted image , z mamo se sploh ne smem pogovarjat, ker mi vedno kaj tako lepega reče, da mam kar poln nos user posted image . Evo, že nabiram...

Drugače se pa nič ne dogaja z mojim telesom, razen tega, da imam prometrijumske joške (beri bolijo), ampak manj kot prvič (valjda manjša doza).

Vzemite torej pir, pol pa skup kero zapojmo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.8.2007 20:02:12   
upajoča
Čestitam Daysieuser posted image user posted image  sva kar na istem-glede joškuser posted image ,no ,pa je Reško dal vsem nam manjšo dozo prometiuma,upam da bo v redu,in bo kaj pomagalo.
Fortun tudi tebiuser posted image user posted image ,bravo,pa saj če je eden se tudi prime.lepo uživajte upajoča
Pa hvala za sokec Daysie.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.8.2007 20:05:08   
DaisyE
upajoča, ti si tolk pozitivista, da še meni upanje dviguješ. Ja jaz mam tud samo dvakrat na dan prometrijum, ampak saj ve kaj dela. Inekcije pa jaz nisem dobila ne prvič, ne zadnjič.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.8.2007 20:11:06   
upajoča
Verjetno sem kaj pomešala glede inekcije,saj veš da gre vse z nadzvočno hitrostjo. Pa ja moramo biti dobre volje, pa  bomo pregurale naprej.Je pa res da na trenutke pač padeš v slabo voljo,aha pa še polna luna je,to pa vpliva da je človek lahko melanholčenuser posted image user posted image user posted image ,ampak bo bolje,boš videla marjetka,lp upajoča

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.8.2007 20:21:04   
DaisyE
A polna luna je? Ja pol mi je pa jasno, zakaj ga tako serjem.
Hvala user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa kako knjigo poiskat in zbežat iz realnosti. user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.8.2007 20:22:54   
soncek.djukelica
daisica draga! hormoni ti delajo! jaz sem še sedaj jokave sorte!
punce,mene so tudi prsi bolele!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 861
27.8.2007 20:24:26   
konina
Toliko ste napisale te dni, da še nisem uspela priti na tekoče. Zaenkrat držim pesti za vse trepetalke in za tiste, ki boste kmalu postale trepetalke, pa se sedaj še lepo špikate. Meni je G na pogovoru rekla, da sem čudna ženska, da ne ve kaj je z mano. Sumi, da imam tako močan obrambni mehanizem v sebi, da ne dovoli telo, da se kaj prime. Potem je prvič po 5 letih omenila PCO in sem bila čisto brez besed ker do sedaj ni bilo o tem nič govora. Tako, da sem sedaj še bolj zmedena. Ko dobim user posted image  moram dat kri, da še enkrat pregleda hormone, šele potem mi odobri terapijo. Tako, da vprašanje kdaj bova na vrsti.

Malo me je pokosilo, ampak se nama sedaj ne mudi preveč, ker še nabiram moči za nov postopek.

Lp, Nina

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.8.2007 20:47:04   
blanč
Marjetka toleuser posted image pa z šefom jutr nared.

Za lepo in mirno noč pa vsem enga  user posted image  .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 863
27.8.2007 21:00:32   
GoYa
Daisy, glavo gor, nasmešek na usta. To je ukaz! Če se nimaš s kom pomenit in mu potožit, smo zato me tu. En user posted image .

Jaz mam punkcijo ob 9h. Pridem na vrsto za Reševkami. Pol so pa ET-ji.

S.d, WB. Blo lepo na dopustu?

Sayuri, so že kake novičke od prijateljice. Upam, da se že pridno mucka s svojim user posted image . A je prvi?

Ok, jst sem trenutno še kalma. Zjutraj me je mal zvilo. Jutri me bo pa še bolj. Pa imam občutek, da so spet folikli visoko (pod rebri), kar pomeni, da me bo hudičevo bolelo user posted image .  Sporočim jutri, ko pridem k sebi.

Nočko.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 864
27.8.2007 21:07:21   
blanč
GoYa veliko  user posted image    ti želim jutri.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 865
27.8.2007 21:15:28   
gloria
Vsem puncamuser posted image user posted image user posted image ...Na hitro da se javim in da povem sayuri da sem imela pregled po ss in mi je gin. rekel da je povsem normalno da ni tečke,ter da je še kak mesec nebo,češ da je to normalen pojav po ss.Ni mi sploh omenil da bi morala vzeti kakšno tableto za sprožitev.Jaz si tudi želim da bi je čimprej dobila da bi se vse skupaj začelo,sam kaj včasih narava poskrbi po svoje.Na pregledu mi je najdo cisto češ da je vse to posledica nosečnostiuser posted image ...Ali je katera imela kaj podobnega.Hvala za odgovorje.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 866
27.8.2007 21:37:36   
zalazoya
drage moje

danes je bil grozen dan vse je šlo narobe, kaj se je mi je zdele zgodilo. Odpravim se 20.40 v spalnico da si prištimam za stopko in kaj po poti mi vse pade na tla in se mi razbije ena flaška, sam panika, grem hitro v lekarno ni šans nimajo nič, grem na ginekološko in mi pravi sestra da se je zlila samo ena tekočina in da je OK če zmešamo dva praška in eno vodo. En prašek se je tudi razbil sam se nasrečo ni strsel. So mi kar tam ob 21 ih dal stopko. Pa še nič nisem sabo vzela, zdravstvene al pa lista od Reša sam pol ni nič komplicirala. Noro. Najbolj me je bilo strah da bom mogla Reša klicat. Kaj bi jih slišala.
drugač trebuh nimam nič več napihnjen ne čutim jajčnikov več in me že daje panika, da ni vse skupaj popokalo, ma najbolj da grem spat, da se dan zaključi.
nočko

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 867
27.8.2007 21:46:39   
gloria
Zalazoya ne bat saj oni vejo kaj delajo siguren te ne bi kr tako dal stopko če ne bi bilo vsega zdravilauser posted image .Juter dober obavi pa čim prej ko boš lahk poročaj ...Držim pesti da bo vse vrediuser posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.8.2007 6:48:11   
citrončica
Zalazoya,sreča v nesreči,ne?samo da se je dobro izteklo,drži se!!

Marjetka,upam da danes,ko je res polna luna,ne pokončaš šefa!!user posted image malo ga presliši in pomisli na user posted image ...pa bo!!

Lep dan........

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.8.2007 6:57:38   
zalazoya
jutro

sam na brzino GoYa drži se danes, bom mislila na tebe, saj veš da bi čim manj bolelo in da bi jih blo čim več.
Sayuri GoYe ni na seznamu. Sem šla počekirat kaj dons dogaja pa sem zasledila, da je ni. Kako si pa ti, tečke še kar ni?
Se mi zdi da smo zdele v akciji samo reševke.
Nič mudi se mi.
se vidimo oz. tipkamo

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.8.2007 6:59:46   
sayuri
Jst vam sam na hitro javim, da je prijateljica včeraj rodila drugega sinčka Erazma. Sem čist iz sebe. Kot, da bi šla jst rodit. user posted image  zdaj pa šibam na šiht. Vas popoldne prečekiram.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.8.2007 7:00:50   
sayuri
zalazoya, gojči želi biti bolj za vogalom. user posted image  ZAto je nisem dala na seznam. Sam navijat mormo pa vseen zanjo.

Go Goya, go goya user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.8.2007 7:52:23   
dajamaja
Alo, dekleta!!
Včeraj sem šele pozno končala dan, zato vas zdjale na hitro iz službeuser posted image pozdravljam.
Zalazoya, te čist razumem tole. Mater si mela srečo. Jst bi menda kr pritulila v lekarno. Držim pesti za punkcijo.
GoYa tudi zate, da bi bila punkcija res čim manj boleča.
Upajoča, Fortun,  Marjetka je težko v teh 14 dneh. V bistvu najtežje čez cel postopek. Živčki trpijo, da je joj. Ne vem, kaj naj  napišem, da vam bo lažje, ampak res želim, da se vam dnevi ne bi vlekli (šefi zgleda, da že skrbijo za to, da popestrijo dan user posted image ) in da bi bile na koncu nagrajene z user posted image user posted image .
Sonček.d dobrodošla nazaj in čestitke za dobre rezultate morfologije. Sej, drugih tako ne dovbolimo, ne!? So otroci uživali na morju?
SAyuri, želim ti, da se te M pa zdaj le že usmili! Pa pridno treniraj.
Blanch, kdaj greš pa ti v borbo?
Tosja,  lepo grej user posted image

Vsem ostalim, ki jih nisem posebej navedla, ker sem tule pa časovno omejena za visenje na RR - držim pesti in hrabro naprej.

Jaz grem danes na službeno pot v tujino in me ne bo do nedelje, ko spet pribrzim sem gor in sčekiram, kaj ste pridelale user posted image ! Držite pesti, da ne bom jaz ampul razbila, ker me je tega strah od kar sem jih spakirala. Ko sem pa od Zalazoye prebrala, sem pa itak u komi. Kot da ni dost, da se bom prvič lahko sama špikala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.8.2007 8:44:13   
ele
jutrouser posted image user posted image
zalazoya mater si faca,mene bi panika sam misel,da moram reša poklicat
držim pesti za punkcijo,sigurno bo vse ok-pa,da bi bla čim manj boleča
goya
tudi zate pesti za nebolečo punkcijo in čim več jajčk
upajoča,fortun in daisy vi kar grejte,bo karuser posted image user posted image

jst pa kar nadaljujem z aglurabom in prometrium do 30.8 potem bo treba user posted image počakat in 3.dan začnem s klomifenom-10.dan pa UZ pr rešu.Vendar imam en velik problemuser posted image user posted image .Šele včeraj zvečer sm ugotovila,da mi bo zmanjkala ena tableta klomifena in ali ktera ma klomifen za mi odstopit samo 1 tbluser posted image user posted image
Ker drugače moram sam zaradi te ene tbl spet k rešu v lj na drugi konec slovenije.Pleaseuser posted image

ele

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.8.2007 8:51:33   
upajoča
En lep sončen dannnn,res je teh 14dni se nam bo vleklo kot en mesec,se mi zdi da se bomo kar user posted image v teh dnehuser posted image user posted image od skrbi,user posted image v službo,pričakujem malo delauser posted image ,upam dokler ne dobim kakega šefa na telefon,aha pa še par kofetkov sem vam skuhalauser posted image user posted image user posted image ,lp upajoča

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?